Apple Language Courses

Vind een school

 

Spaans leren in Lima - Peru

Intensief
Cursus

van
€229

Leer Spaans in Lima en ontdek het echte Latijns-Amerika! De stad is een fascinerende samensmelting van een moderne hoofdstad, koloniale schoonheid en de eeuwenoude ruïnes van de Inca’s. Lima is de ideale uitvalsbasis om de rest van Peru te ontdekken. Vanuit Lima kun je gemakkelijk naar de onvergetelijke Incastad Machu Picchu reizen of naar het Amazonebekken gaan, waar het wemelt van de exotische dieren.

Ten zuiden van Lima liggen de wonderbaarlijke, drijvende Uroseilanden in het Titicacameer en de mysterieuze lijnen van Nazca. In Lima kun je rondkijken op Indiaanse markten, je Spaans oefenen met de vriendelijke, lokale bevolking of een van de prachtige stranden van de stad bezoeken! De weersomstandigheden in Lima zijn ideaal voor surfen en paragliden, maar je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen op de goudkleurige zandstranden. ‘s Avonds kun je eten in een van de uitstekende restaurants van Lima en deze prachtige stad bewonderen.


Onze scholen in Lima

Onze Spaanse taalschool staat in het welvarende stadsdistrict Miraflores op loopafstand van fantastische stranden. In Miraflores vind je de spectaculaire piramide Huaca Pucllana, die werd gebouwd en verlaten lang voordat de Inca’s en de Spanjaarden hier kwamen. In het moderne schoolgebouw bevinden zich acht klaslokalen, een café en Wi-Fi-verbinding. De binnenplaats is een perfecte plek om even te ontspannen en je medestudenten van over de hele wereld te leren kennen!
Klassen van alle groepscursussen bestaan uit maximaal 8 studenten. Zo ben je verzekerd van genoeg individuele begeleiding van onze docenten, zodat je zo snel mogelijk Spaans kunt leren! Al onze cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus, van complete beginners tot vergevorderden.

Cursussen

De standaardcursus bestaat uit 20 groepslessen per week, waardoor je naast je lessen genoeg vrije tijd overhoudt om Lima en de omgeving te ontdekken. Als je deze cursus wilt aanvullen met privélessen, volg dan onze gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een cursus van alleen 20 privélessen per week.

De surfomstandigheden in Lima zijn uitstekend en daarom biedt onze school een cursus Spaans & Surfen. Boek de standaardcursus die hierboven wordt genoemd en een extra surfcursus. Je krijgt twee surflessen van twee uur per week en huur van een surfboard en een wetsuit zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Accommodatie

Een goede manier om de cultuur van Peru en de gastvrijheid van de bevolking van Lima te ervaren, is verblijven bij een gastgezin. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension, dus zul je tweemaal per dag een maaltijd met het gezin delen en zoveel Spaans kunnen oefenen als je maar wilt. Alle gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze school en zorgen graag voor onze studenten!
Als je liever je eigen maaltijden bereidt en samenwoont met medestudenten, verblijf dan in een van onze gedeelde appartementen. Je hebt dan je eigen slaapkamer en deelt een badkamer en een keuken met andere studenten van onze school.

Activiteiten

We willen dat je een onvergetelijke tijd hebt tijdens je studie Spaans in Lima, daarom heeft onze school een uitgebreid activiteitenprogramma voor je samengesteld. Doe mee aan activiteiten zoals uitstapjes naar het regenwoud, Peruaanse kooklessen, rondleidingen door Lima, paardrijtochten, fietstochten, wandelingen in het natuurreservaat Lomas de Lucumo en avondjes uit in de stad. Surf in het weekend in Cerro Azul, Playa Waikiki, Punta Rocas en San Bartolo worden ook georganiseerd door de school.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Lima en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer voor je organiseren van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Lima

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Staf van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Lima, gebaseerd op 5 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30