Apple Language Courses

Duits leren in München - Duitsland

Intensief
Cursus

van
€305

Volg een cursus Duits in München, een moderne wereldstad in een prachtige omgeving. Slecht een paar kilometer ten zuiden van München liggen de majestueuze Beierse Alpen waar je kunt skiën, snowboarden of simpelweg kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Je kunt ook genieten van het uitzicht vanaf de Frauenkirche, een pareltje in een stad voor prachtige architectuur.

München heeft naast een levendige kunstwereld, een geweldig nachtleven en futuristische structuren, zoals die in het Olympiapark, veel Beierse tradities. Veel eten en drinken is typisch voor de lokale cultuur. Proef zeker eens lokale delicatessen als Weisswürste (witte worstjes) en Prinzregententorte (een heerlijke chocoladetaart). Tijdens het wereldberoemde Oktoberfest kun je de lekkerste bieren van Beieren proeven.

We hebben twee scholen in München. Onze school München (Historisch Centrum) staat op loopafstand van het beroemde Marienplatz in het centrum van de stad. Onze München school staat vlakbij het Olympiapark in het noorden van de stad en biedt accommodatie op het schoolterrein.

Lees voor meer informatie over onze school in München verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze school in München (Historisch Centrum).


Onze scholen in München

Onze school is gevestigd in een ruim gebouw net buiten het stadscentrum en vlakbij het Olympiapark. De school heeft tien klaslokalen, een multimediaruimte, een studentenlounge, een kantine, draadloos internet en accommodatie op het schoolterrein.

Cursussen

Onze school in München biedt een intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal vijftien studenten. Als je je groepscursus wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor een gecombineerde cursus van 30 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Als je graag alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 20 privélessen per week.

Voor studenten die zoveel mogelijk Duits willen leren tijdens hun verblijf in München biedt onze school een cursus Duits bij de Docent Thuis. Deze cursus bestaat uit 15, 20 of 25 privélessen per week en accommodatie op basis van volpension bij de docent thuis.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Duits bedrijf, kan onze school dat voor je organiseren. Om aan dit programma te mogen deelnemen, moet je aan een aantal eisen voldoen. Neem voor meer informatie hierover of over onze andere cursussen gerust contact met ons op.

Accommodatie

Ervaar het gemak van wonen en studeren op dezelfde plek door te verblijven in de residentie op het schoolterrein. Verblijf in de residentie is op basis van zelfcatering. Je verblijft dan in een eenpersoonskamer en deelt een keuken, een woonkamer en een badkamer met medestudenten.
Je kunt ook kiezen voor verblijf bij een Duitse gastheer/-vrouw of een gastgezin. Verblijf bij een gastheer/-vrouw is op basis van zelfcatering. Verblijf bij een gastgezin is op basis van bed&breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je deelt met je gastgezin kun je je Duits oefenen. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig!

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in München een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies, zoals bioscoopavonden, bezoekjes aan musea, avondjes uit met klasgenoten, bowlen en rondleidingen door München. De school organiseert ook middag- of dagexcursies naar plaatsen zoals het kasteel van Nymphenburg, Sea Life, een waterpark en de prachtige stad Salzburg. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Duits, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Reis met het vliegtuig of de trein naar München en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven of het treinstation van München naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in München

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.57 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Staf van de school

4.86 / 5
Gemiddelde score voor onze school in München, gebaseerd op 7 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30