Frankfurts skyline vanaf rivier de Main
Vind een school
Waardering  3.8/5

Duits leren in Frankfurt - Duitsland

Frankfurt am Main is de financiële hoofdstad van Duitsland en van Europa. Volg een cursus Duits op onze school in Frankfurt en ontdek alles dat deze stad te bieden heeft, van een geweldig nachtleven en uitstekende winkels tot historische monumenten, concertgebouwen en theaters. Naast de wolkenkrabbers die het stadsbeeld van Frankfurt bepalen, vind je hier onder andere veel bijzondere musea en de Sint-Paulskerk, de geboorteplaats van de Duitse democratie. Johann Wolfgang von Goethe, de beroemdste schrijver en dichter van Duitsland, werd in Frankfurt geboren. Ga Duits leren in Frankfurt om veel te leren over zowel het moderne Duitsland als de geschiedenis en cultuur van het land!

Onze school in Frankfurt

Onze Duits school in Frankfurt is centraal gelegen, in het Sachsenhausen district waar je de meerderheid van de historische gebouwen in Frankfurt vindt. Dit is een erg interessante buurt van Frankfurt, en de school is slechts 10 minuten van de Main rivier, waar enkelen van de beste musea, restaurants en bars in Frankfurt liggen. In de zomer kunnen studenten ook genieten van de zandstranden langs de oever.

De school heeft uitmuntende faciliteiten met 7 ruime, goed uitgeruste klaslokalen, en een moderne studeer- en internetruimte waar je drankjes kunt kopen tussen de lessen door.

Foto's

Duitse les op onze school
Studenten tijdens de pauze
Studenten en leraar
Receptie op onze school

Cursussen in Frankfurt

De school biedt een breed assortiment van Duitse cursussen, met onder anderen een Intensieve Duits Cursus, met 20 of 24 lessen per week, en een Super Intensieve Duits Cursus, met 28 lessen per week. Cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus en de cursussen kunnen van 1 tot 36 weken duren.

Een combinatie van groepslessen en privélessen is ook beschikbaar, met 5 of 10 privélessen per week. Voor degenen die een Duits taalexamen willen afleggen is er ook een “Zertifikat Deutsch” examentraining.

Docentencursussen zijn ook beschikbaar voor Duits docenten, met 26 lessen per week. Deze cursussen overbruggen boeiende en relevante onderwerpen, zoals het gebruik van hedendaagse leermethodes en de nieuwste trends in onderwijzen, en bieden ook de mogelijkheid om Duits leraren in actie te zien en nieuwe ideeën te overleggen met collega’s.

Onze school regelt ook stages bij plaatselijke Duitse bedrijven, voor studenten die in Frankfurt willen blijven na het afmaken van hun Duits cursus. Om aan dit programma mee te doen moet je minimaal 18 jaar oud zijn en een burger uit Europa, de Verenigde Staten, Zwitserland, Japan of Australië zijn.

Accommodatie

Studenten kunnen in gedeelde studentenappartementen verblijven, of bij zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Als je zoveel mogelijk Duits wilt leren gedurende je verblijf, dan adviseert onze school in Frankfurt om bij een gastgezin te verblijven, aangezien je ook buiten school de Duitse taalvaardigheden die je op school leert blijft oefenen.

Studenten die minimaal 18 jaar oud zijn kunnen ook voor een studentenhuis kiezen. Op deze manier heb je je eigen slaapkamer en privébadkamer, en je hebt toegang tot gratis Wi-Fi, een wasserette, een gedeelde keuken en 24-uurs receptie. Studentenhuis Plus accommodatie is ook beschikbaar en biedt een betere accommodatie met bijvoorbeeld airconditioning, een tv en een föhn!

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in Frankfurt een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Duits, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Hoe er te komen

Vlieg naar de internationale luchthaven van Frankfurt am Main en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Frankfurt

Cursus

3.8 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5
Gemiddelde score voor onze school Frankfurt gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik vond de lessen erg goed op het gebied van grammatica. Na mijn cursus in Frankfurt voelde ik me veel beter in het Duits. Mijn gastgezin was prettig en gastvrij. De gastvrouw gaf me zelfs een kaart van Frankfurt en een lijst van interessante plekken om te bezoeken in mijn vrije tijd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus en mijn verblijf in Frankfurt genoten. De cursus was precies wat ik nodig had en de gastfamilie was erg vriendelijk. De accommodatie was keurig, ik had een mooie kamer met een eigen badkamer in een groot huis. Het ontbijt was goed en de eigenaar erg behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Geweldige cursus - ik heb er erg van genoten. De manier van lesgeven was goed, aangezien de docent alles uitlegde in het Duits. Ik vond dat dit er voor zorgde dat ik des te meer mijn best deed om Duits te begrijpen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Frankfurt – Duitsland zijn financiële hoofdstad

  Hallo iedereen! Wij hebben weer een nieuwe blog, deze keer over Frankfurt, Duitsland. Mainhatten is een van Frankfurt zijn beroemde bijnamen. Afgeleid van Frankfurt zijn volledige naam, Frankfurt am Main. De connectie met Manhatten komt doordat de skyline van het bankendistrict uniek is in Duitsland. Read more...

Prijzen Frankfurt

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners