De kerk van de Verlosser op het Bloed, Sint-Petersburg

Russisch leren in Sint-Petersburg - Rusland

Onze school in Sint-Petersburg

Als je ervoor kiest om een cursus Russisch te volgen bij onze school in Sint-Petersburg, zullen je lessen plaatsvinden op de bovenste verdieping van een prachtig 18e eeuws herenhuis. Het huis behoorde hiervoor toe aan een van Ruslands meest populaire dichters. De school ligt op slechts 30 minuten loopafstand van het stadscentrum en het Nevski Prospekt. De school heeft 7 goed uitgeruste lokalen, een recreatiehal, een gezamenlijke ruimte voor studenten met thee en koffie, een computerzaal met gratis internettoegang en een ruimte voor zelfstudie. Er is eveneens een bibliotheek met een groot aanbod aan Russische studiematerialen en TV- en videofaciliteiten. De school heeft ook een eigen café waar drankjes en snacks gekocht kunnen worden tussen de lessen door.

Foto's

Russische handwerk les op onze school
Tentoonstelling van Russische volksmuziek in de school
Russische les op onze school
Studenten die een traditionele Russische maaltijd voorbereiden

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of voor meer informatie over onze andere taalcursussen Russisch.

Sint-Petersburg

Sint-Petersburg is een geweldige locatie om de Russische cultuur echt te kunnen ervaren! De stad heeft meer dan 200 musea, 50 theaters en prachtige gebouwen in Barokke en neoclassicistische architectuur! St. Petersburg is gesticht door Tsaar Peter I in 1703 en de stad was voor meer dan 200 jaar het hart van het Russisch Keizerrijk. Het historische centrum van de stad, waar onze taalschool gevestigd is, heeft een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

We hebben twee scholen in Sint-Petersburg. Lees voor meer informatie over onze school in Sint-Petersburg verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze school Sint-Petersburg (Historisch Centrum).

Cursussen in Sint-Petersburg

Beschikbare cursussen

  Als je je algemene niveau van het Russisch wilt ophalen, dan zijn de groepslessen van 20 of 30 lessen per week, of een van de privécursussen perfect voor jou! Onze school biedt ook avondcursussen, cursussen Zakelijk Russisch, cursussen Russisch voor rechtenstudenten, een programma ‘Russisch en Werkervaring’, Academische en Examenvoorbereidingscursussen, Kerstmiscursussen en 50+Club cursussen! Als je gefascineerd bent door de Russische cultuur, wil je misschien een van onze cursussen volgen, die de Russische taal combineren met een studie naar de Russische cultuur! De studie bevat bijvoorbeeld een cursus ‘Russische taal en Volkscultuur’, een cursus ‘Gouden Eeuw van Russische Literatuur’ en een cursus ‘Russische literatuur van de 20e eeuw. Deze cursussen heten ‘Speciale Interesse’.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   De school kan verschillende soorten accommodatie voor je regelen: verblijf in een gasthuis op basis van zelfcatering, een gedeeld appartement of privéappartement. Onze Russische taalschool in Sint-Petersburg kan ook accommodatie in een hotel voor je verzorgen. Als je echter zoveel mogelijk van de Russische cultuur wilt leren, raden we aan om te kiezen voor een verblijf bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin op basis van bed-and-breakfast of halfpension.

   Activiteiten

   Onze Russische taalschool in Sint-Petersburg heeft een groot aanbod aan culturele activiteiten, speciaal ontworpen om jou meer te leren over de Russische cultuur, om de prachtige stad beter te leren kennen en om je te stimuleren Russisch te spreken buiten het klaslokaal. Voorbeelden van activiteiten zijn: bezoeken aan musea, kunstgallerijen en theaters; stadsrondleidingen; begeleide wandelingen; Russische filmvertoningen; en Russische zang- en volkskunstlessen. De school organiseert ook regelmatig excursies naar interessante plaatsen in en rondom Sint-Petersburg, zoals de Hermitage (’s werelds grootste kunstgallerij), het Petrus en Pauluskathedraal, de kerk ‘Onze Verlosser op het Bloed’, de Izaäkkathedraal, het Peterhof, Tsarskoje selo en Pavlovsk.

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de luchthaven van Sint-Petersburg en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven of van het treinstation van Sint-Petersburg naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Sint-Petersburg

   Cursus

   4.2 / 5
   Accommodatie

   3.9 / 5
   Medewerkers van de school

   4.7 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Sint-Petersburg gebaseerd op 21 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had individuele lessen en mijn beide leraren, Polina en Larisa, waren heerlijk en eindeloos geduldig. We deden een mix van grammatica-oefeningen en conversatie, en dat was precies wat ik wilde en nodig had. Mijn Russische familie (een oma, een moeder en een zoon) waren erg vertederend, geduldig met mijn Russisch en erg gul met het eten. Ik raakte in de loop van de week aan hen gehecht. Ik was onder de indruk van alle onderdelen van de cursus: het contact dat ik had met het kantoor in het VK tijdens het boeken, de vriendelijkheid en efficiëntie van het kantoor in Sint-Petersburg, de kwaliteit van mijn docenten en de warmte van mijn Russische familie. Ik zou het zo nog een keer willen doen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede docenten en een solide organisatie van de school. frequente excursies met een goede gids. veel studenten, zoveel mensen om plezier mee te hebben.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer goed georganiseerde cursus die precies de onderwerpen behandelt die ik wilde en nodig had. Vriendelijke familie, attent op mijn behoeften en de hele tijd Russisch tegen mij. Ik ben erg blij met de cursus en organisatie en zal jullie bedrijf aanbevelen bij vrienden

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg vriendelijk en professioneel. Er werd gebruik gemaakt van moderne lestechnieken, nogal een verandering ten opzichte van mijn eerdere ervaringen in Rusland. Ik heb enorm veel aan de cursus gehad. De hotelaccommodatie was eenvoudig maar prima. De kamer was een beetje benauwd omdat er geen airconditioning is. Het receptiepersoneel was vriendelijk en behulpzaam, hoewel niemand Engels sprak. Er is wifi in het gebouw, maar u moet dit aan de receptie vragen omdat er geen informatie in de kamer is. Aan het instituut is een prachtig park verbonden. Bedankt voor een geweldige ervaring. Ook mijn partner, die niet studeerde maar bij mij in de accommodatie logeerde, had het erg naar zijn zin. Het college was zo vriendelijk hem een studentenkaart te verstrekken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn leraar Tatiana was erg goed, attent op onze behoeften. Geweldig gastgezin, goede excursies. Ik hoop dat de gids Valerie met je blijft werken; zij is erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was echt goed - volledig in het Russisch gegeven. Er is een focus op grammatica, en dat is precies wat ik nodig had. We hadden echt een grote kamer - meer een appartement, met een koelkast, tv, goede badkamer, bureau en er is ook een wasruimte. Het is in een goede omgeving, ongeveer 8 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation.

   Goed georganiseerd studiemateriaal. Een vriendelijke sfeer. Goede leraar. Handig voor eetgelegenheden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt genoten van de docenten, de school en de medestudenten. Er waren veel opties met betrekking tot excursies, activiteiten, etc. Het is een eerste klas taalschool! Het gastgezin en het appartement waren geweldig, prettig en comfortabel. Een prachtige ervaring!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We zaten met maar 2 en daarna 3 mensen in de klas, wat fantastisch was. Er was een goede mix van praten en grammatica. De kamer was erg ruim. De familie was erg vriendelijk. Zowel het ontbijt als het avondeten was heel goed.

   Prijzen Sint-Petersburg

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024