Ushuaia - aan het einde van de wereld, Argentinië

Spaans leren in Ushuaia

14 klaslokalen
Computerlokaal met internettoegang
Keuken voor het bereiden van drankjes en snacks
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in de hele school en in de accommodatie van het gastgezin

Onze school in Ushuaia

Onze school in Ushuaia, Argentinië, ligt op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum. Er zijn 14 comfortabele klaslokalen, allemaal met tv en audioapparatuur, evenals een kleine keuken. Er is ook een receptie waar u terecht kunt met vragen aan de vriendelijke medewerkers of voor excursietips.

Foto's

1
2
3
4

Ushuaia

Studeer Spaans op onze school in Ushuaia, Argentinië, de meest zuidelijke stad ter wereld, hoofdstad van Vuurland. Deze prachtige stad tussen de oceaan en de bergen biedt een adembenemend landschap waarin je de taal kunt leren en kunt deelnemen aan een verscheidenheid aan geweldige bezoeken en activiteiten.

Studenten die een cursus Spaans volgen op onze school kunnen de spectaculaire 'Trein naar het einde van de wereld' nemen. door de gletsjer en toppen van het Nationaal Park Tierra del Fuego. Onze school organiseert ook bezoeken aan vele andere lokale bezienswaardigheden, om studenten te helpen genieten van hun verblijf, meer te leren over Argentinië en het Spaans te oefenen dat ze tijdens de cursus leren.

Iedereen die tijd doorbrengt op onze school in Ushuaia zal dit unieke, adembenemende deel van de wereld zeker nooit vergeten.

Cursussen in Ushuaia

Beschikbare cursussen

  Leer Spaans aan het einde van de wereld door deel te nemen aan onze intensieve taalcursus Spaans van 20 lessen per week, of, als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je cursus in Ushuaia, studeer dan een superintensieve taalcursus Spaans van 30 lessen lessen/week.

  Wij bieden ook een gecombineerde cursus aan van groeps- en privélessen, en cursussen van uitsluitend privélessen. Deze zijn ideaal voor leerlingen die specifieke woordenschat in hun lessen willen opnemen of zich willen concentreren op een bepaald zwak punt. Alle lessen worden gegeven op basis van totale onderdompeling en worden gegeven door volledig gekwalificeerde, Spaanssprekende docenten.

  De maximale groepsgrootte op onze school bedraagt slechts 7 leerlingen per klas, waardoor er voor iedere leerling veel persoonlijke aandacht is.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze Spaanse taalschool in Ushuaia regelt accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde gastheren en gastgezinnen, die Spaans spreken met de studenten, waardoor ze snel vooruitgang kunnen boeken met het leren van de taal. Het ontbijt is elke dag inbegrepen en u heeft ook toegang tot de keuken om desgewenst uw eigen lunch en diner te bereiden. Alleenreizenden krijgen een eenpersoonskamer toegewezen, terwijl studenten die met een vriend of familielid reizen desgewenst met elkaar kunnen delen.

   Activiteiten

   Onze school organiseert geen activiteiten voor studenten, maar het team geeft je graag advies over de beste manier om uitstapjes te organiseren waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Er is zeker geen tekort aan dingen om te doen in de officiële zuidelijkste stad ter wereld! Ushuaia is een unieke locatie en een paradijs voor buitenliefhebbers!

   Tussen juni en oktober is het mogelijk om te skiën en snowboarden in de omliggende bergen, maar ook om deel te nemen aan vele andere wintersporten. In het centrum van de stad is vanaf mei een ijsbaan geopend, waardoor vertier iets dichter bij huis mogelijk is.

   Het zomerseizoen loopt over het algemeen van november tot mei en biedt langere dagen en iets warmere temperaturen. Mis de kans niet om een tochtje te maken met de ‘Einde van de Wereldtrein’, die bezoekers van net buiten het centrum van Ushuaia naar het prachtige Nationaal Park Tierra del Fuego vervoert.

   Hoe er te komen

   Onze Spaanse taalschool in Ushuaia kan luchthaventransfers vanaf de luchthaven van Ushuaia regelen, als je bij aankomst opgewacht wilt worden en naar je accommodatie gebracht wilt worden.


   Locatie van onze school in Ushuaia

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   3.2 / 5
   Medewerkers van de school

   4.3 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Ushuaia gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond Ushuaia en de school erg leuk. Mijn Spaans is er enorm op vooruit gegaan. Ik had een goede docent, en doordat we een groep van slechts 2 of 3 studenten waren kon ik erg snel leren. Mijn verblijf was bij een heel vriendelijk gezin, ik voelde me echt als een familielid.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docent was geweldig en mijn vocabulaire is vertienvoudigd door de Spaanse lessen…IN het Spaans. Het huis was dichtbij de school, op maar 10 minuten loopafstand. Ik had ook een prachtig uitzicht over de baai van Ushuaia.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docent was erg flexibel, ik regelde een een-op-een cursus aangezien het niveau van de andere studenten heel anders was. Ze pasten het lesschema aan voor mij zodat ik tijd had om de omgeving te bezoeken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docent was aardig en de lessen waren goed. Het huis en de kamer waren comfortabel met goede kookfasciliteiten.

   Prijzen Ushuaia

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024