Skyline van München met Duitse Alpen
Vind een school
Waardering  4.6/5

Duits leren in München - Duitsland

Volg een cursus Duits in München, een moderne wereldstad in een prachtige omgeving. Slecht een paar kilometer ten zuiden van München liggen de majestueuze Beierse Alpen waar je kunt skiën, snowboarden of simpelweg kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Je kunt ook genieten van het uitzicht vanaf de Frauenkirche, een pareltje in een stad voor prachtige architectuur.

München heeft naast een levendige kunstwereld, een geweldig nachtleven en futuristische structuren, zoals die in het Olympiapark, veel Beierse tradities. Veel eten en drinken is typisch voor de lokale cultuur. Proef zeker eens lokale delicatessen als Weisswürste (witte worstjes) en Prinzregententorte (een heerlijke chocoladetaart). Tijdens het wereldberoemde Oktoberfest kun je de lekkerste bieren van Beieren proeven.

We hebben twee scholen in München. Onze school München (Historisch Centrum) staat op loopafstand van het beroemde Marienplatz in het centrum van de stad. Onze München school staat vlakbij het Olympiapark in het noorden van de stad en biedt accommodatie op het schoolterrein.

Lees voor meer informatie over onze school in München verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze school in München (Historisch Centrum).

Onze school in München

Onze school is gevestigd in een ruim gebouw net buiten het stadscentrum en vlakbij het Olympiapark. De school heeft tien klaslokalen, een multimediaruimte, een studentenlounge, een kantine, draadloos internet en accommodatie op het schoolterrein.

Foto's

Duits leren op onze school
Duits leren op onze school
Samen Duits leren
Onze school in M?nchen

Cursussen in München

Beschikbare cursussen

  • Intensive (24)
  • Intensive + Private Lessons (29)
  • Private Lessons (20)
  • TestDaF Course (20)

Onze school in München biedt een intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal vijftien studenten. Als je je groepscursus wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor een gecombineerde cursus van 30 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Als je graag alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 20 privélessen per week.

Voor studenten die zoveel mogelijk Duits willen leren tijdens hun verblijf in München biedt onze school een cursus Duits bij de Docent Thuis. Deze cursus bestaat uit 15, 20 of 25 privélessen per week en accommodatie op basis van volpension bij de docent thuis.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Duits bedrijf, kan onze school dat voor je organiseren. Om aan dit programma te mogen deelnemen, moet je aan een aantal eisen voldoen. Neem voor meer informatie hierover of over onze andere cursussen gerust contact met ons op.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • On Site Student Residence
  • Studio Apartment

Ervaar het gemak van wonen en studeren op dezelfde plek door te verblijven in de residentie op het schoolterrein. Verblijf in de residentie is op basis van zelfcatering. Je verblijft dan in een eenpersoonskamer en deelt een keuken, een woonkamer en een badkamer met medestudenten.
Je kunt ook kiezen voor verblijf bij een Duitse gastheer/-vrouw of een gastgezin. Verblijf bij een gastheer/-vrouw is op basis van zelfcatering. Verblijf bij een gastgezin is op basis van bed&breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je deelt met je gastgezin kun je je Duits oefenen. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig!

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in München een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies, zoals bioscoopavonden, bezoekjes aan musea, avondjes uit met klasgenoten, bowlen en rondleidingen door München. De school organiseert ook middag- of dagexcursies naar plaatsen zoals het kasteel van Nymphenburg, Sea Life, een waterpark en de prachtige stad Salzburg. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Duits, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Hoe er te komen

Reis met het vliegtuig of de trein naar München en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven of het treinstation van München naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in München

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

4.9 / 5
Gemiddelde score voor onze school München gebaseerd op 7 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Mijn grammatica is er behoorlijk op vooruit gegaan en de docenten waren erg behulpzaam. De cursus startte alleen wat vroeg in de ochtend.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
R. Bellis

Ik heb er heel veel uitgehaald, bedankt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. O'connor

Ik heb veel geleerd tijdens de cursus en de mensen waren erg vriendelijk. De accommodatie was geweldig, goed eten, erg vriendelijk en behulpzaam!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. O'Connor

Ik ben enorm enthousiast over de cursus. Mijn docent was erg vriendelijk en behulpzaam en er hing elke dag een fijne sfeer in het klaslokaal. Ik heb er echt van genoten. De accommodatie was perfect. De locatie was geweldig, dichtbij het treinstation en dichtbij het huis waar ik verbleef. Onze gastvrouw was zeer behulpzaam en vriendelijk, eerlijk gezegd denk ik dat ik het niet beter had kunnen treffen! Het huis zelf was super schoon en we voelden ons echt thuis! Ik had mijn eigen sleutel wat erg fijn was, zo was ik namelijk vrij om te komen en gaan wanneer ik wilde. Het eten was ook fantastisch. Er werd voor allerlei verschillende soorten eten voor het ontbijt gezorgd, maar we hadden ook de mogelijkheid om de magnetron, ketel etc. te gebruiken als we wilden. Het was geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (7)
China (13)
Italy (4)
Japan (5)
Korea (4)
Russia (4)
Switzerland (3)
Tunisia (11)
Turkey (9)
Ukraine (3)
* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Sinterklaasfeest op school

munich2_22_12_08Op vrijdag was Sinterklaas op bezoek bij onze school in München. Het was echt leuk! We begonnen de ochtend zoals elke ochtend, maar toen werden we een beetje achterdochtig omdat de leraar zei dat we na de les een paar minuten in de klas moesten blijven zitten. Hij zou binnen een paar minuten terug zijn. Maar we waren toch te nieuwsgierig en verlieten het klaslokaal, en we zagen dat de hele kantine en een andere kamer was versierd in sinterklaasstijl. Koekjes, peperkoek en kaarsen overal… Read more...

Prijzen München

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners