Het stradscentrum van Lima, hoofdstad van Peru
Vind een school
Waardering  4.6/5

Spaans leren in Lima - Peru

Leer Spaans in Lima en ontdek het echte Latijns-Amerika! De stad is een fascinerende samensmelting van een moderne hoofdstad, koloniale schoonheid en de eeuwenoude ruïnes van de Inca’s. Lima is de ideale uitvalsbasis om de rest van Peru te ontdekken. Vanuit Lima kun je gemakkelijk naar de onvergetelijke Incastad Machu Picchu reizen of naar het Amazonebekken gaan, waar het wemelt van de exotische dieren.

Ten zuiden van Lima liggen de wonderbaarlijke, drijvende Uroseilanden in het Titicacameer en de mysterieuze lijnen van Nazca. In Lima kun je rondkijken op Indiaanse markten, je Spaans oefenen met de vriendelijke, lokale bevolking of een van de prachtige stranden van de stad bezoeken! De weersomstandigheden in Lima zijn ideaal voor surfen en paragliden, maar je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen op de goudkleurige zandstranden. ‘s Avonds kun je eten in een van de uitstekende restaurants van Lima en deze prachtige stad bewonderen.

Onze school in Lima

Onze Spaanse taalschool staat in het welvarende stadsdistrict Miraflores op loopafstand van fantastische stranden. In Miraflores vind je de spectaculaire piramide Huaca Pucllana, die werd gebouwd en verlaten lang voordat de Inca’s en de Spanjaarden hier kwamen. In het moderne schoolgebouw bevinden zich acht klaslokalen, een café en Wi-Fi-verbinding. De binnenplaats is een perfecte plek om even te ontspannen en je medestudenten van over de hele wereld te leren kennen!
Klassen van alle groepscursussen bestaan uit maximaal 8 studenten. Zo ben je verzekerd van genoeg individuele begeleiding van onze docenten, zodat je zo snel mogelijk Spaans kunt leren! Al onze cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus, van complete beginners tot vergevorderden.

Foto's

Studenten op onze school
Studenten in de kantine
Persoonlijke aandacht op de school
Vrienden maken tijdens de cursus

Cursussen in Lima

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Surfing (22)
  • Private Lessons (20)

De standaardcursus bestaat uit 20 groepslessen per week, waardoor je naast je lessen genoeg vrije tijd overhoudt om Lima en de omgeving te ontdekken. Als je deze cursus wilt aanvullen met privélessen, volg dan onze gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een cursus van alleen 20 privélessen per week.

De surfomstandigheden in Lima zijn uitstekend en daarom biedt onze school een cursus Spaans & Surfen. Boek de standaardcursus die hierboven wordt genoemd en een extra surfcursus. Je krijgt twee surflessen van twee uur per week en huur van een surfboard en een wetsuit zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Speciale cursussen in Lima

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Een goede manier om de cultuur van Peru en de gastvrijheid van de bevolking van Lima te ervaren, is verblijven bij een gastgezin. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension, dus zul je tweemaal per dag een maaltijd met het gezin delen en zoveel Spaans kunnen oefenen als je maar wilt. Alle gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze school en zorgen graag voor onze studenten!
Als je liever je eigen maaltijden bereidt en samenwoont met medestudenten, verblijf dan in een van onze gedeelde appartementen. Je hebt dan je eigen slaapkamer en deelt een badkamer en een keuken met andere studenten van onze school.

Activiteiten

We willen dat je een onvergetelijke tijd hebt tijdens je studie Spaans in Lima, daarom heeft onze school een uitgebreid activiteitenprogramma voor je samengesteld. Doe mee aan activiteiten zoals uitstapjes naar het regenwoud, Peruaanse kooklessen, rondleidingen door Lima, paardrijtochten, fietstochten, wandelingen in het natuurreservaat Lomas de Lucumo en avondjes uit in de stad. Surf in het weekend in Cerro Azul, Playa Waikiki, Punta Rocas en San Bartolo worden ook georganiseerd door de school.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Lima en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer voor je organiseren van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Lima

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Lima gebaseerd op 5 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was uitmuntend en ik verliet de school met een goede kennis van het Spaans, wat nog handig gaat worden aangezien ik nog een paar maanden hier blijf. De familie waar ik bij verbleef had niet vriendelijker kunnen zijn, ze behandelden me als een familielid en ik heb een goede vriendin gemaakt met Ana, de moeder van de familie. Ik ben al een keer terug op bezoek geweest en ik ben uitgenodigd voor Nieuwjaar!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik deed een cursus van vier weken bij de school, en ik had nooit het idee dat ik mijn tijd verspilde. De docenten zijn ontzettend vriendelijk en competent. De klassen zijn een mix van verschillende niveaus en achtergronden, maar toch kan iedereen volledig meedoen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was fantastisch, medewerkers en docenten waren vriendelijk en professioneel. Mijn accommodatie was dichtbij de school en was goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. (Jane) Gibbons

De cursus was geweldig en ik ging weg met een goed inzicht van het Spaans wat waardevol is, omdat ik van plan ben om hier nog een paar maanden langer te blijven. De familie waar ik verbleef had niet aardiger kunnen zijn, ze behandelden me als iemand van de familie en ik heb goede vrienden gemaakt. Ik ben al een keer terug geweest om hen te bezoeken en ik ben uitgenodigd om Oud en Nieuw met hen te vieren!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De eerste week was geweldig en ik was de enige in mijn klas. De docent was ook erg goed, dus ik kon op mijn eigen tempo werken. Ik heb veel geleerd en heb een echt leuke tijd gehad in Lima.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Belgium (2)
Brazil (6)
Canada (5)
England (5)
Germany (12.9)
Other countries (8)
Switzerland (10.4)
United states (44.6)


Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Mijn twee maanden in Lima…

lima1_17_10_08Als ik terugdenk aan mijn twee maanden in Lima, dan vind ik het lastig om mijn tijd daar te omschrijven, en dat zegt wel genoeg over het Peru dat ik heb leren kennen! Er is hier zoveel diversiteit dat je niet alles zomaar in een categorie kunt indelen en het algemeen kunt houden - er is gewoon te veel hier. Van de drie klimaatzones – la costa (de kust), la sierra (de bergen) en la selva (het regenwoud) – tot de mensen die in deze zones wonen en de duidelijke sociaaleconomische verschillen in het land; er is gewoon te veel verscheidenheid om een ding op te kunnen noemen over Peru. Read more...

Meer artikelen

Prijzen Lima

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners