Apple Language Courses

Duits leren in Berlijn (Mitte) - Duitsland

Intensief
Cursus

van
€301

Het is moeilijk om een betere stad te vinden om Duits in te leren dan Berlijn. Berlijn is een stad vol Duitse geschiedenis en cultuur, ideaal als je Duits wilt leren dus!

We hebben maar liefst drie scholen in Berlijn. Onze Berlijn (Schöneberg) school staat de wijk Schöneberg, in voormalig West-Berlijn. Onze Berlijn (Mitte) school staat de wijk Mitte, dichtbij het stadscentrum van voormalig Oost-Berlijn. Onze school met campus (Prenzlauer Berg) staat in de Prenzlauer Berg, een moderne buurt in voormalig Oost-Berlijn. Deze school is de enige school in heel Berlijn die accommodatie op het schoolterrein biedt!

Lees voor meer informatie over onze Berlijn (Mitte) school verder op deze pagina. Klik op de links om meer te weten te komen over Berlijn Campus (Prenzlauer Berg) en Berlijn (Schöneberg).

Ontvang 35% korting op een Intensieve cursus in Berlijn! Accommodatie niet inbegrepen.
Aanbiedingscode: ABER35

Onze scholen in Berlijn (Mitte)

Onze school in Berlijn (Mitte) is de kleinste van onze scholen in Berlijn. De school staat in het stadsdeel Mitte, in de buurt van de Friedrichstrasse, het voormalige centrum van Oost-Berlijn, en de Brandenburger Tor. Dit deel van Berlijn is in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en wordt nu beschouwd als een chique wijk. Onze school heeft vijf leslokalen en een internetruimte met gratis internettoegang. In de pauze of na je lessen kun je lekker ontspannen op het buitenterras van de school.

Cursussen

Onze school in Berlijn (Mitte) biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een intensieve cursus van 25 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal twaalf studenten, dus zul je veel individuele begeleiding van je docenten krijgen. Als je toch les wilt in een klas van maximaal vijf studenten, kies dan voor onze minigroepscursus van 20 minigroepslessen per week. Je kunt groeps- en privélessen combineren door te kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Als je liever alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van alleen 20 of 30 privélessen per week.

Je kunt onze algemene cursussen combineren met extra cursussen. Onze school biedt de extra cursussen Zdaf-, ZMP-, DSH- en ZOP-examenvoorbereiding, Zakelijk Duits en Duitse Uitspraak.

Je kunt je cursus in Berlijn ook combineren met een cursus Duits op onze school in München, waarbij je voor één cursus betaalt en je je tijd in Duitsland verdeelt tussen deze 2 verschillende steden. Als je Duits op meer dan één locatie leert, zie je veel meer van Duitsland en raak je ook gewend aan de verschillende accenten waarmee het Duits wordt gesproken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze school kan ook een stage voor je organiseren bij een Duits bedrijf. Je moet aan een aantal eisen voldoen om aan dit programma te mogen deelnemen. Neem voor meer informatie hierover of over onze andere cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Duits op onze school in Berlijn (Mitte) verblijven bij een Duits gastgezin! Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed&breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt, kun je je Duits leren en meer te weten komen over de Duitse cultuur en keuken!
Als je graag met medestudenten wilt samenwonen en voor je eigen maaltijden wilt zorgen, dan kun je verblijven in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je wat meer privacy wilt, kies dan voor verblijf in een studioappartement op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in Berlijn (Mitte) een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies, zoals rondleidingen, Duitse filmavonden op school, feestjes en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Duits, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Berlijn en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Berlijn (Mitte)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.57 / 5
Accommodatie

4.36 / 5
Staf van de school

4.79 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Berlijn (Mitte), gebaseerd op 23 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.54/ 5) gebaseerd op 3251 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30