De Nieuwe Kathedraal van Cuenca

Spaans leren in Cuenca

6 klaslokalen
Multimediabronnen beschikbaar om te huren
Videokamer voor het bekijken van Spaanse films
Gemeenschappelijke studentenkamer
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut
Lid van IALC en de FEDELE-organisatie
Goedgekeurd voor Erasmus+- en Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Cuenca

Onze school in Cuenca staat in het centrum van de stad. Het schoolgebouw is een mooi, vrijstaand gebouw met tuinen die uitzicht bieden over de rivier de Tomebamba. Er zijn zeven comfortabele klaslokalen, een bibliotheek en een mediakamer.

Foto's

De ingang van de school
Spaans leren op onze school in Cuenca
Onze school in Cuenca
Indiase markt- Cuenca

Cuenca

Cuenca in Ecuador is een prachtige plaats om Spaans te leren. Cuenca is een koloniale stad met geplaveide straatjes, Incaruïnes, kerken en kleurrijke Indiaanse markten. De stad ligt in een vallei in het Andesgebergte op 2500 meter hoogte en ongeveer 440 kilometer ten zuiden van Quito, de hoofdstad van Ecuador. Hoewel Cuenca een moderne universiteitsstad met ruim 400.000 inwoners is, heeft de stad zijn koloniale charme weten te behouden.

Cuenca is een ideale locatie als je je volledig in de Spaanse taal en de Ecuadoraanse cultuur wilt onderdompelen. Onze school staat in het centrum van de stad en biedt cursussen Spaans in kleine klassen van maximaal vijf studenten. Geniet van de vriendelijke sfeer in deze historische stad en van alles wat de stad te bieden heeft, dan zul je hier een geweldige tijd beleven!

Cursussen in Cuenca

Beschikbare cursussen

  Onze school in Cuenca biedt een intensieve cursus Spaans van 20 taallessen en 4 cultuurlessen per week. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen Spaans, 5 privélessen en 4 cultuurlessen per week. Vind je dit nog niet genoeg, volg dan de intensief gecombineerde cursus van 20 groepslessen Spaans, 10 privélessen en 4 cultuurlessen per week. De groepslessen worden gegeven aan klassen van maximaal vijf studenten.

  Ben je op zoek naar een cursus met alleen privélessen Spaans? Onze school biedt cursussen van 20, 25, 30 of 40 privélessen en 4 cultuurlessen per week.

  Ten slotte biedt onze school een speciale cursus Spaans & Handwerk. Deze cursus bestaat uit 20 lessen Spaans, 4 cultuurlessen en 10 handwerklessen per week.

  Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Ecuador? Onze school organiseert vrijwilligerswerk voor studenten die eerst een taalcursus volgen van minimaal vier weken. Je kunt Engelse les geven in Ecuador, werken met ouderen of daklozen of werken als gids in een nationaal park of reservaat!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school in Cuenca organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Ecuadoraanse gastgezinnen op basis van volpension. Als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je cursus in Cuenca, dan is verblijf bij een gastgezin natuurlijk perfect. Je kunt je Spaans dan met de familie oefenen tijdens de maaltijden.

   Als je behoefte hebt aan wat meer privacy, dan kan onze school accommodatie voor je organiseren in een driesterrenhotel of in een studioappartement. Verblijf in een hotel is op basis van bed&breakfast en verblijf in een appartement is op basis van zelfcatering.

   Activiteiten

   Onze Spaanse taalschool in Cuenca organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma om ervoor te zorgen dat jij een geweldige tijd in Cuenca zult beleven! Bovendien kun je zo het Spaans dat je tijdens de cursus leert ook buiten de lessen oefenen. Op het programma staan onder andere een rondleiding door Cuenca, bezoekjes aan interessante plaatsen in de stad, filmvertoningen en feestjes in de school. Je kunt ook meegaan op excursie naar nabijgelegen nationale parken, een bezoek brengen aan een Amazone-indianendorp, naar de Galápagoseilanden gaan of een wandeltocht maken in het Andesgebergte.

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de luchthaven van Quito of Guayaquil en neem daar een binnenlandse vlucht naar de luchthaven van Cuenca, Aeropuerto Internacional Mariscal Lamar. Als je graag wat hulp wilt bij je reis, kan onze school daarvoor zorgen. Tegen betaling kan onze school je op zaterdag ophalen bij de luchthaven van Quito en naar een hotel brengen voor een overnachting. Op zondag word je dan weer bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven teruggebracht om een binnenlandse vlucht te nemen van Quito naar Cuenca. Op de luchthaven van Cuenca word je opgehaald en vervolgens word je naar je accommodatie gebracht. De binnenlandse vlucht en de hotelovernachting zijn bij de prijs van dit pakket inbegrepen.


   Locatie van onze school in Cuenca

   Cursus

   4.8 / 5
   Accommodatie

   4.2 / 5
   Medewerkers van de school

   4.6 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Cuenca gebaseerd op 5 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was een complete beginner en kreeg twee weken lang 3 uur les per dag. Ik denk dat ik wat Spaans heb geleerd, maar ik heb een geweldige allround ervaring gehad. Lori, mijn gastheer was perfect voor mij. We konden het heel goed met elkaar vinden en ik heb veel geleerd over het leven in Ecuador, wat voor mij net zo belangrijk was als het leren van de taal. Fantastische ervaring, ik zou het zo opnieuw doen. Thuisblijven is absoluut de beste keuze.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Terug thuis uit Cuenca, wil ik graag mijn enthousiasme delen over mijn reis in het algemeen, de buitengewoon aangename en duidelijke lessen die met veel enthousiasme werden gegeven, mijn gastgezin was absoluut gastvrij (Fabiola Ordoñez), en ik heb een zeer vriendelijke ontvangst ervaren bij mijn vrijwilligerswerk. Het had niet beter gekund!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Absoluut uitstekende leraren vol wijsheid en sommige met veel humor zoals Lupe in Cuenca Bedankt voor de geweldige keuze van mijn gastgezin

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Alles was uitmuntend, de school, de accommodatie, alles!

   School statistieken   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Cuenca

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024