Zonsondergang boven Vancouver, Canada

Engels leren in Vancouver

19 klaslokalen
Bibliotheek met multimediale leermaterialen
Studentenlounge
Zelfstudieruimte
Toegang tot de online bronnen van de school
Cursusmateriaal ter plaatse gekocht
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd Cambridge-examencentrum
Lid van ALTO, Langues Canada en Eaquals

Onze school in Vancouver

De lessen Engels vinden plaats in een modern gebouw in Downtown Vancouver, dichtbij Chinatown en het British Columbia Place Stadium. Dichtbij vind je alles wat je nodig hebt, zoals winkels, cafés en adembenemende uitzichten! De school heeft uitstekende faciliteiten, waaronder twee studentenlounges, twee computerruimtes en comfortabele klaslokalen die uitkijken over het drukke centrum.

Foto's

Engelse les op onze school
Studieruimte
De studenten lounge
Samen Engels leren

Vancouver

Leer Engels in Vancouver, een mooie combinatie van een moderne drukke stad en prachtige onaangetaste landschappen. Wandel langs designwinkels die omgeven worden door de wolkenkrabbers van West End of loop langs gigantische bomen en prachtige totempalen in het Stanley Park. De stad van de Olympische Winterspelen 2010, staat aan de top als het gaat om de meest leefbare steden in de wereld met veel culturele bezienswaardigheden. Of je een filmfestival, live concert, ijshockeywedstrijd of een kunsttentoonstelling bijwoont, er is altijd iets te doen!

Vancouver heeft verschillende wijken en elk deel heeft zijn eigen karakter en keuken. Bezoek de rustige Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden in Chinatown, speur de kleurvolle openbare markt af in Granville Island of proef pittige Indiase maaltijden in de Punjabi Markt. De Kitsilano wijk heeft een van de beste stranden, waar je kunt genieten van het verrassende milde klimaat van Vancouver. Buiten de stad zijn er ontelbare beschermde parken, waar je heerlijk kunt wandelen, skiën, fietsen, zeilen of andere outdooractiviteiten kunt doen.

Cursussen in Vancouver

Beschikbare cursussen

  Onze school biedt veel verschillende cursssen Engels, welk programma je ook kiest, je zult les krijgen van ervaren native speakers van het Engels. Elke cursus bevat spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica, dus je zult je algemene niveau van het Engels zeker verbeteren.

  De standaard-, Intensieve en Super-Intensieve cursus bestaan uit groepslessen zodat je veel andere studenten leert kennen. Behalve als je een complete beginner bent, zul je op de eerste dag een niveautest hebben. Aan de hand van deze test wordt je in een groep geplaatst met studenten van hetzelfde niveau.

  Je kunt de standaard- of Intensieve cursus aanvullen met 10 privélessen per week. Besteed deze extra tijd met je docenten om het Engels dat je in de groepslessen hebt geleerd nog meer te verbeteren of om meer aandacht te besteden aan aspecten van de taal waar je nog meer moeite mee hebt. Cursussen die geheel uit privélessen bestaan zijn ook beschikbaar, waarbij je docenten zich volledig kunnen richten op de ontwikkeling van jouw taalvaardigheden!

  Als je meer tijd hebt om Engels te leren in Vancouver, dan kun je ook een Academische Jaarcursus volgen. Je kunt deze cursus voor 28, 32 of 36 weken volgen en het bestaat uit 20 of 25 lessen Engels per week. Deze cursussen worden aangeboden tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met de groepscursussen.

  Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen Engels in Vancouver en we helpen je graag!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Dompel jezelf volledig onder in de Engelse taal en de Canadese cultuur en verblijf bij een lokaal, Engelssprekend gastgezin! Je krijgt twee maaltijden per dag en wanneer je thuis bij het gastgezin bent, kun je constant oefenen met het spreken van de taal, zodat je ook buiten de lessen blijft leren.

   Een gastgezin kan bestaan uit een traditionele familie met kinderen, een echtpaar zonder kinderen of een alleenstaand persoon. Onze school selecteert de gastgezinnen zorgvuldig en werkt alleen met de vriendelijkste en meest gastvrije gezinnen.

   Activiteiten

   Ontmoet nieuwe mensen en ontdek Canada terwijl je Engels leert in Vancouver! Elke week organiseert onze school activiteiten zoals een stadstour, uitstapjes naar Stanley Park, schoolfeestjes, schaatsen en avondjes uit naar traditionele cafés.

   In het weekend worden er excursies georganiseert naar plaatsen zoals Whistler, het schilderachtige Victoria, de geweldige stad Seattle in de Verenigde Staten en het Big White Ski Resort. Veel activiteiten zijn in de cursusprijs inbegrepen, maar een aantal activiteiten brengen extra kosten met zich mee.

   Hoe er te komen

   Vlieg naar Vancouver International Airport en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accomodatie. Onze school kan vervoer vanaf de luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Vancouver

   Cursus

   5.0 / 5
   Accommodatie

   5.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.0 / 5

   School statistieken

   Nationaliteit


   Brazilian (22)
   Colombian (7)
   Japanese (12)
   Korean (24)
   Mexican (4)
   Other nationalities (10)
   Saudi arabian (2)
   Swiss (14)
   Taiwanese (2)
   Turkish (3)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Vancouver

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024