Apple Language Courses

Vind een school

 

Spaans leren in Sámara Beach - Costa Rica

Intensief
Cursus

van
€320

Volg een cursus Spaans in Sámara Beach, een tropisch paradijs met ongelooflijk helder water en zachte, witte zandstranden. Er is geen betere plek om na je lessen op onze school te ontspannen! Deze prachtige baai is ook perfect om in te windsurfen, te snorkelen of te duiken en zo het exotische leven in zee van dichterbij te bekijken! Verken het binnenland van Costa Rica, waar je een buitengewone verscheidenheid aan landschappen en diersoorten zult vinden, van regenwouden vol flamboyante vogels tot ongerepte lagunes waar zeldzame zeekoeien en schildpadden zwemmen. De stad Nicoya, vlakbij Sámara Beach, is ook zeker de moeite van een bezoekje waard. Je vindt hier een fascinerende mix van inheemse en koloniale invloeden.

Je Spaans zal snel verbeteren tijdens je cursus Spaans op onze school in Sámara Beach. Onze klassen zijn klein en de ontzettend vriendelijke Costa Ricaanse bevolking zal je graag helpen je Spaans te oefenen!

Ontvang 10% korting op alle cursussen van 4 tot 7 weken, 15% op alle cursussen van 8-11 weken en 20% op alle cursussen van 12 of meer weken in Sámara Beach! Accommodatie niet inbegrepen. Neem nu contact met ons op voor een speciale prijs!
Aanbiedingscode: ALSBLT

Onze scholen in Sámara Beach

Onze school in Sámara Beach staat aan het strand! De klaslokalen in het moderne schoolgebouw hebben airconditioning en bieden een schitterend uitzicht over de zee. De lessen worden soms gegeven in de weelderige tuinen van de school of zelfs op het strand! De school heeft ook een keuken, een studieruimte, een loungeruimte en gratis toegang tot het internet.

Cursussen

Onze school in San José biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Als je naast deze groepslessen graag privélessen wilt volgen, kies dan voor de gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Als je alleen privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 10 of 20 privélessen per week.

Verder biedt onze school een cursus Spaans & Vrijwilligerswerk. Om aan dit programma te mogen deelnemen, moet je eerst een taalcursus van minstens twee weken volgen op onze school. Je kunt vrijwilligerswerk doen voor minimaal vier tot maximaal zestien weken. Onze school kan vrijwilligerswerk voor je organiseren op het gebied van educatie, gezondheid, sociaal werk of milieu. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Accommodatie

Onze school biedt accommodatie bij een Costa Ricaans gastgezin op basis van halfpension. Je krijgt twee maaltijden per dag, dus kun je uitgebreid genieten van de beroemde Costa Ricaanse gastvrijheid. Tijdens de maaltijden kun je je Spaans oefenen met de familie en meer te weten komen over de Costa Ricaanse manier van leven.

Activiteiten

Er is altijd wel iets nieuws te beleven in Samara Beach! De activiteiten coördinators van de school organiseren surflessen, dolfijnen en schildpadden kijken, wandeltochten, schoolfeesten, muziek en theater shows, voetbalwedstrijden en nog veel en veel meer! Latijnse dans- en muzieklessen, trainingssessies, kooklessen en filmavonden worden ook regelmatig aangeboden. Maak gebruik van de ‘intercambios’ om de lokale Costa Ricaanse studenten te ontmoeten, een kans voor iedereen om je taalkennis te verbeteren!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van San José of Liberia. Reis vanaf daar verder met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven van San José naar je accommodatie organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je dit vervoer boekt, word je op zaterdag op de luchthaven van San José opgehaald, naar een gasthuis gebracht voor een overnachting en op zondag naar Sámara Beach gebracht. Als je naar de luchthaven van Liberia vliegt, kan onze school vervoer per taxi voor je organiseren. Ook deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Sámara Beach

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.38 / 5
Accommodatie

4.13 / 5
Staf van de school

4.75 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Sámara Beach, gebaseerd op 8 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.54/ 5) gebaseerd op 3251 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal 0044 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2017
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30