Strand in Montañita, Ecuador bij avondschemering
Vind een school
Waardering  4.5/5

Spaans leren in Montañita - Ecuador

Leer Spaans op de fantastische stranden van Montañita! De cabañas aan het zwembad van onze school zijn de perfect plaats voor jou om te ontspannen na je lessen Spaans. Een cursus Spaans in Montañita biedt je meer dan alleen de kans om Spaans te leren. Dit paradijs staat bekend om haar fantastische surfomstandigheden en het heerlijke water en de prachtige stranden van het Stille Zuidzeegebied. Dit gebied is ideaal voor diepzeeduiken, snorkelen en vele andere watersporten. Op onze school kun je een taalcursus Spaans combineren met surf-, salsa- of yogalessen en andere spannende activiteiten!

Als de zon eenmaal onder is gegaan, kun je genieten van heerlijke vismaaltijden in een strandrestaurant, of je kunt gaan dansen in een van de vele bars in Montañita! Achter het strand liggen een kilometerslang weelderig bos en het Machalilla National Park. In dit park leven veel verschillende diersoorten in het wild. Onze Spaanse school regelt ook uitstapjes naar de prachtige Galápagoseilanden waar je een glimp van een grote schildpad kunt opvangen en op het strand zeeleeuwen en pinguins kunt bekijken!

Onze school in Montañita

Geniet tijdens het studeren van het uitzicht over de wilde golven van de Stille Zuidzee in Montañita! Veel van onze klaslokalen bieden uitzicht over het strand en soms worden lessen gegeven op een schaduwrijke patio. Er is ook een keuken waar je snacks en maaltijden kunt bereiden. Het centrum van Montañita ligt op slechts twee minuten loopafstand van de school.

Cursussen in Montañita

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Surfing (25)
  • Private Lessons (20)
  • Private Lessons + Volunteer Work (20)
  • Medical Spanish (20)
  • Travelling Classroom - Amazon (20)
  • Travelling Classroom - Cuenca (20)

Een van de voordelen van een cursus Spaans op onze school in Montañita is dat je les krijgt in kleine klassen. De lessen van de intensieve cursus (20 lessen per week) worden gegeven in klassen van maximaal vijf studenten. Zo krijg je voldoende aandacht van onze gekwalificeerde docenten en kun je snel je Spaans verbeteren! Als je nog sneller Spaans wilt leren, kun je kiezen voor privélessen (20 per week).

Voor beginnende en gevorderde surfers is Montañita een van de beste plaatsen in Zuid-Amerika! Het biedt betrouwbare golven en een echte surferscultuur. Onze extra cursus Surfen bestaat uit 5 surflessen van 90 minuten per week met een professionele instructeur (plus bord). Deze cursus kan alleen gevolgd worden in combinatie met een Spaanse taalcursus. Onze school biedt ook de extra cursussen Salsa en Yoga.

Onze school biedt een cursus Medisch Spaans van 20 privélessen per week. Als je graag wilt leren diepzeeduiken en surfen, kies dan voor onze cursus Spaans, Diepzeeduiken & Surfen!

Wil je heel graag Spaans leren in Ecuador, maar houd je er niet van op een plek te blijven? Boek dan onze cursus Reizend Klaslokaal. Je kunt je cursus Spaans dan verdelen over verschillende scholen in Ecuador. Vervoer, activiteiten en accommodatie op basis van halfpension zijn bij de cursusprijs inbegrepen!

Ten slotte biedt onze school de cursus Galápagoscruise. Je gaat dan op een achtdaagse cruise naar de Galápagoseilanden met maximaal tien personen!

Speciale cursussen in Montañita

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Cabana
  • Host Family

Geniet van de comfortabele traditionele cabañas van onze school. Deze zijn compleet met badkamers, hangmatten en ventilators. De cabañas staan op slechts vijf minuten loopafstand van de school, het strand en het centrum. Je deelt een keuken, een zwembad en een jacuzzi!

Als je zo snel mogelijk je taalvaardigheid wilt verbeteren, adviseren wij je te verblijven bij een gastgezin. Onze school kiest alleen families die vriendelijk en gastvrij zijn en die het leuk vinden om je te helpen met het leren van de Spaanse taal.

Activiteiten

Onze school laat je kennismaken met de mooiste gebieden van Ecuador! De school organiseert regelmatig activiteiten, zoals paardrijden, kooklessen, danslessen, surftrips en excursies naar Isla de la Plata, een eiland met een prachtige natuur.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven Guayaquil Airport. Onze school kan vervoer voor je organiseren vanaf de luchthaven, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Montañita

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5

School statistieken

Nationaliteit


Australia (5)
Canada (10)
Mainland europe (50)
Others (15)
Uk (10)
Usa (10)
* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Talen leren met Yoga

Aan alle yogi’s die van reizen houden en hun ziel willen voeden door zich tot iets nieuws toe te geven, dit zou iets voor jullie kunnen zijn! De eeuwenoude yogi’s hebben ons geleerd om niet alleen ons lichaam te voeden, maar ook onze hersenen door constant te leren. Als een yogi (iemand die aan yoga doet) ben ik dol op nieuwe dingen ontdekken, mijn kennis uit te breiden en iets nieuws te leren, en niet alleen door middel van yoga! Het pad van leren is een pad dat veel yogi’s die ik ken afleggen tijdens hun leven en yoga oefeningen. Ik bedoel, wie wil telkens 26 asana’s doen in dezelfde volgorde in een hele hete kamer? Sorry Bikram Yoga, maar ik houd nog steeds van je! Read more...

Prijzen Montañita

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners