Quito, Ecuadors Spaanstalige hoofdstad

Spaans leren in Quito

21 klaslokalen
Multimediabronnen beschikbaar om te huren
Videokamer voor het bekijken van Spaanse films
Binnenpatio
Privéterras met prachtig uitzicht
Gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Aangesloten bij de New Mexico State University
Geaccrediteerd door SETEC en het Ecuadoraanse ministerie van Onderwijs

Onze school in Quito

Onze Spaanse school in Quito ligt in een welvarende woonwijk van de stad, in een vrijstaand gebouw in koloniale stijl, op eigen terrein. De school heeft 18 klaslokalen, een cafetaria, een video-/multimediaruimte en een prachtige binnenplaats. erg populair bij studenten tijdens de pauze.

Quito

Als je Spaans wilt leren in Zuid-Amerika, is Quito een logische keuze voor je Spaanse taalprogramma. Quito werd in 1985 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de schoonheid en het historische belang van het Spaanse koloniale en Inca-erfgoed. Als je ervoor kiest om in Quito te wonen en Spaans te leren op onze school, zul je elke dag overal om je heen een mix zien van Spaanse en inheemse culturen, van oud en nieuw. Dit maakt Quito een fascinerende locatie om Spaans te leren, een stad met een prachtige oude binnenstad, maar ook een moderne, bruisende Zuid-Amerikaanse hoofdstad. De geografische ligging van Quito is adembenemend, gelegen in een hoge vallei, op 2.800 meter hoogte, omringd door met sneeuw bedekte toppen. Dit alles maakt Quito tot een ongelooflijke locatie voor een Spaanse taalcursus, en studenten op onze school genieten enorm van het verkennen van de stad en het ontdekken van de fascinerende geschiedenis en cultuur van Ecuador.

Cursussen in Quito

Beschikbare cursussen

  Studenten kunnen Spaans leren op een 'Intensief’ Cursus Spaans (20 lessen/week), of op een ‘superintensieve’ Cursus Spaans (30 lessen/week). Er is ook een ‘Inheemse cultuur van Ecuador’ cursus. In alle klassen geldt een maximum van slechts 4 studenten, wat betekent dat er voor iedere student veel persoonlijke aandacht is. Als je liever individueel met je leraar studeert, kunnen er ook privélessen geregeld worden.

  Onze school in Quito regelt ook vrijwilligerswerk in Ecuador, met plaatsingen waarbij gemeenschaps- of natuurbehoudsprojecten betrokken zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze Quito-school regelt accommodatie in zorgvuldig geselecteerde Spaanstalige gastgezinnen. De meeste gezinnen wonen binnen 10-20 minuten rijden. wandeling van de school.

   Er zijn ook studentenresidenties beschikbaar in eenpersoonskamers of gedeelde kamers, met toegang tot een gedeelde keuken, een gemeenschappelijke studentenkamer en een badkamer. De residentie ligt naast de school, dus erg handig!

   Activiteiten

   Onze collega's in Quito bieden doorgaans minimaal twee keer per week optionele activiteiten aan, met voorbeelden van typische activiteiten, waaronder een kabelbaanrit naar de Pichincha-vulkaan, uitstapjes naar musea en traditionele markten, voetbalwedstrijden en filmavonden!

   Hoe er te komen

   De beste manier om onze school te bereiken is door naar Quito te vliegen. Luchthaventransfers kunnen bij aankomst worden geregeld tegen een redelijke prijs.


   Locatie van onze school in Quito

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   4.1 / 5
   Medewerkers van de school

   4.8 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Quito gebaseerd op 11 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was erg onder de indruk van de taalschool, vooral van de toewijding en hoe professioneel het personeel was. Alles was goed georganiseerd, en iedereen was vriendelijk, en de kwaliteit van de lessen was hoog. De buitenschools activiteiten (zoals salsalessen) waren erg goed, en iedereen deed zijn uiterste best om ons te helpen met het plannen van onze eigen reizen in het weekend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was topklasse. Op de eerste dag was ik een beetje nerveus, maar het personeel was gastvrij en vriendelijk waardoor ik me snel op mijn gemak voelde, en ik had het erg goed tijdens mijn studie. Alle lessen waren van hoge kwaliteit en ook leuk. De groepslessen boden een amusante en effectieve manier om een taal te leren. Ik had het ook naar mijn zin bij de familie. Ze waren ontzettend vriendelijk en genereus, en ik heb nu vrienden voor het leven. Ik hoop zeker terug te keren. De hele ervaring was fantastisch.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De klas was fantastisch, ik had het geluk om met een fantastische docent te werken, Lidia. De rest van het personeel op school was ook erg goed en professioneel. Bijzonder fijne ervaring. De accommodatie was perfect wat mij betreft. De Torres familie was warm, vriendelijk en behulpzaam. Ze hadden niet aardiger kunnen zijn, en de maaltijden waren erg lekker. Ik zou graag de mensen van Apple Languages willen bedanken. Ik was van tevoren nerveus over het bij een familie verblijven en liet ze dat weten. Toch werd ik sterk aangeraden om bij een familie te verblijven, en uiteindelijk ben ik daar dankbaar voor. De ervaring werd er zoveel beter door.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren uitstekend en ik vond de activiteiten met de andere klassen echt leuk. De residentie was voor mij ook een geweldige plaats om te wonen. Ik vond mijn verblijf in Ecuador echt geweldig en ik hoop zeker nog een keer terug te komen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had geen beter gastgezin kunnen wensen. Ze waren fantastisch!!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus die ik heb gevolgd in Quito was fantastisch! De manier waarop de lessen gegeven werden was perfect en we namen deel aan de geweldige activiteiten die ons hielpen om de andere studenten te leren kennen. Het personeel op de school in Quito was ook uitstekend. Iedereen deed moeite om je te leren kennen en ze hielpen je met al je vragen ook al hadden die niet met de school te maken. Ik heb erg genoten van de twee weken die ik daar heb doorgebracht. Het gastgezin waar ik verbleef, maakten mijn verblijf in Quito zo veel beter. Mijn familie was ongelooflijk aardig en ik voelde me er vanaf de eerste dag al thuis. Ze hielpen me ook om me in Quito te settelen, met mijn Spaans en we brachten veel tijd door met het ontdekken van de stad. Het was zonder hen niet hetzelfde geweest!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd in slechts één week. Ik begon met een groepscursus, maar toen realiseerde ik me dat ik liever individuele lessen wilde. Ik besprak dit met de school en het werd meteen veranderd en ik vond de privélessen echt leuk. Mijn gastgezin in Quito was ontzettend aardig. Een traditioneel Ecuadoriaans gezin dat me echt thuis liet voelen, al vanaf het moment dat ik aankwam. Ik had tranen in mijn ogen toen ik wegging en ik zal zeker met hen in contact blijven. Ik had gewild dat ik voor langer dan 1 week geboekt had, de sfeer op de school was geweldig, ik heb er echt van genoten. Ik raad het iedereen aan die Spaans wil leren in Quito.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn hele ervaring was erg goed. Ik ben al aan het nadenken om het nog een keer te doen, maar dan voor een veel langere tijd. De school in Quito is gewoon geweldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren bekwaam, professioneel, gastvrij en behulpzaam. Het hostel in Quito was eenvoudig en gezellig. Het was fijn dat het aan de mooie school vast zat. Ik voelde me er veilig vanwege de bewaker en de gesloten poort. Ik raad deze school in Quito iedereen aan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en leuk, de docenten waren ontzettend vriendelijk en aanmoedigend en de extra activiteiten waren leuk en hielpen je om andere studenten te leren kennen.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Belgium (10)
   Canada (2)
   Germany (7)
   Korea (2)
   Others (3)
   Switzerland (9)
   The netherlands (10)
   United kingdom (15)
   Usa (42)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Quito

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024