Cuzco Kathedraal en centraal plein, Cuzco, Peru
Vind een school
Waardering  4.4/5

Spaans leren in Cuzco - Peru

Cuzco (Spaans: Cusco of Cuzco) is een geweldige plaats om Spaans te leren. Een cursus Spaans in Cuzco is de ideale keuze als je je volledig wilt verdiepen in de taal. De stad is vol fascinerend erfgoed van de Inca’s en prachtige koloniale gebouwen en heeft een rijke historie en cultuur. Je kunt snel en effectief Spaans leren in Cuzco door een cursus te volgen op onze school. Klassen bestaan uit maximaal vijf studenten, dus zul je genoeg individuele begeleiding van je docenten kunnen krijgen.

Je kunt nergens beter Spaans leren dan in een land waar Spaans wordt gesproken. Cuzco is een unieke reisbestemming, anders dan alle andere locaties. Vanuit Cuzco kun je het incapad bewandelen, de verloren stad Machu Picchu bezoeken of naar het Titicacameer met de drijvende Uroseilanden reizen. Al deze excursies worden door onze school georganiseerd!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Cuzco. Je mag je cursus echter ook verspreiden over onze scholen in Cuzco, Quito (Ecuador) en Sucre (Bolivia)!

Onze school in Cuzco

Onze Spaanse taalschool in Cuzco staat op een ideale locatie op loopafstand van de Plaza de Armas, het belangrijkste ontmoetingspunt in Cuzco. De school heeft twaalf comfortabele klaslokalen en een multimediaruimte.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Cuzco

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Intensive + Volunteer Work (20)
  • Private Lessons (20)

Je kunt op onze school in Cuzco een standaardcursus volgen van 20 groepslessen per week. Als je veel wilt leren over de Peruaanse cultuur, kies dan voor de cursus Spaans & Activiteiten. Deze cursus bestaat uit de standaardcursus van 20 groepslessen per week en dagelijkse, culturele activiteiten.

Je kunt je groepscursus aanvullen met privélessen door te kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 of 20 privélessen per week. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een cursus van alleen 20, 25 of zelfs 30 privélessen per week als je nog sneller Spaans wilt leren.

Als je graag vrijwilligerswerk wilt doen in Cuzco, boek dan onze cursus Spaans & Vrijwilligerswerk! Je moet voor het vrijwilligerswerk een taalcursus volgen van minstens vier weken en een gevorderd niveau van het Spaans hebben. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Onze school in Cuzco organiseert accommodatie bij gastvrije, Spaanssprekende gastgezinnen. De meeste gezinnen wonen op tien tot twintig minuten loopafstand van de school. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension. Je deelt dus twee maaltijden per dag met je gastgezin en kunt dan meer te weten komen over de Peruaanse cultuur en keuken. Natuurlijk zal je gastgezin je zoveel mogelijk helpen je Spaans te verbeteren! Als je liever met medestudenten wilt samenwonen, dan kun je verblijven in een studentenresidentie op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Onze school in Cusco biedt 2-4 optionele activiteiten per week aan, die speciaal zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de studenten het meeste uit hun tijd in Cusco kunnen halen! Met uitstapjes naar het Inca Museum en Inca ruïnes, evenals bezoeken aan lokale markten, voetbal en volleybal en zelfs kook- en danslessen, er is genoeg om je ook buiten het klaslokal bezig te houden!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Cuzco en reis verder naar je accommodatie met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je naar de luchthaven van Lima vliegt, biedt onze school een vervoerspakket. Als je dit boekt, word je bij de luchthaven van Lima opgehaald en naar en hotel gebracht voor een overnachting. De volgende ochtend word je daar weer opgehaald en naar de luchthaven teruggebracht om van Lima naar Cuzco te vliegen. Ook deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Cuzco

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Cuzco gebaseerd op 16 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De school was absoluut fantastisch, de mensen waren erg vriendelijk en deden alles om je te helpen. De familie waar ik mee verbleef was ook ongelofelijk. Ze waren erg goed in het helpen met Spaans, en waren erg gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Snelle grammaticale cursus, met extra conversatie in de namiddag - de mix was perfect. Erg vriendelijke familie, mooie kamer, heerlijk eten, alles was goed. Ze maakten het makkelijk en leuk om in een vreemd land te zijn.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was super en de docenten ook. Mijn accommodatie was top, aangezien ik een eigen appartement in het huis van mijn ontzettend vriendelijke gastgezin had.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren erg goed, de andere studenten erg vriendelijk, en de cursus heel handig. Ik heb slechts 2 weken les gehad in beginnerslessen, maar het was genoeg om mee rond te komen! Prettige, nette en comfortabele accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van de cursus en voel dat ik veel heb geleerd, vooral in de eerste week! Ik hoop echt dat ik het Spaans wat ik heb geleerd in de toekomst kan gebruiken, het was erg handig voor de rest van mijn verblijf in Peru. De accommodatie was prachtig, erg schoon en zeer comfortabel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitmuntend. Mijn docent was top, ze was goed voorbereid, legde dingen zo uit dat het makkelijk te begrijpen was, en was zeer open, vriendelijk en aanmoedigend. Ik zou deze school zeker aanraden. De familie waar ik bij verbleef was erg gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Als ik een probleem had waren ze er altijd voor me. Ze zorgden ervoor dat ik me thuis voelde door een ontspannen sfeer te creëren. Ik had een geweldig verblijf in Peru. Op de taalschool leerde ik mensen van over de hele wereld kennen. Ik heb een aantal excursies gedaan die door de school werden verzorgd, en ze waren elke keer goed gepland en leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Lowary

De lessen waren goed toegespitst op niveau en naar de vaardigheden van de studenten, ik heb echt veel geleerd!! Mijn gastgezin was geweldig…we hebben vaak gedanst op almuerzo en cena…goede tijden!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De klas was klein, de docenten deden hun uiterste best, en dit leidde tot boeiende lessen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Ontdek Cusco!

cuscobaseAls je besluit om naar Peru te gaan, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Cusco, de oude hoofdstad van het Incarijk (3.500m boven zeespiegel!), ook wel Qosqo genoemd in Quechua, wat ‘de navel van de wereld‘ betekent. Vanwege mijn wortels in Cusco kan ik deze prachtige plek niet genoeg aanbevelen om een taalcursus Spaans te doen. Niet alleen zijn ligging midden in het mystieke Andesgebergte is ongelooflijk maar ook de inwoners zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Hier zijn enkele tips over dingen die je kunt doen om je verblijf in Cusco en omgeving onvergetelijk te maken! Read more...

Prijzen Cuzco

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners