Apple Language Courses

Vind een school

 

Spaans leren in Mexico-Stad - Mexico

Intensief
Cursus

van
€265

Mexico-Stad (Spaans: Ciudad de México of México D.F.), de hoofdstad van Mexico, is een bruisende, levendige, kleurrijke stad! Volg een cursus Spaans in Mexico-Stad en maak kennis met de authentieke, Mexicaanse manier van leven. Na de lessen kun je bezoekjes brengen aan prachtige paleizen, Azteekse monumenten en fiëstas in volle gang!

Als je een cursus Spaans volgt in Mexico-Stad heb je de mogelijkheid om je Spaans te oefenen met de lokale bevolking en de levendige cultuur beter te leren kennen. Proef Mexicaanse gerechten in goede restaurants, voer gesprekken met de plaatselijke bevolking in een van de levendige bars of probeer op de markt af te dingen!

Mexico-Stad is een spannende stad waar altijd wel iets te doen is, maar het is vooral ook een goede uitvalsbasis van waaruit je de rest van Mexico kunt ontdekken. De stad ligt in het midden van het land, waardoor het mogelijk is om steden als Cuernavaca, Oaxaca, Acapulco of andere mooie locaties te bezoeken!


Onze scholen in Mexico-Stad

Onze school staat in een populaire wijk van de Mexico-Stad op maar een paar minuten loopafstand van uitstekende restaurants, stijvolle bars en goede winkels! Ook het statige Paleis van Chapultepec en een paar mooie parken zijn op maar een paar minuten loopafstand van de school te vinden. Als je na je lessen Spaans de stad wilt ontdekken, hoef je alleen maar even de metro of de bus te pakken. Beide stoppen vlakbij de school.
De school is gevestigd in een mooi, koloniaal gebouw met zes klaslokalen, een computerruimte, een studieruimte, een koffieruimte en een keuken. Alle docenten van onze school komen zelf uit Mexico en hebben jarenlange ervaring met het geven van lessen Spaans aan buitenlandse studenten. Het personeel van onze school is erg vriendelijk en zorgt voor een ontspannen sfeer in het schoolgebouw.

Cursussen

Als je naast je lessen Spaans nog genoeg tijd over wilt houden om de omgeving te verkennen, kies dan voor onze standaardcursus van 20 groepslessen per week. Onze school biedt ook een intensieve cursus van 30 lessen per week. Als je je groepscursus wilt combineren met privélessen, kies dan voor de gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Als je liever alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 10 privélessen per week.

Je hebt ook de mogelijkheid om via onze school in Mexico-Stad vrijwilligerswerk te doen. Het hele jaar door lopen er verschillende vrijwilligerswerkprojecten. Vrijwilligerswerk is een perfecte manier om de Mexicaanse bevolking te leren kennen en je kennis van het Spaans verder te ontwikkelen! Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op.

Accommodatie

Onze school biedt accommodatie in een studentenresidentie op het schoolterrein! Elke kamer heeft een eigen badkamer, een keuken, een TV en internettoegang. Je kunt een kamer in de residentie delen met maximaal drie andere studenten of kiezen voor een eigen kamer.
Als je je volledig wilt onderdompelen in de Spaanse taal en de Mexicaanse cultuur, dan raden wij je aan te verblijven bij een gastgezin! Onze school werkt alleen met de meest gastvrije gastgezinnen die Spaans met je zullen spreken en je zoveel mogelijk zullen helpen met het verbeteren van je taalvaardigheid.

Als je liever met jongere mensen wilt samenwonen, dan kan onze school accommodatie voor je organiseren in een studentenresidentie of in een gedeeld appartement. Zo kun je mensen van over de hele wereld ontmoeten!

Activiteiten

Maak nieuwe vrienden tijdens het vrijetijdsprogramma van de school! Als eerste heb je de mogelijkheid om naar een welkomst feest te gaan op de school, waar je alvast je medeklasgenoten kunt leren kennen. Ga mee met de leraren en studenten tijdens feestavonden waar je het nachtleven in deze bruisende stad kunt ontdekken! Ook zijn er uitstapjes naar de Azteekse piramides, kun je Mexicaanse films bekijken en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan musea bezoeken. Tevens worden er Mexicaanse kooklessen aangeboden.
Tijdens de weekenden worden er excursies naar plaatsen buiten Mexico Stad georganiseerd, zodat je de ware schoonheid van dit land kunt leren kennen. Bekijk de inheemse cultuur in Oaxaca, geniet op de heerlijke stranden van Acapulco of ontdek de koloniale grandeur van Guanajuato en San Miguel.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Mexico-Stad en reis met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer voor je organiseren van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Mexico-Stad

Beoordelingen van klanten

Cursus

4 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.3 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Mexico-Stad, gebaseerd op 9 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30