Oaxaca Kathedraal vanaf een restaurant met dakterras
Vind een school
Waardering  4.0/5

Spaans leren in Oaxaca - Mexico

Als je op zoek bent naar het onontdekte Mexico, volg dan een taalcursus Spaans in Oaxaca (volledige Spaanse naam: Oaxaca de Juárez)! Met verschillende historische, Zapoteekse vindplaatsen, koloniale gebouwen en een geweldig nachtleven biedt Oaxaca een perfecte combinatie van het historische en het moderne Mexico. Het centrale plein van Oaxaca, het zócalo, is een favoriete plaats van onze studenten. Het is de ideale plaats om te ontspannen en mezcal te proeven, een alcoholische drank die net als tequila wordt gemaakt van agave.

Mis het vele voedsel en vakmanschap niet op de zaterdagmarkt van Oaxaca. Hier staan elke week meer dan 700 kramen met onder andere exotisch fruit, kleurrijk aardewerk, handgeweven kleden, warm eten en drinken. Feestvieren wordt erg serieus genomen door de inwoners van Oaxaca en er vinden het hele jaar door festivals plaats. Het is dan ook erg waarschijnlijk dat je tijdens je cursus Spaans in Oaxaca veel muziek en dans zult horen en zien! Pasen, Kerstmis en el Día de los Muertos (de dag van de doden) zijn de voornaamste vieringen. In juli vindt het festival Guelaguetza plaats in het amfitheater van Oaxaca. Hier komen elk jaar veel toeristen uit binnen- en buitenland op af!

Onze school in Oaxaca

Het personeel van onze Spaanse taalschool in Oaxaca is bijzonder vriendelijk, dus je zult je er snel op je gemak voelen! Onze school staat op een ideale locatie vlakbij het centrale plein van Oaxaca en talloze restaurants, winkels en internetcafés. Onze school heeft twaalf klaslokalen en draadloos internet in het hele gebouw. Je zult de binnenplaats van de school geweldig vinden, want je kunt er heerlijk genieten van het fantastische weer!

Foto's

De school patio met kantine
Vriendelijk personeel
Tussen de lessen door op de patio
Studenten op onze school

Cursussen in Oaxaca

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Cookery (25)
  • Intensive + Salsa (25)
  • Super Intensive (25)
  • Private Lessons (20)

Je kunt op onze school in Oaxaca kiezen voor een semi-intensieve cursus van 15 groepslessen per week, een intensieve cursus van 25 groepslessen per week of een superintensieve cursus van 40 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts vijf studenten, dus zul je genoeg individuele begeleiding krijgen van je docenten. Als je je groepscursus toch wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor onze gecombineerde cursus van 10 groepslessen en 15 privélessen per week.

Speciale cursussen in Oaxaca

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Om zoveel mogelijk vooruitgang te kunnen boeken op het gebied van de Spaanse taal, organiseert onze school accommodatie bij gastgezinnen. De bevolking van Oaxaca staat bekend om haar gastvrijheid en daar zul je tijdens je verblijf uitgebreid kennis mee kunnen maken! Verblijf bij een gastgezin is op basis van bed&breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden kun je praten met je gastgezin en wat meer te weten komen over de Mexicaanse cultuur en manier van leven. Behalve leerzaam is een verblijf bij een gastgezin natuurlijk ook erg gezellig!

Activiteiten

Tijdens de weekenden kun je deelnemen aan een van de optionele excursies van de school, zoals naar de stranden van de Stille Oceaan, lokale watervallen, en deelnemen aan activiteiten als mountainbiken, wandelen, bergbeklimmen en paragliding.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Oaxaca en reis vanaf daar verder naar je accommodatie met het openbaar vervoer of per taxi. Voor studenten die bij een gastgezin verblijven, organiseert onze school gratis vervoer van de luchthaven naar het huis van het gastgezin.


Locatie van onze school in Oaxaca

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Goede school en docenten, de buitenschoolse activiteiten waren geweldig. Ik verbleef in een hostel gedurende mijn eerste week - koude douches helaas.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Austria (4)
Brazil (6)
Eastern europe (5)
France (5)
Germany (9)
Italy (4)
Switzerland (4)
The netherlands (8)
United kingdom (9)
Usa (11)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Oaxaca

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners