Apple Language Courses

Duits leren in Lindau - Duitsland

Intensief
Cursus

van
€295

Als je Duits wilt leren op een unieke locatie aan een meer in een van de mooiste delen van Duitsland, ga dan een cursus Duits volgen in Lindau! Lindau is een historische eilandstad in het zuiden van Duitsland in en aan het Bodenmeer. De unieke geografische ligging van Lindau op het grensgebied van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zorgt ervoor dat de stad een erg internationale sfeer heeft. Als je een cursus Duits volgt in Lindau, kun je genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft. In de zomer zijn de dagen zonnig en in de winter ligt er sneeuw. Lindau is dus geschikt voor elke denkbare sport! In de zomer kun je zeilen, windsurfen en roeien op het meer en in de winter kun je lekker wandelen, skiën en snowboarden in de Alpen.


Onze scholen in Lindau

Onze school in Lindau is gevestigd in een prachtig, historisch gebouw in de beroemde haven van Lindau. De school is erg goed uitgerust met zes ruime en comfortabele klaslokalen, een kantine met terras, een bibliotheek- en mediaruimte en een gratis bioscoop. Bovendien heb je vanuit het schoolgebouw een prachtig uitzicht over het Bodenmeer en de Alpen dankzij de fantastische locatie van de school!

Cursussen

Onze school in Lindau biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een intensieve cursus van 25 groepslessen per week. Als je je groepscursus wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor een gecombineerde cursus van 20 of 25 groepslessen en 5 privélessen per week. Je kunt natuurlijk ook een cursus boeken van alleen 20, 25 of 30 privélessen per week.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Duits bedrijf, dan kan onze school dat voor je organiseren. Je moet eerst een groeps- of gecombineerde cursus van acht weken volgen op onze school en kunt daarna minimaal acht weken aan het werk bij een bedrijf in of vlakbij Lindau. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Duits in Lindau verblijven bij een van onze gastvrije, vriendelijke gastgezinnen. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt, kun je je Duits oefenen en veel leren over de Duitse cultuur en keuken. Dit type accommodatie is dus niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam! Al onze gastgezinnen wonen op loopafstand van de school of vlakbij een bushalte.
Als je graag wat meer zelfstandigheid wilt en liever voor je eigen maaltijden zorgt, kun je verblijven in een studentenresidentie op basis van zelfcatering. Onze residenties staan op vijf minuten loopafstand van de school. Je deelt een keuken en een badkamer met medestudenten.

Activiteiten

Als student in Lindau kun je profiteren van het uitgebreide culturele activiteitenprogramma dat door onze school georganiseerd wordt. De school regelt normaal gesproken twee activiteiten per week, waaronder rondleidingen, sporten, fietstochten, bowlen en barbeques aan het meer. De school regelt ook excursies naar plaatsen als Meersburg, het oudste kasteel in Duitsland en naar locaties als München, Zwitserland en Zürich.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Friedrichshafen, Zürich, Stuttgart of München en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie in Lindau. Onze school kan vervoer van deze luchthavens naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Lindau

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.35 / 5
Accommodatie

3.48 / 5
Staf van de school

4.52 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Lindau, gebaseerd op 26 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30