Vind een school
Waardering  4.5/5

Portugees en Surfen in Porto

Bekend om haar eigen drank, haven, middeleeuwse kleurrijke centrum en als een van Europas favoriete bestemmingen, maakt Porto een aangename bestemming voor touristen van over heel de wereld. Bovendien zijn de prachtige goudgele stranden binnen handbereik in de Portugese havenstad heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Dit alles zorgt er voor dat Porto de perfecte uitvalsbasis is voor gedreven surfers die dagenlang kunnen genieten van de woeste Atlantische Oceaan, maar ook beginnende surfers kunnen op de rustigere gedeelten eenvoudig terecht. En als de zon ondergaat, bruist de stad op en ontwaakt zich een prachtig nachtleven. Het leven kan zo eenvoudig zijn, mede doordat wij jou een unieke kans bieden om zowel je Portugees bij te leren als jou een unieke surfervaring te geven dankzij onze cursus Portugees en Surfen.

Portugees en Surfen

Onze Portugees en Surfencursus bestaat uit 20 groepslessen Portugees van 50 minuten per les die iedere week van maandag tot vrijdag plaatsvinden. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen per groep. Bovendien zal jij naast de lessen Portugees, 5 surflessen per week krijgen. Elke dag 1 les! Duur cursus: 1-4 weken Niveau: Deze cursus is geschikt voor zowel elk taalniveau als surfniveau, van beginner tot ervaren.

Foto's

Welkom in Porto!
Studenten van onze school
Portugese les op onze school
Party in de school

Accommodatie

  • Verblijf bij een van onze zorgvuldig uitkegozen Portugese gastgezinnen op basis van bed & breakfast, zodat jij in een unieke omgeving jou Portugees kan verbeteren en kan genieten van de gastvrije warme Portugese cultuur.
  • Kies voor de optie privéappartement indien je liever van een compleet zelfstandig verblijf wil genieten. Gelieve ons te contacteren indien van toepassing.

Activiteiten

Om je Portugees nog meer te stimuleren, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de door onze partnerschool uitgestippelde activiteiten deel te nemen. Dit wekelijks beschikbaar gestelde programma staat jou toe de mooiste eigenschappen van Porto te ontdekken en haar even mooie omgeving te verkennen. Activiteiten variëren per seizoen en kunnen bestaan uit, museumbezoeken, markettrips en excursies naar naarbijgelegen plaatsen, zoals Sé Catedral, Feira de Espinho, en nog veel meer!

Hoe er te komen

Transfers van en naar het vliegveld van Porto kunnen worden voorzien, houd er wel rekening mee dat indien je een transfer aanvraagd er bijkomende kosten worden verrekend boven de reguliere totaalprijs.


Locatie van onze school in Porto

Prijzen Porto

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.9 / 5