Residentie bij onze Sámara Beach taalschool

Spaans leren in Sámara Beach

15 klaslokalen
Studentencomputers
Privétuinen met cabana's en loungeplekken
Beschut terras
Keuken voor het bereiden van drankjes en snacks
Filmkamer voor het bekijken van Spaanse films
Fietsenstalling
Sommige rolstoeltoegankelijke klaslokalen
Airconditioning
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van NAFSA
Oprichter van het non-profitproject CREAR
Goedgekeurd voor Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Sámara Beach

Onze school in Sámara Beach staat aan het strand! De klaslokalen in het moderne schoolgebouw hebben airconditioning en bieden een schitterend uitzicht over de zee. De lessen worden soms gegeven in de weelderige tuinen van de school of zelfs op het strand! De school heeft ook een keuken, een studieruimte, een loungeruimte en gratis toegang tot het internet.

Foto's

Onze school op het strand
Studenten in de tuin van de school
Studenten in de school
Leraren op de school

Sámara Beach

Volg een cursus Spaans in Sámara Beach, een tropisch paradijs met ongelooflijk helder water en zachte, witte zandstranden. Er is geen betere plek om na je lessen op onze school te ontspannen! Deze prachtige baai is ook perfect om in te windsurfen, te snorkelen of te duiken en zo het exotische leven in zee van dichterbij te bekijken! Verken het binnenland van Costa Rica, waar je een buitengewone verscheidenheid aan landschappen en diersoorten zult vinden, van regenwouden vol flamboyante vogels tot ongerepte lagunes waar zeldzame zeekoeien en schildpadden zwemmen. De stad Nicoya, vlakbij Sámara Beach, is ook zeker de moeite van een bezoekje waard. Je vindt hier een fascinerende mix van inheemse en koloniale invloeden.

Je Spaans zal snel verbeteren tijdens je cursus Spaans op onze school in Sámara Beach. Onze klassen zijn klein en de ontzettend vriendelijke Costa Ricaanse bevolking zal je graag helpen je Spaans te oefenen!

Cursussen in Sámara Beach

Beschikbare cursussen

  Onze school in San José biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Als je naast deze groepslessen graag privélessen wilt volgen, kies dan voor de gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Als je alleen privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 10 of 20 privélessen per week.

  Verder biedt onze school een cursus Spaans & Vrijwilligerswerk. Om aan dit programma te mogen deelnemen, moet je eerst een taalcursus van minstens twee weken volgen op onze school. Je kunt vrijwilligerswerk doen voor minimaal vier tot maximaal zestien weken. Onze school kan vrijwilligerswerk voor je organiseren op het gebied van educatie, gezondheid, sociaal werk of milieu. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school biedt accommodatie bij een Costa Ricaans gastgezin op basis van halfpension. Je krijgt twee maaltijden per dag, dus kun je uitgebreid genieten van de beroemde Costa Ricaanse gastvrijheid. Tijdens de maaltijden kun je je Spaans oefenen met de familie en meer te weten komen over de Costa Ricaanse manier van leven.

   Activiteiten

   Er is altijd wel iets nieuws te beleven in Samara Beach! De activiteiten coördinators van de school organiseren surflessen, dolfijnen en schildpadden kijken, wandeltochten, schoolfeesten, muziek en theater shows, voetbalwedstrijden en nog veel en veel meer! Latijnse dans- en muzieklessen, trainingssessies, kooklessen en filmavonden worden ook regelmatig aangeboden. Maak gebruik van de ‘intercambios’ om de lokale Costa Ricaanse studenten te ontmoeten, een kans voor iedereen om je taalkennis te verbeteren!

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de luchthaven van San José of Liberia. Reis vanaf daar verder met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven van San José naar je accommodatie organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je dit vervoer boekt, word je op zaterdag op de luchthaven van San José opgehaald, naar een gasthuis gebracht voor een overnachting en op zondag naar Sámara Beach gebracht. Als je naar de luchthaven van Liberia vliegt, kan onze school vervoer per taxi voor je organiseren. Ook deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Sámara Beach

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   3.9 / 5
   Medewerkers van de school

   4.9 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Sámara Beach gebaseerd op 14 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was buitengewoon goed: alle moderne faciliteiten en goede en goed opgeleide docenten en personeel. Mijn accommodatie was prima, schoon en mooi en mijn gastheer was ook vriendelijk en aardig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was heel erg leuk. Hoewel de hitte en vochtigheid te veel waren, was de ervaring zelf onvergetelijk. Accommodatie Het was echt geweldig, en ik was echt emotioneel toen ik moest vertrekken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer goede leraren, geweldige school, iedereen wil dat je gelukkig bent. Leuk gastgezin, maaltijden waren geweldig. Samara is een leuke kleine en veilige stad, ik raad die school absoluut aan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch! Een echt professionele school en echt een enorm verschil gemaakt! Ik kan nu in het Spaans lezen, begrijpen en spreken. De leraren en het personeel waren uitstekend en de buitenschoolse activiteiten die door de school werden aangeboden, maakten ook een enorm verschil. Kan het niet genoeg aanbevelen! Gewoon fantastisch!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was geweldig en de leraren waren allemaal fantastisch, en ik zou de school aan iedereen aanbevelen. De lessen waren altijd leuk en dynamisch en 100% in espanol!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg vriendelijk, het onderwerp (grammatica) was eenvoudig en duidelijk, ik maakte goede vorderingen. De school was een hele fijne plek. Mijn gastgezin was erg vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend. Alles was in het Spaans. De docenten waren geduldig en legden alles uit met gebaren en voorbeelden. Het personeel was erg vriendelijk en de school organiseerde heel veel dingen voor alle studenten. Ik kan het iedereen aanraden! Mijn accommodatie was erg goed. Het gastgezin was heel vriendelijk, de locatie was mooi, de familie legden alles uit met gebaren als dat nodig was en ze lieten me een deel van de Costa Ricaanse cultuur zien. De beste tijd van mijn leven!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg leuk en ze gebruikten veel verschillende leermethoden…spelletjes, interviews, 'wie ben ik?', enz. De cursus was helemaal in het Spaans met een kleine groep andere studenten. Het gastgezin waar ik verbleef was geweldig. Mijn kamer was netjes, koel en ik had een bureau om aan te werken. Mijn maaltijden waren allemaal goed en gevarieerd. Het gastgezin was vriendelijk en ze spraken alleen Spaans met me, waardoor ik veel kon oefenen.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Australia (4.0)
   Austria (0.6)
   Canada (9.8)
   Costa rica (0.7)
   England (2.7)
   Germany (9.6)
   Netherlands (2.8)
   Switzerland (9.8)
   Usa (54.7)
   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Sámara Beach

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024