Apple Language Courses

Vind een school

 

Spaans leren in Cuzco - Peru

Intensief
Cursus

van
€265

Cuzco (Spaans: Cusco of Cuzco) is een geweldige plaats om Spaans te leren. Een cursus Spaans in Cuzco is de ideale keuze als je je volledig wilt verdiepen in de taal. De stad is vol fascinerend erfgoed van de Inca’s en prachtige koloniale gebouwen en heeft een rijke historie en cultuur. Je kunt snel en effectief Spaans leren in Cuzco door een cursus te volgen op onze school. Klassen bestaan uit maximaal vijf studenten, dus zul je genoeg individuele begeleiding van je docenten kunnen krijgen.

Je kunt nergens beter Spaans leren dan in een land waar Spaans wordt gesproken. Cuzco is een unieke reisbestemming, anders dan alle andere locaties. Vanuit Cuzco kun je het incapad bewandelen, de verloren stad Machu Picchu bezoeken of naar het Titicacameer met de drijvende Uroseilanden reizen. Al deze excursies worden door onze school georganiseerd!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Cuzco. Je mag je cursus echter ook verspreiden over onze scholen in Cuzco, Quito (Ecuador) en Sucre (Bolivia)!


Onze scholen in Cuzco

Onze Spaanse taalschool in Cuzco staat op een ideale locatie op loopafstand van de Plaza de Armas, het belangrijkste ontmoetingspunt in Cuzco. De school heeft twaalf comfortabele klaslokalen en een multimediaruimte.

Cursussen

Je kunt op onze school in Cuzco een standaardcursus volgen van 20 groepslessen per week. Als je veel wilt leren over de Peruaanse cultuur, kies dan voor de cursus Spaans & Activiteiten. Deze cursus bestaat uit de standaardcursus van 20 groepslessen per week en dagelijkse, culturele activiteiten.

Je kunt je groepscursus aanvullen met privélessen door te kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 of 20 privélessen per week. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een cursus van alleen 20, 25 of zelfs 30 privélessen per week als je nog sneller Spaans wilt leren.

Als je graag vrijwilligerswerk wilt doen in Cuzco, boek dan onze cursus Spaans & Vrijwilligerswerk! Je moet voor het vrijwilligerswerk een taalcursus volgen van minstens vier weken en een gevorderd niveau van het Spaans hebben. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Onze school in Cuzco organiseert accommodatie bij gastvrije, Spaanssprekende gastgezinnen. De meeste gezinnen wonen op tien tot twintig minuten loopafstand van de school. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension. Je deelt dus twee maaltijden per dag met je gastgezin en kunt dan meer te weten komen over de Peruaanse cultuur en keuken. Natuurlijk zal je gastgezin je zoveel mogelijk helpen je Spaans te verbeteren! Als je liever met medestudenten wilt samenwonen, dan kun je verblijven in een studentenresidentie op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Onze school in Cusco biedt 2-4 optionele activiteiten per week aan, die speciaal zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de studenten het meeste uit hun tijd in Cusco kunnen halen! Met uitstapjes naar het Inca Museum en Inca ruïnes, evenals bezoeken aan lokale markten, voetbal en volleybal en zelfs kook- en danslessen, er is genoeg om je ook buiten het klaslokal bezig te houden!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Cuzco en reis verder naar je accommodatie met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je naar de luchthaven van Lima vliegt, biedt onze school een vervoerspakket. Als je dit boekt, word je bij de luchthaven van Lima opgehaald en naar en hotel gebracht voor een overnachting. De volgende ochtend word je daar weer opgehaald en naar de luchthaven teruggebracht om van Lima naar Cuzco te vliegen. Ook deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Cuzco

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.38 / 5
Accommodatie

4.07 / 5
Staf van de school

4.63 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Cuzco, gebaseerd op 16 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30