Apple Language Courses

Vind een school

 

Spaans leren in Santo Domingo - Dominicaanse Republiek

Intensief
Cursus

van
€245

Santo Domingo (Spaans: Santo Domingo de Guzmán), de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, is de oudste Spaanstalige stad in het Caribisch gebied. De stad werd in 1496 gesticht door de broer van Christoffel Columbus en heeft een rijke cultuur en historie. Santo Domingo is een geweldige plaats om een taalcursus Spaans te volgen!

Je kunt tijdens je verblijf in Santo Domingo bezoekjes brengen aan de vele musea, theaters en galerijen in de stad. Je kunt ook het geweldige nachtleven, waar Santo Domingo bekend om staat, ervaren. Het strand van Boca Chica, een van de mooiste stranden ter wereld, ligt bovendien op slechts 30 minuten reisafstand met de auto.

De Dominicaanse Republiek is een prachtig, tropisch land met schitterende stranden, riffen, bergen en regenwouden. Tijdens je cursus Spaans in Santo Domingo kun je niet alleen de taal leren, maar ook dit prachtige land ontdekken!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze Santo Domingo school. Je mag je cursus echter ook verspreiden over Santo Domingo en Sosua!

Wij hebben twee scholen in Santo Domingo. Onze school Santo Domingo (Koloniaal) staat in het centrum van de stad en onze school Santo Domingo staat in een welvarende wijk, vlakbij de universiteit.

In februari wordt er uitbundig carnaval gevierd in de Dominicaanse Republiek. Met de grootste optochten op 24 en 27 februari. Boek een cursus van 3 weken of langer in 2019, en krijg een week gratis dansles!
Aanbiedingscode: ALDRDN

Onze scholen in Santo Domingo

Onze Santo Domingo school staat vlakbij de universiteit, waardoor je als student erg gemakkelijk Dominicaanse studenten kunt ontmoeten en je Spaans met hen kunt oefenen. De school heeft een kantine, een terras en weelderige tuinen waarin je na je lessen heerlijk kunt ontspannen.

Cursussen

Onze school biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts zeven studenten. Als je liever privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week. Als je naast je lessen Spaans ook danslessen wilt volgen, kies dan voor een cursus Spaans & Dans. Dit programma bestaat uit een van de genoemde taalcursussen en acht extra danslessen per week.

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Santo Domingo. Je mag je cursus echter ook verspreiden over Santo Domingo en Sosua! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Accommodatie

Onze school organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Spaanstalige gastgezinnen, in een appartementenhotel, in een driesterrenhotel (inclusief ontbijt) en in een schoolappartement. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension en is de beste optie als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Santo Domingo.

Activiteiten

Tijdens je cursus Spaans op onze Santo Domingo school kun je deelnemen aan allerlei activiteiten die door de school worden georganiseerd. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan danslessen, een bezoek brengen aan een museum of theater, gaan eten in traditionele restaurants, gaan tennissen of wandelen of meegaan op excursies.

Reizen

Je kunt het beste vliegen op Las Americas Santo Domingo International Airport (SDQ). Wij helpen je graag met het organiseren van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie tegen een redelijke prijs.

De locatie van onze school in Santo Domingo

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.11 / 5
Accommodatie

4.22 / 5
Staf van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Santo Domingo, gebaseerd op 9 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30