Puerto Vallarta Beach bij avondschemering, Mexico
Vind een school

Cursus Spaans in Puerto Vallarta, Mexico

Stel je voor dat je op een goudkleurig strand ligt, uitkijkt over een prachtige, azuurblauwe zee en er geen wolkje aan de lucht is. Als je een cursus Spaans volgt in Puerto Vallarta, kun je zo al je middagen doorbrengen! Onze school ligt op een centrale locatie op maar twee minuten loopafstand van het strand! Ga lekker zwemmen, zeilen, windsurfen, vissen, snorkelen of duiken tussen kleurrijke vissen in kristalhelder water. Je kunt ook gaan surfen in de Baai van Banderas (Spaans: Bahía de Banderas) net buiten de stad.

Puerto Vallarta is niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij dolfijnen en walvissen! De dieren worden vaak spelend voor de kust gezien. Tussen het warme water van de Grote Oceaan en de ongerepte heuvels en bergen vind je drukke marktpleinen, witgepleisterde huisjes en visgerechten om van te watertanden! Ten noorden van de stad ligt de fascinerende badplaats Ixtapa waar het koninkrijk Aztatlán ooit floreerde.

Onze school in Puerto Vallarta

Onze school staat in het centrum van Puerto Vallarta op maar twee minuten loopafstand van prachtige stranden! Na je lessen kun je heerlijk in de zon ontspannen op het strand of gezellig met medestudenten iets gaan drinken op het zonneterras van de school.

Onze school is gevestigd in een traditionele Mexicaanse haciënda die volledig is gerenoveerd en omvat 7 klaslokalen met airconditioning, een dakterras en volledig uitgeruste keuken. Er is ook gratis wifi beschikbaar in het hele gebouw.

Ongeacht welke cursus je gaat volgen, je klas zal bestaan uit maximaal zeven studenten. Dit betekent dat je genoeg individuele begeleiding zult krijgen van onze gekwalificeerde, Mexicaanse docenten en je dus snel vooruitgang zult boeken!

Foto's

1
2
4
5

Cursussen in Puerto Vallarta

Onze Super intensieve cursus bestaat uit 26 Spaans lessen, en de semi-intensieve cursus uit 15 waardoor je meer vrije tijd overhoudt. Je kunt ook groepssessies combineren met enkele op maat gemaakte individuele Spaanse lessen, met daarbij 15 of 25 groepslessen en 10 privélessen per week.

Je kunt Spaans leren in Puerto Vallarta met een programma dat volledig bestaat uit privélessen, zodat je helemaal zelf de inhoud en intensiteit van de cursus kunt bepalen. Onze school biedt ook een ruime keuze uit gespecialiseerde Spaans cursussen. Ongeacht wat je wensen ook zijn, onze Spaanse school in Puerto Vallarta heeft zeker de geschikte cursus voor je!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen.

Accommodatie

Verdiep jezelf in de Spaanse taal en de Mexicaanse cultuur door te verblijven bij een Mexicaans gastgezin. Onze school werkt alleen samen met de meest gastvrije gastgezinnen met comfortabele huizen, zodat jij verzekerd bent van een prettig verblijf. Je zult snel deel uitmaken van de familie, maaltijden delen en iedere dag de Spaanse taal kunnen oefenen! Accommodatie in verschillende appartementen en hotels kunnen ook op aanvraag worden georganiseerd.

Gedeelde appartementen, gedeeld met de Mexicaanse bevolking is ook beschikbaar voor studenten die de voorkeur geven om zichzelf te voorzien tijdens hun verblijf in Puerto Vallarta.

Activiteiten

Een reeks middag- en avondactiviteiten worden aangeboden door de school, die je helpen om andere studenten en de levendige Mexicaanse cultuur te leren kennen! Er zijn gewoonlijk salsalessen, Mexicaanse kooklessen, kunst workshops, ‘fiestas’, picknicks, sociale avonden en filmavonden. Ook worden er optionele excursies aangeboden. Ontdek de fascinerende stad Guadalajara, gezellige bergdorpjes en de stad Tequila, waar de beroemde drank met dezelfde naam wordt geproduceerd.

Hoe er te komen

Taxi’s en shuttlebussen zijn beschikbaar op het Puerto Vallarta vliegveld en niet duur. Onze school kan eigen vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren als je verblijft bij een gastgezin, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Puerto Vallarta

Prijzen Puerto Vallarta

kies je cursus hieronder