Canadees meer, bergen en bomen
Vind een school

Engels leren in Canada

Leer Engels in Canada en ontdek een land met prachtige uitzichten! Het op twee na grootste land op aarde heeft heeft een ongelooflijke variatie aan verschillende landschappen, van gletsjers tot vulkanen en van drukke steden tot onaangetaste prairies. Deze landschappen beschikken over een fascinerend wildleven, zoals beren, wolven, walvissen en kariboes.

Canada heeft veel outdoor mogelijkheden voor in je vrije tijd, zoals skiën en snowboarden. Prachtige open ruimtes worden onderbroken door moderne en bruisende steden waar je de Canadese cultuur kunt ontdekken en Engels kunt leren! Steden zoals Vancouver, Toronto en Calgary staan aan de top als het gaat om meest leefbare steden op de wereld.

In het oosten van Canada hebben wij taalscholen in Montréal en Toronto, beide wereldsteden met een rijke geschiedenis. Montréal ligt aan de St. Lawrenc River te midden van een adembenemend landschap, terwijl Toronto een drukke stad is vlakbij de Niagarawatervallen.

Je kunt er ook voor kiezen om in Vancouver of Calgary je cursus Engels in Canada te volgen. Aan de Stille Zuidzee ligt Vancouver, waar prachtige bergen liggen en waar een mild klimaat heerst. Meer in het binnenland ligt de voormalige grensstad Calgary, wat een populaire plaats is voor wintersport fanaten.

Je kunt ook meerdere steden ontdekken en ervaren tijdens je taalcursus Engels in Canada. Onze multi-stay optie geeft je de mogelijkheid om de cursus te beginnen op één bepaalde school en daarna je cursus verder te volgen op één of zelfs twee andere scholen.

Neem contact met ons op als je nog niet zeker bent welke de locatie of cursus het beste bij je past en we helpen je graag verder!

Onze scholen in Canada