Sucre, de hoofdstad van Bolivia
Vind een school
Waardering  4.3/5

Spaans leren in Sucre, Bolivia

Bolivia is een geweldig land om de Spaanse taal in te leren. Sucre is een universiteitsstad met een rijk cultureel erfgoed en een levendige sfeer. Met de witgeschilderde, koloniale gebouwen en een groot aantal inheemse inwoners is de stad een ideale locatie voor studenten die de Spaanse taal willen leren in een onaangetaste omgeving.

Onze school in Sucre biedt het hele jaar door cursussen Spaans voor studenten van alle niveaus aan. Kom Spaans leren in Sucre en beleef de tijd van je leven!

Je kunt een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Sucre, maar je mag je cursus ook verspreiden over onze scholen in Sucre, Quito (Ecuador) en Cuzco (Peru)!

Onze school in Sucre

Onze Spaanse taalschool in Sucre is gevestigd in een koloniaal gebouw in het historische hart van de stad, op loopafstand van het Plaza 25 de Mayo. De school heeft acht klaslokalen, een videoruimte en een ruime binnenplaats waar studenten tijdens de pauzes en na de lessen met elkaar kunnen afspreken.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Sucre

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Intensive + Volunteer Work (20)
  • Private Lessons (20)

Onze school biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week aan. Als je je groepscursus graag wilt combineren met privélessen om nog sneller Spaans te leren, kies dan voor onze superintensieve cursus van 20 groepslessen en 10 of 20 privélessen per week. Wil je liever een cursus volgen van alleen privélessen, dan kun je kiezen voor een cursus van 20, 25 of 30 privélessen per week.

Als je naast het leren van de Spaanse taal ook nog wat meer te weten wilt komen over de Boliviaanse cultuur, dan is onze cursus Spaans + activiteiten de ideale keuze voor jou. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen en maar liefst vijf culturele activiteiten per week!

Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Bolivia? Onze school organiseert vrijwilligerswerk voor studenten die eerst een taalcursus volgen van minimaal twee weken. Neem voor meer informatie over onze cursussen of het vrijwilligerswerkprogramma contact met ons op.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Onze Spaanse taalschool in Sucre organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Spaanssprekende gastgezinnen. De meeste van deze gezinnen wonen op slechts tien tot twintig minuten loopafstand van de school! Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension. Als je liever wilt samenwonen met medestudenten, kies dan voor verblijf in een studentenresidentie op basis van zelf-catering.

Activiteiten

Met een gemiddelde 2-3 aangeboden wekelijkse activiteiten, geeft het activiteitenprogramma op onze school in Sucre je een unieke kans om dieper in de Boliviaanse cultuur te duiken! Typische activiteiten zijn bezoeken aan lokale bezienswaardigheden, kook- of danslessen, Boliviaanse feesten en Spaanse filmvertoningen!

Hoe er te komen

Je kunt het beste op het vliegveld van Sucre vliegen. Wij helpen je graag met het organiseren van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie tegen een redelijke prijs.


Locatie van onze school in Sucre

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Ik koos voor de privélessen, en na 20 uur was mijn Spaans dramatisch verbeterd. Sucre is een erg interessante stad, op een historisch vlak, en biedt ook de mogelijkheid om in het weekend korte reisjes te maken naar andere interessante plaatsen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Belgium (9)
Brasil (1)
Denmark (4)
France (8.5)
Germany (16)
Japan (1.5)
Switerland (19)
The netherlands (16)
Uk (3)
Usa (11)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Sucre

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners