Spaans studerende studenten in Manuel Antonio
Vind een school
Waardering  4.0/5

Leer Spaans in Manuel Antonio

Leer Spaans in Manuel Antonio, een prachtig nationaal park aan de prachtige Pacifische kust van Costa Rica, waar de bergen en de oceaan elkaar tegenkomen! Het is de thuisbasis van zeer veel flora en fauna, en deze regenwoud- en strandlocatie is perfect voor natuurliefhebbers die hun Spaanse taalcursus willen combineren met een actieve outdoorvakantie! Het park is bekend geworden dankzij de film Jurassic Park en heeft enkele van de meest spectaculaire witte zandstranden, daarnaast is deze locatie perfect om te snorkelen en zwemmen! Het park is ook uitstekend geschikt voor wandelaars die zowel korte wandelingen als dagtochten willen doen, waarbij onze school jou kan helpen bij het regelen van een aantal fantastische avontuurlijke rondleidingen, zoals mangrove-kajakken, wildwatervaren en kano tours! Tijdens je verblijf in het Manuel Antonio nationaal park kun je zeker een enorm scala aan dieren in het wild verwachten, want het regenwoud is de thuishaven van brulaap, eekhoorn en honderden witte apen, luiaards, wasberen, leguanen, en vele andere dieren in alle kleuren en maten!

Onze school in Manuel Antonio

Onze Spaanse talenschool in Manuel Antonio biedt een fantastisch uitzicht op de oceaan en ligt op slechts 3 km van het witte zandstrand! Alle docenten zijn gediplomeerde moedertaalsprekers die zeer ervaren zijn in het onderwijzen van Spaans als vreemde taal aan studenten van alle niveaus (van beginners tot vergevorderden). Groepen worden klein gehouden, met een maximum van acht studenten per klas, om ervoor te zorgen dat jij de individuele aandacht krijgt die je nodig hebt om zo veel mogelijk vooruitgang te boeken tijdens je cursus.

De school heeft 13 openluchtklaslokalen, waar je Spaans kunt leren in de prachtige Costa-Ricaanse zon en 2 binnenlokalen met airconditioning. Er is ook een terras, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten, een computerlokaal en een snackbar.

Foto's

Spaanse les op onze school
Studenten van onze school
Spaans leren op onze school
Het internetcafe van de school

Cursussen in Manuel Antonio

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (30)

Als jij je Spaans wilt verbeteren, raden we je aan te kiezen voor de intensieve cursus. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen Spaans, die 's ochtends (van 9.00 uur tot 13.00 uur) of in de middag (van 14.00 uur tot 18.00 uur) zullen worden gehouden. De lessen worden klein gehouden, met 4-5 studenten per klas (maximaal 8 in het hoogseizoen), zodat jij van een gepersonaliseerdere leeraanpak geniet.

Als er specifieke onderdelen van de taal zijn waarop jij de nadruk wilt leggen, kun je overwegen een privécursus te volgen, je kan ook de gecombineerde cursus van 20 groepslessen plus 10 privélessen per week.

Onze school in Manuel Antonio biedt jou ook de mogelijkheid om je Spaanse cursus te combineren met vrijwilligerswerk! Voorbeelden zijn dierenverzorging, werkbouw, milieu en natuurbehoud, kinderenverzorging en meer! Neem contact met ons op voor meer informatie over de vrijwilligersprojecten in Manuel Antonio.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Verblijf bij een van de zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen op basis van halfpension, zodat jij de perfecte gelegenheid hebt om jouw Spaans dagelijks met moedertaalsprekers te oefenen! Alle gastgezinnen wonen Quepos, een stad dat direct naast het strand van Manuel Antonio en op ongeveer 4 km van de school gelegen is. In Quepos heb je vele winkels, bars en restaurants binnen handbereik, evenals een openluchtmarkt die elke zaterdag plaatsvindt! De school is gemakkelijk bereikbaar met de bus vanuit Quepos, die je kunt pakken vanaf het centrale busstation.

Activiteiten

Als je in Manuel Antonia studeert ben je bijna verplicht om de fantastische Costa Ricaanse cultuur te leren kennen en te verkennen, daarom biedt onze school in Manuel Antonio een breed scala aan buitenschoolse activiteiten, zoals:

Danslessen, museumbezoeken, dolfijnen kijken, paardrijden, duiken, bodyboarden, wandelen, ziplinen en nog veel meer!

Onze school in Manuel Antonio heeft een studiereisadviseur ter plaatse, die je graag helpt met alle arrangementen die je tijdens je vrije tijd zou willen maken.

Hoe er te komen

De meeste studenten vliegen naar San Jose Airport en nemen vervolgens de bus van San Jose naar Manuel Antonio. Drie maal daags vertrekken er bussen van San Jose naar Manuel Antonio, meestal 's ochtends, tijdens de lunch en' s avonds. De busreis duurt 3,5 uur.

Het kan nodig zijn om op zaterdag vóór je cursus aan te komen in San Jose en vervolgens op zondag door te reizen naar Manuel Antonio. In dit geval kan onze school in Manuel Antonio een accommodatie voor je regelen in San Jose voor de zaterdagavond, evenals vervoer naar Manuel Antonio op de zondag. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Locatie van onze school in Manuel Antonio

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

School statistieken

Nationaliteit


Australia (5)
Canada (10)
China, japan, south korea (2)
France (3)
Germany (10)
Other (4)
Switzerland (8)
United kingdom (8)
United states (50)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Manuel Antonio

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners