Cambridge's universiteitsgebouwen
Vind een school
Waardering  5.0/5

Engels leren in Cambridge - Engeland

Leer Engels in één van de mooiste en meest historische steden in Engeland, namelijk Cambridge! Cambridge huisvest de prestigieuze Cambridge Universiteit waar Isaac Newton, Charles Darwin en Oliver Cromwell hebben gestudeerd. Neem deel aan fietstochten en fiets op de met plaveistenen bedekte straten of neem de 'punt' (een kleine boot) en vaar over de rivier Cam terwijl je de indrukwekkende collegegebouwen bezichtigt. Het indrukwekkendste gebouw is het symbool van de oude stad; de prachtige King’s College Chapel.

Na je lessen Engels kan je genieten van een lunch in een traditionele Engelse pub, de kunstwerken in de middeleeuwse straten bezichtigen of musea ontdekken zoals het Fitzwilliam Museum. Verder ligt Cambridge maar 80 kilometer van Londen en van de ongerepte landschappen van East Anglia, voor als je meer van Engeland wilt bezichtigen.

Onze school in Cambridge

Onze Engelse taalschool in Cambridge staat op 15 tot 20 minuten loopafstand van het centrum en is gevestigd in een indrukwekkend negentiende-eeuws gebouw met uitstekende faciliteiten om Engels te leren. De school heeft 22 klaslokalen, een leercentrum met bibliotheek, computers, multimediafaciliteiten en gratis (draadloos) internet. Er zijn ook een café en een tuin waar je kunt ontspannen in de pauze. In de zomer gebruikt de school ook een andere locatie op 10 minuten loopafstand van de hoofdcampus. Deze locatie heeft dezelfde uitstekende faciliteiten met 18 klaslokalen, computerruimtes met gratis internet, een kantine en een tuin.

Cursussen in Cambridge

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Super Intensive (28)
  • Cambridge Exam Prep (28)
  • IELTS Exam Prep (28)

Als je graag je algemene niveau van het Engels wilt verbeteren, dan is een groepscursus van 20 of 28 lessen per week perfect voor jou! Onze school in Cambridge biedt ook examenvoorbereidingscursussen voor studenten die zich willen voorbereiden op hun Cambridge FCE- (First Certificate in English), Cambridge CAE- (Certificate in Advanced English) of IELTS-examen (International English Language Testing System). De ervaren en toegewijde docenten van onze school zullen er alles aan doen om jou te helpen je niveau van het Engels te verbeteren. Je kunt zo lang blijven als je wilt, van twee weken tot een heel jaar!

Mocht je meer informatie willen over één van onze cursussen Engels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence
  • Summer Residence

De meest effectieve manier om Engels te leren is door continu met de taal bezig te zijn. Onze school organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Het gastgezin zal 2 maaltijden per dag bereiden en je kan je Engelse taalvaardigheden elke dag met hen oefenen! Uitsluitend de vriendelijkste gastgezinnen worden gekozen zodat je gegarandeerd een warm welkom krijgt in Engeland!

Activiteiten

Om je de gelegenheid te geven zoveel mogelijk uit je cursus Engels te halen, organiseert onze school ‘s middags, ‘s avonds en in het weekend een uitgebreid activiteitenprogramma. Kijk Engelstalige films, leer je medestudenten kennen op schoolfeesten, sport en geniet van avondjes uit in Cambridge. Verder geven de weekendexcursies je de kans om plaatsen zoals Londen, Stratford-upon-Avon, Warwick en Bath te bezoeken. Onze school organiseert ook uitstapjes naar York en zelfs Schotland!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Stansted of Londen Luton en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accomodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthavens naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Cambridge

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Goede docenten en prachtige activiteiten in de namiddag en weekenden.

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (4)
China (3)
France (3)
Germany (3)
Holland (5)
Italy (16)
Japan (11)
Rest of world (37)
Swiss german (8)
Turkey (10)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Relaxen (en Engels leren) in Cambridge

cambs1Ik ben net teruggekomen vanuit Cambridge. Ik had al eerder een hoop goede dingen over de stad gehoord, maar het was zelfs beter dan ik verwacht had! Wat ik vooral leuk vond van Cambridge, is dat de locals zo vriendelijk zijn en ook heel erg relaxed! Als je de kans krijgt om met de locals om te gaan (bijvoorbeeld door bij een gastgezin te verblijven) moet je dit zeker doen! Ik kom zelf uit Madrid en het was voor mij best gek om te zien hoeveel mensen er rondfietsten (dit is namelijk niet gebruikelijk in mijn land), maar het feit dat iedereen de fiets neemt in plaats van de auto benadrukt maar weer de relaxte sfeer in Cambridge. Read more...

Prijzen Cambridge

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners