München historisch centrum, Duitsland
Vind een school
Waardering  4.5/5

Duits leren in München (Historisch Centrum) - Duitsland

Leer Duits in München en ervaar deze fascinerende stad. Een cursus Duits in München biedt studenten niet alleen de kans om zich volledig onder te dompelen in de Duitse taal en cultuur, maar ook om een hele nieuwe kant van Duitsland te leren kennen. De manier van leven in Beieren is erg anders dan in het noorden.

München heeft een groot, historisch centrum. Onze school München (Historisch Centrum) staat in het centrum van de stad, waardoor je makkelijk andere stadsdelen kunt bereiken. Je kunt na je lessen de stad verkennen! München is een stad vol cultuur, festivals, concerten, cafés en biergartens, waardoor er genoeg te zien en te doen is. Dit zorgt voor een bruisend studentenleven voor iedereen die Duits wil leren op onze school.

We hebben twee scholen in München. Onze school in München (Historisch Centrum) staat op loopafstand van het beroemde Marienplatz in het centrum van de stad. Onze München school staat vlakbij het Olympiapark in het noorden van de stad en biedt accommodatie op het schoolterrein.

Lees voor meer informatie over onze school München (Historisch Centrum) verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze andere school in München.

Onze school in München (Historisch Centrum)

Onze school in München (Historisch Centrum) staat in het hart van de stad op slechts vier minuten loopafstand van het beroemde Marienplatz, het hoofdplein van München. Hier bevinden zich ook een groot metrostation en het prachtige, neogotische stadhuis van München.

Onze school is gevestigd in een mooi, zeventiende-eeuws gebouw met acht ruime klaslokalen, een studentenkeuken, gratis toegang tot het internet en een tuin waarin je kunt ontspannen of je Duits kunt oefenen met medestudenten.

Foto's

Vriendelijk personeel op onze school
Klaslokaal op onze school
Studenten op onze school
Vrienden maken tijdens de cursus

Cursussen in München (Historisch Centrum)

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Intensive + Private Lessons (30)
 • Intensive + pronunciation (23)
 • Intensive + pronunciation (26)
 • Super Intensive (25)
 • Private Lessons (20)
 • Business Course (23)
 • Business Course (26)
 • German (20 lessons) + Exam Prep (23)
 • German (20 lessons) + Exam Prep (26)
 • Mini-Group (20)

De school biedt Intensieve en Super Intensieve cursussen Duits van 20 of 25 lessen per week. Elke les duurt 45 minuten en klassen bestaan uit maximaal 12 studenten.

Wanneer je liever studeert in een groep van maximaal 6 studenten, dan kun je kiezen voor onze minigroepscursus.

Als alternatief, kun je een cursus Intensief + Privélessen volgen, bestaande uit 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Door middel van privélessen kunnen studenten zich focussen op specifieke onderwerpen en taalvaardigheden. Bovendien is het mogelijk om een cursus te volgen bestaande uit enkel privélessen.

Naast deze algemene cursussen biedt onze school in het historische centrum van München ook Examenvoorbereidingscursussen, zodat jij je TELC of Goethe examen kunt voorbereiden, onder begeleiding van gekwalificeerde Duitse docenten.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een cursus Duits met de focus op het perfectioneren van uitspraak, in de vorm van een cursus Intensief + Uitspraak. Of kies voor een cursus Zakelijk Duits, wanneer je graag je professionele Duitse taalgebruik zou willen verbeteren.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Studio Apartment

Als je tijdens je cursus in München zoveel mogelijk Duits wilt leren, verblijf dan bij een van onze vriendelijke gastgezinnen, waar je de kans krijgt om je pasgeleerde Duits toe te passen in alledaagse situtaties. Accommodatie bij een gastgezin is beschikbaar op basis van bed&breakfast of halfpension (2 maaltijden per dag). Tijdens de gedeelde maaltijden krijg je nog meer kansen om Duits te spreken met je gastgezin. Dit is niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam!

Studenten van 20 jaar of ouder kunnen bovendien kiezen om met medestudenten in een gedeeld appartement te verblijven. Elk appartement is volledig ingericht en voorzien van een gedeelde keuken en badkamer.

Wanneer je graag meer privacy zou willen, dan kun je ook verblijven in een studio-appartement.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland organiseert onze school in München (Historisch Centrum) een cultureel programma, bestaande uit minimaal 3 activiteiten per week. Voorbeelden hiervan zijn tours door München, bezoekjes aan de BMW fabriek, Duitse films en feestjes op de school, bezoekjes aan de Biergarten, excursies naar Kasteel Neuschwanstein en natuurlijk het beroemde ‘Oktoberfest’. Elke week wordt er een nieuw activiteitenprogramma weergegeven op de school haar mededelingenbord.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van München en reis vanaf daar met het openbaar vervoer rechtstreeks naar het centrum van de stad. Wanneer je accommodatie hebt geboekt als onderdeel van je cursuspakket, krijg je van ons een routebeschrijving naar je accommodatie. München heeft overigens uitstekende treinverbindingen met zowel andere plaatsen in Duitsland als met andere landen in Europa.


Locatie van onze school in München (Historisch Centrum)

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school München (Historisch Centrum) gebaseerd op 58 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was uitmuntend, net zoals München. Uitjes waren erg leuk (vooral Salzburg was fantastisch). Goede mix van studenten van verschillende nationaliteiten en de uitleg was erg goed. Ik heb een aantal goede vrienden gemaakt en mijn Duits is flink verbeterd.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Aangezien ik slechts 2 weken ging, verwachtte ik niet enorme vooruitgang te boeken. Echter kwam ik er achter dat ik genoeg materiaal had om volgend jaar zelf aan te werken. Hierna hoop ik terug te keren naar Duitsland voor meer training.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was zeer goed. De docent was behulpzaam en bereid elke vraag te beantwoorden. De standaard van de lessen was hoog. Mijn accommodatie was een basis studentenaccommodatie, met gedeelde faciliteiten. Het was prima, en in een vrij rustig gebied van München gelegen. De school had een ontspannen sfeer en ik denk er over na om volgend jaar weer te gaan. Deze school is een fantastische manier om je Duits te verbeteren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docent was uitmuntend en de klassen waren leuk en gevarieerd. Mijn cursus was een goede mix van gespreksklassen, zakelijke lessen, en grammatica/conversatie. Mijn een-op-een lessen met Antje waren het zeker waard en bouwden goed op de groepslessen. Ook zij was een fantastische lerares.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was fantastisch! Ik had nooit verwacht zoveel te leren. Het was een onvergetelijke ervaring. Mijn gastfamilie was ook ontzettend vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus bood veel diepgang en was zeer nuttig. Ik neem nu lessen op hoge school niveau, en dit gaat met gemak. Heel erg bedankt voor de goede ervaring.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Een goed georganiseerde cursus. Het personeel was top. Een zeer nuttige ervaring om een nieuwe taal te leren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Fantastische school, zeker het geld waard. Duitse lessen zijn nu een stuk makkelijker. Heel erg bedankt!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb echt geleerd wat ik hoopte te leren, vooral grammatica. Ik heb ook veel nuttige woorden geleerd die ik kan gaan gebruiken. Ik vond het prettig om les te hebben in een groep met slechts 7 studenten, en de docent leerde ons beter kennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Docenten waren vriendelijk en erg behulpzaam. De accommodatie was top. Hoge standaard en zeer gastvrije mensen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg behulpzame en vriendelijke docent. Fijn om medestudenten te hebben van veel verschillende afkomsten.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik had een-op-een lessen met twee verschillende docenten, beiden erg ervaren en vriendelijk. München is een erg leuke stad en de locatie van de school, midden in de "Altstadt", is fantastisch.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb erg van mijn cursus genoten, ik vond de kwaliteit van lesgeven erg hoog! De docent (Frau Claudia) wist alles heel duidelijk uit te leggen. Ik zou haar graag willen bedanken.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De lessen waren ontzettend goed, ik had een zeer ervaren docent die werkelijk alles van zijn taal leek te weten. De cursus was erg intensief en ik had de indruk dat de cursus veel beter was dan die die ik in Melbourne volg. Het personeel was ook geweldig, zeer behulpzaam. De school is goed gelegen, in het centrum van München. De accommodatie is zeer adequaat voor de prijs, en ook goed gelegen. Het was schoon en comfortabel. Ik zou deze school in München zeker aanraden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en de docent was top. Mijn accommodatie was ook helemaal in orde!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docent was goed en de accommodatie was uitmuntend, het balkon en de tuin waren beiden fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren fantastisch; erg enthousiast, leuk en betrokken. Mijn accommodatie was op een geweldige locatie en was erg comfortabel.

Als verwacht, de cursus was goed georganiseerd en de docent was zeer vriendelijk. We hebben veel geleerd.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De school was zeer goed gelegen in het centrum van München. De lessen waren fantastisch en ik heb veel geleerd.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De docent was erg vriendelijk. Ik had een leuke ervaring in München en hoop volgend jaar terug te komen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was goed georganiseerd, vriendelijk en ik heb er veel geleerd terwijl ik het toch leuk had. Het appartement was schoon en comfortabel. Ik heb er erg genoten.

K. Eden

De cursus was een goed introductie om te kijken of Duits iets is wat ik wil vervolgen. De school was geweldig, de vriendelijkheid en geduld van de mensen was fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was perfect, het was in het centrum van de stad, dus we konden na de les overal heen gaan als we wilden. Mijn familie was perfect, ze waren echt vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus zelf was fantastisch, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn accommodatie was erg goed, het eten was heerlijk en mijn gastgezin hielp me zelfs met het maken van huiswerk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had zowel groeps- als privélessen. Het was een erg goede combinatie. De groepslessen waren dynamisch en erg prettig. De privélessen waren op mijn persoonlijke wensen afgestemd, waren intensief, en de docent was zeer behulpzaam. Mijn accommodatie was een prachtig appartement.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Fraser

De docenten waren geweldig en ik vond het fijn om van twee docenten les te krijgen op twee verschillende manieren. De tekstboeken en andere lesmaterialen waren erg goed. De andere studenten waren interessant en we konden goed met elkaar communiceren. Ik heb meegedaan aan twee optionele activiteiten (de opera Faust en een film bezocht). Die waren fantastisch en niet duur! De school en mij accommodatie waren gemakkelijk te bereiken per metro.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Robina

Mijn cursus was fantastisch, ik heb echt een hoop geleerd. De docenten waren ongelooflijk aardige mensen en als ik mijn vier maanden in München kon overdoen, zou ik dat zeker doen! Het is een ervaring die ik de rest van mijn leven bij me draag. Het waren de vier beste maanden van mijn leven!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Docenten waren erg goed en vriendelijk. De lessen en lesmaterialen waren gestructureerd en duidelijk. De school had goede faciliteiten en lag centraal in de stad. Het gezin waar ik bij verbleef was gastvrij en behulpzaam en de flat was erg schoon en opgeruimd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was geweldig. Het personeel was zeer behulpzaam toen ik graag van klas wilde veranderen. Ik was erg tevreden met mijn docent en de klassen waren boeiend, leuk en nuttig. Ook al was iedereen van verschillende leeftijden en nationaliteiten, we konden het goed met elkaar vinden. Ik mis de school ontzettend. Mijn accommodatie was perfect, het gastgezin was precies goed. Onze kamer was comfortabel en prettig, lekker groot met alles wat ik nodig had. De gastvrouw maakte de kamer schoon en waste zo nu en dan ook mijn kleren. Het eten was overheerlijk. Mijn drie weken in München waren fantastisch en ik zou zo weer terug willen keren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren fantastisch. Ik heb erg van het gezelschap van andere studenten genoten. De lesmaterialen waren erg goed. Ik raad deze cursus zeker aan.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De geweldige docent maakte het tot een ervaring die het zeker waard was, ook al was ik er maar voor een week. De school was erg modern en ruim.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
H. Gardner

Zeer vriendelijke mensen en geweldige docent. Ik heb erg genoten van mijn tijd in München. Goed boek, ik hoop het te blijven gebruiken nu ik weer thuis ben. Ik vond het gezellig met de andere studenten. De accommodatie was erg comfortabel en goed uitgerust. De andere studenten waar ik mee verbleef waren niet zelfverzekerd genoeg om thuis Duits te spreken, dus we spraken in het Engels. Als mensen de taal echt willen spreken is het waarschijnlijk beter om studenten van hetzelfde niveau in een flat te stoppen, of om bij een gastgezin te verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitmuntend en de docenten waren erg goed. Ik had hele goede accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg nuttig met betrekking tot zinsopbouw en grammatica. De docenten waren erg ervaren en behulpzaam. De werkboeken die we kregen waren ook zeer handig. De gastvrouw zorgde goed voor ons en nam ons zelfs mee uit op excursies.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig, de docenten waren erg goed en de lessen waren interessant. Ik heb veel geleerd maar ook veel pret gehad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de week genoten, en ik heb veel geleerd. Nu wil ik mijn Duits zeker blijven verbeteren. Mijn accommodatie lag in een praktisch gedeelte van de stad en ik had vriendelijke huisgenoten. Ik heb veel vrienden gemaakt, ook al was ik er maar voor een week.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig! Ik heb zoveel mensen van over de hele wereld leren kennen, en Duits leren met andere studenten die je taal niet spreken helpt echt ontzettend. Mijn appartement was erg goed. Ik had huisgenoten van verschillende afkomsten, waardoor elke dag interessant was. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden. Ik zou willen dat ik nog 2 weken langer had kunnen blijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (9)
France (9)
Italy (16)
Japan (8)
Mexico (13)
Poland (3)
South america (18)
South korea (5)
Switzerland (13)
Usa (6)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Sinterklaasfeest op school

munich2_22_12_08Op vrijdag was Sinterklaas op bezoek bij onze school in München. Het was echt leuk! We begonnen de ochtend zoals elke ochtend, maar toen werden we een beetje achterdochtig omdat de leraar zei dat we na de les een paar minuten in de klas moesten blijven zitten. Hij zou binnen een paar minuten terug zijn. Maar we waren toch te nieuwsgierig en verlieten het klaslokaal, en we zagen dat de hele kantine en een andere kamer was versierd in sinterklaasstijl. Koekjes, peperkoek en kaarsen overal… Read more...

Prijzen München (Historisch Centrum)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners