Vrolijke studenten Spaans aan een strand in Sosúa
Vind een school
Waardering  4.3/5

Cursus Spaans in Sosúa - Dominicaanse Republiek

Sosúa in de Dominicaanse Republiek staat bekend om de ongelooflijk mooie stranden en is een fantastische plaats om een taalcursus Spaans te volgen. Kom Spaans leren in Sosúa, in een prachtige omgeving. Je kunt ook leren duiken, windsurfen en kitesurfen in de Dominicaanse Republiek door lessen te volgen via onze school!

Als je in het buitenland Spaans wilt leren met andere internationale studenten, dan is Sosúa de ideale locatie. Je kunt in een studentenresidentie op het schoolterrein verblijven, op slechts vijf minuten loopafstand van het strand. Je kunt ook kiezen voor verblijf in een twee- of viersterrenhotel met zwembad.

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Sosúa. Je mag je cursus echter ook verspreiden over Sosúa en Santo Domingo Optie 2!

Onze school in Sosúa

Onze Spaanse taalschool in Sosúa biedt je de mogelijkheid om Spaans te leren in een prachtige badplaats. Onze school staat op een geweldige locatie, op slechts vijf minuten loopafstand van het strand van Sosúa. Een taalcursus in Sosúa is dus een ideale keuze als je Spaans wilt leren en lekker van de zon wilt genieten!

Foto's

1
4
7
8

Cursussen in Sosúa

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Dance Lessons (23)
  • Intensive + Diving (24)
  • Intensive + Kitesurfing (25)
  • Intensive + Windsurfing (23)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Volunteer Work (20)

Onze school in Sosúa biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal zeven studenten, waardoor er veel aandacht voor iedere student is.

Naast deze algemene taalcursussen, biedt onze school extra cursussen om te combineren met je lessen Spaans. Je kunt kiezen voor Spaans & Windsurfen, Spaans & Kitesurfen (met 20 lessen Spaans per week, en 9 tot 15 uur les in windsurfen/kitesurfen). Al het materiaal en instructies zijn inbegrepen. Dus waarom zou je niet naar de Dominicaanse Republiek komen als je Spaans kunt leren en ook nog eens kunt leren windsurfen/kitesurfen!

Sosúa is de ideale bestemming om te scubaduiken. Er zijn 19 verschillende locaties, allemaal 5 tot 20 minuten van het strand af. Met zo’n groot aanbod in locaties, is het voor zowel beginners als gevorderden een uitstekende plek om te scubaduiken. In het programma van de cursus Spaans & Scubaduiken zitten Spaans lessen, al het materiaal, een pakket van 3 of 5 plezierduiken voor gecertificeerde duikers of een cursus om je PADI-brevet te halen.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in Salsa, Merengue of Bachata, geeft onze school in Santo Domingo een Spaans & Dans cursus. Je krijgt dan 20 lessen Spaans per week en 6 tot 8 danslessen naar keuze.

Speciale cursussen in Sosúa

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • On Site Shared Apartments
  • On Site Studio

Als je een cursus Spaans volgt op onze school in Sosúa, kun je verblijven in de studentenresidentie op het schoolterrein op basis van bed&breakfast. De residentie staat op vijf minuten loopafstand van het strand en wordt omgeven door weelderige, tropische tuinen. De residentie is verdeeld in studioappartementen met een eigen badkamer, een tv, een koelkast en een ventilator. Dagelijkse schoonmaakdienst is bij de prijs inbegrepen!

Als je liever wat meer privacy wilt, dan kun je verblijven in een twee-of viersterrenhotel in Sosúa. Verblijf in het tweesterrenhotel is de beste keuze voor studenten die wind-of kitesurflessen nemen. Het viersterrenhotel staat op slechts twee minuten loopafstand van de school! Je hebt hier een eigen badkamer, airconditoning en kabeltelevisie en je mag gebruik maken van het zwembad bij het hotel.

Activiteiten

Onze school in Sosua regelt ook optionele activiteiten voor onze studenten, zoals duiken, surfen, raften, mountain biking, paardrijden, wandelen, tennis en golf.

Hoe er te komen

Je kunt het beste vliegen op Gregorio Luperon Puerto Plata Interntional Airport (POP). Wij helpen je graag met het organiseren van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie tegen een redelijke prijs.


Locatie van onze school in Sosúa

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Sosúa gebaseerd op 8 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

A. Chick

Onze docent was geweldig en legde alles goed uit. Hij gaf ons veel mogelijkheden om ons Spaans te oefenen door zinnen de herhalen. Ik had graag nog twee weken willen blijven als ik had gekund.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Gallagher

De lessen waren erg interessant en de tijd ging snel voorbij. Ik had graag langer willen blijven. De docenten konden snel inschatten wat de studenten nodig hadden en voor mijn gevoel heb ik veel meer zelfvertrouwen in het spreken van de taal.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Benelux (be,nl,lu) (3)
Canadian (4)
France (3)
German (29)
Great britain (3)
Italian (7)
Russian (4)
Scandinavian (6)
Swiss (18)
Us (19)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Sosúa

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners