Apple Language Courses

Vind een school

 

Leer Chinees in Shanghai, China

Als je ervoor kiest om Chinees in Shanghai te leren, dan studeer je in de grootste stad van China, een stad vol geschiedenis en cultuur. Shanghai is een jonge en bruisende stad, bekend voor zijn kosmopolitische indrukken en snelle levensstijl. De mensen in Shanghai houden ervan om dingen te vieren, dus als een student in Shanghai, vind je jezelf misschien wel dansend tussen de draak en leeuw tijdens het Lentefestival of een lokaal biertje aan het proberen tijdens het Bierfestival in juli. Als je de nieuwste trends en mode wilt zien tijdens je cursus Chinees in Shanghai, dan moet je in Nanjing Lu zijn: China's belangrijkste winkelstraat. Je kunt ook de omgeving bij de Bund-rivier bezoeken, met de opvallende architectuur en een vleugje verfijning van Shanghai in de oude stijl. Leer Chinees in Shanghai, een stad waar alles mogelijk is!


Onze scholen in Shanghai

Onze Chinese school is gelegen in de oude Franse concessie, middenin het hart van Shanghai centrum en op loopafstand van de beroemde straten Yongkang Lu Bar en Nanjing. De school ligt in een modern kantoorgebouw en is uitgerust met een relax-ruimte en gratis WIFI-internet. Ook is er gratis koffie en thee beschikbaar voor studenten gedurende de dag.

Cursussen

Onze school in Shanghai biedt intensieve Mandarijn Chinees cursussen met 20 taallessen per week.

De klassen zijn klein met een maximum van slechts 6 studenten per groep, zodat je snel vooruitgang boekt.

Privé-lessen zijn ook beschikbaar in Shanghai, voor studenten die zich willen richten op specifieke onderwerpen relevant voor hen, of die behoefte hebben aan een meer flexibele planning.

Accommodatie

Onze Chinese school in Shanghai biedt accommodatie met Chinese gastgezinnen, of in gedeelde appartementen.

Voor studenten die zich graag willen verdiepen in de Chinese taal en cultuur dan is logeren in een host is familie de beste optie. Je krijgt een eenpersoonskamer en je kunt het huis, maaltijden, gesprek en dagelijkse activiteiten delen met je gastgezin, en zo meer en meer Chinees leren door het simpelweg te oefenen! Het gastgezin biedt ontbijt en avondeten aan en je krijgt toegang tot de keuken, de wasmachine, de badkamer en internet. Alle water-, elektriciteit- en gasrekeningen zijn ook opgenomen in de prijs.

Als je ervoor kiest om in een gedeeld appartement te verblijven tijdens uw cursus Chinees, dan krijg je een eigen kamer en deel je de badkamer met mede internationale studenten of lokale Chinese studenten.

Activiteiten

Als je in Shanghai bent, dan wil je zeker de cultuur en de omgeving beter leren kennen. Om deze reden bieden onze collega's van de school regelmatig een gevarieerd programma aan met optionele wekelijkse activiteiten, zoals begeleide bezoeken aan plaatselijke bezienswaardigheden, zoals martial arts, cultuur en geschiedenis lessen, waardoor je volop gelegenheid krijgt om gezellig bij te praten met andere studenten van de school en je Shanghai kunt verkennen! Zoals met al onze scholen, informeren onze collega's je bij aankomst over de exacte activiteiten die er worden aangeboden, en de eventuele extra kosten (meestal voor dingen zoals entreegelden en vervoer).

Voor nieuwe bezoekers aan Shanghai raden wij aan om de 'Shanghai Survival Set' te boeken. De perfecte ondersteuning voor je eerste bezoek. Deze set bevat een vliegveld-transfer bij aankomst, een vooraf opgewaardeerde Chinese SIM-kaart met 300 MB 3G internet en 200 minuten gratis lokaal bellen tijdens je eerste maand, hulp bij aankomst met het registreren bij de politie (verplicht voor alle buitenlandse bezoekers aan China), gebruik van een fiets voor je gehele verblijf en een kaart voor het openbaar vervoer van Shanghai, die voor het hele metro- en bussysteem kan worden gebruikt. Vraag ons naar de prijzen van dit pakket.

Reizen

Shanghai heeft uitstekende vervoersverbindingen, waardoor het gemakkelijk te bereiken is per trein, boot of vliegtuig. Shanghai heeft twee luchthavens, Pudong International Airport en Hongqiao Domestic Airport. We kunnen een vliegveldtransfer regelen voor u, indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De locatie van onze school in Shanghai

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30