Binnen bij de Spaanse taalschool in Buenos Aires
Vind een school
Waardering  5.0/5

Leer Spaans in Buenos Aires Plaza de Mayo!

Buenos Aires is een stad waar Latijnse passie gecombineerd wordt met Europese elegantie. Dit is een stad als geen ander, hier wordt de vurige tango gewoon op straat gedanst en daarnaast zie je Europese architectuur terug in alle straten. Ook vind je er de meest levendige theater cultuur en de meeste boekenwinkels en bibliotheken van alle Latijns-Amerikaanse steden. Buenos Aires is een stad van talloze contrasten en deze benadrukken niet alleen de levendigheid, maar ook de intrigerende geschiedenis. Dit is een spectaculaire stad en een fantastische keuze voor een cursus Spaans!

Ook buiten het klaslokaal om krijg je genoeg kansen om je Spaans te oefenen met de vriendelijke Porteños, of je nu door een van de levendige marktjes loopt, de verscheidenheid aan gerechten in een van de vele uitstekende restaurants ontdekt, of een cocktail in de trendy bars van Palermo drinkt, het Spaans dat je hier leert zal je toelaten om te met elke inwoner te praten.

Zoals je misschien al hebt gezien, hebben we drie Spaanse scholen in Buenos Aires. Wij bieden deze drie verschillende scholen aan omdat dit is zo'n populaire locatie is onder onze studenten en elke school biedt verschillende cursus en accommodatie opties aan waar je uit kunt kiezen, er is voor ieder wat wils! Omdat we de scholen waarmee we werken zeer zorgvuldig selecteren, kun je er zeker van zijn dat welke school je ook kiest, er les wordt gegeven door hoog gekwalificeerde, autochtone Spaanssprekende docenten, die zeer ervaren zijn in het lesgeven aan leerlingen van alle niveaus. Bij elke cursus wordt je volledig ondergedompeld, alle lessen worden vanaf het begin in het Spaans gegeven. Ook wordt je in een groep geplaatst met studenten van hetzelfde niveau. Op dit gebied zijn al onze scholen in Buenos Aires hetzelfde.

Onze school in Buenos Aires (Plaza de Mayo)

Onze school is binnen handbereik van veel van Buenos Aires’ belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Obelisk, de Avenida 9 de Julio, Teatro Colon, Puerto Madero en, natuurlijk, de Plaza de Mayo zelf. De school ligt dus ideaal tussen Plaza de Mayo en Plaza de la Republica. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Deze school biedt vrijwel de beste faciliteiten aan voor studenten in Zuid-Amerika: volledig uitgeruste klaslokalen, draadloos internet in het gehele gebouw, studenten lounges en studiezalen, een snackbar, airconditioning en centrale verwarming. Het gebouw is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Buenos Aires (Plaza de Mayo)

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Tango (22)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (10)

De dynamische sfeer die gecreëerd wordt wanneer je in een kleine groep wordt geplaatst met een maximum van 9 studenten met een vergelijkbaar niveau zal je helpen om snel grip te krijgen op het Spaans. De ‘intensieve’ cursus van 20 groepslessen is het meest populair als je het ook belangrijk vindt om naast de lessen de stad te kunnen verkennen, maar als je de cursus slechts voor een kortere duur kunt volgen dan zou je de 'Super-intensieve’ cursus van 30 lessen per week kunnen boeken.

Prive-lessen zijn de perfecte keuze als je de lessen op een specifiek onderwerp wilt focussen. Wij bieden normaal gesproken standaard 10 of 20 privelessen per week aan in deze locatie, maar als je een ander aantal lessen wilt nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een offerte.

Als je jezelf wilt voorbereiden op het DELE examen, kun je overwegen de DELE voorbereidingscursus te volgen. Dit is een cursus van 10 privelessen per week, die je Spaans verder zullen verbeteren terwijl er specifiek op de vaardigheden gericht wordt die nodig zijn om het examen te halen.

Wij verzorgen ook cursussen voor diegenen die het Spaans nodig hebben om zakelijke redenen. Deze cursus bestaat uit 10 privelessen gericht op de Spaanse beroepssituaties.

Tot slot, waarom zou je je cursus Spaans niet combineren met een aantal tango lessen, om echt de smaak van Argentinië te pakken te krijgen? Je zult twee groeps en twee prive tangolessen per week krijgen (onderwezen in het Spaans). Deze lessen zijn geschikt voor dansers van alle niveaus (inclusief complete beginners).

Speciale cursussen in Buenos Aires (Plaza de Mayo)

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment
  • Student Residence (San Telmo)

Wanneer u ook accommodatie nodig heeft terwijl u een cursus volgt op onze school in Buenos Aires, dan kunnen wij dit ook zeker voor u regelen. Accommodatie bij een gastgezin is normaal gesproken erg populair bij al onze studenten, omdat het er echt voor zorgt dat je compleet wordt ondergedompeld in de taal en cultuur. Taalkundig is er geen betere optie dan te verblijven bij een gastgezin, want het biedt talloze mogelijkheden om buiten het klaslokaal om Spaans te spreken. Gastgezinnen bevinden zich doorgaans binnen 20-40 minuten van de school met het openbaar vervoer. Deze accommodatie optie wordt aangeboden op basis van halfpension.

Als alternatief, wanneer je iets meer onafhankelijk wilt zijn en je eigen maaltijden wilt bereiden dan kan je er voor kiezen om accommodatie te boeken in een gedeeld appartement (dat je deelt met de lokale eigenaar), of in de studentenresidentie waar je het appartement met lokale en internationale studenten deelt. Nogmaals, de reistijd naar de school is meestal 20-40 minuten met het openbaar vervoer.

Activiteiten

Een voordeel van het volgen van een cursus Spaans in Buenos Aires is dat je de kans krijgt om de stad te ontdekken, de lokale cultuur te begrijpen en, natuurlijk, dat je meteen je nieuwe Spaanse skills kunt gebruiken in het alledaagse leven. Deels om deze redenen, biedt de school een optioneel activiteitenprogramma aan dat toegankelijk is voor alle studenten. Ook is dit de perfecte manier om je medestudenten te ontmoeten en vrienden te ontmoeten van over de hele wereld.

Voorbeelden van typische activiteiten zijn stadstours, mate proeverijen, Spaanse filmvertoningen, Milonga avonden, tango lessen en excursies naar plaatsen als Colonia in Uruguay. Informatie over de exacte activiteiten die tijdens je verblijf worden aangeboden wordt bij aankomst op de school gegeven. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere activiteiten kan er een kleine bijdrage vereist zijn dat direct te betalen is aan de school.

Hoe er te komen

Onze collega’s in Buenos Aires raden je aan om een luchthaventransfer te boeken bij aankomst omdat dit de makkelijkste en veiligste manier is om je accommodatie te bereiken. Houdt er rekening mee dat de luchthaventransfer niet bij de prijs is inbegrepen, neem contact met ons op voor meer informatie.


Locatie van onze school in Buenos Aires (Plaza de Mayo)

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Wat een geweldige docent, Sonia Herskovits, - ze maakte moeilijke onderwerpen makkelijk en alles was zo leuk. Ik keek erg uit naar de lessen en verlengde klassen wanneer mogelijk. Ik ben van plan om 6+ weken terug te komen volgend jaar. Mijn accommodatie was fantastisch - mijn gastfamilie van Alejandra Sen en haar man Juan Carlos "Bubby" waren geweldig en deden hun best om me op mijn gemak te stellen. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en ik blijf contact met ze houden. Het appartement lag in een mooi gedeelte van de stad en was prachtige gedecoreerd, en ook nog eens ontzettend schoon.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was fantastisch! We hadden een gemotiveerde en grappige leraar, die het makkelijk maakte om te leren. Alle medewerkers aan de school waren vriendelijk en open, en het sfeer in het algemeen was net zo!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (16)
Denmark (3)
France (5)
Germany (12)
Italy (3)
Sweden (5)
Switzerland (14)
The netherlands (5)
Uk (7)
Usa (10)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Buenos Aires – De tijd van mijn leven

Buenos-Aires3 Thailand, Duitsland en Australië zijn een paar van de landen die ik heb bezocht maar ik wist dat ik mijn volgende avontuur van mijn leven ergens in Zuid-Amerika zou beleven. Ik had een aantal steden in gedachten maar binnen vijf minuten had ik besloten waar ik wilde gaan wonen. De cultuur en levensstijl van Buenos Aires was spannend en dat trok mij aan. Vooral de mix van Europese en Latijns-Amerikaanse cultuur met de veel besproken aspecten van de stad zelf trok mij aan (niet te vergeten de geruchten over hoe mooi de Argentijnse vrouwen zijn!). Read more...

Prijzen Buenos Aires (Plaza de Mayo)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners