Apple Language Courses

Vind een school

 

Cursus Spaans in Sosúa - Dominicaanse Republiek

Intensief
Cursus

van
€248

Sosúa in de Dominicaanse Republiek staat bekend om de ongelooflijk mooie stranden en is een fantastische plaats om een taalcursus Spaans te volgen. Kom Spaans leren in Sosúa, in een prachtige omgeving. Je kunt ook leren duiken, windsurfen en kitesurfen in de Dominicaanse Republiek door lessen te volgen via onze school!

Als je in het buitenland Spaans wilt leren met andere internationale studenten, dan is Sosúa de ideale locatie. Je kunt in een studentenresidentie op het schoolterrein verblijven, op slechts vijf minuten loopafstand van het strand. Je kunt ook kiezen voor verblijf in een twee- of viersterrenhotel met zwembad.

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Sosúa. Je mag je cursus echter ook verspreiden over Sosúa en Santo Domingo Optie 2!

Bespaar 20% op de kosten van alle cursussen Spaans in Sosua. De korting geldt ook voor accommodatie in een gedeeld appartement of studio op het schoolterrein!
Aanbiedingscode: ALSS20

Onze scholen in Sosúa

Onze Spaanse taalschool in Sosúa biedt je de mogelijkheid om Spaans te leren in een prachtige badplaats. Onze school staat op een geweldige locatie, op slechts vijf minuten loopafstand van het strand van Sosúa. Een taalcursus in Sosúa is dus een ideale keuze als je Spaans wilt leren en lekker van de zon wilt genieten!

Cursussen

Onze school in Sosúa biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal zeven studenten, waardoor er veel aandacht voor iedere student is.

Naast deze algemene taalcursussen, biedt onze school extra cursussen om te combineren met je lessen Spaans. Je kunt kiezen voor Spaans & Windsurfen, Spaans & Kitesurfen (met 20 lessen Spaans per week, en 9 tot 15 uur les in windsurfen/kitesurfen). Al het materiaal en instructies zijn inbegrepen. Dus waarom zou je niet naar de Dominicaanse Republiek komen als je Spaans kunt leren en ook nog eens kunt leren windsurfen/kitesurfen!

Sosúa is de ideale bestemming om te scubaduiken. Er zijn 19 verschillende locaties, allemaal 5 tot 20 minuten van het strand af. Met zo’n groot aanbod in locaties, is het voor zowel beginners als gevorderden een uitstekende plek om te scubaduiken. In het programma van de cursus Spaans & Scubaduiken zitten Spaans lessen, al het materiaal, een pakket van 3 of 5 plezierduiken voor gecertificeerde duikers of een cursus om je PADI-brevet te halen.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in Salsa, Merengue of Bachata, geeft onze school in Santo Domingo een Spaans & Dans cursus. Je krijgt dan 20 lessen Spaans per week en 6 tot 8 danslessen naar keuze.

Accommodatie

Als je een cursus Spaans volgt op onze school in Sosúa, kun je verblijven in de studentenresidentie op het schoolterrein op basis van bed&breakfast. De residentie staat op vijf minuten loopafstand van het strand en wordt omgeven door weelderige, tropische tuinen. De residentie is verdeeld in studioappartementen met een eigen badkamer, een tv, een koelkast en een ventilator. Dagelijkse schoonmaakdienst is bij de prijs inbegrepen!

Als je liever wat meer privacy wilt, dan kun je verblijven in een twee-of viersterrenhotel in Sosúa. Verblijf in het tweesterrenhotel is de beste keuze voor studenten die wind-of kitesurflessen nemen. Het viersterrenhotel staat op slechts twee minuten loopafstand van de school! Je hebt hier een eigen badkamer, airconditoning en kabeltelevisie en je mag gebruik maken van het zwembad bij het hotel.

Activiteiten

Onze school in Sosua regelt ook optionele activiteiten voor onze studenten, zoals duiken, surfen, raften, mountain biking, paardrijden, wandelen, tennis en golf.

Reizen

Je kunt het beste vliegen op Gregorio Luperon Puerto Plata Interntional Airport (POP). Wij helpen je graag met het organiseren van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie tegen een redelijke prijs.

De locatie van onze school in Sosúa

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.25 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.75 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Sosúa, gebaseerd op 8 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30