Residentie bij onze Sámara Beach taalschool
Vind een school
Waardering  4.4/5

Spaans leren in Sámara Beach - Costa Rica

Volg een cursus Spaans in Sámara Beach, een tropisch paradijs met ongelooflijk helder water en zachte, witte zandstranden. Er is geen betere plek om na je lessen op onze school te ontspannen! Deze prachtige baai is ook perfect om in te windsurfen, te snorkelen of te duiken en zo het exotische leven in zee van dichterbij te bekijken! Verken het binnenland van Costa Rica, waar je een buitengewone verscheidenheid aan landschappen en diersoorten zult vinden, van regenwouden vol flamboyante vogels tot ongerepte lagunes waar zeldzame zeekoeien en schildpadden zwemmen. De stad Nicoya, vlakbij Sámara Beach, is ook zeker de moeite van een bezoekje waard. Je vindt hier een fascinerende mix van inheemse en koloniale invloeden.

Je Spaans zal snel verbeteren tijdens je cursus Spaans op onze school in Sámara Beach. Onze klassen zijn klein en de ontzettend vriendelijke Costa Ricaanse bevolking zal je graag helpen je Spaans te oefenen!

Onze school in Sámara Beach

Onze school in Sámara Beach staat aan het strand! De klaslokalen in het moderne schoolgebouw hebben airconditioning en bieden een schitterend uitzicht over de zee. De lessen worden soms gegeven in de weelderige tuinen van de school of zelfs op het strand! De school heeft ook een keuken, een studieruimte, een loungeruimte en gratis toegang tot het internet.

Foto's

Onze school op het strand
Studenten in de tuin van de school
Studenten in de school
Leraren op de school

Cursussen in Sámara Beach

Beschikbare cursussen

  • Intensief (20)
  • Intensief + Privélessen (25)
  • Intensief + Surfen (22)
  • Intensief + Vrijwilligerswerk (20)

Onze school in San José biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Als je naast deze groepslessen graag privélessen wilt volgen, kies dan voor de gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Als je alleen privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 10 of 20 privélessen per week.

Verder biedt onze school een cursus Spaans & Vrijwilligerswerk. Om aan dit programma te mogen deelnemen, moet je eerst een taalcursus van minstens twee weken volgen op onze school. Je kunt vrijwilligerswerk doen voor minimaal vier tot maximaal zestien weken. Onze school kan vrijwilligerswerk voor je organiseren op het gebied van educatie, gezondheid, sociaal werk of milieu. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Gastgezin

Onze school biedt accommodatie bij een Costa Ricaans gastgezin op basis van halfpension. Je krijgt twee maaltijden per dag, dus kun je uitgebreid genieten van de beroemde Costa Ricaanse gastvrijheid. Tijdens de maaltijden kun je je Spaans oefenen met de familie en meer te weten komen over de Costa Ricaanse manier van leven.

Activiteiten

Er is altijd wel iets nieuws te beleven in Samara Beach! De activiteiten coördinators van de school organiseren surflessen, dolfijnen en schildpadden kijken, wandeltochten, schoolfeesten, muziek en theater shows, voetbalwedstrijden en nog veel en veel meer! Latijnse dans- en muzieklessen, trainingssessies, kooklessen en filmavonden worden ook regelmatig aangeboden. Maak gebruik van de ‘intercambios’ om de lokale Costa Ricaanse studenten te ontmoeten, een kans voor iedereen om je taalkennis te verbeteren!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van San José of Liberia. Reis vanaf daar verder met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven van San José naar je accommodatie organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je dit vervoer boekt, word je op zaterdag op de luchthaven van San José opgehaald, naar een gasthuis gebracht voor een overnachting en op zondag naar Sámara Beach gebracht. Als je naar de luchthaven van Liberia vliegt, kan onze school vervoer per taxi voor je organiseren. Ook deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Sámara Beach

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Sámara Beach gebaseerd op 8 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

P. Just De La Paisières

De cursus was uitstekend. Alles was in het Spaans. De docenten waren geduldig en legden alles uit met gebaren en voorbeelden. Het personeel was erg vriendelijk en de school organiseerde heel veel dingen voor alle studenten. Ik kan het iedereen aanraden! Mijn accommodatie was erg goed. Het gastgezin was heel vriendelijk, de locatie was mooi, de familie legden alles uit met gebaren als dat nodig was en ze lieten me een deel van de Costa Ricaanse cultuur zien. De beste tijd van mijn leven!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Cooper

De docenten waren erg leuk en ze gebruikten veel verschillende leermethoden…spelletjes, interviews, 'wie ben ik?', enz. De cursus was helemaal in het Spaans met een kleine groep andere studenten. Het gastgezin waar ik verbleef was geweldig. Mijn kamer was netjes, koel en ik had een bureau om aan te werken. Mijn maaltijden waren allemaal goed en gevarieerd. Het gastgezin was vriendelijk en ze spraken alleen Spaans met me, waardoor ik veel kon oefenen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Australian (4.0)
Austrian (0.6)
Canadian (9.8)
Costa Rican (0.7)
British (2.7)
German (9.6)
Dutch (2.8)
Swiss (9.8)
American (54.7)
* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen