Uitzicht over Mexico-Stad

Spaans leren in Mexico-Stad

5 klaslokalen
Multimediabronnen beschikbaar om te huren
Studentencomputers
Keuken voor kooklessen
Gratis thee en koffie
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van IALC
Geregistreerd SIELE-examencentrum
Goedgekeurd voor Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Mexico-Stad

Onze school staat in een populaire wijk van de Mexico-Stad op maar een paar minuten loopafstand van uitstekende restaurants, stijvolle bars en goede winkels! Ook het statige Paleis van Chapultepec en een paar mooie parken zijn op maar een paar minuten loopafstand van de school te vinden. Als je na je lessen Spaans de stad wilt ontdekken, hoef je alleen maar even de metro of de bus te pakken. Beide stoppen vlakbij de school.
De school is gevestigd in een mooi, koloniaal gebouw met zes klaslokalen, een computerruimte, een studieruimte, een koffieruimte en een keuken. Alle docenten van onze school komen zelf uit Mexico en hebben jarenlange ervaring met het geven van lessen Spaans aan buitenlandse studenten. Het personeel van onze school is erg vriendelijk en zorgt voor een ontspannen sfeer in het schoolgebouw.

Foto's

Studenten op onze school
Een bezoekje aan de lokale markt
Studenten in Mexico Stad
Studenten in gedeeld appartement

Mexico-Stad

Mexico-Stad (Spaans: Ciudad de México of México D.F.), de hoofdstad van Mexico, is een bruisende, levendige, kleurrijke stad! Volg een cursus Spaans in Mexico-Stad en maak kennis met de authentieke, Mexicaanse manier van leven. Na de lessen kun je bezoekjes brengen aan prachtige paleizen, Azteekse monumenten en fiëstas in volle gang!

Als je een cursus Spaans volgt in Mexico-Stad heb je de mogelijkheid om je Spaans te oefenen met de lokale bevolking en de levendige cultuur beter te leren kennen. Proef Mexicaanse gerechten in goede restaurants, voer gesprekken met de plaatselijke bevolking in een van de levendige bars of probeer op de markt af te dingen!

Mexico-Stad is een spannende stad waar altijd wel iets te doen is, maar het is vooral ook een goede uitvalsbasis van waaruit je de rest van Mexico kunt ontdekken. De stad ligt in het midden van het land, waardoor het mogelijk is om steden als Cuernavaca, Oaxaca, Acapulco of andere mooie locaties te bezoeken!

Cursussen in Mexico-Stad

Beschikbare cursussen

  Als je naast je lessen Spaans nog genoeg tijd over wilt houden om de omgeving te verkennen, kies dan voor onze standaardcursus van 20 groepslessen per week. Onze school biedt ook een intensieve cursus van 30 lessen per week. Als je je groepscursus wilt combineren met privélessen, kies dan voor de gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Als je liever alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 10 privélessen per week.

  Je hebt ook de mogelijkheid om via onze school in Mexico-Stad vrijwilligerswerk te doen. Het hele jaar door lopen er verschillende vrijwilligerswerkprojecten. Vrijwilligerswerk is een perfecte manier om de Mexicaanse bevolking te leren kennen en je kennis van het Spaans verder te ontwikkelen! Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school biedt accommodatie in een studentenresidentie op het schoolterrein! Elke kamer heeft een eigen badkamer, een keuken, een TV en internettoegang. Je kunt een kamer in de residentie delen met maximaal drie andere studenten of kiezen voor een eigen kamer.
   Als je je volledig wilt onderdompelen in de Spaanse taal en de Mexicaanse cultuur, dan raden wij je aan te verblijven bij een gastgezin! Onze school werkt alleen met de meest gastvrije gastgezinnen die Spaans met je zullen spreken en je zoveel mogelijk zullen helpen met het verbeteren van je taalvaardigheid.

   Als je liever met jongere mensen wilt samenwonen, dan kan onze school accommodatie voor je organiseren in een studentenresidentie of in een gedeeld appartement. Zo kun je mensen van over de hele wereld ontmoeten!

   Activiteiten

   Maak nieuwe vrienden tijdens het vrijetijdsprogramma van de school! Als eerste heb je de mogelijkheid om naar een welkomst feest te gaan op de school, waar je alvast je medeklasgenoten kunt leren kennen. Ga mee met de leraren en studenten tijdens feestavonden waar je het nachtleven in deze bruisende stad kunt ontdekken! Ook zijn er uitstapjes naar de Azteekse piramides, kun je Mexicaanse films bekijken en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan musea bezoeken. Tevens worden er Mexicaanse kooklessen aangeboden.
   Tijdens de weekenden worden er excursies naar plaatsen buiten Mexico Stad georganiseerd, zodat je de ware schoonheid van dit land kunt leren kennen. Bekijk de inheemse cultuur in Oaxaca, geniet op de heerlijke stranden van Acapulco of ontdek de koloniale grandeur van Guanajuato en San Miguel.

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de luchthaven van Mexico-Stad en reis met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer voor je organiseren van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Mexico-Stad

   Cursus

   4.1 / 5
   Accommodatie

   4.2 / 5
   Medewerkers van de school

   4.4 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Mexico-Stad gebaseerd op 10 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was geweldig! Toen ik de school binnenliep, zag ik meteen vele enthousiaste gezichten, zoals de mijne, die klaar waren om te leren. Op de eerste dag ontmoette ik verschillende mensen van over de hele wereld, van wie ik er vandaag nog steeds veel spreek. Tijdens de les leerde de instructeur ons niet alleen een lesplan; maar ook dingen die voor ons van belang waren. Het mooie van immersie/ onderdompelingsprogramma's is dat je direct na je les mag oefenen wat je hebt geleerd met de lokale bevolking. Mijn ervaring was fantastisch en ik zou het programma zeker aanbevelen!

   vanaf dat ik op de luchthaven aankwam, totdat ik mijn gastgezin bereikte, werd ik goed opgevangen. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken en ik voelde me veilig bij elke stap. Extra: dit was mijn eerste solo-reis en het hielp me om veel over mezelf te leren. Ik had ook de kans om mijn doeltaal te verbeteren, maar vooral om te leren over een nieuwe cultuur.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Erg ontspannen en prettige leeromgeving.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten. Ik verbleef op school en vond het appartement erg prettig. Mijn ervaring in Mexico-Stad was onvergetelijk. Ik hoop binnenkort terug te komen voor meer dan een week!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Erg ontspannende en vriendelijke omgeving waarin je goed kunt leren.

   School statistieken

   Nationaliteit


   American (10)
   Brazilian (10)
   Dutch (8)
   English (8)
   Fench (6)
   German (10)
   Japanese (7)
   Korean (6)
   Others (27)
   Swiss (8)

   Gemiddeld aantal studenten

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Mexico-Stad

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024