Cafés en terrassen s'avonds, Santo Domingo, hoofdstad van de Dominicaanse Republiek
Vind een school
Waardering  4.1/5

Spaans leren in Santo Domingo - Dominicaanse Republiek

Santo Domingo (Spaans: Santo Domingo de Guzmán), de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, is de oudste Spaanstalige stad in het Caribisch gebied. De stad werd in 1496 gesticht door de broer van Christoffel Columbus en heeft een rijke cultuur en historie. Santo Domingo is een geweldige plaats om een taalcursus Spaans te volgen!

Je kunt tijdens je verblijf in Santo Domingo bezoekjes brengen aan de vele musea, theaters en galerijen in de stad. Je kunt ook het geweldige nachtleven, waar Santo Domingo bekend om staat, ervaren. Het strand van Boca Chica, een van de mooiste stranden ter wereld, ligt bovendien op slechts 30 minuten reisafstand met de auto.

De Dominicaanse Republiek is een prachtig, tropisch land met schitterende stranden, riffen, bergen en regenwouden. Tijdens je cursus Spaans in Santo Domingo kun je niet alleen de taal leren, maar ook dit prachtige land ontdekken!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze Santo Domingo school. Je mag je cursus echter ook verspreiden over Santo Domingo en Sosua!

Wij hebben twee scholen in Santo Domingo. Onze school Santo Domingo (Koloniaal) staat in het centrum van de stad en onze school Santo Domingo staat in een welvarende wijk, vlakbij de universiteit.

Onze school in Santo Domingo

Onze Santo Domingo school staat vlakbij de universiteit, waardoor je als student erg gemakkelijk Dominicaanse studenten kunt ontmoeten en je Spaans met hen kunt oefenen. De school heeft een kantine, een terras en weelderige tuinen waarin je na je lessen heerlijk kunt ontspannen.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Santo Domingo

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Dance Lessons (28)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)

Onze school biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts zeven studenten. Als je liever privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week. Als je naast je lessen Spaans ook danslessen wilt volgen, kies dan voor een cursus Spaans & Dans. Dit programma bestaat uit een van de genoemde taalcursussen en acht extra danslessen per week.

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Santo Domingo. Je mag je cursus echter ook verspreiden over Santo Domingo en Sosua! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Speciale cursussen in Santo Domingo

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Onze school organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Spaanstalige gastgezinnen, in een appartementenhotel, in een driesterrenhotel (inclusief ontbijt) en in een schoolappartement. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension en is de beste optie als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Santo Domingo.

Activiteiten

Tijdens je cursus Spaans op onze Santo Domingo school kun je deelnemen aan allerlei activiteiten die door de school worden georganiseerd. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan danslessen, een bezoek brengen aan een museum of theater, gaan eten in traditionele restaurants, gaan tennissen of wandelen of meegaan op excursies.

Hoe er te komen

Je kunt het beste vliegen op Las Americas Santo Domingo International Airport (SDQ). Wij helpen je graag met het organiseren van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie tegen een redelijke prijs.


Locatie van onze school in Santo Domingo

Cursus

4.1 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school Santo Domingo gebaseerd op 9 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik heb echt van elke minuut van de cursus genoten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Blozinski

De cursus is geweldig als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je Spaanse spreekvaardigheid. De docenten zijn geweldig in het aanpassen van de cursus aan jouw behoeften. Het personeel in Santo Domingo is fantastisch en ik zou zeker teruggaan naar deze locatie. Ik heb veel Spaans geleerd en veel over de cultuur!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De taalcursus was nuttig en leuk. We focusten meer op het conversatie Spaans dan op grammatica. Onze docent voegde zelfs nog wat extra activiteiten toe, zoals spelletjes en naar plaatsen gaan zoals een supermarkt, de kapper, het ziekenhuis en de universiteit wat onze leerervaringen alleen maar uitgebreider maakte. We verbleven 2 weken in een appartement van de school. Het was prachtig, ruim en dichtbij de school. Ik raad het zeker aan. Voor onze laatste 2 weken verbleven we in het Plaza del Sol hotel. Het hotel was mooi en het personeel zelfs nog beter!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb van de taalcursus genoten en vond de Dominicaanse mensen erg vriendelijk en behulpzaam voor een student Spaans die het Spaans oefende. Ik verbleef bij een gastgezin en werd zo veel meer ondergedompeld in de cultuur van de Dominicaanse Republiek. De accommodatie was schoon, de kamer groot, de maaltijden waren goed en de familie was erg vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Austrian (4)
Benelux (belgium, netherlands, lux.) (6)
British (4)
Eastern europe in general (2)
French (4)
German (26)
Russian (2)
Scandinavia (3)
Switzerland (14)
Us american (27)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Onze studente Sue in Santo Domingo

Een van onze geweldige studenten, Sue, is net teruggekeerd van haar twee taalcursus van Apple Languages! Sue is naar Havano geweest in 2016 en wilde laatst weer verder gaan om meer spaans te leren. Deze keer heeft ze de ongelofelijke locatie Santo Domingo gekozen. Sue kon maar één week beschikbaar zijn voor het tweede programma, maar we wisten dat zij het beste zou maken van deze ene week! Read more...

Prijzen Santo Domingo

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners