Kasteel Neuschwanstein, Duitsland

Duits leren in Duitsland

Duitsland ligt in het hart van Europa en is door de eeuwen heen ongelooflijk invloedrijk geweest op politiek, economisch vlak en in termen van de Europese cultuur als geheel. Duitsland wordt zelfs vaak omschreven als ‘Das Land der Dichter und Denker’, of het ‘land van dichters en denkers’, dankzij het grote aantal auteurs, filosofen en wetenschappers waar Duitsland de thuisbasis van is! Kunst en muziek zijn ook belangrijke elementen van de Duitse cultuur, waarbij veel van de grootste schilders en componisten uit de geschiedenis Duitsland hun thuis hebben genoemd! Door Duits te leren in Duitsland zul je dit niet alleen ervaren, maar zul je ook omringd worden door enkele van de meest spectaculaire omgevingen, van charmante bergdorpjes tot de traditionele steden van het Zwarte Woud!

Wij bieden cursussen Duits aan op veel locaties door het hele land! Berlijn, de kosmopolitische hoofdstad, is altijd een favoriet onder onze studenten, maar net zo populair is München, in de deelstaat Beieren, waar middeleeuwen en modern harmonieus naast elkaar bestaan. Misschien wilt u ook een cursus Duits overwegen in Frankfurt, het financiële centrum van het land, of in het historische Keulen, beroemd om zijn universiteit en kathedraal!

Welke locatie u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw cursus van de hoogste kwaliteit zal zijn, gegeven door docenten die in het bezit zijn van een universitair diploma en een professionele kwalificatie in het onderwijzen van Duits als vreemde taal. Omdat al onze cursussen totale onderdompelingscursussen zijn, krijgt u vanaf het begin les in het Duits, ongeacht uw huidige niveau. Dit is zeker de beste manier om de voortgang die u kunt boeken te maximaliseren en, belangrijker nog, het betekent dat onze cursussen geschikt zijn voor studenten van alle nationaliteiten en niveaus, van complete beginner tot gevorderde.

Wij kennen onze scholen in Duitsland zeer goed, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Onze scholen in Duitsland

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024