De kerk van de Verlosser op het Bloed, Sint-Petersburg
Vind een school
Waardering  3.9/5

Russisch leren in Sint-Petersburg - Rusland

Sint-Petersburg is een geweldige locatie om de Russische cultuur echt te kunnen ervaren! De stad heeft meer dan 200 musea, 50 theaters en prachtige gebouwen in Barokke en neoclassicistische architectuur! St. Petersburg is gesticht door Tsaar Peter I in 1703 en de stad was voor meer dan 200 jaar het hart van het Russisch Keizerrijk. Het historische centrum van de stad, waar onze taalschool gevestigd is, heeft een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

We hebben twee scholen in Sint-Petersburg. Lees voor meer informatie over onze school in Sint-Petersburg verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze school Sint-Petersburg (Historisch Centrum).

Onze school in Sint-Petersburg

Als je ervoor kiest om een cursus Russisch te volgen bij onze school in Sint-Petersburg, zullen je lessen plaatsvinden op de bovenste verdieping van een prachtig 18e eeuws herenhuis. Het huis behoorde hiervoor toe aan een van Ruslands meest populaire dichters. De school ligt op slechts 30 minuten loopafstand van het stadscentrum en het Nevski Prospekt. De school heeft 7 goed uitgeruste lokalen, een recreatiehal, een gezamenlijke ruimte voor studenten met thee en koffie, een computerzaal met gratis internettoegang en een ruimte voor zelfstudie. Er is eveneens een bibliotheek met een groot aanbod aan Russische studiematerialen en TV- en videofaciliteiten. De school heeft ook een eigen café waar drankjes en snacks gekocht kunnen worden tussen de lessen door.

Foto's

Russische handwerk les op onze school
Tentoonstelling van Russische volksmuziek in de school
Russische les op onze school
Studenten die een traditionele Russische maaltijd voorbereiden

Cursussen in Sint-Petersburg

Als je je algemene niveau van het Russisch wilt ophalen, dan zijn de groepslessen van 20 of 30 lessen per week, of een van de privécursussen perfect voor jou! Onze school biedt ook avondcursussen, cursussen Zakelijk Russisch, cursussen Russisch voor rechtenstudenten, een programma ‘Russisch en Werkervaring’, Academische en Examenvoorbereidingscursussen, Kerstmiscursussen en 50+Club cursussen! Als je gefascineerd bent door de Russische cultuur, wil je misschien een van onze cursussen volgen, die de Russische taal combineren met een studie naar de Russische cultuur! De studie bevat bijvoorbeeld een cursus ‘Russische taal en Volkscultuur’, een cursus ‘Gouden Eeuw van Russische Literatuur’ en een cursus ‘Russische literatuur van de 20e eeuw. Deze cursussen heten ‘Speciale Interesse’.

Accommodatie

De school kan verschillende soorten accommodatie voor je regelen: verblijf in een gasthuis op basis van zelfcatering, een gedeeld appartement of privéappartement. Onze Russische taalschool in Sint-Petersburg kan ook accommodatie in een hotel voor je verzorgen. Als je echter zoveel mogelijk van de Russische cultuur wilt leren, raden we aan om te kiezen voor een verblijf bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin op basis van bed-and-breakfast of halfpension.

Activiteiten

Onze Russische taalschool in Sint-Petersburg heeft een groot aanbod aan culturele activiteiten, speciaal ontworpen om jou meer te leren over de Russische cultuur, om de prachtige stad beter te leren kennen en om je te stimuleren Russisch te spreken buiten het klaslokaal. Voorbeelden van activiteiten zijn: bezoeken aan musea, kunstgallerijen en theaters; stadsrondleidingen; begeleide wandelingen; Russische filmvertoningen; en Russische zang- en volkskunstlessen. De school organiseert ook regelmatig excursies naar interessante plaatsen in en rondom Sint-Petersburg, zoals de Hermitage (’s werelds grootste kunstgallerij), het Petrus en Pauluskathedraal, de kerk ‘Onze Verlosser op het Bloed’, de Izaäkkathedraal, het Peterhof, Tsarskoje selo en Pavlovsk.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Sint-Petersburg en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven of van het treinstation van Sint-Petersburg naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Sint-Petersburg

Cursus

3.9 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Sint-Petersburg gebaseerd op 15 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik heb echt genoten van de docenten, de school en de medestudenten. Er waren veel opties met betrekking tot excursies, activiteiten, etc. Het is een eerste klas taalschool! Het gastgezin en het appartement waren geweldig, prettig en comfortabel. Een prachtige ervaring!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

We zaten met maar 2 en daarna 3 mensen in de klas, wat fantastisch was. Er was een goede mix van praten en grammatica. De kamer was erg ruim. De familie was erg vriendelijk. Zowel het ontbijt als het avondeten was heel goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Neem me ALSJEBLIEFT mee terug naar St. Petersburg!

Ik denk dat het eerste wat me opviel in St. Petersburg was hoe prachtig de stad is! Ik had al enige tijd in Moskou gestudeerd, wat ook een geweldige stad is, maar ik wilde iets anders meemaken, en mijn vrienden hadden me aangeraden om mijn Russische studies in St. Petersburg voort te zetten. Read more...

Prijzen Sint-Petersburg

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners