De Nieuwe Kathedraal van Cuenca
Vind een school
Waardering  4.5/5

Spaans leren in Cuenca - Ecuador

Cuenca in Ecuador is een prachtige plaats om Spaans te leren. Cuenca is een koloniale stad met geplaveide straatjes, Incaruïnes, kerken en kleurrijke Indiaanse markten. De stad ligt in een vallei in het Andesgebergte op 2500 meter hoogte en ongeveer 440 kilometer ten zuiden van Quito, de hoofdstad van Ecuador. Hoewel Cuenca een moderne universiteitsstad met ruim 400.000 inwoners is, heeft de stad zijn koloniale charme weten te behouden.

Cuenca is een ideale locatie als je je volledig in de Spaanse taal en de Ecuadoraanse cultuur wilt onderdompelen. Onze school staat in het centrum van de stad en biedt cursussen Spaans in kleine klassen van maximaal vijf studenten. Geniet van de vriendelijke sfeer in deze historische stad en van alles wat de stad te bieden heeft, dan zul je hier een geweldige tijd beleven!

Onze school in Cuenca

Onze school in Cuenca staat in het centrum van de stad. Het schoolgebouw is een mooi, vrijstaand gebouw met tuinen die uitzicht bieden over de rivier de Tomebamba. Er zijn zeven comfortabele klaslokalen, een bibliotheek en een mediakamer.

Foto's

De ingang van de school
Spaans leren op onze school in Cuenca
Onze school in Cuenca
Indiase markt- Cuenca

Cursussen in Cuenca

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Private Lessons (20)
  • Volunteer Work (20)

Onze school in Cuenca biedt een intensieve cursus Spaans van 20 taallessen en 4 cultuurlessen per week. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen Spaans, 5 privélessen en 4 cultuurlessen per week. Vind je dit nog niet genoeg, volg dan de intensief gecombineerde cursus van 20 groepslessen Spaans, 10 privélessen en 4 cultuurlessen per week. De groepslessen worden gegeven aan klassen van maximaal vijf studenten.

Ben je op zoek naar een cursus met alleen privélessen Spaans? Onze school biedt cursussen van 20, 25, 30 of 40 privélessen en 4 cultuurlessen per week.

Ten slotte biedt onze school een speciale cursus Spaans & Handwerk. Deze cursus bestaat uit 20 lessen Spaans, 4 cultuurlessen en 10 handwerklessen per week.

Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Ecuador? Onze school organiseert vrijwilligerswerk voor studenten die eerst een taalcursus volgen van minimaal vier weken. Je kunt Engelse les geven in Ecuador, werken met ouderen of daklozen of werken als gids in een nationaal park of reservaat!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Hotel

Onze school in Cuenca organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Ecuadoraanse gastgezinnen op basis van volpension. Als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je cursus in Cuenca, dan is verblijf bij een gastgezin natuurlijk perfect. Je kunt je Spaans dan met de familie oefenen tijdens de maaltijden.

Als je behoefte hebt aan wat meer privacy, dan kan onze school accommodatie voor je organiseren in een driesterrenhotel of in een studioappartement. Verblijf in een hotel is op basis van bed&breakfast en verblijf in een appartement is op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Onze Spaanse taalschool in Cuenca organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma om ervoor te zorgen dat jij een geweldige tijd in Cuenca zult beleven! Bovendien kun je zo het Spaans dat je tijdens de cursus leert ook buiten de lessen oefenen. Op het programma staan onder andere een rondleiding door Cuenca, bezoekjes aan interessante plaatsen in de stad, filmvertoningen en feestjes in de school. Je kunt ook meegaan op excursie naar nabijgelegen nationale parken, een bezoek brengen aan een Amazone-indianendorp, naar de Galápagoseilanden gaan of een wandeltocht maken in het Andesgebergte.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Quito of Guayaquil en neem daar een binnenlandse vlucht naar de luchthaven van Cuenca, Aeropuerto Internacional Mariscal Lamar. Als je graag wat hulp wilt bij je reis, kan onze school daarvoor zorgen. Tegen betaling kan onze school je op zaterdag ophalen bij de luchthaven van Quito en naar een hotel brengen voor een overnachting. Op zondag word je dan weer bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven teruggebracht om een binnenlandse vlucht te nemen van Quito naar Cuenca. Op de luchthaven van Cuenca word je opgehaald en vervolgens word je naar je accommodatie gebracht. De binnenlandse vlucht en de hotelovernachting zijn bij de prijs van dit pakket inbegrepen.


Locatie van onze school in Cuenca

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

3.5 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Alles was uitmuntend, de school, de accommodatie, alles!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistiekenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Cuenca: ‘Het Athene van Ecuador!’

cuenca2Cuenca in Ecuador is denk ik wel de meest geweldige plaats om Spaans te leren! Ik kon er gemakkelijk studeren, vrienden maken en mijn Spaans ook na de les oefenen. Het is een uniek deel van Ecuador, met zo’n bijzondere geschiedenis dat het deel is van de Unesco Werelderfgoed lijst. Read more...

Prijzen Cuenca

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners