Sphinx en piramide in Caïro

Arabisch leren in Caïro

19 klaslokalen
Computer labo
Bibliotheek met multimediale leermiddelen
Café ter plaatse
Diverse studieplekken
Cursusmateriaal ter plaatse gekocht
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van gelijken
Goedgekeurd voor Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Caïro

Onze school in Caïro heeft meer dan 30 jaar ervaring. ervaring met het lesgeven van Arabisch, en al onze leraren zijn volledig gekwalificeerde moedertaalsprekers. Studenten op onze school die een cursus Arabisch in Caïro volgen, hebben de hele dag toegang tot internet, een boekwinkel, een studentenbibliotheek en studiecentrum, evenals een studentencafetaria ter plaatse waar een verscheidenheid aan redelijk geprijsde drankjes en snacks wordt geserveerd. Onze school ligt in een veilige woonwijk van Caïro, dichtbij het stadscentrum. De gemiddelde klasgrootte is slechts 8 studenten (max. 16), dus je krijgt voldoende individuele aandacht, en de 22 klaslokalen zijn allemaal voorzien van airconditioning.

De lessen op onze Arabische school in Caïro vinden plaats van zondag tot donderdag, zodat je op vrijdag en zaterdag de stad kunt verkennen en de wereldberoemde bezienswaardigheden daarbuiten kunt zien! Onze school organiseert elke maand optionele culturele activiteiten, waaronder weekendexcursies naar de piramides, Fayoum, Koptisch Caïro, Islamitisch Caïro en Alexandrië.

Foto's

Arabische les op onze school in Cairo
Plezier hebben in het leren van de Arabische taal
In de kantine van de school
Studenten bij de ingang van de school

Caïro

Als je Arabisch wilt leren, waar kun je dat dan beter doen dan in Caïro, de fascinerende historische hoofdstad van Egypte, een simpelweg onvergetelijke locatie! Caïro ligt op slechts 10 km van enkele van de meest gevierde monumenten ter wereld, waaronder de Sfinx, en een van de 'Zeven Wereldwonderen', de Grote Piramide van Gizeh! Caïro zelf is vol kleur en beweging, met straatmarkten en bazaars, waar je veel mogelijkheden hebt om het Arabisch te oefenen dat je tijdens je cursus hebt geleerd! Als je Arabisch leert in Caïro, heb je een schat aan culturele evenementen om uit te kiezen, waaronder het Nitaq Arts Festival in februari, de Pharaoh's Rally in oktober en het Cairo International Film Festival in december.

Het voordeel van het kiezen van een cursus Arabisch in Caïro is dat onze school in Caïro de twee meest voorkomende vormen van Arabisch aanbiedt; Modern Standaard Arabisch en Egyptisch informeel Arabisch. Modern Standaard Arabisch wordt in de media in het hele Midden-Oosten gebruikt en wordt door de meeste opgeleide Arabischsprekenden begrepen. Egyptisch informeel Arabisch is de meest algemeen begrepen gesproken versie van het Arabisch, die wordt gebruikt in het dagelijks leven en in gesprekken. Je kunt zelfs je studie van Modern Standaard Arabisch en Egyptisch informeel Arabisch combineren in een 'gecombineerde cursus'.

Cursussen in Caïro

Beschikbare cursussen

  Je kunt kiezen uit een scala aan cursussen op onze Arabische school in Caïro, waaronder Egyptisch informeel Arabisch en Modern Standaard Arabisch. Om de taal volledig te begrijpen, kun je ervoor kiezen om de twee te combineren tijdens een superintensieve cursus.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school in Caïro biedt ook een comfortabele en handige schoolresidentie op het terrein, evenals een tweede residentie in de nabijgelegen wijk Dokki.

   Beide woningen zijn voorzien van airconditioning, een volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, studentenlounge, satelliet-tv en gratis wifi-toegang.

   Studenten die in de residentie in Dokki verblijven, hebben toegang tot een gratis pendelbus die 's ochtends en 's middags van en naar de school rijdt.

   Activiteiten

   Onze school organiseert naast taallessen een breed scala aan activiteiten, waardoor studenten de kans krijgen elkaar te ontmoeten en te socialiseren, Caïro te verkennen en meer te leren over de Egyptische geschiedenis en cultuur en geschiedenis.

   Populaire activiteiten zijn onder meer zanglessen waar je traditionele en populaire liedjes kunt leren, kooklessen, schoolfeesten, kalligrafielessen en excursies naar plaatsen zoals de piramides van Gizeh, Alexandrië, Saqqara, Nijlcruises, het Egyptisch Museum, Moez Street en de Zwarte en Witte Woestijn.

   Hoe er te komen

   Als u voor het eerst Caïro bezoekt, raden wij u aan gebruik te maken van de luchthaventransferservice van onze school. Deze service is beschikbaar gedurende de hele schoolweek en in het weekend.


   Locatie van onze school in Caïro

   Cursus

   4.5 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.6 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Caïro gebaseerd op 33 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer vriendelijke leraar en zeer professioneel. Ik hield van mijn tijd daar en heb veel geleerd in deze korte tijd, bedankt. Handige en zeer schone accommodatie, in een zeer aangename omgeving. Ik had een geweldige ervaring, bedankt voor alles.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. De lessen zijn goed gepland en de onderwerpen goed uitgelegd. Met dank aan de heer Mahmoud. De accommodatie is uitstekend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg informatief en heb er erg van genoten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg innemend, ik was meer dan tevreden. Ik had geluk om in een gloednieuw appartement van een huisbaas te kunnen verblijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Hele vriendelijke docenten en erg professioneel! Het was geweldig en ik kom zeker terug!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school is erg goed georganiseerd. De lessen waren constructief en ik leerde erg veel in weinig tijd. Ervaren en vriendelijke docenten. Ik stond versteld hoe veel vooruitgang ik heb gemaakt. Geweldige ervaring. Mijn accommodatie bevond zich boven de school. Groot, goed uitgerust en zeer schoon. Top! Als het mogelijk zou zijn zou ik weer terugkeren!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd in de 20 weken dat ik daar was. Elke dag leerden we nieuwe dingen, het ging snel, maar het was niet moeilijk om bij te houden. De docenten waren fantastisch. Ik verbleef in de residentie boven de school. Het was een goede plek om te verblijven!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docent was uitstekend, binnen een week had ze ons geleerd om het alfabet te lezen en te schrijven. Ik zou volgend jaar graag nog een cursus willen gaan volgen voor een langere periode. Ik vond mijn verblijf op de school erg leuk. Ik raad deze school aan voor iedereen die Arabisch wil studeren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een erg goede ervaring en ik heb mijn tweede cursus al geboekt. Een speciaal woord van dank aan mijn docenten, omdat ze geduld niet één keer hebben verloren met mij. De kamers in de residentie op het terrein waren erg comfortabel, goed uitgerust en voor een heel redelijke prijs.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docenten waren fantastisch, erg deskundig en vriendelijk. Een geweldige ervaring… Ik ga volgend jaar zeker terug.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een erg goede en stevige basis van waaruit ik verder ga met het leren van MSA en ECA. Ongelooflijke docenten, geweldige schoon en fantastische locatie met weekenden die lang genoeg waren om Caïro en de rest van Egypte goed te ontdekken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docent was uitstekend. Ondanks het feit dat ik er maar twee weken was, heb ik ontzettend veel geleerd. De directeur was ook erg aardig en heeft ons vaak advies gegeven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd, was ingedeeld op het juiste niveau en heb een leuke tijd gehad.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De lessen waren educatief en leuk op hetzelfde moment.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Kleine, vriendelijke en goed georganiseerde school met een fijne sfeer. De docenten waren erg professioneel, maar ook heel toegankelijk. Al het personeel was aardig en behulpzaam. Ik vond de hele ervaring geweldig en ben mijn volgende reisje alweer aan het plannen om terug te gaan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De beste docent Arabisch die ik ooit heb gehad.

   De school had vriendelijk en vakbekwaam personeel, het was ook erg goed georganiseerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent was geweldig en erg enthousiast. Het niveau van de mensen in de klas was gelijk en daarom was het een leuke klas. Het appartement in de school was fantastisch. Er was ruimte genoeg voor ons alle 5 en het was leuk om samen eten te koken en dichtbij de school te zijn. De schoonmaakster zorgde ervoor dat alles 3 keer per week werd schoongemaakt.

   Prijzen Caïro

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024