Apple Language Courses

Duits leren in Heidelberg - Duitsland

Intensief
Cursus

van
€290

Het is moeilijk om een stad te vinden die nog typischer Duits is dan Heidelberg. In Heidelberg staat de oudste universiteit van Duitsland, waaraan elk jaar duizenden Duitse studenten studeren. Heidelberg is een charmante, schilderachtige stad aan de oever van de rivier de Neckar in het zuiden van Duitsland.

Heidelberg biedt een interessante combinatie van Duitse geschiedenis en een levendige, jonge bevolking. In de stad worden elk jaar veel concerten, festivals en kerstmarkten georganiseerd waar veel toeristen naartoe komen. De stad is daarom een erg populaire locatie bij onze studenten!


Onze scholen in Heidelberg

Onze school in Heidelberg ligt in het Handschuhsheim gebied, slechts 15 minuten lopen van het historisch centrum van de stad. Dit gedeelte van Heidelberg is een van de mooiste delen van de stad, met gezellige straten met veel bomen en indrukwekkende historische gebouwen. Onze studenten studeren in een beschermd-erfgoedgebouw dat traditionele kenmerken combineert met moderne faciliteiten, waaronder Wifi door het hele gebouw. De school heeft ook ruime tuinen en een terras waar in de zomer maanden barbecues worden gehouden.

Cursussen

Onze school in Heidelberg biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week, een intensieve cursus van 25 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts twaalf studenten, dus je zult genoeg individuele begeleiding van je docenten krijgen! Als je toch liever privélessen wilt volgen, kan dat natuurlijk ook. Als je van plan bent het TELC- of TestDaF-examen te gaan afleggen, volg dan eerst onze examenvoorbereidingscursus.

Speciaal voor studenten van vijftig jaar en ouder biedt onze school een cursus Duits Club 50+. Deze cursus duurt twee weken en bestaat uit 16 groepslessen Duits per week en een uitgebreid cultureel programma. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Duits in Heidelberg verblijven bij een van onze gastvrije, vriendelijke gastgezinnen. Je kunt kiezen voor verblijf bij een gastgezin op basis van bed&breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt, kun je je Duits oefenen en veel leren over de Duitse cultuur en keuken! Dit type accommodatie is dus niet alleen gezellig, maar ook erg leerzaam. Als je toch liever voor je eigen maaltijden wilt zorgen, kies dan voor verblijf in een studentenresidentie op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in Heidelberg een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Duitse taal, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Frankfurt en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie in Heidelberg. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Heidelberg

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.31 / 5
Accommodatie

3.88 / 5
Staf van de school

4.44 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Heidelberg, gebaseerd op 36 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30