Sphinx en piramide in Caïro
Vind een school

Arabisch Cursussen

EgypteCaïroMarokkoVAE
Waardering  4.5/5

Arabisch leren in Caïro, Egypte

Als je Arabisch wilt leren, dan kun je het beste Arabisch leren in Caïro; de fascinerende, historische hoofdstad van Egypte. Een cursus Arabisch in Caïro is een onvergetelijke ervaring! Caïro ligt op slechts tien kilometer afstand van een aantal van de beroemdste monumenten ter wereld. Vanuit Caïro ben je bijvoorbeeld zo bij de sfinx of de piramides van Gizeh (een van de zeven wereldwonderen)!

Caïro is een levendige en schitterende stad waar je op de vele markten en in de bazaars voldoende gelegenheid krijgt om jouw Arabisch te oefenen. Ga je Arabisch leren in Caïro, dan krijg je voldoende gelegenheid om meer over de Arabische cultuur te leren, bijvoorbeeld tijdens het ‘Nitaq Arts Festival’ in februari, de Farao Rally in oktober en het Internationale Filmfestival in Caïro in december.

Een van de grote pluspunten van Arabisch leren in Caïro op onze school is dat je er de twee meest voorkomende vormen van het Arabisch kunt leren: Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Egyptisch-Arabische dialect (ECA). Egyptisch-Arabisch wordt in een groot aantal Arabische landen gehanteerd als alledaagse spreektaal. Het MSA daarentegen wordt gebruikt in boeken, tijdschriften, kranten en op radio en televisie in het hele Midden-Oosten. Je kunt zelfs beide varianten tegelijk leren tijdens onze gecombineerde taalcursus Arabisch in Caïro!

Onze school in Caïro

Onze school in Caïro heeft meer dan 30 jaar ervaring met het geven van Arabisch aan buitenlandse studenten. Alle docenten hebben een universitair diploma en zijn bovendien moedertaalsprekers van het Arabisch. Op onze school in Caïro kunnen studenten gebruikmaken van het internet, een boekenwinkel, een bibliotheek, een studieruimte en een kantine waar je tegen een schappelijke prijs kunt genieten van een hele maaltijd of een hapje en een drankje. Onze school is gevestigd in een veilige woonwijk van Caïro, in de buurt van het centrum. Er zitten tijdens de cursus Arabisch gemiddeld 8 studenten in een klas (maximaal 16), dus je zult veel individuele aandacht krijgen. De veertien klaslokalen zijn allemaal voorzien van airconditioning.

Foto's

Arabische les op onze school in Cairo
Plezier hebben in het leren van de Arabische taal
In de kantine van de school
Studenten bij de ingang van de school

Cursussen in Caïro

Beschikbare cursussen

  • Super Intensive (25)
  • Egyptian Colloquial Arabic (10)
  • Modern Standard Arabic (15)

Wil je Arabisch leren in Caïro, dan kun je kiezen uit verschillende cursussen op onze Arabische school, inclusief de cursussen Egyptisch-Arabisch en Modern Standaard Arabisch. Onthoud dat je beide varianten van de taal kunt studeren tijdens de gecombineerde taalcursus Egyptisch-Arabisch/MSA. Bovendien kun je kiezen uit diverse themacursussen, zoals Arabisch + kalligrafie (het schrijven van Arabische karakters), spraaklessen Arabisch, media-Arabisch, begeleide schrijf- en spreekopdrachten en privélessen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Student Residence

Onze school in Cairo biedt een comfortabele en handige residentie op slechts 15 minuten reizen van de school in de nabijgelegen wijk Dokki.

De residentie bestaat uit verschillende volledig gemeubileerde en goed uitgeruste appartementen, elk met airconditioning. De appartementen hebben 3 tot 5 slaapkamers, een gedeelde badkamer, een gemeenschappelijke zithoek en een volledig uitgeruste keuken en eetkamer die gedeeld wordt door de bewoners. Alle energiekosten zijn inbegrepen in de prijs en er is 24-uurs beveiliging voor meer comfort. Er is ook gratis WiFi, satelliettelevisie en een dagelijkse schoonmaakservice in het hele gebouw beschikbaar.

De privé-slaapkamers zijn ingericht met een comfortabel bed, een kledingkast, een bureau voor studeerwerk en fauteuils en bijzettafels voor het relaxen in de woonkamer.

Studenten die in de residentie van de school in Dokki verblijven, hebben 's morgens en 's middags toegang tot een gratis pendelbus van en naar de school.

Activiteiten

De cursus Arabisch in Caïro wordt gegeven van zondag tot en met donderdag: dit betekent dat je op vrijdag en zaterdag Caïro en de bekende plekken in de omgeving kunt verkennen. Onze school organiseert elke maand verschillende culturele activiteiten, waaronder weekendexcursies naar de piramides, El-Fayoum, het Koptische deel van Caïro, het Islamitische deel van Caïro en Alexandrië.

Hoe er te komen

Wil je Arabisch leren in Caïro en ben je nog nooit eerder in Caïro geweest? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van onze luchthaventransfer: je wordt dan op de luchthaven van Caïro ontvangen door een van de medewerkers van onze school en naar jouw accommodatie gebracht. Deze service is gedurende de hele lesweek en in het weekend beschikbaar, maar let er op dat hiervoor extra kosten gelden.


Locatie van onze school in Caïro

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Caïro gebaseerd op 33 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Zeer vriendelijke leraar en zeer professioneel. Ik hield van mijn tijd daar en heb veel geleerd in deze korte tijd, bedankt. Handige en zeer schone accommodatie, in een zeer aangename omgeving. Ik had een geweldige ervaring, bedankt voor alles.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. De lessen zijn goed gepland en de onderwerpen goed uitgelegd. Met dank aan de heer Mahmoud. De accommodatie is uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg informatief en heb er erg van genoten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg innemend, ik was meer dan tevreden. Ik had geluk om in een gloednieuw appartement van een huisbaas te kunnen verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Hele vriendelijke docenten en erg professioneel! Het was geweldig en ik kom zeker terug!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school is erg goed georganiseerd. De lessen waren constructief en ik leerde erg veel in weinig tijd. Ervaren en vriendelijke docenten. Ik stond versteld hoe veel vooruitgang ik heb gemaakt. Geweldige ervaring. Mijn accommodatie bevond zich boven de school. Groot, goed uitgerust en zeer schoon. Top! Als het mogelijk zou zijn zou ik weer terugkeren!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb veel geleerd in de 20 weken dat ik daar was. Elke dag leerden we nieuwe dingen, het ging snel, maar het was niet moeilijk om bij te houden. De docenten waren fantastisch. Ik verbleef in de residentie boven de school. Het was een goede plek om te verblijven!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docent was uitstekend, binnen een week had ze ons geleerd om het alfabet te lezen en te schrijven. Ik zou volgend jaar graag nog een cursus willen gaan volgen voor een langere periode. Ik vond mijn verblijf op de school erg leuk. Ik raad deze school aan voor iedereen die Arabisch wil studeren.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Het was een erg goede ervaring en ik heb mijn tweede cursus al geboekt. Een speciaal woord van dank aan mijn docenten, omdat ze geduld niet één keer hebben verloren met mij. De kamers in de residentie op het terrein waren erg comfortabel, goed uitgerust en voor een heel redelijke prijs.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Corbat

Mijn docenten waren fantastisch, erg deskundig en vriendelijk. Een geweldige ervaring… Ik ga volgend jaar zeker terug.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een erg goede en stevige basis van waaruit ik verder ga met het leren van MSA en ECA. Ongelooflijke docenten, geweldige schoon en fantastische locatie met weekenden die lang genoeg waren om Caïro en de rest van Egypte goed te ontdekken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Quinn

Mijn docent was uitstekend. Ondanks het feit dat ik er maar twee weken was, heb ik ontzettend veel geleerd. De directeur was ook erg aardig en heeft ons vaak advies gegeven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Thews

Ik heb veel geleerd, was ingedeeld op het juiste niveau en heb een leuke tijd gehad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Affat

De lessen waren educatief en leuk op hetzelfde moment.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Kleine, vriendelijke en goed georganiseerde school met een fijne sfeer. De docenten waren erg professioneel, maar ook heel toegankelijk. Al het personeel was aardig en behulpzaam. Ik vond de hele ervaring geweldig en ben mijn volgende reisje alweer aan het plannen om terug te gaan!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Loukmane

De beste docent Arabisch die ik ooit heb gehad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
C. Daginnus

De school had vriendelijk en vakbekwaam personeel, het was ook erg goed georganiseerd.

De docent was geweldig en erg enthousiast. Het niveau van de mensen in de klas was gelijk en daarom was het een leuke klas. Het appartement in de school was fantastisch. Er was ruimte genoeg voor ons alle 5 en het was leuk om samen eten te koken en dichtbij de school te zijn. De schoonmaakster zorgde ervoor dat alles 3 keer per week werd schoongemaakt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Het Taaltje Leren in Egypte!

De beste onderdelen van mijn cursus die ik volgde waren de volgende: de geluiden/letters in je geheugen stampen, gestuurde mondelinge oefeningen in de klas, de iets vrijere mondelinge/luister oefeningen in paren, vragenactiviteiten die wij af en toe hadden, het gebruik van visuele ondersteuning, gebruik van zeer gerichte luisteropdrachten van een CD, oefeningen om teksten te herkennen en kopiëren, en de concentratie om de tekens van de kalligrafie docent, Ahmed, na te maken. Read more...

Prijzen Caïro

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners