Uluru - Ayers Rock in Australië
Vind een school

Engels leren in Australië

Leer Engels in Australië – een land met oneindig veel mogelijkheden! Het is een uitgestrekt land met prachtige natuurlandschappen en kosmopolitische steden. De outback, het ongerepte binnenland van Australië, biedt adembenemende landschappen, een grote verscheidenheid aan wilde dieren, unieke aboriginal culturen en natuurlijk het prachtige Ayers Rock.

Australië is gezegend met een zonnig klimaat waardoor het geweldige wijnen kan produceren. Er zijn meer dan 7000 stranden waar je kan zonnebaden, surfen en andere watersporten kan beoefenen. Scubaduiken is hier erg populair omdat het water kristalhelder is en prettig van temperatuur, vooral in het Great Barrier Reef in Queensland.

Één van onze scholen ligt in de culturele hoofdstad van Queensland, Brisbane. De karakteristieke en indrukwekkende wolkenkrabbers, intrigerende museums en relaxte houding maken van Brisbane een steeds populairdere bestemming bij buitenlandse toeristen en Australiërs.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor onze cursus Engels in Sydney. Hier vind je een overvloed aan stranden, een enerverend nachtleven en prachtige architectuur. Sydney is één van Australië's oudste, grootste en cultureel meest gevarieerde steden. De stad is geschiedkundig belangrijk, maar wordt ook gezien als avant-garde.

Klik op de links om meer te weten te komen over onze scholen of neem contact met ons op.

Onze scholen in Australië