Hermitage Museum in Sint-Petersburg, Rusland
Vind een school
Waardering  4.6/5

Russisch leren in Sint-Petersburg (Historisch Centrum) - Rusland

Leer Russisch in Sint-Petersburg, een van de mooiste steden van Europa! Na enkele naamswijzigingen mee te maken in de laaste eeuw, Petrograd en Leningrad meerdere keren, heet de stad sinds 1991 weer Sint-Petersburg, zoals oorspronkelijk, genaamd naar zijn oprichter, de Russische tsaar Peter de Grote.

De op een na grootste stad in Rusland, Sint-Petersburg was de hoofdstad van het Keizerrijk Rusland twee eeuwen lang. Alhoewel Moskou nu de hoofdstad van Rusland is, is Sint-Petersburg een belangrijk cultureel centrum met elegante Barokpanden, historische paleizen en ontelbaar veel musea die zich richten op geschiedenis, literatuur en kunst, niet te vergeten de fantastische theaters waar concerten, balletvoorstellingen en toneel worden gehouden. De lijst van bezienswaardigheden lijkt niet te eindigen, maar geen enkel bezoek is compleet zonder het iconische Hermitage Museum, het Winterpaleis en de Kerk van de Verlosser op het Bloed te zien.

Vrijwel iedereen heeft een visum nodig om een taalcursus in Sint-Petersburg te doen. Onze gids voor Russische visa zal je helpen de juiste te vinden.

Onze school in Sint-Petersburg (Historisch Centrum)

Onze school in Sint-Petersburg bevindt zich in het historisch centrum, aan de zuidkant van het Plein der Kunsten waar je het Russisch Museum vindt. Deze geweldige locatie is slechts een korte wandeling van het beroemde Nevski Prospekt en Mikhailovsky Theater vandaan.

De school is gevestigd in een historisch pand dat met moderne faciliteiten is gerenoveerd. Er zijn 13 lokalen die over een rustig binnenhof uitkijken. Elk lokaal is uitgerust met een Apple TV box en iPad, waardoor docenten de meest up-to-date lesmaterialen kunnen gebruiken. Wifi is overal beschikbaar binnen de school.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Sint-Petersburg (Historisch Centrum)

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Cultural lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Private Lessons (15)
  • Private Lessons (20)
  • Semi-Intensive (15)

Onze school biedt een grote hoeveelheid verschillende taalcursussen, geschikt voor studenten van alle niveaus. Studenten die Russisch willen leren in een groep kunnen kiezen tussen een Intensieve cursus van 20 lessen per week, waarbij alle vaardigheden zoals lezen, schrijven, luisteren, spreken en grammatica worden behandeld, of de Super Intensieve cursus die 5 lessen per week meer bevat die zich focussen op culturele onderwerpen op maat gemaakt voor jouw niveau in Russisch.

Buiten het zomerseizoen kun je ook deelnemen aan een semi-intensief Russisch programma in St Petersburg. De lessen worden aangeboden van 15:00 en 17:50 van maandag tot vrijdag. De kleine klassen, vier leerlingen per groep, zorgt ervoor dat je het maximale uit de 15 lessen iedere week kunt halen.

Mocht je zoveel mogelijk Russisch willen leren tijdens je verblijf in Sint-Petersburg, dan is het ook mogelijk om privélessen te nemen, op zichzelf of gecombineerd met de groepslessen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Studenten die Russisch studeren aan onze school in Sint-Petersburg verblijven bij nauwkeurig uitgezochte Russischsprekende gastgezinnen, of anders in een gedeeld appartement, samen met andere Russisch studenten aan onze school in Sint-Petersburg.

Wij raden onze studenten die zo snel mogelijk Russisch willen leren aan om bij een gastgezin te verblijven, aangezien de gezinnen nauwkeurig zijn uitgezocht om onze studenten een warm welkom te heten en de vaardigheden die op school worden geleerd te oefenen door Russisch te spreken. Er kan worden gekozen voor een kamer met enkel ontbijt, of voor halfpension. Hiermee hebben de studenten de mogelijkheid om traditionele Russische maaltijden uit te proberen.

Onze Russische taalschool in Sint-Petersburg verzorgt ook accommodatie in appartementen waarbij geen maaltijden zijn inbegrepen, gedeeld met studenten van onze school. De appartementen worden doorgaans gedeeld door 3-4 studenten, die allemaal een eigen slaapkamer hebben, maar wel de badkamer en keuken delen. Elk appartement is volledig ingericht en uitgerust met wasmachine en wifi.

Activiteiten

Het activiteiten programma dat wordt georganiseerd door onze school zorgt ervoor dat studenten genieten van hun tijd in St Petersburg, maar het helpt ook met het oefenen met hun Russisch.

Net als onze andere scholen in Rusland, heeft onze school in St Petersburg ook een uitgebreid cultureel activiteiten programma met verschillende toeren door St Petersburg. Deze toeren bestaan onder andere uit de Romanovs, Dostoevsky toeren en zelfs een metro toer door de stad. Dagreizen naar Peterhof, Novgorod de grote en Pushkin, net als verschillende masterclasses die worden georganiseerd door de school. Dit allemaal om jou nieuw geleerde Russische vaardigheden te verbeteren.

Verder is er zoveel meer te zien en te doen. Je kunt museums, Russische badhuizen bezoeken en proberen te ijsvissen in de wnter op bootreizen gaan op de Neva rivier in de zomer. Je wilt misschien ook de indrukwekkende Hermitage Art Gallery, Yussupor paleis, Tsarskoye Selo bezoeken en meer!

Hoe er te komen

Bij aankomst in Sint-Petersburg is een enkele rit vanaf het vliegveld of treinstation gratis inbegrepen voor alle studenten die accommodatie hebben geboekt naast hun Russisch cursus.


Locatie van onze school in Sint-Petersburg (Historisch Centrum)

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school Sint-Petersburg (Historisch Centrum) gebaseerd op 15 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

J. Lont

Ik heb veel geleerd en moest hard studeren. Ik ben naar Sint-Petersburg en Moskou gegaan. Sint-Petersburg vond ik het leukste, omdat deze school een bar/ontmoetingsplaats had, waar ik contact met veel studenten had. De docenten waren geweldig, ze maakten het studeren echt leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De taalschool was erg goed georganiseerd en erg gastvrij. Iedereen liet me meteen thuis voelen. Ik had individuele lessen en alles was aan mijn niveau en vaardigheid aangepast. De docent was heel behulpzaam en zorgde ervoor dat ik veel vooruitgang boekte zonder dat het me teveel werd. Ik heb heel veel geleerd! De accommodatie was simpel, maar alles was schoon en de mevrouw waar ik verbleef was erg fijn.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
T. Dale

Leer de Russische taal in Rusland, een geweldige en leuke manier om je onder te dompelen in de taal en cultuur. De scholen in Sint-Petersburg en Moskou are goed uitgerust met professionele lesmethoden wat het leren leuk en fijn maakt. Het wonen bij een gastgezin is spannend en helpt je om je op het gemak te voelen met de taal en cultuur terwijl het je de vrijheid geeft om te doen wat je wilt. Ga er gewoon voor, wie niet waagt, die niet wint. En je krijgt er zoveel voor terug dat je terug wilt voor meer.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
F. Rossi

De docenten waren uitstekend en mijn kennis van de Russische taal is er erg op vooruitgegaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitstekend en beide docenten waren erg bekwaam. Ze onderwezen op zo'n manier dat het ons met het leren hielp (in tegenstelling tot mijn lessen op de universiteit) en mijn taalvaardigheden zijn enorm verbeterd. De school zelf is modern en iedereen is erg vriendelijk. De klassen waren klein, dus er was veel individuele aandacht. Mijn accommodatie was fantastisch: schoon, mooi gemeubileerd en de beste flat van elk van de andere studenten op de school. Ik vond het geweldig. Ik heb de meest geweldige tijd gehad in mijn 2 weken in Sint-Petersburg. Mijn taalvaardigheid is enorm verbeterd en ik heb veel meer vertrouwen, ik kan de school niet hoog genoeg aanprijzen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus echt goed. Ik heb veel geleerd en de docent was ook erg goed. Ik raad het anderen zeker aan om deze cursus te gaan volgen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was ervan onder de indruk dat de docenten nauwelijks terug vielen op het Engels en dat bijna alles in het Russisch gecommuniceerd werd. De tijden van de lessen etc. waren perfect en er was genoeg tijd in de middag om dingen te gaan bezichtigen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was erg goed georganiseerd en voldeed aan mijn verwachtingen. Ze hadden me in de juiste groep geplaatst voor mijn niveau van het Russisch en de docenten deden hun uiterste best om iedereen in de groep te helpen om te de taal beter te leren begrijpen. Het appartement waar ik verbleef was erg schoon. De mevrouw waarbij ik verbleef was een schat van een vrouw, erg behulpzaam, heel vriendelijk, een goede kok en ze probeerde en slaagde er altijd in om mijn verblijf in deze Russische stad onvergetelijk te maken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Waarschijnlijk het beste gastgezin wat ik ooit ben tegengekomen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De lessen waren erop gericht om de basis van deze complexe taal te kunnen begrijpen. Ik had een uitstekende docent, die fijn en zorgvuldig was en aandacht had voor iedereen. Aangezien er maar 4 studenten in onze klas zaten, zorgde dat voor een snelle vooruitgang op een normaal tempo dat voor ons allemaal geschikt was.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en ik heb er echt van genoten. De sfeer was geweldig en de kwaliteit van het onderwijs was erg hoog. Mijn accommodatie was goed, ik vond het leuk om bij een gastgezin te verblijven en te proeven van het Russische eten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn één-op-één cursus Russisch in Sint-Petersburg was alles wat ik ervan verwacht had. Mijn gastgezin was erg behulpzaam en deden er alles aan om me thuis te laten voelen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond dat het lesgeven in het Russisch (inclusief de grammatica) belangrijk was voor de ontwikkeling van het begrijpen van de taal en de vriendelijke manier van lesgeven stimuleerde me nog meer om meer te leren. Het gastgezin was heel behulpzaam toen mijn bagage niet aankwam, mijn kamer was zeer comfortabel en het eten was geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Asia (0 )
Austria (5 )
Eastern europe (4.0 )
France (4 )
Germany (13.0 )
Italy (12 )
Nordic countries (4 )
Switzerland (14.0 )
United kingdom (19)
Usa (6)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Neem me ALSJEBLIEFT mee terug naar St. Petersburg!

Ik denk dat het eerste wat me opviel in St. Petersburg was hoe prachtig de stad is! Ik had al enige tijd in Moskou gestudeerd, wat ook een geweldige stad is, maar ik wilde iets anders meemaken, en mijn vrienden hadden me aangeraden om mijn Russische studies in St. Petersburg voort te zetten. Read more...

Prijzen Sint-Petersburg (Historisch Centrum)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners