Dom en Hohenzollern Brug in Keulen bij nacht
Vind een school
Waardering  4.0/5

Duits cursus in Keulen, Duitsland

Keulen heeft een rijke historie en cultuur, en deze universiteitsstad weet ook hoe je je tijd goed doorbrengt! De magnifieke Gotische Kathedraal is iets wat je moet zien. Vanaf daar kun je over de elegante oude stad, enkele prachtige modern bouwwerken en rivierboten die onder de Hohenzollern brug doorvaren uitkijken. Ontdek de sfeervolle straten van Keulen en vind toprestaurants, stijlvolle café’s, een groot aanbod aan musea en vriendelijke stadsbewoners om je Duits mee te oefenen! Met een Duits cursus in Keulen verbeter je niet alleen je Duitse taalvaardigheden, maar je hebt ook nog eens een onvergetelijk verblijf in een van Europa’s meest aantrekkelijke steden!

Onze school in Keulen

Onze school bevindt zich in het stadscentrum, op loopafstand van de Kathedraal, en biedt uitmuntende toegang tot het goede openbaar vervoer van Keulen. Na je Duitse lessen kun je socializen met andere studenten in een van de goedkope restaurants in de buurt, of een korte wandeling naar de oevers van de Rijn maken.

Alhoewel de school relatief klein is in vergelijking met andere Duitse taalscholen heeft onze school in Keulen zeer degelijke en moderne faciliteiten, met 5 klaslokalen, een studentenkeuken (een populaire plek om te bezoeken tijdens pauzes en na de les) en gratis Internettoegang. Daarnaast helpt het personeel van onze school je graag.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Keulen

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Intensive + Private Lessons (30)
 • Intensive + pronunciation (23)
 • Intensive + pronunciation (26)
 • Super Intensive (25)
 • Private Lessons (20)
 • Business Course (23)
 • Business Course (26)
 • German (20 lessons) + Exam Prep (23)
 • German (20 lessons) + Exam Prep (26)
 • Mini-Group (20)

Onze school biedt verschillende Duitse cursussen in Keulen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Intensieve cursus van 20 lessen per week, of de Super Intensieve cursus van 25 groepslessen per week, waarbij de 5 extra lessen gericht zijn op communicatie. Beide opties zijn ideaal voor studenten die graag hun algemene taalvaardigheden willen verbeteren en andere internationale studenten willen ontmoeten.

Een andere optie is de Mini-groepscursus, met een maximale klasgrootte van slechts 6 studenten, zodat elke student meer persoonlijke aandacht krijgt.

Mocht je het gevoel hebben dat je meer baat hebt bij een-op-een lessen, dan zijn er ook Privélessen beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een mix van zowel groepslessen als privélessen, is de combinatie cursus Intensief + Privélessen van 20 groeps- en 5 of 10 privélessen per week perfect!

Wij bieden ook speciale cursussen aan. Deze zijn uitstekend voor studenten die Duits leren met een bepaald doel voor ogen. Klassen die focussen op Zakelijk Duits, Examentraining en Duitse Uitspraak kunnen allemaal worden toegevoegd aan onze algemene cursussen.

Mocht je vragen hebben over een van onze cursussen Duits, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Studio Apartment

Nóg een manier om je taalvaardigheden met gemak te verbeteren is om bij een Duits gastgezin te verblijven terwijl je Duits leert in Keulen. Lokale families (of gastheren/gastvrouwen) worden met zorg door onze school geselecteerd en zullen enkel Duits met je spreken. Je hoeft alleen maar te kiezen tussen bed&breakfast of halfpension.

Wil je meer tijd doorbrengen met andere studenten? Dan kun je ook kiezen om in een gedeeld appartement te verblijven, waar je een 1-persoonskamer tot je beschikking hebt (of gedeelde kamer indien gewenst), en een badkamer en keuken deelt met andere studenten van onze school. Bereid je eigen maaltijden en leer studenten kennen van over de hele wereld! Voor degenen die wat meer comfort wensen bieden we ook de optie gedeeld appartement plus, met dezelfde faciliteiten als een standaard appartement, maar met een wasmachine, afwasmachine en Wi-Fi verbinding.

Wanneer je liever op jezelf bent, dan kun je bovendien kiezen voor een studio-appartement. Studio’s hebben een kleine keuken, privé badkamer en WiFi verbinding.

Activiteiten

Om er zeker van te zijn dat je een fantastische tijd hebt in Keulen, organiseert onze school verschillende activiteiten, drie keer per week. Typische activiteiten zijn begeleide uitstapjes, museumbezoeken, culturele uitjes (festivals, theaters, concerten, etc.), schoolfeesten, Duitse filmavonden, internationale avonden, en uitstapjes naar de strandtenten, pubs en discotheken in Keulen! Onze school organiseert ook excursies naar andere historische steden.

Hoe er te komen

Wanneer je landt op het vliegveld van Keulen, kun je met een privétransfer naar je accommodatie worden gebracht. Let wel, deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen en kan tegen een meerprijs worden bijgeboekt.


Locatie van onze school in Keulen

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Keulen gebaseerd op 5 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

School statistieken

Nationaliteit


American (1)
Belgian (2)
Brazilian (10)
Dutch (19)
Italien (12)
Japanese (4)
South american spanish (7)
South korean (7)
Spanish (7)
Swiss (9)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Carnaval in Keulen – 11 november

1st-Koln1Wil je een belangrijk onderdeel van de Duitse cultuur, en een van de indrukwekkendste festivals van het land meemaken? Dan mag je de Keulse carnaval in november zeker niet missen. De tradities van dit 5000-jaar oude festival zijn net zo verschillend als de plaatsen waar het gevierd wordt, zelfs in Duitsland vind je verschillende gebruiken rond de carnaval week in februari, waarna het vasten begint. Er is echter geen enkele plek waar carnaval zo verankert zit in de lokale cultuur als in Keulen – het wordt dan ook niet voor niets de hoofdstad van carnaval genoemd. Read more...

Prijzen Keulen

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners