Zonsondergang boven Vancouver, Canada
Vind een school
Waardering  5.0/5

Engels leren in Vancouver - Canada

Leer Engels in Vancouver, een mooie combinatie van een moderne drukke stad en prachtige onaangetaste landschappen. Wandel langs designwinkels die omgeven worden door de wolkenkrabbers van West End of loop langs gigantische bomen en prachtige totempalen in het Stanley Park. De stad van de Olympische Winterspelen 2010, staat aan de top als het gaat om de meest leefbare steden in de wereld met veel culturele bezienswaardigheden. Of je een filmfestival, live concert, ijshockeywedstrijd of een kunsttentoonstelling bijwoont, er is altijd iets te doen!

Vancouver heeft verschillende wijken en elk deel heeft zijn eigen karakter en keuken. Bezoek de rustige Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden in Chinatown, speur de kleurvolle openbare markt af in Granville Island of proef pittige Indiase maaltijden in de Punjabi Markt. De Kitsilano wijk heeft een van de beste stranden, waar je kunt genieten van het verrassende milde klimaat van Vancouver. Buiten de stad zijn er ontelbare beschermde parken, waar je heerlijk kunt wandelen, skiën, fietsen, zeilen of andere outdooractiviteiten kunt doen.

Onze school in Vancouver

De lessen Engels vinden plaats in een modern gebouw in Downtown Vancouver, dichtbij Chinatown en het British Columbia Place Stadium. Dichtbij vind je alles wat je nodig hebt, zoals winkels, cafés en adembenemende uitzichten! De school heeft uitstekende faciliteiten, waaronder twee studentenlounges, twee computerruimtes en comfortabele klaslokalen die uitkijken over het drukke centrum.

Foto's

Engelse les op onze school
Studieruimte
De studenten lounge
Samen Engels leren

Cursussen in Vancouver

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive (24)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Academic Year (20)
  • Academic Year (24)
  • Cambridge Exam Prep (30)

Onze school biedt veel verschillende cursssen Engels, welk programma je ook kiest, je zult les krijgen van ervaren native speakers van het Engels. Elke cursus bevat spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica, dus je zult je algemene niveau van het Engels zeker verbeteren.

De standaard-, Intensieve en Super-Intensieve cursus bestaan uit groepslessen zodat je veel andere studenten leert kennen. Behalve als je een complete beginner bent, zul je op de eerste dag een niveautest hebben. Aan de hand van deze test wordt je in een groep geplaatst met studenten van hetzelfde niveau.

Je kunt de standaard- of Intensieve cursus aanvullen met 10 privélessen per week. Besteed deze extra tijd met je docenten om het Engels dat je in de groepslessen hebt geleerd nog meer te verbeteren of om meer aandacht te besteden aan aspecten van de taal waar je nog meer moeite mee hebt. Cursussen die geheel uit privélessen bestaan zijn ook beschikbaar, waarbij je docenten zich volledig kunnen richten op de ontwikkeling van jouw taalvaardigheden!

Als je meer tijd hebt om Engels te leren in Vancouver, dan kun je ook een Academische Jaarcursus volgen. Je kunt deze cursus voor 28, 32 of 36 weken volgen en het bestaat uit 20 of 25 lessen Engels per week. Deze cursussen worden aangeboden tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met de groepscursussen.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen Engels in Vancouver en we helpen je graag!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Host Family Plus
  • Student Residence Plus

Dompel jezelf volledig onder in de Engelse taal en de Canadese cultuur en verblijf bij een lokaal, Engelssprekend gastgezin! Je krijgt twee maaltijden per dag en wanneer je thuis bij het gastgezin bent, kun je constant oefenen met het spreken van de taal, zodat je ook buiten de lessen blijft leren.

Een gastgezin kan bestaan uit een traditionele familie met kinderen, een echtpaar zonder kinderen of een alleenstaand persoon. Onze school selecteert de gastgezinnen zorgvuldig en werkt alleen met de vriendelijkste en meest gastvrije gezinnen.

Activiteiten

Ontmoet nieuwe mensen en ontdek Canada terwijl je Engels leert in Vancouver! Elke week organiseert onze school activiteiten zoals een stadstour, uitstapjes naar Stanley Park, schoolfeestjes, schaatsen en avondjes uit naar traditionele cafés.

In het weekend worden er excursies georganiseert naar plaatsen zoals Whistler, het schilderachtige Victoria, de geweldige stad Seattle in de Verenigde Staten en het Big White Ski Resort. Veel activiteiten zijn in de cursusprijs inbegrepen, maar een aantal activiteiten brengen extra kosten met zich mee.

Hoe er te komen

Vlieg naar Vancouver International Airport en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accomodatie. Onze school kan vervoer vanaf de luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Vancouver

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5

School statistieken

Nationaliteit


Brazilian (22)
Colombian (7)
Japanese (12)
Korean (24)
Mexican (4)
Other nationalities (10)
Saudi arabian (2)
Swiss (14)
Taiwanese (2)
Turkish (3)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Vancouver

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners