Cuzco Kathedraal en centraal plein, Cuzco, Peru

Cursus Spaans in Cuzco

Gelegen in de populaire ambachtswijk
Opgericht in 1989
Gratis wifi
Kleine klassen
Gastgezin en studentenresidentie beschikbaar
Adviesdienst beschikbaar om studenten te helpen bij het organiseren van de reizen die ze willen maken

Onze school in Cuzco

Onze Spaanse taalschool in Cuzco staat op een ideale locatie op loopafstand van de Plaza de Armas, het belangrijkste ontmoetingspunt in Cuzco. De school heeft twaalf comfortabele klaslokalen en een multimediaruimte.

Foto's

1
2
3
4

Cuzco

Cuzco (Spaans: Cusco of Cuzco) is een geweldige plaats om Spaans te leren. Een cursus Spaans in Cuzco is de ideale keuze als je je volledig wilt verdiepen in de taal. De stad is vol fascinerend erfgoed van de Inca’s en prachtige koloniale gebouwen en heeft een rijke historie en cultuur. Je kunt snel en effectief Spaans leren in Cuzco door een cursus te volgen op onze school. Klassen bestaan uit maximaal vijf studenten, dus zul je genoeg individuele begeleiding van je docenten kunnen krijgen.

Je kunt nergens beter Spaans leren dan in een land waar Spaans wordt gesproken. Cuzco is een unieke reisbestemming, anders dan alle andere locaties. Vanuit Cuzco kun je het incapad bewandelen, de verloren stad Machu Picchu bezoeken of naar het Titicacameer met de drijvende Uroseilanden reizen. Al deze excursies worden door onze school georganiseerd!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Cuzco. Je mag je cursus echter ook verspreiden over onze scholen in Cuzco, Quito (Ecuador) en Sucre (Bolivia)!

Cursussen in Cuzco

Beschikbare cursussen

  Je kunt op onze school in Cuzco een standaardcursus volgen van 20 groepslessen per week. Als je veel wilt leren over de Peruaanse cultuur, kies dan voor de cursus Spaans & Activiteiten. Deze cursus bestaat uit de standaardcursus van 20 groepslessen per week en dagelijkse, culturele activiteiten.

  Je kunt je groepscursus aanvullen met privélessen door te kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 of 20 privélessen per week. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een cursus van alleen 20, 25 of zelfs 30 privélessen per week als je nog sneller Spaans wilt leren.

  Als je graag vrijwilligerswerk wilt doen in Cuzco, boek dan onze cursus Spaans & Vrijwilligerswerk! Je moet voor het vrijwilligerswerk een taalcursus volgen van minstens vier weken en een gevorderd niveau van het Spaans hebben. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school in Cuzco organiseert accommodatie bij gastvrije, Spaanssprekende gastgezinnen. De meeste gezinnen wonen op tien tot twintig minuten loopafstand van de school. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension. Je deelt dus twee maaltijden per dag met je gastgezin en kunt dan meer te weten komen over de Peruaanse cultuur en keuken. Natuurlijk zal je gastgezin je zoveel mogelijk helpen je Spaans te verbeteren! Als je liever met medestudenten wilt samenwonen, dan kun je verblijven in een studentenresidentie op basis van zelfcatering.

   Activiteiten

   Onze school in Cusco biedt 2-4 optionele activiteiten per week aan, die speciaal zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de studenten het meeste uit hun tijd in Cusco kunnen halen! Met uitstapjes naar het Inca Museum en Inca ruïnes, evenals bezoeken aan lokale markten, voetbal en volleybal en zelfs kook- en danslessen, er is genoeg om je ook buiten het klaslokal bezig te houden!

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de luchthaven van Cuzco en reis verder naar je accommodatie met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je naar de luchthaven van Lima vliegt, biedt onze school een vervoerspakket. Als je dit boekt, word je bij de luchthaven van Lima opgehaald en naar en hotel gebracht voor een overnachting. De volgende ochtend word je daar weer opgehaald en naar de luchthaven teruggebracht om van Lima naar Cuzco te vliegen. Ook deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Cuzco

   Cursus

   4.4 / 5
   Accommodatie

   4.1 / 5
   Medewerkers van de school

   4.6 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Cuzco gebaseerd op 16 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was absoluut fantastisch, de mensen waren erg vriendelijk en deden alles om je te helpen. De familie waar ik mee verbleef was ook ongelofelijk. Ze waren erg goed in het helpen met Spaans, en waren erg gastvrij.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Snelle grammaticale cursus, met extra conversatie in de namiddag - de mix was perfect. Erg vriendelijke familie, mooie kamer, heerlijk eten, alles was goed. Ze maakten het makkelijk en leuk om in een vreemd land te zijn.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was super en de docenten ook. Mijn accommodatie was top, aangezien ik een eigen appartement in het huis van mijn ontzettend vriendelijke gastgezin had.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg goed, de andere studenten erg vriendelijk, en de cursus heel handig. Ik heb slechts 2 weken les gehad in beginnerslessen, maar het was genoeg om mee rond te komen! Prettige, nette en comfortabele accommodatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van de cursus en voel dat ik veel heb geleerd, vooral in de eerste week! Ik hoop echt dat ik het Spaans wat ik heb geleerd in de toekomst kan gebruiken, het was erg handig voor de rest van mijn verblijf in Peru. De accommodatie was prachtig, erg schoon en zeer comfortabel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend. Mijn docent was top, ze was goed voorbereid, legde dingen zo uit dat het makkelijk te begrijpen was, en was zeer open, vriendelijk en aanmoedigend. Ik zou deze school zeker aanraden. De familie waar ik bij verbleef was erg gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Als ik een probleem had waren ze er altijd voor me. Ze zorgden ervoor dat ik me thuis voelde door een ontspannen sfeer te creëren. Ik had een geweldig verblijf in Peru. Op de taalschool leerde ik mensen van over de hele wereld kennen. Ik heb een aantal excursies gedaan die door de school werden verzorgd, en ze waren elke keer goed gepland en leuk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen waren goed toegespitst op niveau en naar de vaardigheden van de studenten, ik heb echt veel geleerd!! Mijn gastgezin was geweldig…we hebben vaak gedanst op almuerzo en cena…goede tijden!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De klas was klein, de docenten deden hun uiterste best, en dit leidde tot boeiende lessen.

   Prijzen Cuzco

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024