Uitzicht over rivier de Exe, Exeter
Vind een school
Waardering  5.0/5

Leer Engels in Exeter, Engeland!

Exeter is de hoofdstad van county Devon en één van de oudste steden in Engeland met een geschiedenis dat vermoedelijk dateert uit de Keltische tijd! Het ligt aan het begin van de monding van rivier de Exe dat vroeger waarschijnlijk toegang gaf tot het zuidwesten van Engeland. Verder is het één van de veiligste steden van Groot-Brittannië, een geweldige plek om Engels te leren en het heeft een prachtige omgeving met enkele van de beste strand van het land! Alhoewel het centrum vrij druk is, wordt het niet gedomineerd door toerisme. Dit maakt het aantrekkelijk voor internationale studenten die graag de Britse manier van leven willen leren kennen.

De meest interessante bezienswaardigheden van Exeter worden omringd door een middeleeuwse muur die voor het grootse gedeelte nog intact is en veel karakter geeft aan het centrum van de stad. Het ‘Met Office’, de belangrijkste organisatie voor het voorspellen van het weer in Groot-Brittannië en één van de belangrijkste in de wereld, is gevestigd in Exeter sinds 2004. Deze organisatie is één van drie grootste werkgevers in de omgeving. Naast de prachtige kathedraal en het mooie platteland heeft Exeter veel mogelijkheden om te winkelen, dineren en sporten.

Onze school in Exeter

Onze talenschool in Exeter is opgericht in 1978 en biedt al meer 35 jaar cursussen van hoge kwaliteit aan in een vriendelijke en ontspannen leeromgeving! Het schoolgebouw ligt op maar 10 minuten lopen van het centraal station, winkels en sportfaciliteiten. Het heeft ook een grote tuin vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt over de vallei. Ieder klaslokaal is voorzien van een whiteboard en multimedia apparatuur. Er is een studieruimte met een bibliotheek, computers, een scanner en een printer en in het hele gebouw en in de tuinen heb je gratis WiFi-toegang.

De school heeft ook een privé studieruimte met een webcam waar studenten gebruik van kunnen maken. In de lounge kunnen studenten gratis koffie en thee pakken, en er is een keuken beschikbaar waar je een tussendoortje of lunch kunt klaarmaken! De school heeft twee terrassen en een grote privétuin waar je kunt volleyballen, basketballen en biljarten.

Foto's

1
2
4
5

Cursussen in Exeter

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Super Intensive (28)
 • Private Lessons (15)
 • Business Course (28)
 • Cambridge Exam Prep (28)
 • Family course / juniors (11-19 years) (20)
 • Family course / juniors (7-10 years) (20)
 • Family course / parents (20)
 • Teachers Course (28)

De maximale groepsgrootte op deze school is 6 studenten, met een gemiddelde van 4 studenten. Hierdoor krijgen de studenten voldoende persoonlijke aandacht en veel kansen om actief mee te doen in de klas. De docenten zijn allemaal moedertaalsprekers en opgeleid tot het lesgeven van Engels als een vreemde taal. De cursussen zijn geschikt voor studenten van alle niveaus en je kunt op iedere maandag van de maand met een cursus beginnen! Of je nu je algemene niveau van het Engels en je communicatieve vaardigheden wilt verbeteren, je kennis wilt verbreden over het zakelijk Engels, je wilt voorbereiden op een examen of je Engels wilt verbeteren voor je carrière, onze school biedt op maat gemaakte cursussen aan die aan jou wensen voldoen!

In de Intensieve cursus van 20 lessen of de Super-Intensieve cursus van 28 lessen per week worden alle taalvaardigheden met behulp van interactief lesmateriaal behandelen. Je zult hiermee meer zelfvertrouwen krijgen en je spreekvaardigheid verbeteren.

Onze school biedt ook een cursus Zakelijk Engels aan van 28 lessen per week, waarbij wordt gefocust op de vaardigheden die nodig zijn in een zakelijke omgeving. Zoals: het begeleiden van bijeenkomsten, telefoneren en een zakelijke presentatie presenteren. Je zult bij aanvang van de cursus jouw wensen en de cursus met de docent bespreken zodat er op de meest effectieve manier les kan worden gegeven. Een gemiddeld niveau van het Engels is een vereiste om te kunnen deelnemen aan de cursus. Er kunnen ook bezoekjes aan lokale bedrijven worden georganiseerd als onderdeel van de cursus.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het afleggen van het Cambridge Engels Examen kunnen een Examen Voorbereidingscursus volgen van 9 of 10 weken. Je zult hierbij alle onderdelen van het examen bespreken en deze ook oefenen met behulp van oude examens. Bij deze cursus wordt gebruikt gemaakt van een handboek, en daarnaast zijn er hulpmiddelen in de studieruimte te vinden. In week 8 neem je een proefexamen af en er zijn specifieke data voor het afnemen van het echte examen.

Onze school biedt ook een cursus voor Docenten aan waarvan Engels niet de moedertaal is. Hierbij krijg je 2 weken les met 28 lessen per week. De focus ligt op het aanleren van nieuwe methoden met behulp van moderne onderwijstechnieken en praktijkgerichte activiteiten. Er zijn twee groepen beschikbaar, voor basisonderwijs en middelbaar/volwassenonderwijs.

Voor studenten die een op maat gemaakte cursus willen volgen kunnen kiezen voor privélessen

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Host Family Plus
 • Shared Apartment

Studenten kunnen ervoor kiezen om bij een Brits gastgezin te verblijven. Dit is de beste keuze als je een accommodatie wilt waarbij je de inwoners van Exeter leert kennen en je in een informele omgeving je engels kunt oefenen. Je raakt bekend met het dagelijks leven in Engeland en tegelijkertijd kun je genieten van het huisgemaakte eten. Je verblijft hier op basis van volpension, waarbij het gastgezin je voorziet van een ontbijt, een lunchpakket en avondeten. De meeste gastgezinnen liggen op 15-30 minuten lopen van de school. Je kunt ook wat meer luxe krijgen door een eigen badkamer aan te vragen. Deze accommodatie is de populairste keuze op onze school.

Als alternatief kun je kiezen voor een gedeeld appartement of een privé appartement op basis van logies. De meeste appartement bevinden zich in hetzelfde complex als de school en kunnen variëren in grootte afhankelijk van het aantal studenten waarmee je het appartement deelt. De appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, badkamer, gratis draadloos internet en een televisie en/of dvd-speler.

Activiteiten

De school heeft een uitgebreid activiteitenprogramma dat de studenten een kans geeft om elkaar en de docenten te leren kennen. Daarnaast kun je je Engels oefenen en de stad met zijn prachtige omgeving verkennen. Voor de meeste activiteiten wordt door de school een kleine bijdrage gevraagd, maar omdat deze gedeeltelijk door de school worden gesubsidieerd zullen het lage bedragen zijn. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: feesten, pubavonden, kooklessen, quizavonden en bezoekjes aan historische monumenten en andere bezienswaardigheden. Verder worden er nog theater- en bioscoopavonden en barbecues in de tuin van de school georganiseerd. Verder kun je ook bordspellen spelen, biljarten en tafeltennissen.

Ook organiseert de school excursies naar Salisbury, Stonehenge, Cornwall, Oxford en natuurlijk Londen! De werknemers van de school willen je ook graag helpen en advies geven met uitstapjes die je zelf wilt ondernemen in je vrije tijd.

Hoe er te komen

Vanaf Londen is Exeter goed te bereiken met het openbaar vervoer en het is dus maar 2 uur reizen met de trein. Wij helpen je ook graag met het regelen van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie. Deze service zit niet bij de cursusprijs inbegrepen. Neem gerust contact met ons op als je nog meer vragen hebben met betrekking tot het reizen.


Locatie van onze school in Exeter

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Het was een goede taalcursus met ervaren docenten en veel excursies na de lessen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


French (20)
German-speaking (13)
Italian (11)
Russian (7)
Spanish (9)
* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Exeter

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners