De stad Regensburg, Bavaria, Duitsland
Vind een school
Waardering  4.5/5

Duits leren in Regensburg - Duitsland

Regensburg ligt aan de oever van de rivier de Donau in het hart van Beieren en is zonder twijfel een van de mooiste steden van Duitsland. Deze oude stad werd gesticht door de Romeinen. Het historische centrum van de stad, waarin onze school en residentie staan, is heel goed bewaard gebleven. De smalle, geplaveide straatjes en mooie pleinen geven de stad een gezellige sfeer. Aan de universiteit van Regensburg studeren meer dan 20.000 Duitse studenten. De stad is daardoor zowel historisch en cultureel als levendig en jong.

Onze school in Regensburg

Onze school in Regensburg staat op een ideale locatie midden in het centrum van de stad. De school heeft acht ruime klaslokalen en een internetcafé met computers. Verder heeft de school een eigen studentenresidentie in het schoolgebouw met een- en tweepersoonskamers, zodat studenten in het historische hart van Regensburg kunnen wonen!

Cursussen in Regensburg

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Mini-Group (30)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Private Lessons (20)
  • Teacher Course (30)

Onze school in Regensburg biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week, een intensieve cursus van 20 groepslessen en 4 minigroepslessen per week en gecombineerde cursussen van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Klassen bestaan uit maximaal twaalf studenten, minigroepen bestaan uit maximaal vier studenten. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een cursus van alleen 20 privélessen per week. Naast deze algemene cursussen Duits biedt onze school ook een cursus Zakelijk Duits van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • On-site Residence
  • On-site Shared Apartments
  • Studio Apartment

Je kunt tijdens je cursus Duits in Regensburg verblijven in de residentie in het schoolgebouw of in een residentie buiten het schoolterrein op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Duits wilt leren en de Duitse cultuur en keuken beter wilt leren kennen, kies dan voor verblijf bij een van van onze gastvrije, vriendelijke gastgezinnen. Je kunt kiezen voor verblijf bij een gastgezin op basis van bed&breakfast of halfpension.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen in Duitsland biedt onze school in Regensburg een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Duitse taal, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van München en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie in Regensburg. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Regensburg

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

3.7 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Regensburg gebaseerd op 4 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Een erg positieve ervaring, my eerste stappen van de Duitse taal. De organisatie van de cursus was erg goed, en het welkom voelde zeer warm. Ik had groepslessen met 4 andere studenten in de ochtend, en 4 keer per week individuele lessen in de namiddag. Ochtendlessen waren zeer goed gestructureerd, namiddagse lessen waren meer geimproviseerd maar hielpen me veel meer vooruitgang te maken. Al in al zeer goede lessen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitdagend. Ik heb veel vooruitgang geboekt in zowel spreken als luisteren gedurende de cursus van twee weken dankzij een fantastische docent.

Ik heb er erg van genoten. Ik stond versteld van de docent. Het overbrengen van de grammatica was zeer geleidelijk, en helemaal niet intimiderend. In 5 dagen kon ik aardig spreken, schrijven en lezen. Ik hoop snel weer terug te keren!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus briljant en ik voel dat mijn kennis van het Duits behoorlijk is verbeterd. De docent was erg intellectueel en wist alles uit te leggen op een manier die makkelijk te begrijpen was. Het gastgezin waar ik bij verbleef hielp me op elke mogelijke manier en was zeer gastvrij. Ze spraken met me in het Duits en hielpen me de Duitse manier van leven te begrijpen. De school in Regensburg heeft een uitmuntend programma voor naschoolse activiteiten en uitstapjes in het weekend. Ik heb meerdere cursussen gedaan, maar dit was zeker de beste van ze allemaal.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Chinese (37)
Czech (11)
English speaking (12)
French speaking (5)
Italian (11)
Japanese (8)
Polish (5)
Spanish speaking (11)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Regensburg

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners