Zwitsers landschap - Montreux, meer en bergen
Vind een school

Duits leren in Zwitserland

Volg een cursus Duits in Zwitserland, een land vol geschiedenis, elegantie en ongekend natuurschoon! Zwitserland grenst aan Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk en heeft daardoor een fascinerende combinatie van culturen en gebruiken. De majestueuze Zwitserse Alpen bieden ’s winters fantastische mogelijkheden om te skiën, snowboarden en klimmen.

Meer dan twee derde van de Zwitserse bevolking spreekt Duits, dus je kunt je Duits voortdurend oefenen tijdens je cursus in Zwitserland! Onze school staat in Zürich, de grootste stad van het land. Deze stad ligt aan het Meer van Zürich, in het noorden van het land. Hier vind je veel cultuur, prachtige architectuur en een oogverblindend landschap!

Je kunt een cursus volgen op één school, maar je mag je cursus ook verspreiden over scholen in andere Duitstalige landen. Als je vragen hebt over onze cursussen Duits in Zwitserland, neem dan gerust contact met ons op. Wij kennen onze scholen goed en beantwoorden graag al je vragen! Als je graag eerst wat meer algemene informatie over onze scholen en cursussen wilt lezen, vraag dan onze brochure aan.

Onze scholen in Zwitserland