De Clifton Suspension Bridge tussen Bristol en Clifton
Vind een school
Waardering  5.0/5

Leer Engels in Bristol

Leer Engels in Bristol, het hart van het prachtige West Country! Het is een levendige en moderne stad vanuit waar je gemakkelijk een aantal van de mooiste bezienswaardigheden in Engeland kunt bezoeken. Alhoewel je de gemakken van deze geweldige stad misschien helemaal niet wilt verlaten. Je kunt namelijk geweldig winkelen in het winkelcentrum genaamd ‘Cabot’s Circus’, heerlijke cocktails drinken aan de haven en het museum op het schip Great Britain bezoeken om alles te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van de Engels zeevaart. Je kunt zelfs meer leren over de wetenschap bij het wetenschapsmuseum genaamd ‘At-Bristol’. Één van de meest herkenbare bezienswaardigheden van de stad is de prachtige Clifton hangbrug, naar het ontwerp van één van de eerste ingenieur van Engeland, Isambard Kingdom Brunel.

Door het jaar heen vinden er veel evenementen en vieringen plaats in de stad. De twee meest bekende zijn het ‘Bristol Harbour Festival’ in juli waar een aantal van de beste artiesten van Bristol optreden, en het ‘International Balloon Fiesta’ waarbij ’s nachts spectaculaire lichtgevende luchtballonnen te zien zijn.

Onze school in Bristol

Onze school in Bristol ligt in de duurdere voorstad Clifton, gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad, haven en het indrukwekkende Avon Gorge. Clifton is een historisch deel van de stad en dat is te zien aan de vele prachtige gebouwen in Georgische stijl die in deze wijk te vinden zijn.

De school maakt gebruikt van twee gebouwen die op minder dan 10 minuten lopen van elkaar verwijderd zijn. De school heeft gratis draadloos internet, 17 klaslokalen, 2 gemeenschappelijke ruimten (met biljarttafels, drankautomaten, televisies en een comfortabel zitgedeelte) en 2 multimedia ruimte. De school zelf heeft geen café maar er zijn genoeg cafés, bars en restaurants in de buurt van de school en omdat er een campus van de universiteit in de buurt ligt zijn ze meestal niet zo duur.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Bristol

Beschikbare cursussen

  • Super Intensive (28)
  • Super Intensive (28)
  • Super Intensive + Private Lessons (33)
  • Cambridge Exam Prep (28)
  • IELTS Exam Prep (28)

Onze cursussen Engels in Bristol zijn geschikt voor studenten met minimaal een basiskennis van het Engels. Op de eerste cursusdag moet je om 9 uur op school zijn om een niveau toets te maken. Aan de hand van de uitslag word je in een groep geplaatst met andere studenten van gelijk niveau. Je zult dan een welkomstlunch en –bijeenkomst bijwonen, gevolgd door een rondleiding. De lessen beginnen op de tweede dag.

Welke cursus je moet kiezen, hangt af van wat je wilt bereiken met je tijd in Bristol. Als je je algemene niveau van het Engels wilt verbeteren, kun je kiezen voor de Super-Intensieve groepscursus. Je zult regelmatig worden getoetst om je vooruitgang bij te houden en je zult ook regelmatig met je docent afspreken om je vooruitgang te bespreken. Je zult les krijgen van 2-3 docenten per dag zodat je verschillende mensen Engels hoort praten.

Als je je liever op een specifiek aspect van de taal of onderwerp wilt focussen, kun je ervoor kiezen om een groepscursus te combineren met een aantal privélessen. Bijvoorbeeld de Intensieve cursus van 28 groepslessen en daarnaast 6 privélessen per week.

Wil je voorbereiden op het maken van het Cambridge Examen, dan kun je kiezen voor één van onze Examen Voorbereidingscursussen. Hierbij zul je je focussen op de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen voor het examen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family (16-17 yrs)
  • Host Family 18+
  • Shared Apartment
  • University Residence 18+
  • Youth residence (16-17 years)

Neem de stress weg van het regelen van een verblijf en laat ons dat doen. Je kunt bij een gastgezin verblijven, waarbij je in een informele omgeving je Engels veel kan oefenen met moedertaalsprekers. Of je kunt in een gedeeld appartement verblijven op basis van logies.

Alle accommodaties liggen op loopafstand van de school, en dat is vrij bijzonder voor een grote stad als Bristol.

De gastgezinnen worden met zorg geselecteerd en de meerderheid van de gastgezinnen werken al voor een langere tijd samen met de school. De gastgezinnen zijn echt gevarieerd, van een ‘typisch’ gezin, tot een ouder echtpaar of een alleenstaande vrouw. De laatste zijn zijn hoogstwaarschijnlijker om deze gastgezinnen simpelweg meer tijd hebben om studenten te ondersteunen en onder te brengen). De gastgezinnen zullen voor ontbijt en avondeten zorgen.

Een gedeeld appartement is het meest geschikt voor twintigers. Dit komt omdat de appartement comfortabel maar ook vrij eenvoudig zijn ingericht. Maar hierbij heb je wat meer vrijheid omdat je toegang hebt tot een volledig uitgeruste keuken waar je je eigen maaltijden kunt bereiden. Je zult hier op basis van logies verblijven. Je hebt een eigen slaapkamer, en de keuken en badkamer zul je delen met de andere studenten.

Van eind juni tot eind september worden er ook universiteitsresidenties aangeboden. Deze zijn ook op basis van logies en beschik je ook over een eigen slaapkamer. De keuken, badkamer en algemene voorzieningen zul je delen met de andere bewoners.

Activiteiten

Onze school in Bristol organiseert regelmatig activiteiten om ervoor te zorgen dat je ook plezier hebt tijdens het studeren! Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: welkomstdrankje, afternoon tea, filmavonden, excursies naar Longleat en Safari Park, hoorcolleges over de lokale cultuur en muziekavonden.

Hoe er te komen

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bristol Airport. Je kunt ook op Londen Heathrom of Gatwick vliegen. De meeste studenten nemen vanaf het vliegveld het openbaar vervoer naar de accommodatie. Wij helpen je ook graag met het regelen van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie. Deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Bristol

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

School statistieken

Nationaliteit


Dutch (4.12)
Italian (9.01)
Japanese (7.11)
Saudi (8.57)
South korean (7.97)
Spanish (7.32)
Swiss french (5.41)
Swiss german (9.58)
Taiwan (6.84)
Turkish (8.53)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Bristol leren kennen

suspension_bridgeIk zou jullie graag een kleine introductie willen geven van Bristol, een van mijn favoriete Engelse steden. Als eerste wil ik jullie wat achtergrondkennis geven: Bristol ligt langs de rivier de Avon in het Zuidwesten van Engeland, en bij mooi weer kun je via de rivier Wales zien liggen. Bristol heeft een sterk maritiem erfgoed, omdat het zo dicht bij de kust ligt (slechts 16 km). Het is dan ook niet gek dat de stadsindustrie is gebaseerd op zeevaart en de schepenbouw. Read more...

Prijzen Bristol

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners