Apple Language Courses

Vind een school

 

Spaans leren in Quito - Ecuador

Intensief
Cursus

van
€262

Als je Spaans wilt leren in Ecuador, dan is een cursus Spaans in Quito een logische keuze. Het stadscentrum van Quito staat sinds 1985 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, dankzij de schoonheid en het historische belang van het erfgoed van de Spaanse kolonisten en de Inca’s. Als je ervoor kiest een cursus Spaans te gaan volgen in Quito, dan zul je om je heen elke dag een combinatie van oud en nieuw en van Spaanse en inheemse culturen zien. Door deze fascinerende combinatie is Quito een fantastische stad om Spaans in te leren!

Quito heeft een prachtig, oud stadscentrum en is tegelijkertijd een moderne en levendige Zuid-Amerikaanse hoofdstad. De stad ligt in een vallei op een hoogte van 2800 meter en wordt omgeven door besneeuwde bergtoppen. Dit alles maakt van Quito een geweldige plaats om een cursus Spaans te volgen. Studenten van onze school verkennen de stad graag en genieten van de fantastische geschiedenis en cultuur van Ecuador.


Onze scholen in Quito

Onze Spaanse taalschool in Quito staat in een welvarende woonwijk en is gevestigd in een vrijstaand, koloniaal gebouw op privéterrein. De school heeft achttien leslokalen, een kantine, een multimediaruimte en een prachtige binnenplaats waar onze studenten graag hun pauzes doorbrengen.

Cursussen

Onze school biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week. Als je je groepslessen graag wilt combineren met privélessen, kies dan voor onze superintensieve cursus van 20 groepslessen en 10 of 20 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus met alleen 20, 25 of 30 privélessen per week.

Als je je groepscursus graag wilt combineren met een uitgebreid activiteitenprogramma, dan is onze cursus Spaans & Activiteiten de ideale keuze voor jou!

Onze school in Quito biedt ook een cursus Spaans in het Nevelwoud. Deze cursus combineert een taalcursus Spaans van 20 groepslessen per week met verblijf in het nevelwoud op basis van volpension. De lessen van deze cursus worden gegeven aan de voet van het Andesgebergte in de provincie Pichincha op twee uur reisafstand van Quito. Na je lessen Spaans kun je erop uit om het nevelwoud te verkennen!

Al deze cursussen, behalve de cursus Spaans in het Nevelwoud, kunnen worden verdeeld over de locaties Quito, Sucre (Bolivia) en Cusco (Peru). Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Latijns-Amerika? Onze school in Quito biedt een vrijwilligerswerkprogramma voor studenten die eerst een taalcursus Spaans van minimaal twee weken volgen. Het werk kan worden georganiseerd voor minimaal twee tot maximaal twaalf weken. Je kunt je vrijwilligerswerk ook verdelen over de locaties Quito, Sucre en Cusco. Als je vragen hebt over dit programma, neem dan gerust contact met ons op.

Accommodatie

Onze taalschool in Quito organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Spaanstalige gastgezinnen in Quito. De meeste gezinnen wonen op tien tot twintig minuten loopafstand van de school en verblijf is op basis van halfpension. Als je liever met medestudenten wilt samenwonen, verblijf dan in de studentenresidentie naast de school. Verblijf in de residentie is op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Onze collega’s op de school in Quito bieden normaal gesproken minimaal een activiteit per week aan. Voorbeelden hiervan zijn: een kabelbaan tour naar Pichincha Volcano, bezoekjes aan musea en lokale markten, voetbalwedstrijden en filmavonden.

Reizen

Je kunt het beste op het vliegveld van Quito vliegen. Wij helpen je graag met het organiseren van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie tegen een redelijke prijs.

De locatie van onze school in Quito

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.64 / 5
Accommodatie

4.09 / 5
Staf van de school

4.82 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Quito, gebaseerd op 11 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30