Ushuaia - aan het einde van de wereld, Argentinië
Vind een school
Waardering  4.3/5

Spaans leren in Ushuaia, Argentinië

Ushuaia is de hoofdstad van de meest zuidelijke Argentijnse provincie Vuurland, Antarctica en de Zuid-Atlantische eilanden (Spaans: Tierra del Fuego, Antártida en Islas del Atlántico Sur). De stad ligt tussen de oceaan en het Andesgebergte in een adembenemend mooie omgeving.

Studenten van onze cursussen Spaans kunnen een treinreis maken naar het einde van de wereld (Spaans: el tren del fín del mundo). Je kunt dan de gletsjers en de bergtoppen in nationaal park Tierra del Fuego bekijken. Als je een cursus Spaans in Ushuaia volgt, zul je een heerlijke tijd beleven in dit unieke, schitterende deel van de wereld.

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Ushuaia, maar je kunt er ook voor kiezen om je cursus te verspreiden over onze scholen in Ushuaia en Buenos Aires (Federale Hoofdstad)!

Onze school in Ushuaia

Onze Spaanse taalschool in Ushuaia ligt op slechts tien minuten loopafstand van het stadscentrum. Er zijn veertien comfortabele klaslokalen en er is een keuken die wordt gebruikt tijdens de Argentijnse kooklessen.

Foto's

Welkom in Ushuaia!
Studenten op onze school
Vriendelijke leraren op de school
Studenten op onze school

Cursussen in Ushuaia

Beschikbare cursussen

  • Intensive (25)
  • Intensive + Private Lessons (31)
  • Super Intensive (37)
  • Private Lessons (10)

Onze school in Ushuaia biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week. Als je liever privélessen wilt volgen dan groepslessen, kies dan voor onze cursus van 10 privélessen per week.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Onze school biedt accommodatie bij een gastgezin aan, op basis van bed & breakfast. Verblijven bij een gastgezin helpt je om zoveel mogelijk Spaans te leren tijdens je verblijf in Mendoza!

Activiteiten

Maak dit een onvergetelijke reis door deel te nemen aan het optionele activiteitenprogramma van de school! Dit biedt je de mogelijkheid om mede studenten te ontmoeten en de lokale cultuur te ontdekken. Ook kun je tijdens de activiteiten het Spaans in praktijk brengen! Voorbeelden van activiteiten zijn typische Argentijnse barbeques, Spaanse filmvoorstellingen en uitstapjes naar het museum del Fin del Mundo.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Ushuaia. Je kunt vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar je accommodatie. Je kunt er ook voor kiezen om via de school vervoer van de luchthaven naar je accommodatie te regelen. Let er wel op dat deze service niet bij de cursusprijs is inbegrepen.


Locatie van onze school in Ushuaia

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

3.2 / 5
Medewerkers van de school

4.3 / 5
Gemiddelde score voor onze school Ushuaia gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik vond Ushuaia en de school erg leuk. Mijn Spaans is er enorm op vooruit gegaan. Ik had een goede docent, en doordat we een groep van slechts 2 of 3 studenten waren kon ik erg snel leren. Mijn verblijf was bij een heel vriendelijk gezin, ik voelde me echt als een familielid.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. Best

Mijn docent was geweldig en mijn vocabulaire is vertienvoudigd door de Spaanse lessen…IN het Spaans. Het huis was dichtbij de school, op maar 10 minuten loopafstand. Ik had ook een prachtig uitzicht over de baai van Ushuaia.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docent was erg flexibel, ik regelde een een-op-een cursus aangezien het niveau van de andere studenten heel anders was. Ze pasten het lesschema aan voor mij zodat ik tijd had om de omgeving te bezoeken.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
E. Williams

Mijn docent was aardig en de lessen waren goed. Het huis en de kamer waren comfortabel met goede kookfasciliteiten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Prijzen Ushuaia

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners