Apple Language Courses

Vind een school

 

Russisch leren in Sint-Petersburg (Historisch Centrum) - Rusland

Intensief
Cursus

van
€663

Leer Russisch in Sint-Petersburg, een van de mooiste steden van Europa! Na enkele naamswijzigingen mee te maken in de laaste eeuw, Petrograd en Leningrad meerdere keren, heet de stad sinds 1991 weer Sint-Petersburg, zoals oorspronkelijk, genaamd naar zijn oprichter, de Russische tsaar Peter de Grote.

De op een na grootste stad in Rusland, Sint-Petersburg was de hoofdstad van het Keizerrijk Rusland twee eeuwen lang. Alhoewel Moskou nu de hoofdstad van Rusland is, is Sint-Petersburg een belangrijk cultureel centrum met elegante Barokpanden, historische paleizen en ontelbaar veel musea die zich richten op geschiedenis, literatuur en kunst, niet te vergeten de fantastische theaters waar concerten, balletvoorstellingen en toneel worden gehouden. De lijst van bezienswaardigheden lijkt niet te eindigen, maar geen enkel bezoek is compleet zonder het iconische Hermitage Museum, het Winterpaleis en de Kerk van de Verlosser op het Bloed te zien.

Vrijwel iedereen heeft een visum nodig om een taalcursus in Sint-Petersburg te doen. Onze gids voor Russische visa zal je helpen de juiste te vinden.


Onze scholen in Sint-Petersburg (Historisch Centrum)

Onze school in Sint-Petersburg bevindt zich in het historisch centrum, aan de zuidkant van het Plein der Kunsten waar je het Russisch Museum vindt. Deze geweldige locatie is slechts een korte wandeling van het beroemde Nevski Prospekt en Mikhailovsky Theater vandaan.

De school is gevestigd in een historisch pand dat met moderne faciliteiten is gerenoveerd. Er zijn 13 lokalen die over een rustig binnenhof uitkijken. Elk lokaal is uitgerust met een Apple TV box en iPad, waardoor docenten de meest up-to-date lesmaterialen kunnen gebruiken. Wifi is overal beschikbaar binnen de school.

Cursussen

Onze school biedt een grote hoeveelheid verschillende taalcursussen, geschikt voor studenten van alle niveaus. Studenten die Russisch willen leren in een groep kunnen kiezen tussen een Intensieve cursus van 20 lessen per week, waarbij alle vaardigheden zoals lezen, schrijven, luisteren, spreken en grammatica worden behandeld, of de Super Intensieve cursus die 5 lessen per week meer bevat die zich focussen op culturele onderwerpen op maat gemaakt voor jouw niveau in Russisch.

Buiten het zomerseizoen kun je ook deelnemen aan een semi-intensief Russisch programma in St Petersburg. De lessen worden aangeboden van 15:00 en 17:50 van maandag tot vrijdag. De kleine klassen, vier leerlingen per groep, zorgt ervoor dat je het maximale uit de 15 lessen iedere week kunt halen.

Mocht je zoveel mogelijk Russisch willen leren tijdens je verblijf in Sint-Petersburg, dan is het ook mogelijk om privélessen te nemen, op zichzelf of gecombineerd met de groepslessen.

Accommodatie

Studenten die Russisch studeren aan onze school in Sint-Petersburg verblijven bij nauwkeurig uitgezochte Russischsprekende gastgezinnen, of anders in een gedeeld appartement, samen met andere Russisch studenten aan onze school in Sint-Petersburg.

Wij raden onze studenten die zo snel mogelijk Russisch willen leren aan om bij een gastgezin te verblijven, aangezien de gezinnen nauwkeurig zijn uitgezocht om onze studenten een warm welkom te heten en de vaardigheden die op school worden geleerd te oefenen door Russisch te spreken. Er kan worden gekozen voor een kamer met enkel ontbijt, of voor halfpension. Hiermee hebben de studenten de mogelijkheid om traditionele Russische maaltijden uit te proberen.

Onze Russische taalschool in Sint-Petersburg verzorgt ook accommodatie in appartementen waarbij geen maaltijden zijn inbegrepen, gedeeld met studenten van onze school. De appartementen worden doorgaans gedeeld door 3-4 studenten, die allemaal een eigen slaapkamer hebben, maar wel de badkamer en keuken delen. Elk appartement is volledig ingericht en uitgerust met wasmachine en wifi.

Activiteiten

Het activiteiten programma dat wordt georganiseerd door onze school zorgt ervoor dat studenten genieten van hun tijd in St Petersburg, maar het helpt ook met het oefenen met hun Russisch.

Net als onze andere scholen in Rusland, heeft onze school in St Petersburg ook een uitgebreid cultureel activiteiten programma met verschillende toeren door St Petersburg. Deze toeren bestaan onder andere uit de Romanovs, Dostoevsky toeren en zelfs een metro toer door de stad. Dagreizen naar Peterhof, Novgorod de grote en Pushkin, net als verschillende masterclasses die worden georganiseerd door de school. Dit allemaal om jou nieuw geleerde Russische vaardigheden te verbeteren.

Verder is er zoveel meer te zien en te doen. Je kunt museums, Russische badhuizen bezoeken en proberen te ijsvissen in de wnter op bootreizen gaan op de Neva rivier in de zomer. Je wilt misschien ook de indrukwekkende Hermitage Art Gallery, Yussupor paleis, Tsarskoye Selo bezoeken en meer!

Reizen

Bij aankomst in Sint-Petersburg is een enkele rit vanaf het vliegveld of treinstation gratis inbegrepen voor alle studenten die accommodatie hebben geboekt naast hun Russisch cursus.

De locatie van onze school in Sint-Petersburg (Historisch Centrum)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

3.87 / 5
Staf van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Sint-Petersburg (Historisch Centrum), gebaseerd op 15 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30