Dom en Hohenzollern Brug in Keulen bij nacht

Duits cursus in Keulen

5 klaslokalen
Keuken voor het maken van drankjes en het bereiden van voedsel
Multimediale leermiddelen te huur
Studentencomputers
Cursusmateriaal inbegrepen
Lid van IALC en FDSV
Goedgekeurd voor CSN-programma's
Wi-Fi in het hele gebouw

Onze school in Keulen

Onze school bevindt zich in het stadscentrum, op loopafstand van de Kathedraal, en biedt uitmuntende toegang tot het goede openbaar vervoer van Keulen. Na je Duitse lessen kun je socializen met andere studenten in een van de goedkope restaurants in de buurt, of een korte wandeling naar de oevers van de Rijn maken.

Alhoewel de school relatief klein is in vergelijking met andere Duitse taalscholen heeft onze school in Keulen zeer degelijke en moderne faciliteiten, met 5 klaslokalen, een studentenkeuken (een populaire plek om te bezoeken tijdens pauzes en na de les) en gratis Internettoegang. Daarnaast helpt het personeel van onze school je graag.

Foto's

1
2
3
4

Keulen

Keulen heeft een rijke historie en cultuur, en deze universiteitsstad weet ook hoe je je tijd goed doorbrengt! De magnifieke Gotische Kathedraal is iets wat je moet zien. Vanaf daar kun je over de elegante oude stad, enkele prachtige modern bouwwerken en rivierboten die onder de Hohenzollern brug doorvaren uitkijken. Ontdek de sfeervolle straten van Keulen en vind toprestaurants, stijlvolle café’s, een groot aanbod aan musea en vriendelijke stadsbewoners om je Duits mee te oefenen! Met een Duits cursus in Keulen verbeter je niet alleen je Duitse taalvaardigheden, maar je hebt ook nog eens een onvergetelijk verblijf in een van Europa’s meest aantrekkelijke steden!

Cursussen in Keulen

Beschikbare cursussen

  Onze school biedt verschillende Duitse cursussen in Keulen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Intensieve cursus van 20 lessen per week, of de Super Intensieve cursus van 25 groepslessen per week, waarbij de 5 extra lessen gericht zijn op communicatie. Beide opties zijn ideaal voor studenten die graag hun algemene taalvaardigheden willen verbeteren en andere internationale studenten willen ontmoeten.

  Een andere optie is de Mini-groepscursus, met een maximale klasgrootte van slechts 6 studenten, zodat elke student meer persoonlijke aandacht krijgt.

  Mocht je het gevoel hebben dat je meer baat hebt bij een-op-een lessen, dan zijn er ook Privélessen beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een mix van zowel groepslessen als privélessen, is de combinatie cursus Intensief + Privélessen van 20 groeps- en 5 of 10 privélessen per week perfect!

  Wij bieden ook speciale cursussen aan. Deze zijn uitstekend voor studenten die Duits leren met een bepaald doel voor ogen. Klassen die focussen op Zakelijk Duits, Examentraining en Duitse Uitspraak kunnen allemaal worden toegevoegd aan onze algemene cursussen.

  Mocht je vragen hebben over een van onze cursussen Duits, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Nóg een manier om je taalvaardigheden met gemak te verbeteren is om bij een Duits gastgezin te verblijven terwijl je Duits leert in Keulen. Lokale families (of gastheren/gastvrouwen) worden met zorg door onze school geselecteerd en zullen enkel Duits met je spreken. Je hoeft alleen maar te kiezen tussen bed&breakfast of halfpension.

   Wil je meer tijd doorbrengen met andere studenten? Dan kun je ook kiezen om in een gedeeld appartement te verblijven, waar je een 1-persoonskamer tot je beschikking hebt (of gedeelde kamer indien gewenst), en een badkamer en keuken deelt met andere studenten van onze school. Bereid je eigen maaltijden en leer studenten kennen van over de hele wereld! Voor degenen die wat meer comfort wensen bieden we ook de optie gedeeld appartement plus, met dezelfde faciliteiten als een standaard appartement, maar met een wasmachine, afwasmachine en Wi-Fi verbinding.

   Wanneer je liever op jezelf bent, dan kun je bovendien kiezen voor een studio-appartement. Studio’s hebben een kleine keuken, privé badkamer en WiFi verbinding.

   Activiteiten

   Om er zeker van te zijn dat je een fantastische tijd hebt in Keulen, organiseert onze school verschillende activiteiten, drie keer per week. Typische activiteiten zijn begeleide uitstapjes, museumbezoeken, culturele uitjes (festivals, theaters, concerten, etc.), schoolfeesten, Duitse filmavonden, internationale avonden, en uitstapjes naar de strandtenten, pubs en discotheken in Keulen! Onze school organiseert ook excursies naar andere historische steden.

   Hoe er te komen

   Wanneer je landt op het vliegveld van Keulen, kun je met een privétransfer naar je accommodatie worden gebracht. Let wel, deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen en kan tegen een meerprijs worden bijgeboekt.


   Locatie van onze school in Keulen

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   4.2 / 5
   Medewerkers van de school

   4.7 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Keulen gebaseerd op 7 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede klas met uitstekende leraar, lessen waren boeiend en interactief. Ik woonde samen met mijn 15-jarige zoon, die aanvankelijk niet zeker was of hij naar school ging, een Duitse les bij tijdens vakanties, maar ik geloof dat zijn motivatie tijdens en na de cursus toenam. In de hoop volgend jaar terug te keren. Zeer vriendelijke en gastvrije familie, zorgden ervoor dat we ons thuis voelden. Zeer schoon en netjes huis en goede maaltijden.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Alle materialen werden voor ons verstrekt, wat een bonus was. De cursus was efficiënt en duidelijk. Ik vond dat we een hele goede leraar hadden die de tijd nam om dingen uit te leggen. We hebben in korte tijd veel behandeld, wat geweldig was. Ik zou deze rijschool ten zeerste aanbevelen. Het was zeer redelijk geprijsd, ze waren behulpzaam en sociaal en moedigden ons aan met onze Duitstalige. Ik was erg onder de indruk en zou graag terug willen gaan.

   School statistieken

   Nationaliteit


   American (1)
   Belgian (2)
   Brazilian (10)
   Dutch (19)
   Italien (12)
   Japanese (4)
   South american spanish (7)
   South korean (7)
   Spanish (7)
   Swiss (9)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Keulen

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024