Wereldstad Shanghai, China bij nacht

Leer Chinees in Shanghai

8 klaslokalen
Gemeenschappelijke ruimtes voor studenten
Gratis thee en koffie
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van IALC
Geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Shanghai

Onze Chinese school is gelegen in de oude Franse concessie, middenin het hart van Shanghai centrum en op loopafstand van de beroemde straten Yongkang Lu Bar en Nanjing. De school ligt in een modern kantoorgebouw en is uitgerust met een relax-ruimte en gratis WIFI-internet. Ook is er gratis koffie en thee beschikbaar voor studenten gedurende de dag.

Foto's

1
2
3
4

Shanghai

Als je ervoor kiest om Chinees in Shanghai te leren, dan studeer je in de grootste stad van China, een stad vol geschiedenis en cultuur. Shanghai is een jonge en bruisende stad, bekend voor zijn kosmopolitische indrukken en snelle levensstijl. De mensen in Shanghai houden ervan om dingen te vieren, dus als een student in Shanghai, vind je jezelf misschien wel dansend tussen de draak en leeuw tijdens het Lentefestival of een lokaal biertje aan het proberen tijdens het Bierfestival in juli. Als je de nieuwste trends en mode wilt zien tijdens je cursus Chinees in Shanghai, dan moet je in Nanjing Lu zijn: China's belangrijkste winkelstraat. Je kunt ook de omgeving bij de Bund-rivier bezoeken, met de opvallende architectuur en een vleugje verfijning van Shanghai in de oude stijl. Leer Chinees in Shanghai, een stad waar alles mogelijk is!

Cursussen in Shanghai

Beschikbare cursussen

  Onze school in Shanghai biedt intensieve Mandarijn Chinees cursussen met 20 taallessen per week.

  De klassen zijn klein met een maximum van slechts 6 studenten per groep, zodat je snel vooruitgang boekt.

  Privé-lessen zijn ook beschikbaar in Shanghai, voor studenten die zich willen richten op specifieke onderwerpen relevant voor hen, of die behoefte hebben aan een meer flexibele planning.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze Chinese school in Shanghai biedt accommodatie met Chinese gastgezinnen, of in gedeelde appartementen.

   Voor studenten die zich graag willen verdiepen in de Chinese taal en cultuur dan is logeren in een host is familie de beste optie. Je krijgt een eenpersoonskamer en je kunt het huis, maaltijden, gesprek en dagelijkse activiteiten delen met je gastgezin, en zo meer en meer Chinees leren door het simpelweg te oefenen! Het gastgezin biedt ontbijt en avondeten aan en je krijgt toegang tot de keuken, de wasmachine, de badkamer en internet. Alle water-, elektriciteit- en gasrekeningen zijn ook opgenomen in de prijs.

   Als je ervoor kiest om in een gedeeld appartement te verblijven tijdens uw cursus Chinees, dan krijg je een eigen kamer en deel je de badkamer met mede internationale studenten of lokale Chinese studenten.

   Activiteiten

   Als je in Shanghai bent, dan wil je zeker de cultuur en de omgeving beter leren kennen. Om deze reden bieden onze collega's van de school regelmatig een gevarieerd programma aan met optionele wekelijkse activiteiten, zoals begeleide bezoeken aan plaatselijke bezienswaardigheden, zoals martial arts, cultuur en geschiedenis lessen, waardoor je volop gelegenheid krijgt om gezellig bij te praten met andere studenten van de school en je Shanghai kunt verkennen! Zoals met al onze scholen, informeren onze collega's je bij aankomst over de exacte activiteiten die er worden aangeboden, en de eventuele extra kosten (meestal voor dingen zoals entreegelden en vervoer).

   Voor nieuwe bezoekers aan Shanghai raden wij aan om de 'Shanghai Survival Set' te boeken. De perfecte ondersteuning voor je eerste bezoek. Deze set bevat een vliegveld-transfer bij aankomst, een vooraf opgewaardeerde Chinese SIM-kaart met 300 MB 3G internet en 200 minuten gratis lokaal bellen tijdens je eerste maand, hulp bij aankomst met het registreren bij de politie (verplicht voor alle buitenlandse bezoekers aan China), gebruik van een fiets voor je gehele verblijf en een kaart voor het openbaar vervoer van Shanghai, die voor het hele metro- en bussysteem kan worden gebruikt. Vraag ons naar de prijzen van dit pakket.

   Hoe er te komen

   Shanghai heeft uitstekende vervoersverbindingen, waardoor het gemakkelijk te bereiken is per trein, boot of vliegtuig. Shanghai heeft twee luchthavens, Pudong International Airport en Hongqiao Domestic Airport. We kunnen een vliegveldtransfer regelen voor u, indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie.


   Locatie van onze school in Shanghai

   School statistieken

   Nationaliteit


   France (10)
   Germany (15)
   Italy (7)
   Japan (2)
   Russia (5)
   South america (6)
   Spain (5)
   Thailand (2)
   Uk (16)
   Usa (17)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Shanghai

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024