Skyline van München met Duitse Alpen

Duits leren in München

21 klaslokalen
Studentenresidentie op locatie
‘Lernstudio’ voor begeleide zelfstudie
Cursusmateriaal inbegrepen
Verkoopautomaten met warme en koude dranken
Eigen cafetaria waar drankjes en snacks worden geserveerd
Geaccrediteerd door CERTQUA
Geregistreerd TestDaF- en telc-testcentrum
Goedgekeurd voor Erasmus+ programma's
Winnaar van CSM’s Excellence Award 2018
Wi-Fi in het hele gebouw

Onze school in München

Onze Duitse taalschool in München ligt in de ontspannen woonwijk Neuhausen-Nymphenburg. Vol met lokale bedrijven, winkels, onafhankelijke cafés en eetgelegenheden, dit gebied geeft je een echt voorproefje van het leven in de stad, weg van de belangrijkste toeristische routes. Dat gezegd hebbende, bent u nog steeds binnen handbereik van de beste attracties van München. Deze omvatten Schloss Nymphenburg in het westen, met uitgestrekte groene gronden die gratis te bezoeken zijn. In het noorden ligt het uitgestrekte Olympiapark, met zijn enorme meer, diverse sport- en evenementenlocaties en het Sea Life Centre. Met openbaar vervoersverbindingen net om de hoek van de school, kun je binnen 30 minuten in het stadscentrum zijn en genieten van bezienswaardigheden als de Engelse Tuin, het Pinakothek-museumcomplex en de Marienplatz, het oude openbare plein van München, de thuisbasis van het indrukwekkende stadhuis en reguliere straatmarkten. Niet ver hier vandaan ligt het Deutsches Museum, 's werelds grootste wetenschaps- en technologiemuseum.

Het schoolgebouw is een middelgrote faciliteit met 21 klaslokalen. Het belangrijkste kenmerk is de residentie op het terrein, die schone en comfortabele slaapkamers biedt. Als je hier verblijft, bevind je je in het hart van dit prachtige gebied en kun je meteen uit bed springen en de klas in! Het Lernstudio-talenlaboratorium van de school beschikt over een selectie studentencomputers en is beschikbaar voor buitenschoolse studie, terwijl een studentenlounge een plek biedt om te ontspannen en een praatje te maken na de les. Er zijn automaten met warme en koude dranken, en een cafetaria waar u warme en koude snacks kunt kopen. Een kleine privétuin met fietsenrekken is beschikbaar voor studenten.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het lesgeven van Duits aan internationale studenten, is deze school een uitstekende keuze voor een meeslepende taalervaring. Het bedrijf is geaccrediteerd door CERTQUA, Duitslands toonaangevende certificeringsinstantie voor onderwijsorganisaties. De cursussen zijn internationaal goedgekeurd voor Erasmus+-financiering, en de school is een geregistreerd TestDaF- en telc-examencentrum. Deze referenties tonen de hoge kwaliteit van het onderwijs aan dat hier beschikbaar is. Wanneer u een cursus Duits in München volgt, kunt u uw taalvaardigheid in een van de populairste steden van het land aanzienlijk verbeteren.

Foto's

Duits leren op onze school
Duits leren op onze school
Samen Duits leren
Onze school in M?nchen

München

Volg een cursus Duits in München, een eclectische kosmopolitische stad aan de rand van de majestueuze Beierse Alpen. Door de lokale bevolking 'Millionendorf' genoemd - 'het dorp van een miljoen mensen' - voelt München intiem en charmant, ondanks dat het de derde grootste stad van Duitsland is. De Boheemse kunstscene, het bruisende nachtleven en de futuristische bouwwerken zoals die in het Olympiapark worden aangevuld door de middeleeuwse architectuur en beroemde galerijen en musea. De sfeer van de stad wordt misschien het best beschreven door de Duitse term Gemütlichkeit, een gezellig gevoel van warmte, welzijn en vriendelijkheid dat wordt belichaamd door de beroemde biertuinen van München. Deze vrolijke, met bomen begroeide plekken werden voor het eerst geopend in de 19e eeuw en zijn een internationaal symbool van de stad geworden. Neem plaats aan gemeenschappelijke tafels en maak een praatje met de lokale bevolking, proef een klassiek Duits bier en probeer regionale delicatessen zoals Weisswürste (witte worst) of Brezn mit Obatzda (zachte pretzels met kaas dip) - wat is er beter?! Als u de voorkeur geeft aan actievere bezigheden, huur dan een fiets en ontdek de vele geneugten van München, of ga het platteland in en geniet van adembenemende vergezichten zover het oog reikt. Wat je ook doet, je zult een meeslepende ervaring beleven als geen ander.

München ontleent zijn naam aan een klooster dat ooit Alstadt-Lehel, het bruisende stadscentrum, domineerde. Tegen de 14e eeuw was deze kleine religieuze nederzetting uitgegroeid tot een levendige handelsstad en de zetel van de koninklijke dynastie Wittelsbach, wiens thuis – het uitgestrekte Residenz-complex – het grootste stadspaleis van Duitsland is. Hier vlakbij ligt de Frauenkirche, de iconische kathedraal van München. De hoge koepeltorens en het heldere pannendak zijn symbolen van de stad zelf, terwijl de rijke collectie Europese kunst bezoekers van over de hele wereld trekt. Dit indrukwekkende bouwwerk past bij de hoofdstad van de enorme provincie Beieren, een titel die München al meer dan 500 jaar bekleedt. Het prestige heeft de stad tot een favoriet gemaakt bij kunstenaars en muzikanten, wetenschappers en academici, en filosofen en uitvinders. Velen hebben hun stempel op de stad gedrukt, of het nu gaat om het bouwen van mooie herenhuizen en indrukwekkende paleizen, het creëren van kunstwerken die worden tentoongesteld in de musea van wereldklasse en muziekstukken die worden uitgevoerd in de Staatsoper. Met zijn uitgestrekte Museumwijk Kunstareal, waar een schat aan spannende en interessante tentoonstellingen te zien zijn, is München echt een van de belangrijkste culturele centra van Europa.

In de recentere geschiedenis is München een technologische grootmacht geworden, de thuisbasis van twee onderzoeksuniversiteiten, vele internationale instellingen, 's werelds grootste wetenschapsmuseum en technische meesterwerken zoals het BMW Museum. De studentenpopulatie heeft de ontwikkeling gestimuleerd van een ruime keuze aan alternatieve winkels en eetgelegenheden, evenals een levendig en divers nachtleven. De beste bars en clubs zijn te vinden rond de Sonnenstrasse, een gebied dat gewoonlijk der Feierbanane - 'de feestbanaan' - wordt genoemd vanwege zijn gebogen vorm en dynamische sfeer. Op korte loopafstand vind je Glockenbachviertel, een eclectische wijk met trendy bars, eigenzinnige winkels en de LGBTQ+-gemeenschap van de stad. Als je aan het lawaai wilt ontsnappen, ga dan noordwaarts naar de Engelse Tuin, een van 's werelds grootste stadsparken. Met 3,7 km² groen, 75 km aan wandel- en fietspaden, een Japans theehuis, verschillende beken en waterwegen (waarvan er één kan worden gesurft!), een openluchttheater en een restaurant met een biertuin met plaats voor 7.000 personen Het is geen wonder dat deze tuin een van de beroemdste attracties van de stad is! Jouw ervaringen in München geven je heel veel mogelijkheden om de taal te oefenen, waardoor je je Duitse vaardigheden aanzienlijk kunt verbeteren. De beste manier om een taal te leren is immers door ernaar te leven!

Cursussen in München

Beschikbare cursussen

  De standaardcursus Duits in München is het Intensieve programma van 24 groepslessen per week. De lessen vinden plaats in de ochtend, tussen 09:45 en 13:00 uur op maandag en tussen 08:30 en 13:00 uur van dinsdag tot en met vrijdag. Je studeert met mensen met hetzelfde startniveau in groepen van maximaal 15 personen; Door deze beperkte groepsgrootte krijg je veel aandacht van de leraar en veel taaloefeningen, waardoor je snel vooruitgang kunt boeken. In de middag heb je 2 begeleide zelfstudiesessies in de Lernstudio van de school; hier heb je toegang tot een schat aan online en offline bronnen die je groepslessen aanvullen. Tijdens deze sessies staan docenten klaar als u vragen heeft. Deze cursus is beschikbaar voor 1 - 36 weken, dus je kunt zoveel lesgeld boeken als je nodig hebt om het gewenste niveau te bereiken.

  Let op: als u weinig tot geen ervaring heeft met het leren van Duits, moet u op een geschikte datum met uw taalcursus beginnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de startdata voor beginners.

  Als je je Duitse vaardigheden zoveel mogelijk wilt ontwikkelen tijdens je verblijf in München, zal privélessen je helpen je doelen te bereiken. Kies tussen 10 of 20 één-op-één lessen per week en oefen ongeëvenaarde taal dankzij maximale interactie met de docent. Omdat je je lessen kunt afstemmen op je eigen behoeften, zijn privélessen bijzonder geschikt voor degenen die extra ondersteuning bij hun studie willen of voor degenen die specialistische onderwerpen zoals medisch of zakelijk Duits willen behandelen.

  Hoewel privélessen je helpen snel uit te blinken, biedt het niet de sociale ervaring van een groepscursus. Gelukkig biedt deze school Intensieve + Privé pakketten aan, zodat je het beste van beide programma's kunt combineren! Door 5 of 10 wekelijkse één-op-één lessen toe te voegen aan uw kerngroepscursus, kunt u genieten van de sociale kant van groepslessen en toch profiteren van extra taaloefeningen met privélessen. Als onderdeel van de groepscursus kun je ook 2 wekelijkse Lernstudio-workshops volgen en de uitstekende leermiddelen van de school gebruiken om je nog verder te ontwikkelen.

  Als je het TestDaF-examen wilt afleggen zodat je je kunt aanmelden bij een Duitse universiteit, kun je je voorbereiden op je test in München. De gespecialiseerde cursus TestDaF-examenvoorbereiding bestaat uit 20 gerichte groepslessen per week; in deze lessen verbeter je je algemene kennis van het Duits, behandel je examenspecifieke onderwerpen en maak je oefenpapieren voordat je gedetailleerde feedback krijgt van je leraar. Door op deze manier te studeren, ben je uitstekend in staat om met vlag en wimpel voor je examen te slagen! Deze cursus is beschikbaar voor 4 weken op vaste data op basis van jaarlijkse testdata; je kunt zelfs je test op onze school afleggen zodra de cursus is afgelopen (examenkosten niet inbegrepen in de programmaprijs). Om voor deze cursus in aanmerking te komen, dient u niveau B2 te hebben bereikt. Er zijn ook voorbereidende cursussen voor telc C1-examens beschikbaar; Neem contact op voor meer informatie.

  Op je eerste dag moet je om 08.30 uur op school aankomen. U heeft vóór aankomst al een niveautest ingediend om uw Duitse vaardigheden te bepalen. Nadat u zich heeft aangemeld, worden de resultaten van deze test geverifieerd met een korte mondelinge beoordeling. Deze methodologie zorgt ervoor dat je in de meest geschikte groep wordt geplaatst voor jouw startniveau, waardoor je de beste kans krijgt om jezelf te verbeteren, ongeacht hoeveel eerdere ervaring je hebt of hoe lang je studeert. Nadat u bent beoordeeld, ontvangt u het cursusmateriaal; Je lessen beginnen zodra alle studenten zijn gearriveerd en geplaatst.

  Na de les kun je deelnemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Duitse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Om het maximale taalkundige voordeel uit uw tijd in München te halen, raden we u aan bij een lokale gastgezin te verblijven. De hosts zijn allemaal moedertaalsprekers van het Duits, dus als je deze optie selecteert, kun je de taal ook buiten het klaslokaal blijven leren en gebruiken. Onze gastheren wonen op maximaal 60 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer; ze bieden privé eenpersoons- of tweepersoonsslaapkamers* en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, inclusief de woonkamer en badkamer(s). Deze optie is beschikbaar voor de volgende maaltijdpakketten: zelfcatering, inclusief ontbijt of halfpension (elke dag ontbijt en diner). Wij raden een halfpensionpakket ten zeerste aan, omdat dit niet alleen kosteneffectief is, maar u ook 's avonds gegarandeerde sociale tijd met uw gastheer(s) biedt, en dus maximale taalervaring. U heeft alleen toegang tot de keuken als u een zelfcateringarrangement boekt. Beddengoed en handdoeken worden door uw gastheer(s) verstrekt en regelmatig vervangen; uw gastheer(s) doen de was voor u of laten u één keer per week gebruik maken van de faciliteiten van het huis. De meeste hosts bieden Wi-Fi-toegang, maar u dient ons tijdens het reserveren te laten weten of dit voor u een vereiste is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Als je liever bij andere studenten verblijft terwijl je studeert, kun je een kamer kiezen in de studentenresidentie ter plaatse van de school. Je hebt een één- of tweepersoons* slaapkamer en deelt een keuken en badkamer met de andere bewoners. De kamers worden aangeboden op basis van eigen kookgelegenheid, waardoor u de vrijheid heeft om zelf te koken of lokale eetgelegenheden te proeven, zoals u dat wilt. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen; uw kamer wordt wekelijks schoongemaakt en u bent verantwoordelijk voor het wassen van de handdoeken en lakens. In het gebouw zijn wasfaciliteiten met muntsysteem beschikbaar. De residentie beschikt over Wi-Fi-toegang. Bij dit type accommodatie wordt bij aankomst een borg in rekening gebracht; Het bedrag wordt bevestigd in uw reisinformatiedocument en bij vertrek aan u terugbetaald, op voorwaarde dat uw kamer in goede staat wordt achtergelaten.

   Voor totale onafhankelijkheid selecteert u een studio-appartement en beschikt u over uw eigen privéruimte met een badkamer, keuken en woonkamer. Appartementen kunnen met het openbaar vervoer tot 60 minuten van de school verwijderd zijn; studenten worden geplaatst op basis van beschikbaarheid op het moment van boeking, dus we kunnen de locatie van uw accommodatie niet garanderen. Verschillende appartementen hebben verschillende faciliteiten; Laat het ons tijdens het reserveren weten als u hier vragen over heeft. In uw studio zijn beddengoed en handdoeken inbegrepen. Uw appartement heeft een wasmachine of ligt dicht bij een plaatselijke wasserette. Er zijn tweepersoonsappartementen beschikbaar voor twee samenreizende studenten. Bij dit type accommodatie wordt bij aankomst een borg in rekening gebracht; Het bedrag wordt bevestigd in uw reisinformatiedocument en bij vertrek aan u terugbetaald, op voorwaarde dat uw kamer in goede staat wordt achtergelaten.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde kamer selecteert maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Als aanvulling op je lessen Duits organiseert deze school een selectie sociale en culturele activiteiten in de middag, avond en in het weekend. Deze activiteiten leren je over de Duitse geschiedenis en cultuur en geven je praktische ervaring met het leven in München. Alle activiteiten worden in het Duits gehouden, dus ze hebben als extra voordeel dat ze uw taalonderdompeling behouden en u in staat stellen uw nieuw ontwikkelde vaardigheden in praktijkscenario's in de praktijk te brengen.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Begeleide rondleidingen door de stad
   - Bezoeken aan populaire bezienswaardigheden zoals het Olympisch Stadion, de Englischer Garten, het Deutsches Museum en kasteel Nymphenburg
   - Groepsmaaltijden en/of picknicks
   - Proeverij van lokale producten
   - Bezoeken aan lokale markten
   - Groepsspelen en/of sporten
   - Excursies van een halve of hele dag naar lokale bezienswaardigheden zoals Salzburg, de Chiemsee en Landsberg
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   De internationale luchthaven van München ligt op ongeveer 35 minuten rijden van het stadscentrum en is gemakkelijk bereikbaar vanaf vele locaties over de hele wereld.

   Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan of bij aankomst een luchthaventransferservice boeken. Als u voor deze service kiest, staat er bij de landing een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u bij vertrek ook voor deze service kiest, wordt u bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven.

   Je moet ervoor zorgen dat je op de zondag vóór de cursus begint in München arriveert en dat je vertrekt op de zaterdag nadat deze is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in München

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.9 / 5
   Gemiddelde score voor onze school München gebaseerd op 9 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was erg goed, het omvatte alle vaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Het materiaal dat in de cursus werd gebruikt, was ook erg goed. De accommodatie was OK, ik had een kamer voor mij, maar moest keuken en badkamer delen. Voor mij was het voldoende voor de 2 weken die ik daar heb doorgebracht.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Heel goed. Soms hebben we tijdens de lessen te veel gespeeld in plaats van nieuwe dingen te leren, maar ik heb veel geleerd in drie weken. In de accommodatie was de kast kapot en ook het slot van de deur, ik kon mezelf 's nachts niet opsluiten. De situatie van de school was perfect en ook de ondergrondse combinaties. Het activiteitenprogramma zou iets beter kunnen, maar ik vind het super goed dat we 's middags naar een "lernstudio" kunnen gaan om nog meer te leren.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Mijn grammatica is er behoorlijk op vooruit gegaan en de docenten waren erg behulpzaam. De cursus startte alleen wat vroeg in de ochtend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb er heel veel uitgehaald, bedankt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd tijdens de cursus en de mensen waren erg vriendelijk. De accommodatie was geweldig, goed eten, erg vriendelijk en behulpzaam!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik ben enorm enthousiast over de cursus. Mijn docent was erg vriendelijk en behulpzaam en er hing elke dag een fijne sfeer in het klaslokaal. Ik heb er echt van genoten. De accommodatie was perfect. De locatie was geweldig, dichtbij het treinstation en dichtbij het huis waar ik verbleef. Onze gastvrouw was zeer behulpzaam en vriendelijk, eerlijk gezegd denk ik dat ik het niet beter had kunnen treffen! Het huis zelf was super schoon en we voelden ons echt thuis! Ik had mijn eigen sleutel wat erg fijn was, zo was ik namelijk vrij om te komen en gaan wanneer ik wilde. Het eten was ook fantastisch. Er werd voor allerlei verschillende soorten eten voor het ontbijt gezorgd, maar we hadden ook de mogelijkheid om de magnetron, ketel etc. te gebruiken als we wilden. Het was geweldig!

   School statistieken

   Nationaliteit


   Brazil (7)
   China (13)
   Italy (4)
   Japan (5)
   Korea (4)
   Russia (4)
   Switzerland (3)
   Tunisia (11)
   Turkey (9)
   Ukraine (3)
   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen München

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024