München historisch centrum, Duitsland

Duits leren in München (Historisch Centrum)

8 klaslokalen
Studentencomputers
Cursusmateriaal inbegrepen
Lid van IALC en FDSV
Goedgekeurd voor CSN-programma's
Wi-Fi in het hele gebouw
Keuken voor het maken van drankjes en het bereiden van voedsel
Gratis toegang tot de multimediale leermiddelen van de school

Onze school in München (Historisch Centrum)

Deze taalschool ligt in het hart van München, in de historische wijk Altstadt-Leher. Door de centrale ligging van het gebouw ligt het net om de hoek van bezienswaardigheden als het Museum voor Stedelijke en Hedendaagse Kunst en het Stadtmuseum van München, waar u meer te weten kunt komen over de fascinerende geschiedenis van de stad. Andere instellingen van wereldklasse - waaronder de kunstgalerie Kunsthalle, het Museum van de Vijf Continenten en het Deutsches Museum - liggen op slechts 10 minuten lopen. Het oude openbare plein van München, Marienplatz, ligt op slechts 500 meter van de school. Op dit plein staat het indrukwekkende stadhuis met zijn beroemde klokkenspel; De 32 levensgrote figuren van de klok spelen meerdere keren per dag middeleeuwse mythen na. Op minder dan 5 minuten lopen ligt de Viktualienmarkt, waar een grote wekelijkse markt wordt gehouden waar bijna alles te koop is. De lokale bevolking stopt hier vaak om ingrediënten voor hun avondmaaltijd te kopen, dus het is een uitstekende plek om wat taaloefeningen te doen.

Onze school in het Historisch Centrum is gevestigd in een prachtig 19e-eeuws herenhuis met 8 grote, lichte klaslokalen. Er is een ontvangstruimte waar u toegang heeft tot de gratis multimediale leermiddelen van de school en waar u hulp of advies kunt krijgen van onze vriendelijke collega's. Er zijn computers beschikbaar om huiswerk te maken, bij te praten met vrienden en familie thuis, of gewoon om op internet te surfen. Het gebouw heeft ook een keuken waar studenten eten en drinken kunnen bewaren of basishapjes kunnen bereiden, en er is een automaat met warme dranken. De dichtstbijzijnde verbindingen met het openbaar vervoer liggen op slechts een paar minuten lopen van de school, zodat u gemakkelijk kunt genieten van de vele geneugten van de stad zodra uw lessen zijn afgelopen.

Dit talencentrum, opgericht in 1984, heeft meer dan 30 jaar ervaring met het lesgeven van Duits aan internationale studenten van alle leeftijden, achtergronden en capaciteiten. Het is lid van mondiale kwaliteitscontroleorganisaties zoals de International Association of Language Centres (IALC) en de Association of German Language Schools and Language-Tour Operators (FDSV). De cursussen zijn ook goedgekeurd door de Zweedse overheid voor CSN-financiering. Deze kwalificaties maken deze school een uitstekende keuze voor een meeslepende taalcursus. Als je Duits leert in het historische centrum van München, profiteer je van de expertise en middelen van deze faciliteit en studeer je midden in deze opwindende Alpha City.

Foto's

1
2
3
4

München

München is de derde grootste stad van Duitsland, een eclectische metropool gelegen aan de voet van de Beierse Alpen. Deze stad van kunst en cultuur is zowel historisch als futuristisch, met eeuwenoude architectuur en gerenommeerde musea die naadloos samengaan met avant-gardistische bouwwerken zoals het BMW Museum en het Olympiapark-complex. De lokale bevolking noemt de stad ‘Millionendorf’ – het ‘dorp van een miljoen mensen’ – vanwege de charmante en intieme sfeer. Het is deze sfeer, met zijn uitgesproken bohemien tintje, die deze stad zo’n opwindende locatie maakt voor een taalcursus. Als je Duits leert in München, studeer je in het hart van het historische centrum en word je omringd door iconische bezienswaardigheden zoals het Rathaus aan de Marienplatz en de indrukwekkende Frauenkirche. Je ontdekt stedelijke oases zoals de enorme Englischer Garten en de Oude Botanische Tuinen, en bekijkt kunst van wereldklasse in de vele galerijen van de stad. Je kunt je nieuwe taalvaardigheden in de praktijk brengen terwijl je München ervaart zoals de lokale bevolking het kent, van het bruisende nachtleven en de vele winkels tot de wekelijkse Viktualienmarkt. Door op deze manier te studeren, zul je merken dat je je Duitse kennis snel verbetert. De beste manier om een taal te leren is immers door hem te leven.

De oorsprong van München gaat terug tot rond de 8e eeuw, toen deze enorme stad een bescheiden kloosternederzetting was. Tegen de 15e eeuw was het uitgegroeid tot een levendige handelsstad; als zodanig werd het gekozen als de hoofdstad van Beieren, een titel die het tot op de dag van vandaag behoudt. Als middelpunt van de grootste deelstaat van Duitsland heeft het historische prestige van München de stad tot een belangrijk centrum van het culturele leven gemaakt. Buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders, religieuze leiders, wetenschappers en creatievelingen zijn door de eeuwen heen naar de stad gekomen, en velen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het vormen van München tot wat het nu is. Bezaaid met mooie herenhuizen en indrukwekkende paleizen, en de thuisbasis van wereldberoemde locaties zoals de Staatsoper en het uitgestrekte Kunstareal museumdistrict - met zijn rijkdom aan spannende en interessante tentoonstellingen van over de hele wereld - is deze stad een genot voor cultuurliefhebbers.

Naast deze rijke geschiedenis biedt München een grote verscheidenheid aan meer eigentijdse bezienswaardigheden, van winkels voor alle smaken en budgetten tot een divers aanbod aan eetgelegenheden. De Maximilianstrasse staat vooral bekend om zijn opsmuk, met zijn designerboetieks en luxe winkels, terwijl de straten langs de rivieroever de beste zijn voor alternatieve mode en moderne cafés. München staat ook bekend om zijn levendige en alternatieve nachtleven. De beste bars en clubs liggen rond de Sonnenstrasse, een gebied dat bekend staat als der Feierbanane - 'de feestbanaan' - vanwege zijn gebogen vorm en dynamische sfeer. Misschien wel de bekendste bezienswaardigheden van München zijn de biergartens; deze vrolijke, met bomen begroeide plekken werden voor het eerst geopend in de 19e eeuw en zijn sindsdien een internationaal symbool van de stad geworden. Hier kunt u het bijzonder Duitse gevoel van Gemütlichkeit ervaren, een gezellig gevoel van warmte en welzijn dat wordt gekenmerkt door samen kletsen aan gemeenschappelijke tafels, klassieke Duitse bieren proeven en regionale favorieten zoals Weisswürste i> (witte worsten) Steckerlfisch (gegrilde vis). Geen bezoek aan de stad zou compleet zijn zonder een stop in een van deze karakteristieke etablissementen!

Wat je ook doet met je tijd in München, je zult heel veel mogelijkheden hebben om taal te oefenen; door op deze manier te studeren, zul je merken dat je in een mum van tijd je Duitse vaardigheden verbetert.

Cursussen in München (Historisch Centrum)

Beschikbare cursussen

  De kerncursus Duits die door deze school wordt aangeboden is het Intensieve programma van 20 groepslessen per week. De lessen vinden 's ochtends plaats, elke weekdag tussen 09:30 en 13:00 uur (middaglessen kunnen tijdens drukke periodes worden aangeboden, tussen 14:30 en 18:00 uur). Je studeert met mensen van hetzelfde vaardigheidsniveau in groepen van maximaal twaalf; Door deze kleine klasgrootte krijg je veel aandacht van de leraar en kun je veel taal oefenen. Zo’n methodologie zorgt ervoor dat je snel vooruitgang boekt, hoe lang je ook studeert. Deze cursus is beschikbaar voor 1 - 36 weken, dus je kunt zoveel lesgeld boeken als je nodig hebt om het gewenste niveau te bereiken.

  Voor een rigoureuzer programma selecteert u de Intensieve 25 cursus en volgt u vijf extra wekelijkse lessen gericht op communicatie. Je extra lessen zijn ook beperkt tot slechts 12 studenten, dus je profiteert nog steeds van de interactie met de leraar die deze kleine klassen bieden. In deze extra lessen krijg je nog meer spreek- en luisteroefeningen, zodat je met deze cursus binnen de kortste keren met vertrouwen kunt chatten!

  Let op: als u weinig tot geen ervaring heeft met het leren van Duits, moet u op een geschikte datum met uw taalcursus beginnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de startdata voor beginners.

  Voor maximale taaloefeningen en interactie met docenten, selecteer je privélessen. Het standaardpakket bestaat uit 20 één-op-één lessen per week, maar op aanvraag zijn op maat gemaakte pakketten beschikbaar. Omdat je je lessen kunt afstemmen op je eigen behoeften, zijn privélessen bijzonder geschikt voor degenen die extra ondersteuning bij hun studie willen of voor degenen die specialistische onderwerpen zoals medisch of zakelijk Duits willen behandelen. Hoe u deze lessen ook gebruikt, u zult merken dat u ongeëvenaarde verbeteringen boekt tijdens een privécursus.

  Hoewel één-op-één lessen het beste zijn in termen van ontwikkeling, bieden ze niet de sociale ervaring van groepslessen. Gelukkig kun je het beste van beide cursustypen combineren met een Intensief + Privé pakket! Door 5 of 10 privélessen per week toe te voegen aan uw intensieve basiscursus, kunt u genieten van de sociale kant van groepslessen en toch de taalvoordelen van privélessen ervaren.

  Als alternatief kunt u tussen oktober en juni een intensieve minigroep cursus volgen. Deze lessen volgen dezelfde structuur en materialen als het standaard intensieve programma, maar in klassen van maximaal zes personen. Deze lessen zijn half zo groot als de standaardlessen en bieden twee keer zoveel mogelijkheden om de taal te oefenen; deze cursus is daarom ideaal voor studenten die willen profiteren van extra interactie met de docent en toch een sociale leerervaring willen hebben.

  Duits staat bekend om zijn lange en vaak moeilijk uit te spreken woorden. Als je het gevoel hebt dat je moeite hebt met dit aspect van de taal, selecteer dan de Intensieve + Uitspraak cursus van deze school en voeg 3 of 6 semi-privélessen per week toe aan je basiscursus algemeen Duits programma. Je extra lessen zijn er specifiek op gericht om je te helpen je uitspraak te perfectioneren; Omdat je slechts een van de twee studenten bent in deze extra lessen, zul je een hoog niveau van taaloefeningen en interactie met de docenten hebben, waardoor je snel vooruitgang boekt. Deze cursus wordt met name aanbevolen voor zeer bekwame studenten die hun moedertaalaccent behouden, hoewel de cursus voor alle niveaus beschikbaar is.

  Als u Duits leert voor uw werk, of als u van plan bent om in een Duits bedrijf te gaan werken, zal de cursus Zakelijk Duits van onze school u de vereiste vaardigheden bijbrengen om uit te blinken in uw rol. Door de algemene intensieve cursus te combineren met 3 of 6 semi-privélessen per week, zal dit programma je helpen je algehele taalkennis te verbeteren en je de mogelijkheid geven om onderwerpen en woordenschat te behandelen die verband houden met de Duitse wereld van werk. Deze cursus is beschikbaar voor studenten met minimaal A2-startniveau en is dus niet geschikt voor complete beginners. Je extra lessen kunnen ook worden gebruikt om de volgende onderwerpen te behandelen: economie, geneeskunde, toerisme, recht en techniek.

  Als je van plan bent je aan te melden bij een Duitse universiteit, moet je het TestDaF-examen afleggen om je taalvaardigheid aan te tonen. Onze school in het historische centrum van München kan u helpen met de voorbereiding op deze test via de gespecialiseerde cursus TestDaF-examenvoorbereiding. Als je dit programma boekt, ontwikkel je je algemene taalvaardigheden tijdens de standaard intensieve cursus en volg je 3 of 6 semi-privélessen per week waar je examengerelateerde onderwerpen kunt bespreken en oefenpapieren kunt maken. Door op deze manier te studeren, ben je uitstekend in staat om met vlag en wimpel voor je examen te slagen! Je kunt je extra lessen gebruiken om je voor te bereiden op andere Duitstalige examens, waaronder telc, Zertifikat B1/B2/C1/C2 en DSH. Deze cursus is het hele jaar door beschikbaar voor 1 - 4 weken; Houd er rekening mee dat er geen examens op school worden afgenomen.

  Deze school biedt ook een uitstekend Werkervaring-programma, waarbij gratis intensief onderwijs gedurende 4 - 12 weken wordt gecombineerd met 20 uur per week werken op het kantoor van de school. Dit is een geweldige manier om een aantal levensvaardigheden van onschatbare waarde op te doen en tegelijkertijd uw Duitse taalvaardigheid aanzienlijk te verbeteren; Omdat je de hele dag met de taal werkt en deze gebruikt, zul je merken dat je je nog sneller ontwikkelt dan met een standaard lesprogramma. Stages zijn onbetaald en beschikbaar tussen oktober en juni voor studenten met minimaal B1-vaardigheidsniveau. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Op je eerste dag arriveer je om 09.00 uur op school. U heeft vóór aankomst al een niveautest ingediend om uw Duitse vaardigheden te bepalen. Nadat u zich heeft aangemeld, worden uw resultaten geverifieerd met een korte mondelinge beoordeling. Op deze manier kan de school ervoor zorgen dat u in de meest geschikte groep voor uw startniveau wordt geplaatst. Deze methodologie geeft je de beste kans om te verbeteren, ongeacht hoeveel eerdere ervaring je hebt of hoe lang je studeert. Nadat u bent beoordeeld, ontvangt u het cursusmateriaal en een schoolinformatiepakket; Je lessen beginnen zodra alle studenten zijn gearriveerd en geplaatst.

  Na de les kun je deelnemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Duitse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Voor de meest meeslepende ervaring kun je tijdens je verblijf in München bij een lokale gastgezin verblijven. De hosts zijn allemaal moedertaalsprekers van het Duits, dus als je deze optie selecteert, kun je de taal ook buiten het klaslokaal blijven leren en gebruiken. Onze gastheren wonen op maximaal 40 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer; ze bieden privé eenpersoons- of tweepersoonsslaapkamers* en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, inclusief de woonkamer en badkamer(s). De kamers worden aangeboden op basis van ontbijt of halfpension (elke dag ontbijt en diner). Wij raden het halfpensionpakket ten zeerste aan, omdat het niet alleen kosteneffectief is, maar u ook gegarandeerde sociale tijd met uw gastheer(s) in de avond biedt, en dus maximale taalervaring. U heeft alleen toegang tot de keuken als u een zelfcateringarrangement boekt. Beddengoed en handdoeken worden door uw gastheer(s) verstrekt en regelmatig vervangen; Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de wasfaciliteiten van de woning. De meeste hosts bieden Wi-Fi-toegang, maar u dient ons tijdens het reserveren te laten weten of dit voor u een vereiste is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Als je liever bij andere studenten verblijft terwijl je studeert, kun je een gedeeld appartement boeken en precies dat doen. De appartementen liggen verspreid over de stad en kunnen met het openbaar vervoer tot 30 minuten van de school verwijderd zijn; u wordt geplaatst op basis van beschikbaarheid op het moment van boeken, dus we kunnen de locatie van uw accommodatie niet garanderen. Wanneer je deze optie selecteert, heb je een eigen een- of tweepersoonsslaapkamer* en deel je de keuken en badkamer(s) met de andere bewoners. De kamers worden aangeboden op basis van eigen kookgelegenheid, waardoor u de vrijheid heeft om zelf te koken of lokale eetgelegenheden te proeven, zoals u dat wilt. Beddengoed is inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Voor uw was kunt u gebruikmaken van de wasmachine van het appartement. De meeste appartementen hebben Wi-Fi, maar sommige niet; Laat het ons tijdens het reserveren weten of dit voor u een vereiste is. Voor alle appartementen wordt bij aankomst een borg van € 300 in rekening gebracht, die bij vertrek aan u wordt terugbetaald, op voorwaarde dat uw kamer in goede staat wordt achtergelaten. Houd er rekening mee dat deze optie niet beschikbaar is voor studenten jonger dan 20 jaar.

   Voor volledig onafhankelijke accommodatie selecteert u een studio-appartement en beschikt u over uw eigen privéruimte met een badkamer en een volledig ingerichte kitchenette. Appartementen kunnen met het openbaar vervoer tot 30 minuten van de school verwijderd zijn; studenten worden geplaatst op basis van beschikbaarheid op het moment van boeking, dus we kunnen de locatie van uw accommodatie niet garanderen. Verschillende appartementen hebben verschillende faciliteiten; Laat het ons tijdens het reserveren weten als u hier vragen over heeft. Beddengoed is inbegrepen, maar handdoeken niet. U dient deze dus zelf mee te nemen. Uw appartement heeft een wasmachine of ligt dicht bij een plaatselijke wasserette. Er zijn tweepersoonsappartementen beschikbaar voor twee samenreizende studenten. Voor alle appartementen wordt bij aankomst een borg van € 300 in rekening gebracht, die bij vertrek aan u wordt terugbetaald, op voorwaarde dat uw kamer in goede staat wordt achtergelaten. Houd er rekening mee dat dit type accommodatie niet beschikbaar is voor studenten jonger dan 18 jaar.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde kamer selecteert maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Deze school organiseert 's middags, 's avonds en in het weekend verschillende sociale en culturele activiteiten die je taallessen aanvullen. Deze activiteiten leren je over de Duitse geschiedenis en cultuur en geven je praktische ervaring met het leven in München. Alle activiteiten worden in het Duits gehouden, dus ze hebben als extra voordeel dat ze uw taalonderdompeling behouden en u in staat stellen uw nieuw ontwikkelde vaardigheden in praktijkscenario's in de praktijk te brengen.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Begeleide rondleidingen door de stad
   - Bezoeken aan populaire bezienswaardigheden zoals het BMW Museum, de Pinakothek-galerijen en Paleis Nymphenburg
   - Spellen en/of sporten met je klas
   - Een avond in een plaatselijke bar of biertuin
   - Excursies van een halve of hele dag naar lokale bezienswaardigheden zoals Neurenberg, Garmisch en Salzburg
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   De internationale luchthaven van München ligt op ongeveer 35 minuten rijden van de stad en is bereikbaar vanaf vele locaties over de hele wereld.

   Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan of bij aankomst een luchthaventransferservice boeken. Als u voor deze service kiest, staat er bij de landing een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u bij vertrek ook voor deze service kiest, wordt u bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven.

   Je moet ervoor zorgen dat je op de zondag vóór de cursus begint in München arriveert en dat je vertrekt op de zaterdag nadat deze is afgelopen. Accommodatie is beschikbaar vanaf 15.00 uur bij aankomst tot 12.00 uur bij vertrek. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in München (Historisch Centrum)

   Cursus

   4.5 / 5
   Accommodatie

   4.1 / 5
   Medewerkers van de school

   4.6 / 5
   Gemiddelde score voor onze school München (Historisch Centrum) gebaseerd op 60 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De leraren waren aardig en behulpzaam, de school is modern en het was legendarisch. Mijn gastheer was erg aardig en erg goed in koken.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend, net zoals München. Uitjes waren erg leuk (vooral Salzburg was fantastisch). Goede mix van studenten van verschillende nationaliteiten en de uitleg was erg goed. Ik heb een aantal goede vrienden gemaakt en mijn Duits is flink verbeterd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Aangezien ik slechts 2 weken ging, verwachtte ik niet enorme vooruitgang te boeken. Echter kwam ik er achter dat ik genoeg materiaal had om volgend jaar zelf aan te werken. Hierna hoop ik terug te keren naar Duitsland voor meer training.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was zeer goed. De docent was behulpzaam en bereid elke vraag te beantwoorden. De standaard van de lessen was hoog. Mijn accommodatie was een basis studentenaccommodatie, met gedeelde faciliteiten. Het was prima, en in een vrij rustig gebied van München gelegen. De school had een ontspannen sfeer en ik denk er over na om volgend jaar weer te gaan. Deze school is een fantastische manier om je Duits te verbeteren.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docent was uitmuntend en de klassen waren leuk en gevarieerd. Mijn cursus was een goede mix van gespreksklassen, zakelijke lessen, en grammatica/conversatie. Mijn een-op-een lessen met Antje waren het zeker waard en bouwden goed op de groepslessen. Ook zij was een fantastische lerares.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch! Ik had nooit verwacht zoveel te leren. Het was een onvergetelijke ervaring. Mijn gastfamilie was ook ontzettend vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus bood veel diepgang en was zeer nuttig. Ik neem nu lessen op hoge school niveau, en dit gaat met gemak. Heel erg bedankt voor de goede ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een goed georganiseerde cursus. Het personeel was top. Een zeer nuttige ervaring om een nieuwe taal te leren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Fantastische school, zeker het geld waard. Duitse lessen zijn nu een stuk makkelijker. Heel erg bedankt!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt geleerd wat ik hoopte te leren, vooral grammatica. Ik heb ook veel nuttige woorden geleerd die ik kan gaan gebruiken. Ik vond het prettig om les te hebben in een groep met slechts 7 studenten, en de docent leerde ons beter kennen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Docenten waren vriendelijk en erg behulpzaam. De accommodatie was top. Hoge standaard en zeer gastvrije mensen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Erg behulpzame en vriendelijke docent. Fijn om medestudenten te hebben van veel verschillende afkomsten.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik had een-op-een lessen met twee verschillende docenten, beiden erg ervaren en vriendelijk. München is een erg leuke stad en de locatie van de school, midden in de "Altstadt", is fantastisch.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van mijn cursus genoten, ik vond de kwaliteit van lesgeven erg hoog! De docent (Frau Claudia) wist alles heel duidelijk uit te leggen. Ik zou haar graag willen bedanken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen waren ontzettend goed, ik had een zeer ervaren docent die werkelijk alles van zijn taal leek te weten. De cursus was erg intensief en ik had de indruk dat de cursus veel beter was dan die die ik in Melbourne volg. Het personeel was ook geweldig, zeer behulpzaam. De school is goed gelegen, in het centrum van München. De accommodatie is zeer adequaat voor de prijs, en ook goed gelegen. Het was schoon en comfortabel. Ik zou deze school in München zeker aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en de docent was top. Mijn accommodatie was ook helemaal in orde!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent was goed en de accommodatie was uitmuntend, het balkon en de tuin waren beiden fantastisch.

   De docenten waren fantastisch; erg enthousiast, leuk en betrokken. Mijn accommodatie was op een geweldige locatie en was erg comfortabel.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Als verwacht, de cursus was goed georganiseerd en de docent was zeer vriendelijk. We hebben veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De school was zeer goed gelegen in het centrum van München. De lessen waren fantastisch en ik heb veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent was erg vriendelijk. Ik had een leuke ervaring in München en hoop volgend jaar terug te komen.

   De school was goed georganiseerd, vriendelijk en ik heb er veel geleerd terwijl ik het toch leuk had. Het appartement was schoon en comfortabel. Ik heb er erg genoten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was een goed introductie om te kijken of Duits iets is wat ik wil vervolgen. De school was geweldig, de vriendelijkheid en geduld van de mensen was fantastisch.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was perfect, het was in het centrum van de stad, dus we konden na de les overal heen gaan als we wilden. Mijn familie was perfect, ze waren echt vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus zelf was fantastisch, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn accommodatie was erg goed, het eten was heerlijk en mijn gastgezin hielp me zelfs met het maken van huiswerk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had zowel groeps- als privélessen. Het was een erg goede combinatie. De groepslessen waren dynamisch en erg prettig. De privélessen waren op mijn persoonlijke wensen afgestemd, waren intensief, en de docent was zeer behulpzaam. Mijn accommodatie was een prachtig appartement.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren geweldig en ik vond het fijn om van twee docenten les te krijgen op twee verschillende manieren. De tekstboeken en andere lesmaterialen waren erg goed. De andere studenten waren interessant en we konden goed met elkaar communiceren. Ik heb meegedaan aan twee optionele activiteiten (de opera Faust en een film bezocht). Die waren fantastisch en niet duur! De school en mij accommodatie waren gemakkelijk te bereiken per metro.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was fantastisch, ik heb echt een hoop geleerd. De docenten waren ongelooflijk aardige mensen en als ik mijn vier maanden in München kon overdoen, zou ik dat zeker doen! Het is een ervaring die ik de rest van mijn leven bij me draag. Het waren de vier beste maanden van mijn leven!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Docenten waren erg goed en vriendelijk. De lessen en lesmaterialen waren gestructureerd en duidelijk. De school had goede faciliteiten en lag centraal in de stad. Het gezin waar ik bij verbleef was gastvrij en behulpzaam en de flat was erg schoon en opgeruimd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was geweldig. Het personeel was zeer behulpzaam toen ik graag van klas wilde veranderen. Ik was erg tevreden met mijn docent en de klassen waren boeiend, leuk en nuttig. Ook al was iedereen van verschillende leeftijden en nationaliteiten, we konden het goed met elkaar vinden. Ik mis de school ontzettend. Mijn accommodatie was perfect, het gastgezin was precies goed. Onze kamer was comfortabel en prettig, lekker groot met alles wat ik nodig had. De gastvrouw maakte de kamer schoon en waste zo nu en dan ook mijn kleren. Het eten was overheerlijk. Mijn drie weken in München waren fantastisch en ik zou zo weer terug willen keren.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docenten waren fantastisch. Ik heb erg van het gezelschap van andere studenten genoten. De lesmaterialen waren erg goed. Ik raad deze cursus zeker aan.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De geweldige docent maakte het tot een ervaring die het zeker waard was, ook al was ik er maar voor een week. De school was erg modern en ruim.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer vriendelijke mensen en geweldige docent. Ik heb erg genoten van mijn tijd in München. Goed boek, ik hoop het te blijven gebruiken nu ik weer thuis ben. Ik vond het gezellig met de andere studenten. De accommodatie was erg comfortabel en goed uitgerust. De andere studenten waar ik mee verbleef waren niet zelfverzekerd genoeg om thuis Duits te spreken, dus we spraken in het Engels. Als mensen de taal echt willen spreken is het waarschijnlijk beter om studenten van hetzelfde niveau in een flat te stoppen, of om bij een gastgezin te verblijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend en de docenten waren erg goed. Ik had hele goede accommodatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg nuttig met betrekking tot zinsopbouw en grammatica. De docenten waren erg ervaren en behulpzaam. De werkboeken die we kregen waren ook zeer handig. De gastvrouw zorgde goed voor ons en nam ons zelfs mee uit op excursies.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig, de docenten waren erg goed en de lessen waren interessant. Ik heb veel geleerd maar ook veel pret gehad.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de week genoten, en ik heb veel geleerd. Nu wil ik mijn Duits zeker blijven verbeteren. Mijn accommodatie lag in een praktisch gedeelte van de stad en ik had vriendelijke huisgenoten. Ik heb veel vrienden gemaakt, ook al was ik er maar voor een week.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig! Ik heb zoveel mensen van over de hele wereld leren kennen, en Duits leren met andere studenten die je taal niet spreken helpt echt ontzettend. Mijn appartement was erg goed. Ik had huisgenoten van verschillende afkomsten, waardoor elke dag interessant was. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden. Ik zou willen dat ik nog 2 weken langer had kunnen blijven.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Brazil (9)
   France (9)
   Italy (16)
   Japan (8)
   Mexico (13)
   Poland (3)
   South america (18)
   South korea (5)
   Switzerland (13)
   Usa (6)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen München (Historisch Centrum)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024