Skyline van Toronto bij avondschemering vanaf Centre Island
Vind een school

Engels leren in Toronto - Canada

Boek een cursus Engels in Toronto, een ongelooflijk moderne en afwisselende stad met een spectaculaire setting. De grootste stad van Canada ligt aan het helderblauwe Ontariomeer en kijkt uit over de beroemde Niagara-watervallen en de Amerikaanse grens. De CN Tower bied je prachtige panorama's met de bekende wolkenkrabbers van de stad, de flora en de indrukwekkende stadions. “Spectatorsporten” zijn hier enorm populair, dus waarom zou je niet eens een ijshockey- of honkbalwedstrijd bezoeken om te zien wat de lokale bevolking opwind?

Toronto is een van de meest diverse steden op aarde, met een culinair erfgoed die de smeltkroes van culturen uitstekend weerspiegelt. Little Italy, Koreatown, Greektown, Little India en Chinatown bieden elk talloze eetgelegenheden zodat jij na de les of lekker kan gaan eten, wat je budget ook is! Het is deze diversiteit die de stad haar bloeiende kunstscène, drukke culturele kalender en kleurrijke karakter heeft gegeven. Toronto is een paradijs voor shopaholics en biedt een fantastisch scala aan vintage boetieks direct naast de enorme winkelcentra. Je zal niets te kort komen qua activiteiten na je lessen Engels in Toronto!

Onze school in Toronto

Onze Engelse taalschool is gevestigd in de wijk Midtown, op een steenworp van het hart van de stad. Het metrostation Eglinton ligt slechts twee stratenblokken verwijderd van onze school, waardoor je de mogelijkheid hebt om na de les de buitenste regionen van de stad te verkennen. Midtown is kenmerkend voor de stad als geheel, met veel winkels, restaurants en weelderige parken op loopafstand.

Naast de heldere, ruime klaslokalen heeft het moderne schoolgebouw een studentenlounge, een mediatheek en een internetcafé met veel computers en een plasma-tv.

Foto's

Engelse les op onze school
Engels leren kan leuk zijn!
Engelse les
De studentenruimte

Cursussen in Toronto

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive (24)
 • Intensive 30+ (20)
 • Intensive 30+ (24)
 • Intensive 30+ (30)
 • Super Intensive (30)
 • Private Lessons (20)
 • Academic Year (20)
 • Academic Year (24)
 • Cambridge Exam Prep (30)
 • IELTS Exam Prep (20)
 • TOEFL Prep (20)

Je kunt Engels kiezen voor een groepscursus, privécursus, of een combinatie van beide. De leraren van onze school zijn allemaal hogeropgeleid, geduldig en enthousiast, zodat jouw lessen altijd op niveau zullen zijn!

Groepscursussen van 20, 24 of 30 Engelse lessen per week zijn beschikbaar, waardoor jij de kans krijgt om veel andere studenten te ontmoeten en jouw Engels met medestudenten te oefenen. Als je het soort student bent die vaak voorloopt op de rest of juist achterblijft, is onze privécursus ideaal voor jou. Met individueel onderwijs kunnen de docenten van onze school zich concentreren op gebieden van de Engelse taal die jij graag studeert of waar jij meer tijd nodig voor hebt, zodat jouw vaardigheden zich op hun snelst zullen ontwikkelen!

De school runt ook academische jaarcursussen, zodat jij 28, 32 of 36 weken kunt studeren tegen lagere kosten. Zo zul je meer van Canada te zien krijgen en ga je als vloeiend Engelssprekende terug naar huis!

Neem contact met ons op als je vragen hebt over het volgen van Engelse lessen in Toronto.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Host Family Plus
 • Shared Apartment
 • Student Residence Plus

Kies voor een verblijf bij een gastgezin als jij je taalvaardigheden ook buiten de les wilt te verbeteren en de lokale manier van leven wilt ervaren! Praat in je vrije tijd met je vriendelijke Engelssprekende familie, gebruik de woordenschat die je hebt geleerd en leer lokale woorden en gezegden. Elke dag zal je samen met je gezin ontbijten en dineren, dewelke beide zijn inbegrepen in de kosten van je cursuspakket (halfpension).

Je kan ook kiezen voor een onafhankelijker verblijf door in een gedeeld appartement te verblijven met andere studenten van de taalschool. Je hebt je een privékamer en deelt de badkamer en keuken met de andere bewoners van het appartement (privébadkamers kunnen op verzoek worden geboekt, maar dit is afhankelijk van beschikbaarheid). Dit type accommodatie wordt aangeboden op basis van self-catering (zelfverzorging) en is gunstig gelegen in het oude deel van Toronto, dicht bij winkels, cafés en restaurants en veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Activiteiten

Onze school biedt verschillende activiteiten en excursies, zodat jij het meeste uit je verblijf in Toronto kunt halen. Op het programma staan onder andere rondleidingen door het centrum van Toronto, winkeluitjes, bezoeken aan sportwedstrijden, museumuitstapjes, wildwaterraften en theateravonden. Naast het aanvullen van je lessen, helpt het activiteitenprogramma je ook om je medestudenten beter te leren kennen.

Tijdens de weekenden worden er ook excursies georganiseerd naar nabijgelegen bezienswaardigheden in Canada en de Verenigde Staten. Populaire bestemmingen van excursies zijn de Niagara Falls, het Algonquin Park, Montreal, Québec (stad), Ottawa, New York, Boston en Chicago, om er maar een paar te noemen!

Hoe er te komen

Toronto Pearson International Airport is de belangrijkste luchthaven van Canada en tevens de grootste. Vluchten komen en gaan naar naar elk continent. We kunnen een transferservice regelen bij aankomst en / of vertrek op deze luchthaven tegen een extra vergoeding.


Locatie van onze school in Toronto

School statistieken

Nationaliteit


Brazilian (14)
Colombian (5)
Japanese (18)
Korean (20)
Mexican (3)
Other nationalities (20)
Saudi arabian (6)
Swiss (3)
Taiwanese (4)
Turkish (7)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Toronto

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners