Brightons pier
Vind een school
Waardering  4.3/5

Engels leren in Brighton (Koninklijk Paviljoen) - Engeland

Onze Engelse taalschool in Brighton ligt vlakbij het historische Palace Pier en het beroemde Koninklijk Paviljoen. Dit is een ideale locatie voor studenten die graag Engels willen leren in de meest populaire kuststad van Engeland! Brighton kwam laat in de 18e eeuw naar de voorgrond, toen de Prince Regent (later koning George IV) besloot om hier een van de meest beroemde vakantiehuizen te bouwen: het Royal Pavilion. Brighton ligt tussen de South Down en de zee. De stad staat bekend als een wereldse stad, met een levendige kunst- en muziekbeweging, evenals een fantastische variatie aan restaurants, pubs, cafés en nachtclubs. Voor de mensen die van winkelen houden blijkt Brighton een waar doolhof met overal kleine winkeltjes en boetiekjes in ‘The Lanes’, het oudste gedeelte van de stad dat dateert uit de 16e eeuw.

Onze school in Brighton (Koninklijk Paviljoen)

De uitzonderlijke faciliteiten die worden aangeboden voor onze studenten zijn onder andere gratis toegang tot (draadloos) internet, 16 klaslokalen, 2 studentenlounges en mooie tuinen en binnenhoven. Dit zorgt ervoor dat je Engels zult leren in een fantastische leeromgeving!

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Brighton (Koninklijk Paviljoen)

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Private Lessons (32)
 • Super Intensive (26)
 • Super Intensive (32)
 • Private Lessons (20)
 • Cambridge Exam Prep (20)
 • Cambridge Exam Prep (26)
 • Cambridge Exam Prep (32)
 • Family Course (adult) (20)
 • Family Course (junior 5-11 years) (20)
 • Family Course (junior 7-11 years) + activities (20)
 • IELTS Exam Prep (20)
 • IELTS Exam Prep (26)
 • IELTS Exam Prep (32)

Onze school in Brighton (Koninklijk Paviljoen) biedt verschillende cursussen aan. De school heeft een standaard cursus van 20 algemene lessen Engels per week. Studenten kunnen ook kiezen om 6 of 12 aanvullende lessen per week te volgen of nadruk te leggen op examenvoorbereiding, Engelse cultuur, taalwetenschap of beroeps Engels. Onze Engelse taalschool in Brighton biedt ook privécursussen en examenvoorbereidingscursussen aan voor studenten die graag hun IELTS of FCE examens willen maken.

Voor meer informatie over onze cursussen Engels in Brighton (Koninklijk Paviljoen), neem contact met ons op.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Host Family Plus

Als je graag veel vooruitgang wilt boeken tijdens je taalreis naar Brighton, kun je het beste overwegen te verblijven bij een gastgezin. Je gastgezin zal je welkom heten in hun huis en je een eigen kamer geven. Ze zullen je aanmoedigen Engels met je te spreken en om te oefenen wat je in de klas geleerd hebt! Je gastgezin zal – als je wilt – je ontbijt en avondeten verzorgen, maar als je liever zelf kookt geven zij je toegang tot hun keuken. Als je liever onafhankelijker wil verblijven, dan biedt onze school in Brighton ook de mogelijkheid te verblijven in privé-appartementen, huizen of in een hotel.

Activiteiten

De activiteiten die op onze school in Brighton georganiseerd worden zijn speciaal ontwikkeld om jou de mogelijkheid te bieden om te socializen met andere studenten, meer over de lokale cultuur te leren en om het Engels naast de lessen te kunnen oefenen. Voorbeelden van typische activiteiten zijn filmavonden, voetbal, wandeltochten, kajakken op zee, yoga, beach volleybal, potten bakken, basketbal en DJ workshops. De school organiseert ook regelmatig uitstapjes naar nachtclubs en West End musicals, zoals ook stadstours in Londen.

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5
Gemiddelde score voor onze school Brighton (Koninklijk Paviljoen) gebaseerd op 8 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik ben enthousiast over mijn leraar constantine

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik begon met een cursus voor gevorderden, en ik vond het erg leuk aangezien we hard werkten. De IELS cursus was een stuk moeilijker, maar ik genoot ervan omdat de stof erg interessant was. Ik verbleef bij een familie voor de volledige immersie ervaring, en ze waren erg vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed, mijn accommodatie top, schoon en vlakbij school. Het gastgezin was uitmuntend. Ze waren erg vriendelijk en we spraken veel. Ik heb veel geleerd over het leven in Engeland met hen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Africa (1)
Americas (5)
Asia (18)
Europe (61)
Middle east (15)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Brighton – Geen doorsnee kustplaats

brightonWij hebben onlangs een nieuwe talenschool in ons aanbod toegevoegd, namelijk een talenschool in Brighton die jongerencursussen aanbiedt. Vandaar dat ik je graag mijn ervaringen in deze geweldige Engelse kustplaats wil vertellen! De plek was vroeger ontstaan als een plek waar Londenaren een dagje spendeerden om van de zee en het strand te genieten. Tegenwoordig is het nog steeds een heerlijk plek waar de zee en het strand met een levendig centrum kunt combineren. Je vindt hier veel leuke winkels, unieke architectuur en een fascinerende cultuur. Ik ben er zelf meerdere keren geweest als een toerist op vakantie, een toeschouwer bij het internationaal beachvolleybal toernooi, een plek waar ik met vrienden bijeenkwam en ook als student! Read more...

Prijzen Brighton (Koninklijk Paviljoen)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners