Zürich, Zwitserlands grootste stad
Vind een school
Waardering  5.0/5

Duits leren in Zürich - Zwitserland

Zürich is een stad die tot de verbeelding spreekt! Reis terug in de tijd door een wandeling te maken door de oude binnenstad, de Altstadt, waar de rivier de Limmat langs cafés en eeuwenoude kerken stroomt. Ga stijlvolle winkels binnen en verken het nachtleven van de stad of breng een bezoek aan de Alpen om allerlei wintersporten te beoefenen of gewoon te genieten van het ongerepte Zwitserse landschap.

Tijdens je cursus Duits in Zürich zul je meer dan genoeg te doen hebben! De stad ligt aan het Meer van Zürich in het noorden van het land. De bevolking spreekt hier Duits en zal je graag helpen je Duits te oefenen. Op korte reisafstand naar het noorden bevindt zich het prachtige Zwarte Woud, net over de grens met Duitsland, en niet ver ten oosten van Zürich ligt Oostenrijk, een land met veel historie. Zürich is niet alleen een geweldige stad om Duits in te leren, maar ook de perfecte uitvalsbasis van waaruit je de rest van Europa kunt verkennen!

Onze school in Zürich

Onze school in Zürich staat op een geweldige locatie op slechts vijf minuten afstand van het stadscentrum en het Meer van Zürich. De school heeft negen klaslokalen, een internetcafé met gratis toegang tot het internet en een studentenlounge waarin je na je lessen kunt ontspannen!

Foto's

Z?rich, Zwitserland
Studenten buiten onze school
Het prachtige nabijgelegen platteland
De computerruimte van de school

Cursussen in Zürich

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Academic Year (20)
  • Semi-Intensive (10)
  • Super Intensive Academic Year (30)

Onze school in Zürich biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week, een intensieve cursus van 30 groepslessen per week en gecombineerde cursussen van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts twaalf studenten, dus je zult genoeg individuele begeleiding van je docenten krijgen! Als je liever alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week. Bovendien biedt onze school een middagcursus Duits voor studenten die alleen ’s middags lessen willen volgen. Deze cursus bestaat uit 10 lessen Duits per week. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Host Family Plus

Je kunt tijdens je cursus Duits in Zürich verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, vriendelijke gastgezinnen. Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed&breakfast of halfpension. Hoe meer maaltijden je met je gastgezin deelt, hoe meer je je Duits kunt oefenen en hoe meer je zult leren over de Zwitserse cultuur en keuken!

Activiteiten

Net als al onze andere scholen biedt onze school in Zürich een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Duitse taal, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Zürich en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Zürich

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Erg goede docent, goed tempo, prettige sfeer.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Prijzen Zürich

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners