Rode daken in Münster

Duits leren in Münster

15 klaslokalen
Zelfstudieruimtes met computers
Gratis multimediale leermiddelen
Cursusmateriaal inbegrepen
Lid van IALC en FaDaF
Goedgekeurd voor CSN-programma's
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd telc- en TestDaF-examencentrum

Onze school in Münster

Als je bij ons Duits leert in Münster, studeer je in een middelgrote instelling aan de rand van het stadscentrum. Direct achter de school ligt de Promenade, een mooie, schaduwrijke ring van wandel- en fietspaden die de stad omringt. Op slechts 10 minuten lopen vindt u belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het Münster Stadtmuseum (waar u meer te weten kunt komen over het verleden van de stad), het Rathaus en de nabijgelegen kathedraal St-Paulus-Dom. In het centrum vind je ook veel winkels, restaurants en cafés waar je je taalvaardigheden in de praktijk kunt brengen met de lokale bevolking en regionale delicatessen kunt proberen. Verder buiten het centrum, maar gemakkelijk bereikbaar vanaf de openbaar vervoersverbindingen dichtbij de school, liggen de prachtige Botanische Tuinen van de Universiteit, de stadsdierentuin aan de oevers van de rivier en het Planetarium van het Natuurhistorisch Museum.

Onze partnerschool ligt aan een brede, met bomen omzoomde laan die deel uitmaakt van de ringweg van Münster. De lessen vinden plaats in een groot gebouw in een klein commercieel blok waar veel lokale bedrijven zijn gevestigd. Buiten is er een gemeenschappelijke fietsenberging; binnen beschikt de faciliteit over 15 grote, lichte klaslokalen en verschillende zelfstudieruimtes. De computers van de school kunnen worden gebruikt voor het maken van huiswerk, om in contact te komen met vrienden en familie thuis, of om gewoon op internet te surfen. Er zijn ook multimediale leermiddelen beschikbaar die u zullen helpen uit te blinken in uw studie. Er is WiFi beschikbaar in het hele gebouw.

Al meer dan 25 jaar geeft deze school Duits aan studenten van alle leeftijden, achtergronden en capaciteiten. Omdat het lid is van mondiale kwaliteitscontroleorganisaties zoals de International Association of Language Centres (IALC) en de Professional Association of German as a Foreign Language (FaDaF), kunnen we garanderen dat het niveau van het onderwijs dat hier wordt aangeboden zeer hoog is. Onze partnerschool is een algemeen erkend telc- en TestDaF-testcentrum, en de cursussen zijn door de Zweedse overheid goedgekeurd voor CSN-financiering. Als je ervoor kiest om hier Duits te studeren, leer je van zeer ervaren leraren en dompel je jezelf onder in het leven in de stad, waardoor je in een mum van tijd je gewenste doelen kunt bereiken.

Foto's

Studenten tijdens een rondleiding door Munster
In onze school
Pauze op onze school
Studenten op onze school

Münster

Münster doet in veel opzichten denken aan Oxford en Cambridge en is een prachtige universiteitsstad en daarom een uitstekende locatie voor een meeslepende taalcursus. Hoewel verschillende gebieden in het centrum een charmante, middeleeuwse uitstraling hebben - vooral rond de Domplatz, waar traditionele Duitse architectuur in overvloed aanwezig is - is de stad ook levendig en levendig. Als je Duits leert in Münster, ontdek je de interessante winkels, eigenzinnige eetgelegenheden en kleurrijke bars en clubs, evenals de grote verscheidenheid aan festivals en tentoonstellingen die de stad organiseert, van een van Europa's grootste vlooienmarkten tot jaarlijkse kunstbeurzen die trek creatievelingen van over de hele wereld aan. Vooral in de zomer is deze relatief kleine stad een prachtig en bruisend paradijs. Münster staat algemeen bekend als de Duitse fietshoofdstad; het enorme aantal speciale paden en paden maken het zowel veilig als plezierig om te verkennen. Een van de beste manieren om de stad te zien is door te fietsen, wandelen of skaten over de Promenade, een 4,5 km lange, met bomen omzoomde boulevard die de route van de oude stadsmuren volgt. Naast alles wat je hier kunt doen, wordt er vaak gezegd dat het Duits dat in deze regio wordt gesproken accentvrij is, dus deze stad is een geweldige studiebestemming voor leerlingen van alle niveaus.

Münster ontleent zijn naam aan een 8e-eeuws klooster aan de oevers van de rivier de Aa. Er ontstond een gemeenschap rond het klooster, en binnen honderd jaar was de stad de thuisbasis van een kathedraal, een marktplaats, een bibliotheek en een school. Vanaf dit bescheiden begin heeft Münster zich ontwikkeld tot een bloeiende moderne stad en een belangrijk Europees centrum voor uitmuntendheid op het gebied van onderwijs en onderzoek. De universiteit is nu een van de grootste van het land en heeft een leidende stem op het gebied van kunst en geesteswetenschappen, wetenschappen, zakenleven en recht. De studenten die van over de hele wereld komen om hier te studeren dragen bij aan de jeugdige en cultureel diverse sfeer van de stad, terwijl campuslocaties zoals de Botanische Tuinen populair zijn bij zowel de lokale bevolking als toeristen.

Ondanks zware bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog is een groot deel van de oudste architectuur van Münster nauwgezet herbouwd en blijft trouw aan het origineel. Enkele overgebleven bouwwerken zijn onder meer de indrukwekkende St. Paul's Cathedral, die de skyline van de stad domineert. Deze basiliek is een bezoek waard, zelfs als je niet religieus bent. Je vindt er een grote collectie historische kunst en artefacten, evenals een prachtige astronomische klok die wordt beschouwd als een van de mooiste voorbeelden in zijn soort. Twee keer per week vinden er voedsel- en ambachtsmarkten plaats in de schaduw van de kathedraal; dit is een uitstekende gelegenheid om wat authentieke taal te oefenen en misschien een souvenir te kopen. De nabijgelegen Prinzipalmarkt is dé plek voor duurdere snuisterijen en luxe merken. Deze prachtige geplaveide straat, omringd door koopmanshuizen met puntgevels en beschutte looppaden, is het belangrijkste winkelgebied van Münster. Het is ook de thuisbasis van het imposante stadhuis van de stad, de locatie van de ondertekening van de Vrede van Westfalen, een reeks verdragen die een einde maakten aan de Dertigjarige Oorlog en moderne Europese betrekkingen tot stand brachten.

Om de modernere kant van Münster te proeven, ga je naar de haven, die hard op weg is een hotspot voor het nachtleven te worden en waar een groot aantal trendy restaurants en onafhankelijke cafés te vinden zijn. Je kunt hier een Duitstalige film bekijken in de Cineplex, of een late night show bijwonen op een van de evenementenschepen die in de haven liggen afgemeerd. Het winkelcentrum Arkaden is een uitstekende plek voor wat winkeltherapie, terwijl het Planetarium van het Natuurhistorisch Museum je alles leert wat je moet weten over het universum en de ruimtewetenschap. Als je meer van Duitsland wilt ervaren, zijn belangrijke steden als Keulen en Hamburg slechts 2 uur rijden met de trein; onderweg kunt u getuige zijn van enkele van de prachtige landschappen van het land! Hoe u uw tijd ook doorbrengt in Münster, u zult merken dat uw meeslepende ervaring zowel plezierig als leerzaam zal zijn, en dat u met aanzienlijk verbeterde taalvaardigheden naar huis zult gaan.

Cursussen in Münster

Beschikbare cursussen

  Het standaardprogramma Duits van deze school is de Intensieve cursus van 20 groepslessen per week. De lessen vinden 's ochtends plaats elke weekdag tussen 09:00 en 12:30 uur, in groepen van maximaal 12 personen. Door deze kleine klasgrootte krijg je veel aandacht van de leraar en veel taal oefening. Omdat je samen met andere leerlingen van hetzelfde niveau studeert, begin je meteen met het aanbrengen van verbeteringen. Deze methodologie helpt ervoor te zorgen dat u uw taalvaardigheid aanzienlijk ontwikkelt, hoe lang u ook studeert. Deze cursus is beschikbaar voor 1 - 36 weken, dus je kunt zoveel lesgeld boeken als je nodig hebt om het gewenste niveau te bereiken.

  Voor een intensiever programma biedt de Intensieve 24 cursus vier extra wekelijkse lessen, die twee keer per week tussen 13:30 en 15:00 worden gehouden b>. Deze extra lessen vloeien voort uit het standaardprogramma Duits, waardoor je nog meer taaloefeningen krijgt en nog meer tijd met de docent. Omdat er slechts 2 dagen extra lessen zijn, kun je nog steeds genieten van veel vrije tijd in en rond Münster.

  Let op: als u weinig tot geen ervaring heeft met het leren van Duits, moet u op een geschikte datum met uw taalcursus beginnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de startdata voor beginners.

  Als je zoveel mogelijk taaloefeningen wilt doen, zijn privélessen het beste voor jou. Het standaardpakket bestaat uit 20 één-op-één lessen per week, maar op aanvraag zijn op maat gemaakte pakketten beschikbaar. Met onbeperkte interactie met de leraar kunt u uw lessen afstemmen op uw eigen specifieke behoeften en zo ongeëvenaarde vooruitgang boeken. De aard van privélessen betekent dat het bijzonder geschikt is voor degenen die extra ondersteuning willen bij hun studie en voor degenen die specialistische onderwerpen willen behandelen, zoals medisch of zakelijk Duits. Semi-privélessen zijn beschikbaar voor twee studenten met hetzelfde niveau die samen reizen.

  Hoewel individuele lessen maximale ontwikkelingsmogelijkheden bieden, biedt het geen erg sociale leerervaring. Gelukkig kun je het beste van beide cursustypen combineren met het Intensief + Privé pakket! Door 10 wekelijkse privélessen toe te voegen aan uw intensieve kerncursus, kunt u uw medestudenten leren kennen via groepslessen, zonder de taalvoordelen van privélessen te missen. Je één-op-één lessen vinden plaats in de middag; uw exacte schema wordt bij aankomst bevestigd.

  Als je van plan bent om naar een Duitse universiteit te gaan, moet je het TestDaF-examen afleggen om je taalvaardigheid aan te tonen. Je kunt je op deze test voorbereiden met de gespecialiseerde TestDaF-examenvoorbereiding cursus van onze school. Het programma bestaat uit 13 examengerichte lessen per week, die kunnen worden toegevoegd aan je Intensief 20- of Intensief 24-cursus. Je voorbereidende lessen vinden plaats in de middag en behandelen examengerelateerde onderwerpen en technieken; je krijgt ook de kans om de papers door te nemen en gedetailleerde feedback over je antwoorden te krijgen van je docenten. Door op deze manier te studeren, ben je uitstekend in staat om met vlag en wimpel voor je examen te slagen! Je kunt zelfs het examen op onze school afleggen zodra je cursus is afgelopen (testkosten niet inbegrepen in de programmaprijs). Deze cursus heeft startdata vastgesteld op basis van de beschikbare testdata van het jaar, en is alleen geschikt voor studenten met een B2- of hoger niveau Duits. Voorbereidingslessen kunnen ook gebruikt worden om je voor te bereiden op een telc-examen; Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Als je het B2-niveau nog niet hebt bereikt, maar toch van plan bent om aan een Duitse universiteit te gaan studeren, zal de Universitaire voorbereidingscursus van onze school je helpen je vaardigheden naar het vereiste niveau te verbeteren. Je krijgt 24 groepslessen per week gedurende 12, 24 of 36 weken. De hoeveelheid tijd die je studeert, hangt af van je startvermogen en de toelatingseisen van de instelling waarbij je solliciteert . Deze cursus is geschikt voor studenten van alle niveaus, inclusief complete beginners, en heeft het hele jaar door vaste startdata. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Op je eerste dag arriveer je om 09.00 uur op school. Na je inschrijving doe je schriftelijke en mondelinge niveautesten om je startniveau te bepalen. Op deze manier kan de school ervoor zorgen dat u in de meest geschikte groep voor uw Duitse niveau wordt geplaatst. Deze methodologie geeft je de beste kans om te verbeteren, ongeacht hoeveel eerdere ervaring je hebt of hoe lang je studeert. Nadat u bent beoordeeld, ontvangt u het cursusmateriaal en verdere informatie over de school en haar faciliteiten. Volledige beginners zullen na deze introductie met hun lessen beginnen; De lessen voor alle andere niveaus beginnen de volgende dag.

  Na de les kun je deelnemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Duitse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Een verblijf bij een lokale host bij een gastgezin biedt maximale taalonderdompeling, aangezien alle hosts Duits als moedertaal spreken. Met deze accommodatieoptie kunt u dus ook buiten het klaslokaal Duits blijven leren en gebruiken. Onze gastheren wonen op maximaal 30 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer; Als u liever dichter bij het talencentrum bent, kunt u tegen een kleine meerprijs een gastheer binnen een straal van 2 km selecteren. Alle hosts bieden privé eenpersoons- of tweepersoonsslaapkamers* en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, inclusief de woonkamer en badkamer(s). De kamers zijn beschikbaar op basis van ontbijt of halfpension (elke dag ontbijt en diner, in het weekend ook lunch). Wij raden het halfpensionpakket ten zeerste aan, omdat het niet alleen kosteneffectief is, maar u ook gegarandeerde sociale tijd met uw gastheer(s) in de avond biedt, en dus maximale taalervaring. Beddengoed en handdoeken worden door uw gastheer(s) verstrekt en regelmatig vervangen; U kunt de wasfaciliteiten van het huis gebruiken om uw kleding te wassen. De meeste hosts bieden Wi-Fi-toegang, maar u dient ons tijdens het reserveren te laten weten of dit voor u een vereiste is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Als je liever wat meer onafhankelijkheid hebt, kun je gedeelde appartementen boeken en een privéslaapkamer krijgen in het huis van een lokale Duitstalige op basis van zelfcatering. Dit is een geweldige optie voor iemand die de mogelijkheid wil hebben om bij de lokale bevolking te verblijven, terwijl hij toch de vrijheid heeft om zijn eigen maaltijden te bereiden of lokale eetgelegenheden te proeven zoals hij of zij wil. Houd er rekening mee dat, aangezien u tijdens de maaltijden geen gegarandeerde sociale tijd met uw ‘gastheren’ heeft, dit type accommodatie minder mogelijkheden biedt voor onderdompeling dan accommodatie bij een gastgezin. De appartementen liggen verspreid over de stad en kunnen met het openbaar vervoer tot 30 minuten van de school verwijderd zijn; standaard wordt je geplaatst op basis van beschikbaarheid op het moment van boeken, maar je kunt desgewenst tegen een kleine extra vergoeding een appartement binnen 2 km van de school selecteren. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en worden regelmatig verschoond; Voor uw was kunt u gebruik maken van de wasmachine van het appartement. De meeste appartementen hebben Wi-Fi, maar sommige niet; Laat het ons tijdens het reserveren weten of dit voor u een vereiste is.

   Privé-appartementen zijn op aanvraag beschikbaar. Mogelijke appartementen variëren in grootte en kosten; Neem contact met ons op als u deze optie wilt verkennen.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde kamer selecteert maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Naast taalonderwijs van hoge kwaliteit organiseert deze school verschillende sociale en culturele activiteiten in de middag, avond en in het weekend. Deze leren je over de Duitse geschiedenis en cultuur en geven je praktische ervaring met het leven in Münster. Omdat alle activiteiten in het Duits plaatsvinden, hebben ze als bijkomend voordeel dat ze uw taalonderdompeling behouden en u in staat stellen uw nieuw ontwikkelde vaardigheden in praktijkscenario's in de praktijk te brengen.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Wandel- of fietstochten door de stad
   - Bezoeken aan populaire bezienswaardigheden zoals de dierentuin van Münster, het Nationaal Historisch Museum en de kathedraal van Münster
   - Duitse filmvertoningen
   - Dans- en/of yogalessen
   - Een middag aan het Aasee-meer
   - Bordspel- of biljartavonden
   - Maaltijden en/of drankjes met je klas
   - Groepssporten
   - Excursies van een halve of hele dag naar lokale bezienswaardigheden zoals Keulen, Bonn en Hamburg
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   De stad heeft een eigen luchthaven, Münster Osnabrück International, op ongeveer 25 minuten rijden van de stad.

   Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan of bij aankomst een luchthaventransferservice boeken. Als u voor deze service kiest, staat er bij de landing een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u bij vertrek ook voor deze service kiest, wordt u bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven. Transferdiensten zijn ook beschikbaar op de luchthavens Dortmund, Düsseldorf, Keulen en Bonn.

   U dient ervoor te zorgen dat u op de zondag vóór uw cursus begint in Münster arriveert en dat u vertrekt op de zaterdag nadat deze is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Münster

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   4.5 / 5
   Medewerkers van de school

   4.8 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Münster gebaseerd op 13 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school gaf mij het vertrouwen om mijn doelen te bereiken. De leraren waren erg aardig en stonden altijd voor ons klaar. Ik heb ook nieuwe vrienden voor het leven ontmoet! :) Een heel goede ervaring, avontuur dat ik zeker nog een keer zal beleven :)

   Ik woonde samen met de eigenaar en twee andere Duitse studenten. Ze waren vriendelijk en hebben me veel geholpen met de Duitse taal en ook met de citytrip :) Ik wil graag de mensen in deze organisatie bedanken die me echt hebben geholpen mijn angst te overwinnen om niet te goed te zijn om een specifieke taal te leren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was echt nuttig, ik ging maar voor een week, wat te kort is, ik ben van plan om nog een week te gaan. De leraar was erg aardig en hielp me zelfs als ik het niet verstond, aangezien hij ook een beetje Nederlands sprak.

   De heer en mevrouw Knipp zijn geweldige gastheren geweest. Ik moet bekennen dat ik een beetje bang was om naar een gastgezin te gaan, maar ze waren aardig en gaven er echt om.i Extra: ik wil Stephanie heel erg bedanken, die echt die extra mijl deed om me op het laatste moment op een cursus te krijgen. Hartelijk bedankt voor uw hulp. Mijn moeder zegt dat je een voorbeeld bent van de klant centraal stellen, bedankt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een geweldige tijd gehad in Münster

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede combinatie van groepslessen in de ochtend en privélessen in de namiddag. Alle medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Brazil (5)
   Colombia (3)
   Israel (5)
   Italy (3)
   Japan (4)
   Korea (7)
   Spain (5)
   Switzerland (6)
   Ukraine (8)
   Usa (10)

   Gemiddeld aantal studenten

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Münster

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024