Quito, Ecuadors Spaanstalige hoofdstad
Vind een school
Waardering  4.6/5

Spaans leren in Quito - Ecuador

Als je Spaans wilt leren in Ecuador, dan is een cursus Spaans in Quito een logische keuze. Het stadscentrum van Quito staat sinds 1985 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, dankzij de schoonheid en het historische belang van het erfgoed van de Spaanse kolonisten en de Inca’s. Als je ervoor kiest een cursus Spaans te gaan volgen in Quito, dan zul je om je heen elke dag een combinatie van oud en nieuw en van Spaanse en inheemse culturen zien. Door deze fascinerende combinatie is Quito een fantastische stad om Spaans in te leren!

Quito heeft een prachtig, oud stadscentrum en is tegelijkertijd een moderne en levendige Zuid-Amerikaanse hoofdstad. De stad ligt in een vallei op een hoogte van 2800 meter en wordt omgeven door besneeuwde bergtoppen. Dit alles maakt van Quito een geweldige plaats om een cursus Spaans te volgen. Studenten van onze school verkennen de stad graag en genieten van de fantastische geschiedenis en cultuur van Ecuador.

Onze school in Quito

Onze Spaanse taalschool in Quito staat in een welvarende woonwijk en is gevestigd in een vrijstaand, koloniaal gebouw op privéterrein. De school heeft achttien leslokalen, een kantine, een multimediaruimte en een prachtige binnenplaats waar onze studenten graag hun pauzes doorbrengen.

Cursussen in Quito

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Volunteer Work (20)

Onze school biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week. Als je je groepslessen graag wilt combineren met privélessen, kies dan voor onze superintensieve cursus van 20 groepslessen en 10 of 20 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus met alleen 20, 25 of 30 privélessen per week.

Als je je groepscursus graag wilt combineren met een uitgebreid activiteitenprogramma, dan is onze cursus Spaans & Activiteiten de ideale keuze voor jou!

Onze school in Quito biedt ook een cursus Spaans in het Nevelwoud. Deze cursus combineert een taalcursus Spaans van 20 groepslessen per week met verblijf in het nevelwoud op basis van volpension. De lessen van deze cursus worden gegeven aan de voet van het Andesgebergte in de provincie Pichincha op twee uur reisafstand van Quito. Na je lessen Spaans kun je erop uit om het nevelwoud te verkennen!

Al deze cursussen, behalve de cursus Spaans in het Nevelwoud, kunnen worden verdeeld over de locaties Quito, Sucre (Bolivia) en Cusco (Peru). Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Latijns-Amerika? Onze school in Quito biedt een vrijwilligerswerkprogramma voor studenten die eerst een taalcursus Spaans van minimaal twee weken volgen. Het werk kan worden georganiseerd voor minimaal twee tot maximaal twaalf weken. Je kunt je vrijwilligerswerk ook verdelen over de locaties Quito, Sucre en Cusco. Als je vragen hebt over dit programma, neem dan gerust contact met ons op.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Onze taalschool in Quito organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Spaanstalige gastgezinnen in Quito. De meeste gezinnen wonen op tien tot twintig minuten loopafstand van de school en verblijf is op basis van halfpension. Als je liever met medestudenten wilt samenwonen, verblijf dan in de studentenresidentie naast de school. Verblijf in de residentie is op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Onze collega’s op de school in Quito bieden normaal gesproken minimaal een activiteit per week aan. Voorbeelden hiervan zijn: een kabelbaan tour naar Pichincha Volcano, bezoekjes aan musea en lokale markten, voetbalwedstrijden en filmavonden.

Hoe er te komen

Je kunt het beste op het vliegveld van Quito vliegen. Wij helpen je graag met het organiseren van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie tegen een redelijke prijs.


Locatie van onze school in Quito

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Quito gebaseerd op 11 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik was erg onder de indruk van de taalschool, vooral van de toewijding en hoe professioneel het personeel was. Alles was goed georganiseerd, en iedereen was vriendelijk, en de kwaliteit van de lessen was hoog. De buitenschools activiteiten (zoals salsalessen) waren erg goed, en iedereen deed zijn uiterste best om ons te helpen met het plannen van onze eigen reizen in het weekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was topklasse. Op de eerste dag was ik een beetje nerveus, maar het personeel was gastvrij en vriendelijk waardoor ik me snel op mijn gemak voelde, en ik had het erg goed tijdens mijn studie. Alle lessen waren van hoge kwaliteit en ook leuk. De groepslessen boden een amusante en effectieve manier om een taal te leren. Ik had het ook naar mijn zin bij de familie. Ze waren ontzettend vriendelijk en genereus, en ik heb nu vrienden voor het leven. Ik hoop zeker terug te keren. De hele ervaring was fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De klas was fantastisch, ik had het geluk om met een fantastische docent te werken, Lidia. De rest van het personeel op school was ook erg goed en professioneel. Bijzonder fijne ervaring. De accommodatie was perfect wat mij betreft. De Torres familie was warm, vriendelijk en behulpzaam. Ze hadden niet aardiger kunnen zijn, en de maaltijden waren erg lekker. Ik zou graag de mensen van Apple Languages willen bedanken. Ik was van tevoren nerveus over het bij een familie verblijven en liet ze dat weten. Toch werd ik sterk aangeraden om bij een familie te verblijven, en uiteindelijk ben ik daar dankbaar voor. De ervaring werd er zoveel beter door.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Drake

De docenten waren uitstekend en ik vond de activiteiten met de andere klassen echt leuk. De residentie was voor mij ook een geweldige plaats om te wonen. Ik vond mijn verblijf in Ecuador echt geweldig en ik hoop zeker nog een keer terug te komen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
C. Berteau

Ik had geen beter gastgezin kunnen wensen. Ze waren fantastisch!!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Watson

De cursus die ik heb gevolgd in Quito was fantastisch! De manier waarop de lessen gegeven werden was perfect en we namen deel aan de geweldige activiteiten die ons hielpen om de andere studenten te leren kennen. Het personeel op de school in Quito was ook uitstekend. Iedereen deed moeite om je te leren kennen en ze hielpen je met al je vragen ook al hadden die niet met de school te maken. Ik heb erg genoten van de twee weken die ik daar heb doorgebracht. Het gastgezin waar ik verbleef, maakten mijn verblijf in Quito zo veel beter. Mijn familie was ongelooflijk aardig en ik voelde me er vanaf de eerste dag al thuis. Ze hielpen me ook om me in Quito te settelen, met mijn Spaans en we brachten veel tijd door met het ontdekken van de stad. Het was zonder hen niet hetzelfde geweest!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb veel geleerd in slechts één week. Ik begon met een groepscursus, maar toen realiseerde ik me dat ik liever individuele lessen wilde. Ik besprak dit met de school en het werd meteen veranderd en ik vond de privélessen echt leuk. Mijn gastgezin in Quito was ontzettend aardig. Een traditioneel Ecuadoriaans gezin dat me echt thuis liet voelen, al vanaf het moment dat ik aankwam. Ik had tranen in mijn ogen toen ik wegging en ik zal zeker met hen in contact blijven. Ik had gewild dat ik voor langer dan 1 week geboekt had, de sfeer op de school was geweldig, ik heb er echt van genoten. Ik raad het iedereen aan die Spaans wil leren in Quito.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Bills

Mijn hele ervaring was erg goed. Ik ben al aan het nadenken om het nog een keer te doen, maar dan voor een veel langere tijd. De school in Quito is gewoon geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren bekwaam, professioneel, gastvrij en behulpzaam. Het hostel in Quito was eenvoudig en gezellig. Het was fijn dat het aan de mooie school vast zat. Ik voelde me er veilig vanwege de bewaker en de gesloten poort. Ik raad deze school in Quito iedereen aan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en leuk, de docenten waren ontzettend vriendelijk en aanmoedigend en de extra activiteiten waren leuk en hielpen je om andere studenten te leren kennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Belgium (10)
Canada (2)
Germany (7)
Korea (2)
Others (3)
Switzerland (9)
The netherlands (10)
United kingdom (15)
Usa (42)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Ecuador: Waar moet je heen en wat moet je zien!

Ik ben twee en een halve week in Ecuador geweest en het was de meest interessante en leuke vakantie van mijn leven! Alhoewel het land vrij klein is, vergeleken met andere landen in Zuid-Amerika, heeft het veel verschillende landschappen: de westkust, de Andes en de jungle. En ze zijn allemaal met de bus te bereiken! Read more...

Prijzen Quito

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners