Uitzicht over daken en Augsburgs Kathedraal in Duitsland
Vind een school
Waardering  4.4/5

Duits leren in Augsburg - Duitsland

Volg een cursus Duits op onze school in Augsburg, een prachtige universiteitsstad in Beieren op een uurtje reisafstand van München. Augsburg heeft alle voordelen van een universiteitsstad, maar er heerst nog altijd een dorpssfeer. Geniet in Augsburg van de festivals die regelmatig worden georganiseerd of bezoek beroemde gebouwen als het stadhuis, de Perlachtoren en de kathedraal. Aan de boulevard vind je veel gezellige cafés en de stad heeft meer dan vijftig biertuinen waar je kunt ontspannen en je Duits kunt oefenen. Augsburg is de perfecte stad om Duits in te leren!

Onze school in Augsburg

Onze school in Augsburg is gevestigd in een stijlvol art-nouveaugebouw in het centrum van de stad. De school heeft acht klaslokalen en een populaire kantine waar studenten met elkaar afspreken voor en na hun lessen.

Foto's

Onze studenten in Ausburg
Studenten op onze school
Studenten in de kantine
Het sprookjesachtige Neuschwanstein kasteel

Cursussen in Augsburg

Onze school in Augsburg biedt een intensieve cursus van 25 groepslessen per week. Als je groepscursus graag wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor een intensieve pluscursus van 25 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 10 privélessen per week. Als je van plan bent het TestDaF- of DSH-examen af te gaan leggen, volg dan onze examenvoorbereidingscursus van 25 groepslessen per week. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op.

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Duits in Augsburg verblijven bij een van onze gastvrije, vriendelijke gastgezinnen. Je kunt kiezen voor verblijf bij een gastgezin op basis van halfpension of volpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt, kun je je Duits met het gezin oefenen en veel leren over de Beierse cultuur en keuken! Als je liever met medestudenten wilt samenwonen en voor je eigen maaltijden wilt zorgen, kies dan voor verblijf in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Onze appartementen zijn allemaal vlakbij de school.

Activiteiten

Onze school in Augsburg beschikt niet over een activiteitenprogramma maar onze collega’s helpen de studenten altijd graag met het regelen van eigen activiteiten.

Hoe er te komen

Reis met het vliegtuig of de trein naar München en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie in Augsburg. Onze school kan vervoer van de luchthaven van München naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Augsburg

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

4.2 / 5
Gemiddelde score voor onze school Augsburg gebaseerd op 30 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De docent was duidelijk, amusant en zeer competent. De school leende me de schoolboeken aangezien ik slechts voor korte tijd daar was, wat erg behulpzaam was en me geld spaarde. Ik raad het zeker aan; erg fijne sfeer. Ongeveer 2 uur huiswerk per dag. Het huis was schoon, ruim, praktisch en rustig. De huiseigenaar was zeer vriendelijk en bracht eten en drinken voor niks of voor de kostprijs en deed zelfs de was. Hij heeft een keer met ons gebarbecued, wat heel gezellig was. Er werd zowel op school als in de accommodatie geen Engels gesproken, wat erg hielp. Augsburg was ongewoon warm en veel aantrekkelijker en interessanter dan ik had gedacht; ik zag andere bezienswaardigheden elke dag.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was echt fijn. Onze leraar "Siggi" maakte de lessen interessant en begrijpelijk. Heel erg bedankt voor alles! Ik verbleef met Mevrouw Kiederlie, die een geweldige Duitse moeder voor me was en me heel erg heeft geholpen met mijn vertrouwen opbouwen. Ik vond de school erg leuk en zou graag terugkomen in de nabije toekomst.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was geweldig, geen enkele klacht te melden. Ik had alleen gewild dat ik langer kon blijven! Ons gastgezin was precies wat we wilden. Ze waren vriendelijk en gastvrij en het eten was echt top.

De taalcursus was cool, de leraar was altijd super vriendelijk en behulpzaam, maar ook serieus. Ik weet zeker dat het me behoorlijk heeft geholpen. Het gastgezin was geweldig, ze waren heel erg aardig voor mij en mijn huisgenoten. Het huis zelf was erg mooi.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was erg professioneel en ik verbleef bij een gastgezin dat erg vriendelijk was.

Ik volgde een cursus in Augsburg, Duitsland. De sfeer in het klaslokaal was geweldig, met mensen van over de hele wereld die dezelfde taal willen leren en goed samenwerken. De docenten waren erg behulpzaam, prettig om naar te luisteren en goed voorbereid. Mijn accommodatie was top, met veel ruimte en plek om te studeren. De locatie was prachtig, aangezien het zich in een traditioneel Duits landschap bevond.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
C. Gannon

De school was prachtig en gevestigd in het hart van Augsburg. Het was een geweldige mogelijkheid om mijn Duits op te frissen en andere studenten van over de hele wereld te ontmoeten. Het gastgezin was ook fantastisch, ik hoop dat ik met hen in contact blijf en dat ik nog een keer kan komen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg tevreden met goede lessen en een behulpzame docent. Er was veel huiswerk, maar ik ging er ook snel op vooruit.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
T. Plowman

Ik heb veel Duits geleerd en heb mijn inzicht in de structuur van de taal verbeterd. Het personeel op de school was aardig. Ik zou zo nog een keer gaan. Mijn accommodatie was erg goed en de familie was erg vriendelijk. Ik voelde me er thuis en heb genoten van het verblijf bij de familie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was intensief, maar mijn Duits verbeterde enorm in slechts een week, ik ben erg tevreden met de resultaten. De docent was van topklasse. Het verblijf bij een Duitse familie en klasgenoten die geen Engels spreken was een echte bonus waardoor ik gedwongen werd om de hele dag Duits te spreken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn Duits is verbeterd, vooral op het gebied van grammatica. Ik verbleef bij een zeer vriendelijk gastgezin.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
T. Waters

Goed, vriendelijk, mijn Duits erg verbeterd. De accommodatie was geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. Mcdonald

Uitstekende cursus, ik heb de taal snel geleerd met de hulp van mijn gastgezin. Dit is precies wat je moet doen als je snel een taal wilt leren. Mijn gastgezin was zeer behulpzaam tijdens het leren van het Duits. Ik geloof dat het dagelijks spreken van de taal de makkelijkste manier is om een taal te leren spreken en het wonen bij een gastgezin draagt daar zeker aan bij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Abad

Het was een geweldigde ervaring, ik heb veel over de Duitse taal en cultuur geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus goed gebalanceerd tussen conversatie en grammatica. Ons gastgezin was vriendelijk en behulpzaam, en het eten was ook erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Glasier

Het was goed georganiseerd, ik vond het interessant dat de docenten erin slaagden om elke student in Duits dingen te leren zonder dat het vertaald moest worden in hun moedertaal. De accommodatie pastte erg goed bij mij, ik ben blij dat ik bij echte Duitse mensen was geplaatst. Ze kookten erg goed en ze waren altijd bezorgd om me, het waren echt aardige mensen. Bij elke buitenlandse studie ik nog wil gaan doen, zal ik bij Apple Languages boeken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Op avontuur in Augsburg

1st-Augsburg1Het is de enige Duitse stad met een eigen feestdag, de bakermat van de Fuggerei en het Puppenkiste, de geboorteplaats van de beroemde schrijver Bertold Brecht en Mozarts vader Leopard Mozart en het is een van de oudste, groenste en meest leefbare omgevingen van Duitsland. En dat is nog niet eens alles wat Augsburg te bieden heeft. Augsburg ligt in het zuiden van Duitsland, in de deelstaat Bavaria en in het administratieve regio Swabia. Het ligt in een van de fijnste regio’s van Bavaria omdat het dicht bij het levendige centrum van München (45 minuten met de trein) en bij de Alpen ligt. Read more...

Prijzen Augsburg

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners