Onze Duitse school in Radolfzell
Vind een school
Waardering  4.0/5

Duits leren in Radolfzell - Duitsland

Leer Duits in een typisch Duitse stad aan de oever van het prachtige Bodenmeer! In Radolfzell am Bodensee wonen 30.000 vriendelijke mensen en je kunt je er volledig onderdompelen in de Duitse taal en cultuur. Na je lessen Duits kun je het historische centrum van de stad verkennen, iets leuks gaan doen met medestudenten of lekker genieten van de buitenlucht!
Op het Bodenmeer kun je heerlijk waterskiën, zeilen en andere watersporten beoefenen. Je kunt ook gewoon heerlijk genieten van het adembenemende uitzicht over het meer naar Zwitserland! Een paar kilometer buiten Radolfzell ligt het Zwarte Woud met het pittoreske stadje Freiburg aan de westelijke rand. Radolfzell ligt in het hart van Europa, vlakbij Zürich en Stuttgart!

Onze school in Radolfzell am Bodensee

Onze school staat midden in het historische centrum van Radolfzell, naast de stadstuinen. De school heeft acht ruime klaslokalen, een computerruimte, een multimediaruimte, een taallab, een kantine en een studentenlounge. Bovendien kun je er gratis gebruik maken van het internet.

Foto's

Ons schoolgebouw in Radolfzell
Duitse les op onze school
Duitse kranten bestuderen in de les
Duits leren op onze school

Cursussen in Radolfzell am Bodensee

Beschikbare cursussen

  • Intensive (24)
  • Intensive + Private Lessons (29)
  • Private Lessons (20)
  • TestDaF Course (20)

Onze school in Radolfzell biedt een intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Als je naast groepslessen graag ook privélessen wilt volgen, kies dan voor een gecombineerde cursus van 24 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20 privélessen per week. Voor studenten die zoveel mogelijk Duits willen leren tijdens hun verblijf in Radolfzell biedt onze school een cursus Duits bij de Docent Thuis. Deze cursus bestaat uit 15, 20 of 25 privélessen per week en accommodatie op basis van volpension in het huis van de docent. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment
  • Student Residence
  • Studio Apartment

Je kunt tijdens je cursus Duits in Radolfzell verblijven bij een van onze vriendelijke gastgezinnen op basis van zelfcatering, bed&breakfast of halfpension. Hoe meer maaltijden je met je gastgezin deelt, hoe meer je je Duits kunt oefenen en hoe meer je zult leren over de Duitse cultuur en keuken! Als je graag wat meer privacy wilt en voor je eigen maaltijden wilt zorgen, dan kun je verblijven in een gasthuis.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in Radolfzell een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Duitse taal, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Zürich en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie in Radolfzell. Je kunt ook naar de luchthaven van Stuttgart of Friedrichshafen vliegen en vanaf daar verder reizen. Onze school kan accommodatie van deze luchthavens naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Radolfzell am Bodensee

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

3.7 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Radolfzell am Bodensee gebaseerd op 4 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Een onvergetelijke cursus. Het Duits was zeer geavanceerd, en zou misschien wat makkelijker zijn geweest als de docent wat langzamer had gesproken. Hij was echter een uiterst goede docent. Ik verbleef bij de Weggler familie in Radolfzell. Ik had onmogelijk bij een vriendelijkere familie kunnen zijn geplaatst. Ze waren fantastisch, de kamer was zeker comfortabel, en Irmi en Wolfgang hielpen me erg veel met mijn Duits. Ze deden hun uiterste best om er voor te zorgen dat ik me op mijn gemak voelde.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was interessant en goed onderwezen. De docent was ervaren en erg geduldig.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (3)
China (18)
Colombia (4)
Germany (4)
Italy (4)
Korea (5)
Switzerland (7)
Syria (8)
Turkey (5)
Usa (6)
* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Radolfzell am Bodensee

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners