Bournemouth strand en pier
Vind een school
Waardering  5.0/5

Leer Engels in Bournemouth

Met 10 kilometer aan goudkleurige stranden, golven om te surfen en een oceanarium is Bournemouth één van de meest populaire kustplaatsen in Engeland en de perfecte locatie om Engels te studeren! De stad zelf is erg kleurrijk omdat het centrum versierd is met veel bloemen en daarom heeft Bournemouth een tijdje terug een de Europese ‘Entente Florale’ prijs ontvangen. De stad heeft in vergelijking met Londen meer uitgaansgelegenheden per vierkante meter. Verder vind je hier meer dan 200 restaurants, 3 bioscopen, 2 concertzalen en een fantastisch museum en mooie kunstgalerij. Bournemouth staat bekend om zijn watersporten en organiseert dan ook motorbootraces en surfwedstrijden.

Onze school in Bournemouth

Gevestigd in een voormalige 19e-eeuws schoolgebouw, is onze Engelse talenschool in Bournemouth nu gemoderniseerd om te voldoen aan de behoeften van hedendaagse Engels studenten, maar de school heeft nog steeds haar charme en karakter weten te behouden. Er zijn 16 klaslokalen, waarvan 12 met interactieve whiteboards, 2 speciale computerlokalen, een bibliotheek en zelfs een boekenwinkel. De school heeft ook draadloos internet in het hele gebouw. Naast dit alles heeft de school ook zijn eigen kantine, waar je tussen de lessen kunt genieten van warme maaltijden, hapjes en drankjes. De school is perfect gelegen voor studenten, in een rustige woonwijk van Bournemouth; slechts enkele minuten van het stadscentrum, en vlakbij de belangrijkste trein- en busstations!

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Bournemouth

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive (24)
 • Super Intensive (24)
 • Super Intensive (28)
 • Private Lessons (20)
 • Academic Year (20)
 • Academic Year (24)
 • Academic Year (28)
 • Cambridge Exam Prep (20)
 • Cambridge Exam Prep (24)
 • Cambridge Exam Prep (28)
 • IELTS Exam Prep (24)
 • IELTS Exam Prep (28)

Onze populairste cursus is de intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Hier kun je een of twee extra onderwerpen (4 of 8 extra uur per week) aan toevoegen. Het standaard programma bestaat uit onderwerpen als spreek- en uitspraakoefeningen, lees-, schrijf- en luistervaardigheden, IELTS-voorbereiding, Zakelijk Engels, Engels voor toerisme, Engels voor media en een voorbereidingscursus voor het Cambridge-examen. Je kunt ook privélessen volgen, evenals examenvoorbereidingscursussen en een academisch jaar doen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Summer Residence

Onze accommodatie worden altijd zorgvuldig geselecteerd, je kunt hierbij kiezen voor een gastgezin op basis van half pension of in een gedeeld studentenhuis op basis van zelfcatering. Wij raden altijd een verblijf bij een gastgezin aan, omdat je je hiermee volledig kunt onderdompelen in de Engelse taal en cultuur, en je hier dus het meeste mee leert.

Activiteiten

Een belangrijk onderdeel van het leren van een taal is om de cultuur te begrijpen en te ervaren. Om deze reden biedt onze school in Bournemouth studenten een breed scala aan activiteiten zoals lezingen, films, muziek en quizzen. De school heeft zelfs een traditionele pantomime met Kerstmis! Je kunt ook deelnemen aan sportieve activiteiten zoals tennis, aerobics, voetbal, zwemmen, trampoline springen en martial arts. De school organiseert regelmatig excursies naar interessante plaatsen zoals Londen, Oxford, Bath, Stratford-upon-Avon, Stonehenge en Salisbury.

Hoe er te komen

Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Bournemouth

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

School statistieken

Nationaliteit


Colombia (5)
Italy (8)
Japan (2)
Korea (12)
Kuwait (5)
Saudi arabia (5)
Spain (9)
Switzerland (4)
Taiwan (5)
Turkey (25)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Bournemouth

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners