Sydney Opera House, de haven van Sydney, Australië
Vind een school

Engels leren in Sydney - Australië

Een cursus Engels in Sydney laat je kennismaken met één van de meest fascinerende steden in de wereld! Sydney, de grootste stad in Australië, heeft een geweldig uitgaansleven, veel culturele bezienswaardigheden en een heerlijke keuken die nergens mee vergeleken kan worden. In Sydney vind je talloze stranden waaronder het beroemde Bondi Beach en de bakermat van het surfen in Australië - Freshwater Beach.

Een van de eerste dingen die je waarschijnlijk als eerste wilt doen als je in Sydney aankomt, is het bewonderen van de prachtige uitzichten vanaf de haven, met de spectaculaire Sydney Harbour Bridge en de karakteristieke vorm van het Sydney Opera House. Ten zuiden van de brug vindt je The Rocks, een historische wijk die beroemd is om zijn kleurrijke markt, traditionele pubs en kwalitatief hoogstaande restaurants. Net buiten de stad kun je geweldige nationale parken vinden. Kortom, Sydney is echt een stad die van alles iets te bieden heeft.

Onze school in Sydney

Onze school in Sydney ligt in een modern gebouw gelegen tegenover Sydney‘s oudste openbare park: het prachtige Hyde Park.

De school deelt haar lokalen met de La Trobe Universiteit en Western Sydney University, dus er zullen genoeg Australische studenten zijn die je kunt ontmoeten en waarmee je je Engels kunt oefenen. De lessen vinden plaats in een van de school 16 klaslokalen, allemaal uitgerust met interactieve whiteboards. Na de les kun je je Engels verbeteren in de bibliotheek of kenniscentrum van de school. Studenten mogen ook gebruik maken van de gratis wifi die in het hele gebouw beschikbaar is en ook zijn er computers beschikbaar in een van de twee computerlokalen.

Foto's

1
2
3
6

Cursussen in Sydney

Leer op je eigen tempo Engels in Sydney! Onze school biedt groepscursussen die bestaan uit 15, 20 of 25 groepslessen Engels aan per week. Elke cursus omvat spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica, dus je zult je algemene niveau Engels aanzienlijk verbeteren.

Ook kun je voor privélessen kiezen, waarmee je meer persoonlijke aandacht krijgt en je op specifieke onderwerpen van de Engelse taal kunt focussen.

Een uitstekende manier om je niveau van het Engels vast te leggen is door een examen te maken. De school biedt een voorbereidingscursus voor studenten die het Cambridge examen willen afleggen.

Mocht je verdere informatie willen hebben over een cursus Engels in Sydney, of over één van onze andere locaties, neem dan gerust contact met ons op.

Accommodatie

Verblijf bij de plaatselijke bewoners om de traditionele Australische manier van leven te ervaren! Onze school kan accommodatie bij een gastgezin regelen, met een eenpersoonskamer op basis van alleen de kamer of op basis van halfpension. Het gezin zal je met open armen ontvangen en je helpen om je Engels te verbeteren.

Je kunt er ook voor kiezen om in een studentenresidentie te verblijven, waar je een badkamer en de zelf-catering faciliteiten deelt met andere studenten van de school. Dit is een geweldige manier om meer mensen te ontmoeten en vrienden te maken!

Activiteiten

Om er zeker van te zijn dat je geniet van je cursus Engels in Sydney, organiseert onze school een uitgebreid activiteitenprogramma. Leer je medestudenten kennen op barbecues, beoefen verschillende sporten, bekijk het geweldige Sydney Aquarium, ontspan met een yogales en geniet van de adembenemende uitzichten vanaf de Sydney Tower. Er worden ook regelmatig weekendexcursies georganiseerd naar plaatsen zoals de hoofdstad van Australië, Canberra, de prachtige wijnregio Hunter Valley, de indrukwekkende Blue Mountains en Port Stephens, waar je dolfijnen kunt spotten!

Hoe er te komen

Vlieg naar het vliegveld van Sydney waar vluchten over de hele wereld aankomen en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van en naar het vliegveld voor je organiseren, maar deze service zit niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Sydney

Prijzen Sydney

kies je cursus hieronder