Apple Language Courses

Vind een school

 

Arabisch leren in Caïro, Egypte

Egyptisch Arabisch
Cursus

van
€265

Als je Arabisch wilt leren, dan kun je het beste Arabisch leren in Caïro; de fascinerende, historische hoofdstad van Egypte. Een cursus Arabisch in Caïro is een onvergetelijke ervaring! Caïro ligt op slechts tien kilometer afstand van een aantal van de beroemdste monumenten ter wereld. Vanuit Caïro ben je bijvoorbeeld zo bij de sfinx of de piramides van Gizeh (een van de zeven wereldwonderen)!

Caïro is een levendige en schitterende stad waar je op de vele markten en in de bazaars voldoende gelegenheid krijgt om jouw Arabisch te oefenen. Ga je Arabisch leren in Caïro, dan krijg je voldoende gelegenheid om meer over de Arabische cultuur te leren, bijvoorbeeld tijdens het ‘Nitaq Arts Festival’ in februari, de Farao Rally in oktober en het Internationale Filmfestival in Caïro in december.

Een van de grote pluspunten van Arabisch leren in Caïro op onze school is dat je er de twee meest voorkomende vormen van het Arabisch kunt leren: Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Egyptisch-Arabische dialect (ECA). Egyptisch-Arabisch wordt in een groot aantal Arabische landen gehanteerd als alledaagse spreektaal. Het MSA daarentegen wordt gebruikt in boeken, tijdschriften, kranten en op radio en televisie in het hele Midden-Oosten. Je kunt zelfs beide varianten tegelijk leren tijdens onze gecombineerde taalcursus Arabisch in Caïro!


Onze scholen in Caïro

Onze school in Caïro heeft meer dan 30 jaar ervaring met het geven van Arabisch aan buitenlandse studenten. Alle docenten hebben een universitair diploma en zijn bovendien moedertaalsprekers van het Arabisch. Op onze school in Caïro kunnen studenten gebruikmaken van het internet, een boekenwinkel, een bibliotheek, een studieruimte en een kantine waar je tegen een schappelijke prijs kunt genieten van een hele maaltijd of een hapje en een drankje. Onze school is gevestigd in een veilige woonwijk van Caïro, in de buurt van het centrum. Er zitten tijdens de cursus Arabisch gemiddeld 8 studenten in een klas (maximaal 16), dus je zult veel individuele aandacht krijgen. De veertien klaslokalen zijn allemaal voorzien van airconditioning.

Cursussen

Wil je Arabisch leren in Caïro, dan kun je kiezen uit verschillende cursussen op onze Arabische school, inclusief de cursussen Egyptisch-Arabisch en Modern Standaard Arabisch. Onthoud dat je beide varianten van de taal kunt studeren tijdens de gecombineerde taalcursus Egyptisch-Arabisch/MSA. Bovendien kun je kiezen uit diverse themacursussen, zoals Arabisch + kalligrafie (het schrijven van Arabische karakters), spraaklessen Arabisch, media-Arabisch, begeleide schrijf- en spreekopdrachten en privélessen.

Accommodatie

Onze school in Cairo biedt een comfortabele en handige residentie op slechts 15 minuten reizen van de school in de nabijgelegen wijk Dokki.

De residentie bestaat uit verschillende volledig gemeubileerde en goed uitgeruste appartementen, elk met airconditioning. De appartementen hebben 3 tot 5 slaapkamers, een gedeelde badkamer, een gemeenschappelijke zithoek en een volledig uitgeruste keuken en eetkamer die gedeeld wordt door de bewoners. Alle energiekosten zijn inbegrepen in de prijs en er is 24-uurs beveiliging voor meer comfort. Er is ook gratis WiFi, satelliettelevisie en een dagelijkse schoonmaakservice in het hele gebouw beschikbaar.

De privé-slaapkamers zijn ingericht met een comfortabel bed, een kledingkast, een bureau voor studeerwerk en fauteuils en bijzettafels voor het relaxen in de woonkamer.

Studenten die in de residentie van de school in Dokki verblijven, hebben 's morgens en 's middags toegang tot een gratis pendelbus van en naar de school.

Activiteiten

De cursus Arabisch in Caïro wordt gegeven van zondag tot en met donderdag: dit betekent dat je op vrijdag en zaterdag Caïro en de bekende plekken in de omgeving kunt verkennen. Onze school organiseert elke maand verschillende culturele activiteiten, waaronder weekendexcursies naar de piramides, El-Fayoum, het Koptische deel van Caïro, het Islamitische deel van Caïro en Alexandrië.

Reizen

Wil je Arabisch leren in Caïro en ben je nog nooit eerder in Caïro geweest? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van onze luchthaventransfer: je wordt dan op de luchthaven van Caïro ontvangen door een van de medewerkers van onze school en naar jouw accommodatie gebracht. Deze service is gedurende de hele lesweek en in het weekend beschikbaar, maar let er op dat hiervoor extra kosten gelden.

De locatie van onze school in Caïro

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.42 / 5
Accommodatie

3.96 / 5
Staf van de school

4.55 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Caïro, gebaseerd op 31 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30