Studenten Engels in Cambridge
Vind een school

Leer Engels in Cambridge, Engeland

Leer Engels in Cambridge en woon tussen enkelen van de meest wijze mensen die vandaag de dag in Engeland studeren. Beroemde alumni van de prestigieuze Cambridge Universiteit zijn Stephen Hawking, Charles Darwin, David Attenborough en Emma Thompson, naast nog vele anderen!

Cambridge is een prachtige stad, is Engels in hart en ziel, en heeft veel meer te bieden aan bezoekers dan de standaard universiteitsstad! Ga punteren op de River Cam, fiets door de historische, stenen straatjes, ploeter door het culturele aanbod van de vele musea, kunstgalerijen en theaters en ontdek de indrukwekkende universiteitsgebouwen, met onder andere de magnifieke King's College Chapel die over de oevers van de River Cam uitkijkt.

Onze school in Cambridge (Embassy)

Onze school bevindt zich in een groot Victoriaans huis gelegen op slechts 20 minuten lopen van de universiteit, en maar 5 minuten lopen van de prestigieuze Wolfson en Newnham Colleges. Onze school heeft uitmuntende faciliteiten met onder anderen een cafetaria waar je betaalbare maaltijden en drankjes kunt kopen, Wi-Fi toegang, een studentenlounge met tafeltennis en een buitenterras en tuin.

Foto's

1
2
3
6

Cursussen in Cambridge (Embassy)

Beschikbare cursussen

  • Academisch jaar (20)
  • Cambridge-examenvoorbereiding (20)
  • Cambridge-examenvoorbereiding (28)
  • IELTS-examenvoorbereiding (28)
  • Intensief (20)
  • Intensief + Privélessen (25)
  • Super Intensief (28)
  • Super Intensief Academisch jaar (28)

Onze school biedt verschillende Engels cursussen in Cambridge. De Intensieve cursus heeft 20 of 24 lessen per week, en de Super Intensieve cursus heeft 28 groepslessen per week. Beiden zijn ontworpen om je algemene begrip van Engels te verbeteren en gaan voornamelijk over Engelse conversaties, maar ook lezen, schrijven en luisteren. Als je interesse hebt in een specifiek aspect van de taal kun je ook groepslessen combineren met privélessen.

We bieden ook examentrainingen voor zowel de Cambridge als IELTS-examens.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Gastgezin
  • Studentenresidentie

Bij een van de zorgvuldig geselecteerde Engels gastgezinnen verblijven is een fantastische manier om je taalvaardigheden buiten de lessen te oefenen. Maaltijden met je Engelse familie zijn een perfect moment om gesprekken te voeren, en gastgezin accommodatie is beschikbaar als bed and breakfast en halfpension (2 maaltijden per dag).
Als je liever meer zelfstandig bent kun je ook in een studentenhuis verblijven (18+ jaar). Het studentenhuis ligt op slechts 25 minuten afstand van de school, of als je je liever zoals een plaatselijke bewoner beweegt, 10 minuten met de fiets! Elke kamer in deze moderne residentie is uitgerust met een privébadkamer en mini-keuken en studenten hebben toegang tot gedeelde ruimtes zoals een gemeenschappelijke ruimte met een pooltafel en tafeltennis, een gymzaal, een filmruimte en ruimte om buiten te kunnen barbecueën. Wi-Fi toegang is gratis.

Activiteiten

Onze school regelt dagelijkse activiteitenprogramma's waardoor studenten in Cambridge de mogelijkheid hebben om elke week aan andere activiteiten deel te nemen. Voorbeelden van activiteiten zijn toegang tot de conversatie clubs van de school, punten op de River Cam, museumbezoeken, baklessen, theatertochten, karaoke, bowlen en excursies naar andere historische steden, zoals Londen, Canterbury, Oxford, Bath en Brighton.

Hoe er te komen

Cambridge heeft uitmuntend openbaar vervoer, met regelmatige bussen vanaf alle grote luchthavens van Londen. Als je opgehaald wilt worden bij aankomst kan vervoer geregeld worden vanaf Londen Heathrow, Gatwick, Luton en Stansted, en ook St. Pancras Station tegen een bijbetaling.


Locatie van onze school in Cambridge (Embassy)

Verhalen van studenten in onze blogs

Relaxen (en Engels leren) in Cambridge

cambs1Ik ben net teruggekomen vanuit Cambridge. Ik had al eerder een hoop goede dingen over de stad gehoord, maar het was zelfs beter dan ik verwacht had! Wat ik vooral leuk vond van Cambridge, is dat de locals zo vriendelijk zijn en ook heel erg relaxed! Als je de kans krijgt om met de locals om te gaan (bijvoorbeeld door bij een gastgezin te verblijven) moet je dit zeker doen! Ik kom zelf uit Madrid en het was voor mij best gek om te zien hoeveel mensen er rondfietsten (dit is namelijk niet gebruikelijk in mijn land), maar het feit dat iedereen de fiets neemt in plaats van de auto benadrukt maar weer de relaxte sfeer in Cambridge. Read more...

Prijzen Cambridge (Embassy)

kies je cursus hieronder