Apple Language Courses

Duits leren in München (Historisch Centrum) - Duitsland

Intensief
Cursus

van
€305

München is een fascinerende stad waar je Duits kunt leren. Een cursus Duits in München biedt studenten niet alleen de kans om zich volledig onder te dompelen in de Duitse taal en cultuur, maar ook om een hele nieuwe kant van Duitsland te leren kennen. De manier van leven in Beieren is erg anders dan in het noorden.

München heeft een groot, historisch stadscentrum. Onze school München (Historisch Centrum) staat in het centrum van de stad, waardoor je makkelijk andere stadsdelen kunt bereiken. Je kunt na je lessen de stad verkennen! München is een stad vol cultuur, festivals, concerten, cafés en biergartens, waardoor er genoeg te zien en te doen is. Dit zorgt voor een bruisend studentenleven voor iedereen die Duits wil leren op onze school.

We hebben twee scholen in München. Onze school in München (Historisch Centrum) staat op loopafstand van het beroemde Marienplatz in het centrum van de stad. Onze München school staat vlakbij het Olympiapark in het noorden van de stad en biedt accommodatie op het schoolterrein.

Lees voor meer informatie over onze school München (Historisch Centrum) verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze andere school in München.


Onze scholen in München (Historisch Centrum)

Onze school in München (Historisch Centrum) staat in het hart van de stad op slechts vier minuten loopafstand van het beroemde Marienplatz, het hoofdplein van München. Hier bevinden zich ook een groot metrostation en het prachtige, neogotische stadhuis van München.
Onze school is gevestigd in een mooi, zeventiende-eeuws gebouw met acht ruime klaslokalen, een studentenkeuken, gratis toegang tot het internet en een tuin waarin je kunt ontspannen of je Duits kunt oefenen met medestudenten.

Cursussen

Je kunt op onze school München (Historisch Centrum) een standaardcursus volgen van 20 groepslessen per week of een intensieve cursus van 25 groepslessen per week. Als je je groepscursus graag wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Klassen bestaan uit maximaal twaalf studenten. Als je graag les wilt in een groep van maximaal vijf studenten, dan kun je kiezen voor onze minigroepscursus Duits van 20 minigroepslessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20 of 30 privélessen per week.

Naast deze algemene cursussen biedt onze school extra cursussen die je kunt combineren een standaard-, intensieve of gecombineerde cursus. Je kunt kiezen voor Zakelijk Duits, Duitse Uitspraak en Zdaf-, ZMP-, DSH- of ZOP-examenvoorbereiding.

Je kunt ook je cursus Duits op onze school in München combineren met een cursus Duits op onze school in Berlijn, waarvoor je voor één cursus betaalt en hem verdeelt zoals je wilt. Als je Duits leer in München en Berlijn zul je twee verschillende delen van Duitsland zien en raak je ook gewend aan de verschillende accenten waarmee het Duits gesproken wordt.

Accommodatie

Als je tijdens je cursus in München zoveel mogelijk Duits wilt leren, verblijf dan bij een van onze vriendelijke, gastvrije gastgezinnen. Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed&breakfast of halfpension. Tijdens de gedeelde maaltijden heb je de kans Duits te spreken met je gastgezin. Dit is niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam!
Als je liever met medestudenten wilt samenwonen en voor je eigen maaltijden wilt zorgen, kies dan voor verblijf in een gedeeld appartement. Als je graag wat meer privacy wilt, dan kun je verblijven in een studioappartement.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in München (Historisch Centrum) een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies, zoals minimaal rondleidingen door München, bezoek aan de BMW fabriek, Duitse films en feestjes op de school, bezoekjes naar de biergartens, excursies naar het kasteel van Neuschwanstein en het beroemde ‘Oktoberfest’. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Duits, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Reis met het vliegtuig of de trein naar München en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven of het treinstation van München naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in München (Historisch Centrum)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.48 / 5
Accommodatie

3.98 / 5
Staf van de school

4.54 / 5
Gemiddelde score voor onze school in München (Historisch Centrum), gebaseerd op 56 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30