Studenten aan onze school in San José, Costa Rica
Vind een school
Waardering  4.7/5

Spaans leren in San José - Costa Rica

Wil je de ongelooflijk kleurrijke hoofdstad van Costa Rica ervaren? Kom met ons mee en volg een cursus Spaans in San José en ontdek de koloniale grandeur, hartverwarmende vriendelijke lokale bevolking en een magnifieke cultuur! Maak een wandeling door het doolhof van straatjes en steegjes van San José, waar je talloze musea en kunstgalerijen tegenkomt waar jij je in de Costa Ricaanse cultuur kan onderdompelen. Als je even weg wilt van de drukte van de stad, wees dan niet bang, want je bent nooit ver van de natuur in Costa Rica, met haar prachtige regenwouden, bergtoppen met ieder honderden dierensoorten binnen handbereik. Studeer Spaans op onze school in San José en ga op een onvergetelijke reis en dompel je onder in de Costa Ricaanse manier van leven.

Onze school in San José

Onze school in San José bevindt zich in San Pedro, een veilig gebied op slechts tien minuten wandelen van het stadscentrum. Ook de universiteitswijk van San José, waar je vele bars, restaurants, winkels en live-muzieklocaties zult vinden, zijn binnen handbereik. Het is de ideale locatie voor taalstudenten, omdat je nooit genoeg zult krijgen van de vriendelijke bevolking en cultuur. Ga op pad want er zijn verschillende mogelijkheden om je Spaans te oefenen in San José!

Het moderne schoolgebouw heeft 15 comfortabele klaslokalen (zowel binnen als buiten), een computerruimte en een snackbar in de buitenlucht, zodat jij het meeste kan halen uit jouw talenstudie!

Foto's

Onze school in San Jose
het internetcafe van de school
Studenten in de school
Studenten buiten de school

Cursussen in San José

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (30)

Onze school in San José biedt een Intensieve cursus Spaans, bestaande uit 20 groepslessen Spaans per week, van maandag tot vrijdag, hetzij 's ochtends (van 9.00 tot 13.00 uur) of' s middags (vanaf 2 : 12:00 tot 18:00 uur).

Groepen worden klein gehouden, met 4-6 studenten per groep (maximaal 8). Hierdoor krijg jij een persoonlijkere aanpak, zodat jouw zelfvertrouwen groter is tijdens groepsdiscussies en op zodat jij je Spaanse vaardigheden sneller verbetert!

Voor een nog persoonlijkere aanpak biedt de school ook een cursus van 20 privélessen per week, of je kunt zelfs de voordelen van beide cursussen combineren dankzij onze gecombineerde cursus. Met deze optie krijgt je elke week 20 groepslessen en 10 privélessen.

Zoals in al onze scholen, wordt het onderwijs gegeven door gediplomeerde, moedertaalsprekende docenten Spaans.

Een andere geweldige manier om de lokale gemeenschap te leren kennen en ook je Spaans te oefenen, is vrijwilligerswerk. Onze school doet mee aan verschillende projecten, waaronder projecten omtrent het behoud van het regenwoud of kinderopvang. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Verblijf bij een Costa Ricaanse gastgezin voor nog Spaansere ervaring, waar je elke dag naast de twee maaltijden die met liefde worden gemaakt ook kunt genieten van de beroemde Costa Ricaanse gastvrijheid!

Als je liever onafhankelijk(er) wilt zijn terwijl je Spaans leert in San José kun je er voor kiezen om te verblijven in een van de appartementen van onze school. Deze hebben 3 slaapkamers en zijn dicht bij de school gelegen en hebben naast gratis internet, ook kabel-tv en een schoonmaakservice. Kies ervoor om jouw gemeubileerde appartement te delen met medestudenten, of kies voor een privéappartement.

Activiteiten

Na je lessen Spaans kun je deelnemen aan culturele activiteiten die door onze school worden georganiseerd. Voorbeelden van activiteiten zijn Costa Ricaanse kooklessen, danslessen en filmavondjes.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van San José. Onze school kan gratis vervoer voor je organiseren van de luchthaven naar je accommodatie. Je kunt ook naar de luchthaven van Liberia vliegen. Ook vanaf daar kan onze school vervoer voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in San José

Cursus

4.7 / 5
Accommodatie

4.4 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5
Gemiddelde score voor onze school San José gebaseerd op 7 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik vond het een zeer prettige ervaring en mijn Spaans is daardoor verbeterd. Mijn verblijf in San Pedro Costa Rica bij een Cubaans gezin was erg gezellig en fijn. Mijn leraar was erg aardig en leerde me veel Spaanse grammatica. Heel erg bedankt team [Spaanse school in] Costa Rica.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De instructeur was erg goed en boeiend. Het cursusmateriaal was begrijpelijk en het klaslokaal en de huiswerkopdrachten waren nuttig bij het leren van Spaans.

Accommodatie was voor het grootste deel zeer goed. Goed eten, eigen badkamer en een eigen kamer. Zeer vriendelijke gastheer. Mijn enige probleem was met een niet zo geweldig bed, maar ik sliep goed. Extra Ik heb genoten van de les en heb volgende maand een nieuwe in Peru gepland.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was snel en zat vol met leren. Ik wou dat er meer huiswerk of andere manieren waren om mijn ervaring te verrijken, omdat ik zoveel mogelijk wilde leren. Ik ben echter erg blij met de professionaliteit en hulp die de docenten mij hebben geboden. Ik heb genoten van mijn reis en zal zeker overwegen om volgend jaar terug te keren.

Ik verbleef in een hotel dat werd beschreven als 20 minuten lopen van de school. Dat klopte voor de wandeling naar school, maar de wandeling terug kon soms moeilijk zijn omdat het allemaal bergopwaarts was en het veel regent in Costa Rica. De prijs was redelijk en de kamer zelf was mooi, ruim en schoon.

Ik had een geweldige ervaring. IEDEREEN was aardig, gastvrij en zeer bemoedigend over mijn Spaanse vaardigheden. Het was de beste ervaring waar ik om had kunnen vragen; Ik huilde toen het mijn laatste dag was, ik vond het zo leuk! Ik kan niet genoeg benadrukken dat de mensen, de school en het grote publiek ervoor zorgen dat je je thuis voelt en je motiveren om meer over de cultuur en taal te leren.

Heel erg bedankt dat je me hebt geholpen dit op te zetten, het was de beste maand van mijn leven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De leraar was geweldig, we gingen verder dan de basisgrammatica, we bespraken veel onderwerpen zoals samenleving, religie en hadden verschillende manieren van leren, met verschillende activiteiten.

Accommodatie was geweldig, we woonden in een appartement dat deel uitmaakte van een kleine omheinde groep appartementsgebouwen met 24 uur per dag een bewaker.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Na ongeveer 6 jaar ervaring met Spaanse lessen in de VS te hebben gehad, was het een goede tijd voor mij om wat grammatica en woordenschat op te frissen. We hebben ook veel conversatieoefeningen gedaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Dit is een uitstekende school met meestal een 1 op 2 verhouding van leraar en studenten. De school heeft uitstekend personeel. Het appartement was comfortabel voor de duur van het verblijf.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg tevreden met de hele cursus, ik vond het ontzettend leuk. Ik heb goede vooruitgang geboekt met mijn geschreven en gesproken Spaans en ik heb een goed inzicht gekregen in het Latijns-Amerikaanse leven en de cultuur. Ik was ook tevreden met mijn accommodatie. Het gastgezin waar ik verbleef was erg vriendelijk en lieten me erg welkom voelen. Door het verblijf bij hen heb ik ook goede vooruitgang geboekt mijn mijn gesproken Spaans en kon ik de Latijns-Amerikaanse levensstijl begrijpen. Ik raad een van deze cursussen aan voor iemand die zich snel wil ontwikkelen in het vloeiend leren spreken van een taal.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Australia (5)
Canada (10)
China, japan, south korea (2)
France (3)
Germany (10)
Switzerland (8)
United kingdom (8)
Usa (50)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen San José

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners