Rode daken in Münster
Vind een school
Waardering  4.2/5

Duits leren in Münster - Duitsland

Münster is een perfecte studentenstad die doet denken aan Oxford en Cambridge. Deze stad is de ideale locatie voor een cursus Duits! Je zult je al snel thuisvoelen in Münster, want er wonen maar liefst ruim 55.000 studenten in de stad! Doordat er zoveel jongeren in de stad wonen, worden er vaak festivals en tentoonstellingen georganiseerd. Verder heeft Münster een geweldig nachtleven met veel bars, clubs en restaurants. Het historische centrum van de stad is schitterend en Münster staat internationaal bekend als de fietshoofdstad van Duitsland. De beste manier om de stad te verkennen is fietsen of rolschaatsen over de Promenade, een viereneenhalve kilometer lange boulevard langs de oude stadsmuren. In de omgeving van Münster staan meer dan honderd door grachten omringde kastelen! Verder zijn steden als Keulen, Hamburg en Berlijn makkelijk te bereiken met de trein.

Onze school in Münster

Onze school in Münster staat in het stadscentrum, vlakbij alle bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal en het stadhuis. De school heeft ruime, lichte klaslokalen en gratis toegang tot het internet voor studenten. Bovendien is er elke middag een docent beschikbaar die eventuele vragen kan beantwoorden! Klassen bestaan uit maximaal tien studenten, dus je zult genoeg individuele hulp en begeleiding krijgen!

Foto's

Studenten tijdens een rondleiding door Munster
In onze school
Pauze op onze school
Studenten op onze school

Cursussen in Münster

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Super Intensive (24)
  • Private Lessons (20)
  • TestDaF Course (33)
  • TestDaF Course (37)

Onze school in Münster biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een intensieve cursus van 26 groepslessen per week. Je kunt ook kiezen voor onze standaard pluscursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Als je liever alleen privélessen wilt volgen, kies dan voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week. Als je graag aan een Duitse universiteit wilt gaan studeren, dan kun je je daarop voorbereiden door onze universiteitsvoorbereidingscursus van 26 groepslessen per week te volgen. Als je van plan bent het TestDaF-examen te gaan afleggen, volg dan eerst onze TestDaf-examenvoorbereidingscursus van 13 groepslessen per week. Je moet deze cursus combineren met een standaard- of intensieve cursus. Voor studenten die de zomer in Münster willen doorbrengen, biedt onze school een Zomercursus en een Zomercursus Plus. Deze cursussen bestaan uit respectievelijk 20 en 26 lessen Duits en vijf activiteiten per week. Voor professionele personen die Duits willen leren voor een bepaald vak biedt onze school een cursus Duits voor Professionals. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen en 10 privélessen per week en kan worden aangepast aan jouw eisen. Je kunt bijvoorbeeld zakelijk, juridisch of medisch Duits leren. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Tijdens je cursus Duits in Münster kun je verblijven bij een van onze vriendelijke gastgezinnen. Je kunt kiezen voor verblijf bij een gastgezin op basis van bed&breakfast of halfpension. Tijdens de maaltijden die je met je gastgezin deelt kun je je Duits oefenen en meer te weten komen over de Duitse cultuur en keuken! Als je liever voor je eigen maaltijden wilt zorgen, dan kun je verblijven in een gedeeld of privéappartement op basis van zelfcatering.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in Münster een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Duits, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven Münster-Osnabrück en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Je kunt ook naar de luchthavens van Dortmund, Düsseldorf of Keulen-Bonn vliegen en vanaf daar verder reizen. Onze school kan vervoer van al deze luchthavens naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Münster

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Münster gebaseerd op 9 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Goede combinatie van groepslessen in de ochtend en privélessen in de namiddag. Alle medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (5)
Colombia (3)
Israel (5)
Italy (3)
Japan (4)
Korea (7)
Spain (5)
Switzerland (6)
Ukraine (8)
Usa (10)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Münster verkennen

Hallo iedereen! Ik wil jullie graag een kleine introductie geven van Münster, een van de meest levendige steden in de wereld. De stad heeft zelfs een prijs hiervoor gewonnen in 2004, op de dag van vandaag staat Münster nog steeds hierom bekend. Een reden hiervoor kan zijn dat de mensen erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Een andere belangrijke reden kan zijn dat de stad milieu vriendelijke transport mogelijkheden heeft. Münster Duitsland zijn fiets hoofdstad is. Bij geen enkele andere stad heeft zo’n goed ontwikkeld fietspaden netwerk dan Münster. Het is daarom ook geen wonder dat de fiets het meest gebruikten vervoersmiddelen is in de stad! Read more...

Meer artikelen

Prijzen Münster

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners