Studenten Engels in Brisbane
Vind een school

Engels leren in Brisbane - Australië

Studeer Engels in Brisbane- een intrigerende en complexe stad! De hoofdstad van Queensland, de op-drie-na grootste stad in Australië, heeft een levendig cultureel hart met musea van goede kwaliteit en een levendig nachtleven, maar heeft ook zijn heerlijke relaxte sfeer weten te behouden. Te midden van de ultramoderne architectuur van het Central Business District (CBD) kun je tot rust komen in de rustige parken en ondertussen historische juweeltjes bekijken.

Bewonder de schitterende wolkenkrabbers vanaf de Story Bridge met zijn prachtige uitzicht over de stad en de meanderende Brisbane River. Ten zuiden van de stad vind je het prachtige Lone Pine Koala Sanctuary en ten oosten van de stad liggen de geweldige witte zandstranden. Wanneer je Engels gaat studeren in Brisbane zul je de stad zeker nog eens willen bezoeken!

Onze school in Brisbane

Onze talenschool in Brisbane is ideaal gelegen in het centrum van de stad, op slechts 7 minuten lopen van het centraal station en dichtbij topattracties zoals Story Bridge, Roma Street parklandschap, het Southbank strand en het Queen Street winkelcentrum. De school heeft uitstekende faciliteiten met 15 klaslokalen allemaal uitgerust met interactieve whiteboards. Er zijn ook 2 computerlokalen met meer dan 50 computers beschikbaar en de studenten mogen gebruik maken van de gratis wifi die beschikbaar is in het hele schoolgebouw.

Na de lessen kun je je medestudenten beter leren kennen in één van de vele gezellige cafeetjes, winkelen in chique boetiekjes of een wandeling langs de rivier maken. Je kunt ook ontspannen in de studentenlounge van onze school, je taalvaardigheden bijschaven in de bibliotheek of profiteren van de gratis, draadloze internetverbinding van onze school.

Foto's

1
2
6
7

Cursussen in Brisbane

Als je op zoek bent naar een goede balans tussen les en vrije tijd, kun je voor de semi-intensieve cursus Engels in Brisbane kiezen. Deze cursus bestaat uit 16 lessen Engels per week zodat je niet alleen je Engelse taalvaardigheid verbetert, maar ook genoeg tijd overhoudt om Brisbane te verkennen! De school biedt ook een intensieve cursus met 20 Engels lessen per week aan, en tevens voorbereidingscursussen op het Cambridge examen.

Wanneer je privélessen Engels neemt, kun je kiezen welke onderwerpen jij in de cursus op wilt nemen! De docent zal samen met jou die aspecten van de taal extra aandacht geven die je het moeilijkst vind, waardoor je mogelijke taalproblemen snel zal overwinnen!

Neem contact met ons op wanneer je nog vragen hebt over onze cursussen Engels in Brisbane, Australië of een andere locatie.

Accommodatie

Verblijf bij een vriendelijk gastgezin en je zult niet alleen je Engels aanzienlijk verbeteren, maar ook uit eerste hand de Australische manier van leven ervaren! Gastgezinnen zijn beschikbaar op basis van zelf-catering, of je kunt ervoor kiezen om halfpension te nemen. Dit houdt in dat je elke dag ontbijt en avondeten krijgt, en dit is natuurlijk een goede kans om je Engels vocabulaire te oefenen in alledaagse situaties. Onze school selecteert de gastgezinnen zorgvuldig, zodat je zeker een geweldig verblijf zult hebben in Australië!

Activiteiten

Wanneer je aan de vele activiteiten op onze school deelneemt, zal je zeker mooie herinneringen overhouden aan je verblijf in Brisbane! Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan rondleidingen door de stad, uitstapjes naar het strand, filmavonden, bergbeklimmen, uitstapjes naar musea en avondjes uit met klasgenoten! In het weekend worden er ook excursies georganiseerd naar o.a. het prachtige Moreton Island, Dreamworld (het grootste pretpark van Australië) en de ongerepte stranden van Byron Bay. Sommige activiteiten zijn echter niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Hoe er te komen

Onze school kan vervoer van Brisbane Airport naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Brisbane

Prijzen Brisbane

kies je cursus hieronder