Apple Language Courses

Duits leren in Hamburg - Duitsland

Intensief
Cursus
middag

van
€196

Hamburg is tegelijkertijd een prachtige, historische havenstad en een moderne, welvarende stad. In de stad vind je veel kanalen, parken, pubs en mooie gebouwen.Hoewel Hamburg erg internationaal en commercieel is, heeft de stad een erg rijke cultuur met opera, ballet, vele theaters, middeleeuwse kerken en musea. De stad heeft maar liefst 1,7 miljoen inwoners en is een geweldige locatie voor een cursus Duits. Hier is altijd wel iets nieuws te zien of te doen en er is altijd wel een nieuw deel van de stad te verkennen!

We hebben twee scholen in Hamburg. Onze school staat in het centrum van de stad en biedt accommodatie op het schoolterrein. Onze Hamburg (Esplanade) school staat in het centrum van de stad en biedt uitzicht op het meer Binnenalster.

Lees voor meer informatie over onze school in Hamburg verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze school in Hamburg (Esplanade).


Onze scholen in Hamburg

Onze school in Hamburg staat midden in het centrum van de stad in een rustige, verkeersvrije straat. De school heeft twintig klaslokalen en biedt accommodatie in het schoolgebouw. In de omgeving van de school vind je veel winkels, cafés en restaurants. Je kunt vanuit hier makkelijk de rest van Hamburg verkennen.

Cursussen

Onze school in Hamburg biedt een semi-intensieve cursus van 10 groepslessen per week, een intensieve cursus van 25 groepslessen per week en een gecombineerde cursus van 25 groepslessen en 5 privélessen per week. Je kunt bij de intensieve en de gecombineerde cursus kiezen voor ochtend- of middaglessen. Klassen bestaan uit maximaal veertien studenten, dus je zult genoeg individuele begeleiding van je docenten krijgen! Als je toch liever alleen privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 20, 25 of 30 privélessen per week. De intensieve ochtendcursus kan worden gecombineerd met een extra cursus Zeilen. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Duits op onze school in Hamburg verblijven in de residentie in het schoolgebouw. Als je graag zoveel mogelijk Duits wilt leren tijdens je cursus, verblijf dan bij een van onze gastgezinnen. Je kunt kiezen voor verblijf bij een gastgezin op basis van zelfcatering, bed&breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt, kun je je Duits oefenen en veel leren over de Duitse cultuur en keuken. Als je graag wat meer zelfstandigheid wilt, kun je verblijven bij een Duitse gastheer/-vrouw op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in Hamburg een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies, zoals sightseeing tours door Hamburg, bezoekjes aan lokale bedrijven (brouwerij van Hamburg, TV en radio stations), bezoeken aan musea, dagexcursies naar Lübeck, Bremen en Sylt en nog veel meer! Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Duitse taal, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Hamburg en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Hamburg

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.42 / 5
Accommodatie

4.29 / 5
Staf van de school

4.61 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Hamburg, gebaseerd op 36 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30