Het stardscentrum van Perth, Australië
Vind een school

Leer engels in Perth

Ervaar de enige echte Australische ontspannen lifestyle in een grote kosmopolitische stad met prachtige stranden, reis met ons mee naar de Australische westkust, reis mee naar Perth!

De stad staat bekend als een van de vriendelijkste steden van het land en met een reden! Want wie zou nou niet vrolijk en vriendelijk zijn met 8 zonuren per dag? Snuif de cultuur die de stad rijk is op in het culturele centrum van Perth, waar je naar de State Library (staatsbibliotheek) kan gaan, het West Australian Museum kan bezaoeken of naar een van Perths vele theaters gaan.

Als je meer van de natuur houdt, zijn er tal van parken en stranden te bezoeken, zoals het Kings Park en de botanische tuinen, waar je Perths natuurlijke schoonheid leert kennen naast de al aanwezige ontspannen stressvrije stadsatmosfeer.

Onze school in Perth

Onze school is gelegen op nog geen kilometer afstand van het stadscentrum, in Northbride, het culturele gebied van de stad op loopafstand van het cultureel centrum, en zal zich voordoen als perfecte uitvalsbasis tijdens jou verblijf in Perth. Er zijn tal van bezienswaardigheden in de stad, die allemaal makkelijk bereikbaar zijn dankzij het uitstekende openbaar vervoersysteem.

Bovendien is de school gevestigd in een modern gebouw en bestaat uit 13 klaslokalen, een mediaruimte met computertoegang, een studentenlounge, een studentenkeuken en een binnenplaats. WiFi is beschikbaar in het hele schoolgebouw.

Foto's

1
6
7
8

Cursussen in Perth

Als jij Engels wilt leren, maar nog steeds genoeg tijd wilt hebben om de stad en de regio te verkennen, volg dan een semi-intensieve cursus van 16 groepslessen per week. Je kan ook kiezen voor een intensievere leerervaring door te kiezen voor onze Intensieve cursus van 20 lessen per week. Semi-intensieve en intensieve cursussen worden gegeven in groepen van maximaal 18 studenten, waarbij elke les 60 minuten zal duren.

Als u de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke leerervaring, kies dan voor een cursus privélessen. Privélessen zijn ongelooflijk gunstig, omdat ze flexibeler zijn en je de mogelijkheid bieden om te richten op specifieke studiegebieden. Je docent zal je en je leermethode snel leren kennen en zal graag op jou toegespitste onderwerpen behandelen. Of je je uitspraak wilt verbeteren, schrijven, spreken of iets heel anders, je zult snel verbeteren!

We bieden ook cursussen aan voor studenten die zich voorbereiden op het IELTS-examen. De cursus bestaat uit 20 lessen per week en is erop gericht studenten te helpen slagen voor dit specifieke examen.

Accommodatie

Verblijf bij een Australisch gastgezin voor een unieke ervaring! Met de optie 'Gastgezin' kunt je jouw Engelse vaardigheden oefenen in een warme en gastvrije omgeving met moedertaalsprekers, terwijl jij een prachtig inzicht krijgt in het dagelijks leven van een Australisch huishouden. Kies de self-catering optie voor een meer onafhankelijke ervaring, of halfpension om jezelf volledig onder te dompelen in de lokale cultuur. Halfpension omvat twee heerlijke maaltijden per dag bij jouw gastgezin, waardoor jij de perfecte kans krijgt om jouw Engels te gebruiken in een Engelssprekende omgeving.

Activiteiten

Ervaar het leven in Australië dankzij de activiteitenclub van onze partnerschool. Ontdek en verken nieuwe plaatsen, maak vrienden van over de hele wereld en terwijl jij je Engels oefent! Activiteiten bestaan meestal uit dagtochten en weekendtrips, surfkampen, sportieve (fietsen, wandelen), culturele en sociale activiteiten (koffie-middagen, diners, barbecues) en nog veel meer!

Hoe er te komen

Luchthaventransfers kunnen worden geregeld vanaf de luchthaven van Perth, die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Houd er rekening mee dat de pendeldienst niet is inbegrepen in de totale kosten van het programma en een extra vergoeding met zich meebrengt. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Locatie van onze school in Perth

Prijzen Perth

kies je cursus hieronder