Uitzicht over Londen, Engeland

Engels leren in Engeland

Omdat we in het hart van Engeland gevestigd zijn, kennen we onze scholen hier buitengewoon goed! Daarom, als u niet zeker weet waar u uw cursus Engels moet volgen, bent u van harte welkom om met ons te spreken, omdat we onze deskundige lokale kennis graag willen gebruiken om u te helpen de juiste beslissing voor u te nemen!

Engeland is een klein land vol onvergetelijke bezienswaardigheden! Als je ervoor kiest om Engels te leren in Engeland, studeer je niet alleen de taal in zijn puurste vorm, maar ontdek je ook een ongelooflijk gevarieerd land. Van pittoreske plattelandsdorpjes tot uitgestrekte, dynamische steden: het landschap verandert voortdurend.

Door zijn compacte karakter is Engeland wonderbaarlijk eenvoudig te verkennen. Het herbergt meer geschiedenis dan waar dan ook ter wereld, met hoogtepunten zoals het oude en mysterieuze Stonehenge, de majestueuze Westminster Abbey en het middeleeuwse Warwick Castle, om er maar een paar te noemen! Je kunt in de voetsporen treden van William Shakespeare in het prachtige Stratford-upon-Avon, of een van zijn toneelstukken zien in Shakespeare's Globe Theatre aan de oevers van de rivier de Theems.

Veel van de bekendste bezienswaardigheden van Engeland bevinden zich in de bruisende hoofdstad Londen, waar een van onze Engelse taalscholen is gevestigd. Met een overvloed aan cultuur, een fascinerend verleden, een geweldig nachtleven, een verfijnde keuken en nog veel meer, is het een van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld. Hoe lang je er ook blijft, Londen zal voortdurend nieuwe verrassingen op je pad brengen!

Twee van de meest typisch Engelse steden zijn Oxford en Cambridge, waar we nog twee scholen hebben. Deze levendige universiteitssteden staan internationaal bekend als eeuwenoude leercentra en zijn beide gezegend met prachtige architectuur.

Om een andere kant van Engeland te zien, kun je Engelse lessen volgen op onze school in Bournemouth, waar je kilometerslange prachtige gouden stranden kunt bewonderen. Als alternatief kunt u genieten van het energieke nachtleven waar de grote studentenpopulatie van de stad de voorkeur aan geeft.

Onze scholen in Engeland

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024